2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yuhh mustelada mı zamanmışşş.. 3lü çantada almıştım daha var ama biter 1 aya. Vay anam vayyy

Kizlar bebeklerin yatagini yokus yapiyomusunuz. Ben bebeklerde kusma cok oluyo diye dogdugundan beri yatagini yokus yaptim cok sukur kusma sorunu yok tavsiye ederim bi deneyin derim bebekleri asiri kusanlar. Besigindeki yatagin bas tarafinin altina kalinca bi ortu koydum. Reflu yatagi misali

emzirenlerde emzik-biberon meme reddi yapiyor canim deseydin =)) cok bilgili psikologa.

ya verseler nolur sanki 1 kisi o gun gitmese is yeri mi batacak. Bazen o kadar zor oluyor ki tek olmak. Mesela o 2.ay asisinda tek olmamayi cok.isterdim ama kimse yok ne yapayim =/

Sana cidden helal olsun canım. Benim oğlan çok zor bi bebek değil biliyorsun. maşallah, allaha şükür. Ona rağmen babası geldiği an verip hemen uzanıyorum. Seni düşünemiyorum bile. Allah yardımcın olsun umarım 3. Ayda rahatlarsın

Yuhh mustelada mı zamanmışşş.. 3lü çantada almıştım daha var ama biter 1 aya. Vay anam vayyy
keske onceden alsaymisim canim evet 1 losyona 80 lira bayildim =) hatta suan memorialin ordaki eczane ile bizim semtteki eczaneyi arayip 2sinden fiyat karsilastiriyorum, acaba fiyat mi çekiyorlar diye ama ayni fiyatlar...

ben hep reflu yataginda yatiriyordum yine de kusacagi varsa kusuyordu maalesef canim. bazen fazla geliyor midelerine minnaklarin

keske onceden alsaymisim canim evet 1 losyona 80 lira bayildim =) hatta suan memorialin ordaki eczane ile bizim semtteki eczaneyi arayip 2sinden fiyat karsilastiriyorum, acaba fiyat mi çekiyorlar diye ama ayni fiyatlar...

Canım ben tüm dermokozmetiklerimi aşağıdaki siteden alıyorum. Mustela dahil. Skt sorunu da olmadı hiç. Bi bak istersen..

https://www.mamacim.com/arama/mustela

Canım benim oğlumda bazen öyle yapıyor. Ağlayıp sinirle memeyi almıyor. Biraz susturup yürüyerek ayakta emziriyorum o zaman tutuyor. Sende dene öyle durumda belki tutar.

sag ol canim. Valla burda cok sikayet ediyorum ama hep yalnizliktan

sag ol canim. Valla burda cok sikayet ediyorum ama hep yalnizliktan
Hepimiz şikayet ediyoruz canım daha çok dertlerimizi paylaşıyoruz :) benim yazılarımı okuyan herhalde oğlana şiddet uyguluyor sanar sabahtan akşama kadar opmedik yeri klmiyo halbuki

Özel mama dimi. Bizde sma kullanıyoruz 900 gr 90-95e çıkmış. Ankarada bi markette 75e bulduk stok yaptım onuda.. allah yardımcın olsun ayda kaç kutu gidiyor? Anne sütü de alıyordu dimi?
20 gün kadar oldu 4. Kutudayız, anne sütüde alıyor ama az bence mesela akşam 10 da verdiysem gece uyanmalarında emiyor. Sabah 10 a kadar mamasız idare ediyoruz. Sağım yapıp bazen bir öğün olarak veriyorum. Çünkü arada emdiklerini kusuyor. Sağdıgım süte thickener ekleyip koyulastırıyorum o zaman çok kusmuyor

Benimki çok seviyor dönenceyi. Uykusu var gibiyse bakarak uyuyor. Yoksa da gün içinde dönence ile aşk yaşıyor, yerinde dans ediyor nerdeyse

Kızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?

Canım ben de aynen o bedenleri almamıştım şimdi ikinci el sitelerine bakıyorum, letgo ve tutumluanneye. Sıfır veya bir iki kez kullanılmış şeyler oluyor, onları alıyorum. 5te biri fiyatına filan geliyor heralde. Sıfır mothercare tulum aldım bugun mesela 20 TLye.

Kızlar goo.n bebek bezi kullanan var mı 66lısı 27tlydi aldım denemek için bakalım nasıl çıkacak dıştan yumuşak ama çiş kaka gelince nasıl olacak
Ben kullandım.ilk tercihim degil ama fena da degil. Yanlış hatırlamıyorsam kenar cırt cırtları esnek değil sabitti o hosuma gitmedi. Bir de huggiesde mesela bezin arka hattında bir bariyer var, sırta kaka kacmıyor. Bunda yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…