2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biogaia damla kullaniyoruz canim. İlk haftalar uykusundan sanciyla aglayarak sicrardi, iyi geldi yine de damla. Ama hala tam duzelmedi 3 ayin dolmasini bekliyorum. Gerci 4.ayin dertleri de baskaymis

benim de annem babam ist.da yatiyor ben ankaradayim maalesef. Allah cennetinde kavustursun canim baska teselli yok maalesef

biogaia damla kullaniyoruz canim. İlk haftalar uykusundan sanciyla aglayarak sicrardi, iyi geldi yine de damla. Ama hala tam duzelmedi 3 ayin dolmasini bekliyorum. Gerci 4.ayin dertleri de baskaymis
Aynen hep bişey çıkıyor maalesef.. o damla bende de var ama bizde sab daha çok işe yaradı. Gerçi 5 gündür onu da bıraktım. Bakalım şimdilik iyiyiz çok sukur

Kızlar uyku tulumu kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz marka veya model?

Kimisi kolsuz kimisi kollu oluyor. Kollu daha mantıklı sanırım önümüz kış. Bi de onun içine ne giydircez ince alt üst filan mı? Tulum giyince üstünü örtmeye gerek yok mu bidaha?

Ben 3-6 ay için h&m 6-12 ay için woolnat torba tulum aldım. Su an kısa kol üzeri tulum onun üstüne uyku tulumu giyiyor. Kışın uzun kol badiyede geçerim yeterli gelir. Uzun kollu uyku tulumlarının içi kalındı terlerse daha fazla hasta olur.

Kızlar bebeğimin bacaklarında minik kabarık etrafı kızarık şeyler çıktı.. 2 gün evvel de vardı gecmisti, bugün yine var. Ne olabilir acaba?? Bi fikriniz var mı.. 2. Ay aşısından sonra oldu daha önce hiç olmayan biseydi. Asi da bacaklarından olmuştu

Inşallah öyledir canım böyle çok zor bi düzene girseler dinlensek daha verimli olucaz ama olmuyor işte

3. Ay kontrolü için gittiğim doktor rotatek te sıkıntı varmış siz hangisini yaptırdınız, inşllah rotarix yaptırmışsınızdır dedi canım. Rotarix yaptırdığımız için de ne sıkıntı varmış diye sormadım açıkçası..

Şu an çok sinirliyim. Kv dün aramıştı geleceğim diye . Çayın yanına bişeyler hazırlamıştım. Bekliyorum gelen Yok aradım yorgun olup gelmeyeceğini söyledi. Bugün kp aradı akşama yemeğe geleceklermiş 6 kişi. Bebeğim zaten uyumuyor dün o kadar hazırlık yaptım. Şimdi bir de yemek çıktı. Ana yemeği de eltime itelemişler. Kendisi misafir gibi gelecek. Eşim şu an şehir dışında geç gelecek. Bıktım bu insanların düşüncesizliğinden. Destek olmuyorsunuz bari köstek olmayın.

Aaa çok ilginç. Peki bu sağlık ocağında yapılan mı paralı olan mı? Ben de dikkat evdeyim ona

Ben kullanmak istiyorum kundağı uyku tulumuda oluyor şimdi kullanıyorum ama baharda anca idare eder kış için ince kalır. şuuyku tulumu hediye gelmişti ama kullanışlı olur mu bilmiyorum
Bu saat oldu uyku tulumu bakıyorum iyice soğuklar gelmeden almak istiyorum
Baska kullanmak isteyen varsa fıkır almak isterim

Aşılar alerji yapmış olabilir canım doktora sor mutlaka.

Rotateqde ne sıkıntı varmış canım ben onu yaptırıcaktım

Biraz baktım ama net birşey bulamadım canın. Rotarix in içinde domuz dna sı olduğu yazıyor sadece. Acaba nasıl bir sıkıntı? Ve sıkıntılı birşeyse neden uygulanıyor?

Bana kalsa hemen doktora götürcem. Eşim çok rahat am
Bana kalsa hemen götürcem doktora da. Eşim sağ olsun o kadar rahat ki sinirimi bozuyor. Yoktur bişey deyip duruyor nasıl bu kadar rahat anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…