2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tabii bizim çocukları bırakıp kendimize vakit ayırma şansımız var ama biz ayırmıyoruz Hobi olarak Aç uykusuz geziyoruz Aman sen psikoloğu boş ver canım bize anlat yaşamayan bilmiyor

Ne kolay çocuğu birine bırak demek

çocuk arabsına mı koyuyorsun travel sistemin anakucağına mıbizim ki araba üstü anakucağını hiç sevmiyor etrafı görmüyor normal arabaya da koydum boynu beli falan rahat edemediondan da huysuzlandı

Ben geçen dişçiye gittim Allahtan annem var ki ona biraktim sürekli msj ile takip ettim 3 saat kadar dışarda idim ama yinede aklım hep evde bebeğimde idi psikolog halt etmiş onlara göre dünya toz pembe zaten
Tek başına bebek bakan arkadaşlarımız gerçekten işiniz zor ama inanın ki ge-ce-cek siz sabırla sadece minik kuzulara odaklanin demesi zor biliyorum ama bu günler bir daha gelmiyor

Ya kızlar benim doğum iznim bitiyor bu hafta, kadın doğumcum rapor veremem dedi. Kalp damar cerrahide tedavi görüyorum ondan rica ettim kabul etti 10 gün sonrasında 9 daha vermesini isteyeceğim ama düşük ihtimal vermez gibi. 19 gün daha rapor bulup yıllık izin alırsam dönüşüm aralık başı oluyor. Kıza bakmayı kimse kabul etmiyor. Ben çalışmazsam çark dönmez ev kredisi normal krediler kredi kartları zaten kmh la geçiniyoruz su an bile. Kızım zaten zor bebek bakan kişi kusmasına ağlama krizlerine benim kadar tahammül edebilecekmi kızım kusarken gülüyor mesela ben normal gülmeye devam ediyorum. Benim uğruna dert sahibi olduğum el kadar bebeği nasil emanet edeceğim. Kafayı yiyorum düşünmekten

çocuk arabsına mı koyuyorsun travel sistemin anakucağına mıbizim ki araba üstü anakucağını hiç sevmiyor etrafı görmüyor normal arabaya da koydum boynu beli falan rahat edemediondan da huysuzlandı

Ana kucağına canım. Etrafı görüyor aslında yukarıları falan, çok mu kapalı sizin araba?

Aynen canım Allah yardımcımız olsun elbet geçecek de inan saçımdaki beyazlar artmış daha 29 yaşından

3 kez üzerimi değiştim bugün 2 önlük 1 yelekte kızıma gitti sadece kusması, mıçması hariç
Ay bir de verem aşısı olan yerine 3 gün su değmeyecek ya bunun bu kadar kusmasına Allah bilir kusmuk değmiştir. Dikkat etmeye de çalıştım ama...

Bebeğini başkasına emanet etmek hemde zorunlu sebeplerden çok zor gerçekten , bende işimden memnundum bırakmak zorunda kaldım malesef kimse bakmaya yanaşmadı 6 aylık olduktan sonra bakarmış annem küçükmüş şimdi :) gerçi bebek 70 kusur günlük toplasan 10 kere geldi evime , nasıl bi sevgi tartışılır ..Ekonomik sıkıntılar bizdede var kış kapıda , bi şekilde bırakıp gideceksin canım ama çok zor ve üzücü bi durum ..gitmesen de geçinemezsin ..

canim Allah yardımcın olsun
kimin bakma ihtimali var annen veya kayınvalide mi

Bu arada çok aptalım uykusuzluk aptallıkta yapıyor demekki. Yemek yapamayınca dışardan söylüyorum. Kızda süt alerjisi var bende diyetteyim. 2 gün önce pizza söylemiştim. Bugün tam sipariş verecekken malzeme seçerken peynir gerçeğiyle yüzleştim. Peyniri pizzayla yiyince dokunmuyor sanki çocuğa nasıl atladim ben bunu ya gerizekalıyım resmen

Aynı şeyleri yaşıyoruz ya bu kadar aglak bebeğe kimse bakmaz. Bakan da bağıra çağıra ihmal ede ede bakar sonra da ben cildirir katil olurum. Önümüzdeki pazartesi ise başlıyorum. iki hafta annem bakacak iki hafta koca bakacak. Sonraki ay yıllık izinlerimi harcicam. Aralık Allah Kerim

canim Allah yardımcın olsun
kimin bakma ihtimali var annen veya kayınvalide mi
İkiside yanaşmıyor zaten ben kayınvalideyle yaşamam adamı boşarım daha iyi hem kendimi darlayıp hem adamın borcu ödensin diye çocuğumu bırakamam. Annemde rahatsız kolu ağrıyor çözüm bulamıyorlar. En basit rahatsızlığı bu fazlasıda varda kızı tutamıyor. Kızı geçtim tencere çaydanlık bile

Canım ben de bizimkinin kusmasindan şikayetçiyim hem de grniz akıntısı olduğunu düşünüyorum. Seninkinin kusmugu yapış yapış mı?
Evet canim oyle oluyor .
Cnm bizim bayağıdır oyle Dr normal dedi herhangi birşeyi yok yani bende sabah aksam temizliyorum ama genelde hırıltılı
Oncesi boyle değildi o yuzden korkum canim.
Afilim92 cnm bize doktor bu havalarda normal dedı serum fizyolojik kullanın dedı birde bu yaşta Çok çok çok nadir görülür bronşit dedı bilgin olsun korkma inşallah bişeyi yok kuzucuğun
Anladim canim .Insallah sorun yoktur .Biraz dahaz gozlemleyip gecmezse götüreyim.

Ewt yaa bnde gördüm ve gttim bugün sleepy bebek bezi aldm nasl olcak blmyorm inşallah pişik falan olmaz bebeğim. Sen hangi bezi alcaksn canm
Ben once slepy kullandm. Sonra bimin bezini. Ve bimin bezi daha iyi geldi bana. Bilmiyorum ama. Cisi slepyden siziyodu ve kakasi üzerine cikiyodu bimin bende hic oyle bsey yasamadm.

Biz 1 haftalıktan berş çıkıyoruz, dikişlerimin acısı biraz azaldı, hemen attık kendimizi dışarı :) 2- 3 kez pikniğe gittik, başka yerlere yemeğe falan da gittik :) zor mu, evet çok zor, nerede emmek isteyeceği belli olmuyor ama emzirme önlüğü sağolsun market ortasında bile geze geze emzirdim. 2-3 haftadır ama gezmek çok zor çünkü eskiden memede susup duran, uyuyan çocuk gaz sancısına ortalığı yıkıyor. Emmek istiyor, acıdan ememiyor. Gaz çıkaralım diyoruz, emmek için ağlıyor. Emsin diyoruz, gaz sıkıştırıyor üstüne uykusuzluk ekleniyor. Sonra saatlerce ağlama nöbeti o yüzden bu ara dışarıda emzirme sıkıntı oluyor diye gezme işini azalttık :/

Kızlar bugün kizim uyumadı hic ve ben gece 5 dk bile uyuyamadim şuan halsizim kızıma bakıcak mezalim yok eşimde gece gelcek uyumuyorda napcam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…