- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.141
el kadar bebegin minnacik gaz damlasi.50 lira, bezin tanesi 1tl.den fazla, sifirdan aldigimiz arabasi besigi ates olceri sampuani deterjani yumusaticisi, hele o mustellanin losyonu resmen 80 liraydi cok alerjik cildi var hemen kizariyor diye mecbur aldik. Daha bunlar binde biri canim. Bu kadarini tahmin etmezdim ben de onceden =))
emzirenlerde emzik-biberon meme reddi yapiyor canim deseydin =)) cok bilgili psikologa.Aynen birde diyorum ki şuan bırakamam 20 günlük diyorum. Geçmiş karşıma entel entel neden bırakamayıız herşeye çözğm bulunabilir değil miiii birkaç saat yardımcı bulunuuur biberonla karnı doyurulabiliiirr demesin mi ağzını yaya yaya aptal kadın. Amerikada falan okumuş burası türkiye farkında değil. Burda saatlik gelip bakan bakıcı var sanki. Ki normal bakıcı bulunmuyor bu ülkede doğru düzgün. Bencede burda dertleşin daha iyi psikolog misikolog lazım değil. Onlar daha çok sıyırmış kafayı bence:)
ya verseler nolur sanki 1 kisi o gun gitmese is yeri mi batacak. Bazen o kadar zor oluyor ki tek olmak. Mesela o 2.ay asisinda tek olmamayi cok.isterdim ama kimse yok ne yapayim =/
keske onceden alsaymisim canim evet 1 losyona 80 lira bayildim =) hatta suan memorialin ordaki eczane ile bizim semtteki eczaneyi arayip 2sinden fiyat karsilastiriyorum, acaba fiyat mi çekiyorlar diyeYuhh mustelada mı zamanmışşş.. 3lü çantada almıştım daha var ama biter 1 aya. Vay anam vayyy
ben hep reflu yataginda yatiriyordum yine de kusacagi varsa kusuyordu maalesef canim. bazen fazla geliyor midelerine minnaklarinKizlar bebeklerin yatagini yokus yapiyomusunuz. Ben bebeklerde kusma cok oluyo diye dogdugundan beri yatagini yokus yaptim cok sukur kusma sorunu yok tavsiye ederim bi deneyin derim bebekleri asiri kusanlar. Besigindeki yatagin bas tarafinin altina kalinca bi ortu koydum. Reflu yatagi misali
keske onceden alsaymisim canim evet 1 losyona 80 lira bayildim =) hatta suan memorialin ordaki eczane ile bizim semtteki eczaneyi arayip 2sinden fiyat karsilastiriyorum, acaba fiyat mi çekiyorlar diyeama ayni fiyatlar...
Canım benim oğlumda bazen öyle yapıyor. Ağlayıp sinirle memeyi almıyor. Biraz susturup yürüyerek ayakta emziriyorum o zaman tutuyor. Sende dene öyle durumda belki tutar.Kizlar oglum bildiginiz bana küstü. Ne alaka el kadar bebek diyeceksiniz.
Aksam uyku saatinde surekli gelen kvlere tepkimi koydugum icin artik gelmiyorlar.Ama bu kez de aksam üstü gelmeye basladilar.Oglumun gaz sancisindan deliye dönüp yeni sakinlestigi bir anda geldiler.O kadar yorgundu ki elden ele dolanirken esnemeye ve aranmaya basladi .Emmeden bir daha sevelim bir daha bakalim derken derken yarim saat gecti ve kalktilar.Daha onlar kapıyı cikar cikmaz benimki bir agladi bir agladi .Icli icli agliyor dedim ben emzireyim iyice acikti.Memeyi almiyor .Kaldiriyorum susuyor emzirmeye calisinca agliyor .Ve cok açken bunu yapti.Dedim bari mama yapayim yemez ama 60 ml in 30 unu icse kârdır. O begenmedigi mamayi bir yedi bir yedi biberona yapisti ve daha istiyor .
Ben sakinlestirmeye calistikca yine hircinlasti .Ben oglum dedikce icini cekiyor.Bari susayim o da sussun dedim .Ben konusmayinca kesti aglamayi .Ve hala emmiyor .Emmedigi icin de uyuyamiyor .Esimin gelmesini bekliyorum
sag ol canim. Valla burda cok sikayet ediyorum ama hep yalnizliktanSana cidden helal olsun canım. Benim oğlan çok zor bi bebek değil biliyorsun. maşallah, allaha şükür. Ona rağmen babası geldiği an verip hemen uzanıyorum. Seni düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun umarım 3. Ayda rahatlarsın
bakiyorum hemennCanım ben tüm dermokozmetiklerimi aşağıdaki siteden alıyorum. Mustela dahil. Skt sorunu da olmadı hiç. Bi bak istersen..
https://www.mamacim.com/arama/mustela
sag ol canim. Valla burda cok sikayet ediyorum ama hep yalnizliktan
Hepimiz şikayet ediyoruz canım daha çok dertlerimizi paylaşıyoruz :) benim yazılarımı okuyan herhalde oğlana şiddet uyguluyor sanarsag ol canim. Valla burda cok sikayet ediyorum ama hep yalnizliktan
20 gün kadar oldu 4. Kutudayız, anne sütüde alıyor ama az bence mesela akşam 10 da verdiysem gece uyanmalarında emiyor. Sabah 10 a kadar mamasız idare ediyoruz. Sağım yapıp bazen bir öğün olarak veriyorum. Çünkü arada emdiklerini kusuyor. Sağdıgım süte thickener ekleyip koyulastırıyorum o zaman çok kusmuyorÖzel mama dimi. Bizde sma kullanıyoruz 900 gr 90-95e çıkmış. Ankarada bi markette 75e bulduk stok yaptım onuda.. allah yardımcın olsun ayda kaç kutu gidiyor? Anne sütü de alıyordu dimi?
Benimki çok seviyor dönenceyi. Uykusu var gibiyse bakarak uyuyor. Yoksa da gün içinde dönence ile aşk yaşıyor, yerinde dans ediyor nerdeyseKızlar malum hanileyken hepimiz elimizden geldiği kadar alışveriş yaptık bebeklerimize. Herkesten birsürü laf dinledik. Ama ben alma dedikleri şeyleri en çok kullandım hep. Mesela evde şuan en çok emzirme sandalyesi ve tiny love anakucağını kullanıyorum. Oğlum çok sevdi anakucağını yatırıyorum içine 45 dak bile durduğu oluyor ve bugün ben mutfaktaylen ilk defa içinde kendisi uyumuş maşallah. Onun dışında bezi 1 ve 2 numarayı değil 3ü 4ü depolamak lazımmış(ilk çocuk anca öğrendim) :) tırnak makası chicconun setini almıştım 60 lira para verip hiiiç gerek yokmuş tek makas yetermiş. Kıyafetlerini 0 3 ay almıştım yazın baya giydi ama epi topu 1.5 ay ve biraz iri bi bebek olunca kendi bedenini değil hep daha büyükleri giyiyor. Onun için bebek doğunca kıyafet almak daha mantıklı bence. Alt üst takımlarıda üst kısmı çıtçıtlı body olanlardan alsam iyiymiş. Şimdi yatağına dönence almak istiyorum ama hareketlenince bakmıyorlar bile bikaç aya bakmazlar falan diyenler var. Tiny love ı çok seviyor sizce yatağına dönence almalı mıyım?
Senin markası ne canım dönenceninBenimki çok seviyor dönenceyi. Uykusu var gibiyse bakarak uyuyor. Yoksa da gün içinde dönence ile aşk yaşıyor, yerinde dans ediyor nerdeyse
Canım ben de aynen o bedenleri almamıştım şimdi ikinci el sitelerine bakıyorum, letgo ve tutumluanneye. Sıfır veya bir iki kez kullanılmış şeyler oluyor, onları alıyorum. 5te biri fiyatına filan geliyor heralde. Sıfır mothercare tulum aldım bugun mesela 20 TLye.Masallah oglusuna canim .Evet herkes bir tecrübe ediniyor ama bazi seyler elimizde patlıyor ne yazik ki .Ben dönence almayi dusunmuyorum .Besigine alıştıramadım henuz .Kiyafet konusunda cok pismanligim olmadi .Sadece kv ile alisverise gittigimizde almayalım var dediğim halde alınan seyler kullanilmadan kuculdu .Su an 3 6 lari giydiriyorum .Ama hic 6 9 almamışım neredeyse. Keske 6 9 da alsaydım ama fiyatlarin ucacagini bilemezdik .Bez konusunda cok haklisin .Hic stok yapmadim ama gecenlerde 135 tl ye aldigimiz prima 3 numara 204 lu 200 tl olmus .Sinir oldum
Fisher price mutlu düşler canım.Senin markası ne canım dönencenin
Ben kullandım.ilk tercihim degil ama fena da degil. Yanlış hatırlamıyorsam kenar cırt cırtları esnek değil sabitti o hosuma gitmedi. Bir de huggiesde mesela bezin arka hattında bir bariyer var, sırta kaka kacmıyor. Bunda yoktuKızlar goo.n bebek bezi kullanan var mı 66lısı 27tlydi aldım denemek için bakalım nasıl çıkacak dıştan yumuşak ama çiş kaka gelince nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?