- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.021
biogaia damla kullaniyoruz canim. İlk haftalar uykusundan sanciyla aglayarak sicrardi, iyi geldi yine de damla. Ama hala tam duzelmedi 3 ayin dolmasini bekliyorum. Gerci 4.ayin dertleri de baskaymisGAZ hemen hemen her bebekte oluyormus canım.. özellikle ilk 3 ay. Benimki de öyle gazlı çok. Ama 2 ayı dolana kadar her gece saat 3ten sabah 7ye kadar kıvranır sancı çeker inlerdi hep.. ama normal bir sürecmis doktor öyle demişti.. bebeklerimiz büyüyor uyum sağlamaya çalışıyor. Gazını gidermek için ne kullanıyorsun canım sab damlayi kullandım ben en iyi o geldi. Kaç çeşit damla denemiştim. Bir de yediklerime çok dikkat ediyorum gerçi ne kadar etsem de oluyor. Yine de dikkat etmek de fayda var, bol kimyon tüketiyorum yemeklerle.. sabah haşladığım yumurtaya bile kimyon döküyorum. Benim bebeğim de 76 günlük, son 2 haftadır daha iyiyiz Allah'a sukur
benim de annem babam ist.da yatiyor ben ankaradayim maalesef. Allah cennetinde kavustursun canim baska teselli yok maalesefHiç sorma cnm geçen ben rüyamda annemi gordum bana diyor ki kizim bayramda mezarimi ziyarete gelmedin torunumu bana niye getirmedin diye icerleniyordu.. bende annecim çocuk durmuyor sürekli agliyor yola çıkamıyorum fln diyordum. Bide onun üzüntüsünü yasiyorum.
Aynen hep bişey çıkıyor maalesef.. o damla bende de var ama bizde sab daha çok işe yaradı. Gerçi 5 gündür onu da bıraktım. Bakalım şimdilik iyiyiz çok sukurbiogaia damla kullaniyoruz canim. İlk haftalar uykusundan sanciyla aglayarak sicrardi, iyi geldi yine de damla. Ama hala tam duzelmedi 3 ayin dolmasini bekliyorum. Gerci 4.ayin dertleri de baskaymis
Ben 3-6 ay için h&m 6-12 ay için woolnat torba tulum aldım. Su an kısa kol üzeri tulum onun üstüne uyku tulumu giyiyor. Kışın uzun kol badiyede geçerim yeterli gelir. Uzun kollu uyku tulumlarının içi kalındı terlerse daha fazla hasta olur.Kızlar uyku tulumu kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz marka veya model?
Kimisi kolsuz kimisi kollu oluyor. Kollu daha mantıklı sanırım önümüz kış. Bi de onun içine ne giydircez ince alt üst filan mı? Tulum giyince üstünü örtmeye gerek yok mu bidaha?
benim de annem babam ist.da yatiyor ben ankaradayim maalesef. Allah cennetinde kavustursun canim baska teselli yok maalesef
Amin cnm insbenim de annem babam ist.da yatiyor ben ankaradayim maalesef. Allah cennetinde kavustursun canim baska teselli yok maalesef
Maşallah canım biz hiç 120 vermedik 90 veriyorum dünden beri ama kusuyor bizimki :)Bizmki dün otobuste yarım saate bir 120cc devirdi ve o yarım saatlerde açlık ağlamasıyla geçtifeleğim şaştı dün şok oldum
Inşallah öyledir canım böyle çok zor bi düzene girseler dinlensek daha verimli olucaz ama olmuyor iştecanim benimki 70 gunluk. H.sonu dr.daydik. En zor zamandasiniz, uyumaz, surekli meme ister, yanindan ayrilamazsin radar var gibi kokunu alir, yanindan gittigini anlar dedi. 1 ay daha sabret dedi.
Suan anneden farkli bir benlikleri oldugunu anlamaya baslamislar, kaygi duyuyorlarmis. Ben de ayni durumdayim. 365 kere uyuttum. 366 kere uyandi. Yanimda yatirmak da yetMiyor illllla kucak istiyor. Kucakta bebeyle uyunabilse neyse. Gecen hafta 4 gun boyleydi. Tam 3 gun duzeldi, bu sefer asi oldu duzen bozuldu.
Artik uykusuzluktan basim donuyor, dikislerim hala sizliyor, epidural yeri sizliyor sirtimda. Biz de etten kemikteniz. Anneysek ihtiyaclarimiz yok degil ki. Cok zor valla.
Keske annem hayatta olsaydi. 6 cocuk 2 torun buyuttu. En azindan soru bile sorabilsem yeterdi...
Evet evet rotaRotayla ilgili mi cnm? Aşıyla ilgili çok şey yazdım
Evet evet rota
Aaa çok ilginç. Peki bu sağlık ocağında yapılan mı paralı olan mı? Ben de dikkat evdeyim ona3. Ay kontrolü için gittiğim doktor rotatek te sıkıntı varmış siz hangisini yaptırdınız, inşllah rotarix yaptırmışsınızdır dedi canım. Rotarix yaptırdığımız için de ne sıkıntı varmış diye sormadım açıkçası..
Bu saat oldu uyku tulumu bakıyorum iyice soğuklar gelmeden almak istiyorum
Baska kullanmak isteyen varsa fıkır almak isterim
Kızlar uyku tulumu kullanan var mı? Tavsiye edeceğiniz marka veya model?
Kimisi kolsuz kimisi kollu oluyor. Kollu daha mantıklı sanırım önümüz kış. Bi de onun içine ne giydircez ince alt üst filan mı? Tulum giyince üstünü örtmeye gerek yok mu bidaha?
Aşılar alerji yapmış olabilir canım doktora sor mutlaka.Kızlar bebeğimin bacaklarında minik kabarık etrafı kızarık şeyler çıktı.. 2 gün evvel de vardı gecmisti, bugün yine var. Ne olabilir acaba?? Bi fikriniz var mı.. 2. Ay aşısından sonra oldu daha önce hiç olmayan biseydi. Asi da bacaklarından olmuştu
Rotateqde ne sıkıntı varmış canım ben onu yaptırıcaktım3. Ay kontrolü için gittiğim doktor rotatek te sıkıntı varmış siz hangisini yaptırdınız, inşllah rotarix yaptırmışsınızdır dedi canım. Rotarix yaptırdığımız için de ne sıkıntı varmış diye sormadım açıkçası..
Biraz baktım ama net birşey bulamadım canın. Rotarix in içinde domuz dna sı olduğu yazıyor sadece. Acaba nasıl bir sıkıntı? Ve sıkıntılı birşeyse neden uygulanıyor?3. Ay kontrolü için gittiğim doktor rotatek te sıkıntı varmış siz hangisini yaptırdınız, inşllah rotarix yaptırmışsınızdır dedi canım. Rotarix yaptırdığımız için de ne sıkıntı varmış diye sormadım açıkçası..
Bana kalsa hemen doktora götürcem. Eşim çok rahat amBen kullanmak istiyorum kundağı uyku tulumuda oluyor şimdi kullanıyorum ama baharda anca idare eder kış için ince kalır. şuuyku tulumu hediye gelmişti ama kullanışlı olur mu bilmiyorum Eki Görüntüle 2192815
Aşılar alerji yapmış olabilir canım doktora sor mutlaka.
Bana kalsa hemen götürcem doktora da. Eşim sağ olsun o kadar rahat ki sinirimi bozuyor. Yoktur bişey deyip duruyor nasıl bu kadar rahat anlamiyorumBen kullanmak istiyorum kundağı uyku tulumuda oluyor şimdi kullanıyorum ama baharda anca idare eder kış için ince kalır. şuuyku tulumu hediye gelmişti ama kullanışlı olur mu bilmiyorum Eki Görüntüle 2192815
Aşılar alerji yapmış olabilir canım doktora sor mutlaka.
NeeeBiraz baktım ama net birşey bulamadım canın. Rotarix in içinde domuz dna sı olduğu yazıyor sadece. Acaba nasıl bir sıkıntı? Ve sıkıntılı birşeyse neden uygulanıyor?
Aaa çok ilginç. Peki bu sağlık ocağında yapılan mı paralı olan mı? Ben de dikkat evdeyim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?