- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.161
Neden prima almamaya karar verdin peki?Ben de Prima kullanıyordum. İnstagramda muhendisinoglu diye bir sayfaya denk geldim. Ve bir daha almamaya katar verdim. Tüm bebek ürünleriyle ilgili araştırmalar yapıyor. Aklınızda olsun. Bez şampuan deterjan hepsini değiştireceğim ben.
bizimkide 10 temmuzda doğdu baloncuklu salyaları var ben erken diş çıkarmışım belki oda erken diş çıkarır ondandır diyorumKızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
evet cırtları biraz sert ama kakası taşırmadı prima gibi ondan bana iyi gibi geldiBen kullandım.ilk tercihim degil ama fena da degil. Yanlış hatırlamıyorsam kenar cırt cırtları esnek değil sabitti o hosuma gitmedi. Bir de huggiesde mesela bezin arka hattında bir bariyer var, sırta kaka kacmıyor. Bunda yoktu
Aile hekimimden ayakta duramıyorken bile rapor alamamıştım. Ona gitmem bile, kadın doğumcuma diyecek kelime bulamıyorum zaten. Hamileyken 100 kez bacağımda sıkıntı var dedim solda birşey yoktu sağ şişmişti. Hamilelik ödemi dedi doğumdan sonra tekrar söyledim zamanla geçer dedi. Başka bir doktora gitmesem farkedilmeyecek belkide ölecektim. İlaç dozu ayarlayamadı diye hasta oldum buna rağmen kalp damarda tedavi görüyorsun ordan iste diyebildi. Yıllık iznim geçen yıl tüp bebeğe bir önceki senede kaybettiğim kızımda gitti hiç aktaramadım. 20 gün iznim var
Kızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
Standart travel dedikleri bizimki de joie nin ama beyfendi yukarı değil etrafa bakmak istiyor galiba kanguru da sevmedi arabaya da normal oturamıyor illa kucakAna kucağına canım. Etrafı görüyor aslında yukarıları falan, çok mu kapalı sizin araba?
Offf gazdan uyanmak yetmiyor gibi bir de kusmak icin uyanmalar basladi.
Daha yatirali 15 dk olmustu .Tuhaf sesler cikariyormus.Esim duyup koşmuş kaldirdigi gibi tepeden tırnağa kadar kusmus .Ben kafasını yan ceviriyorum ama bu sira hep tekrar duz ceviriyor .
Evet bizimde bayadır yapıyor bunları ama son günlerde salyası arttı ağzından akıyor. Salyanın aktığının farkında bile değil yerim ben onu ya safım:)Benim kizimda 10 temmuz dogumlu aynilarini yapiyor epeydir hemde
Uyuyup kisa sure sonra uyaniyorsa gaz olabilir. Ben de nasıl dolap düzenleyeceğim onu düşünüyorum. En uzun uykusu 1 saat ve gunduz sadece 1 kez uyuyor .
Bir de gaz masaji var.Ali Baba'nin ciftliginin tum hayvanlarini simdiden duydu cocugum :))
Yaa hic kusmazdi 2 gundur kusuyor .Ondan mi dersin ?Peki kusmasi ne sekilde?
Sonra nasıl düzeldi? Benimki de tam senin anlattığın gibi kusark atıyor akıntıyı.
Çok geçmiş olsunİlk üşütmüştü geniz tıkanıklığı öksürüğü vardı kırkı çıkmamıştı o zaman hastanede yattık 4 gün. Daha sonra tekrar oldu yine doktora götürdüm kanında enfeksiyon çıktı yine antibiyotik tedavisi uyguladık.
Anladım cnm umarım biseyi yokturOncesi boyle değildi o yuzden korkum canim.
Aynen canım maalesefSizin bebekler de akşam saatlerinde mizmizlikta nirvanaya ulaşıyorlar mi
Sizin bebekler de akşam saatlerinde mizmizlikta nirvanaya ulaşıyorlar mi
Standart travel dedikleri bizimki de joie nin ama beyfendi yukarı değil etrafa bakmak istiyor galiba kanguru da sevmedi arabaya da normal oturamıyor illa kucak
Bu arada kesinlikle katılıyorum hem ana sütü şöyle böyle diyorlar hem 6 ay izin yok çok saçma bizi rapordu izindi bilmemne süründürüyorlar strese sokuyorlar. Heyet raporu da çok zorlaşmış benim gördüğüm kimse yanaşmıyor
İyi geceler hanımlar bende temmuz 2018 de aldım bebeğimi kucagıma.. benim şöyle bi sorunum var üç gün önce bi hal oldu bende, elim ayağım titredi kalbim çok hızlı attı ölüyorum zannetim yarım saat kadar sürdü. O günden sonra aşırı mutsuzum ölüm korkusu oluştu ve çarpıntı oluyo aklıma geldikçe. Okudugum kadarıyla ğanik atak belirtileri. Doğum sonrası depresyon mu bu? Herşey çok iyiydi bi anda oldu sanırım bastırılmış stresten. Bu durumu kendi yada çevresinde olan var mı?
10 temmuz bizimki de cnm yumruğunu yaliyo bir güzel ve salya olayi 1haftadir bizde de var köpük köpük hemdeKızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
Teşekkür ederim, evet her an yaşıyorum inşaallah gecer çok kötü bi hisHamilelikten once vardi bende simdide hafif atlatiyorum aklina gelince aynisi gibi tekrar yasiyorsun. Panik atak galiba.Bisey olmayacagini gececegini dusunup kendini ikna etmeye calis. Gecer insallah. Ustune dusme baska seylerle kafani mesgul et. Gecmis olaun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?