2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Neden prima almamaya karar verdin peki?

Kızlar sanirim grip oluyorum ilerlemeden ne yapabilirim şimdi nane limon kaynatıyorum başka ne yapabilirim. Evde ağızlık yok bu gece ağzıma burnuma tülbent sarıp kızımı emzireceğim ins kızıma bulaşmaz. Yardımcı olun lütfen..

bizimkide 10 temmuzda doğdu baloncuklu salyaları var ben erken diş çıkarmışım belki oda erken diş çıkarır ondandır diyorum

evet cırtları biraz sert ama kakası taşırmadı prima gibi ondan bana iyi gibi geldi

Canım senin kaybın mı vardı bilmiyordum başın sağolsun üzüldüm çok... Allah evladına uzun ömürler versin.

Benim kizimda 10 temmuz dogumlu aynilarini yapiyor epeydir hemde

Ana kucağına canım. Etrafı görüyor aslında yukarıları falan, çok mu kapalı sizin araba?
Standart travel dedikleri bizimki de joie nin ama beyfendi yukarı değil etrafa bakmak istiyor galiba kanguru da sevmedi arabaya da normal oturamıyor illa kucak
Bu arada kesinlikle katılıyorum hem ana sütü şöyle böyle diyorlar hem 6 ay izin yok çok saçma bizi rapordu izindi bilmemne süründürüyorlar strese sokuyorlar. Heyet raporu da çok zorlaşmış benim gördüğüm kimse yanaşmıyor

Ayyy iyiki farketmişsiniz hemen Allah şifa versin ..

İyi geceler hanımlar bende temmuz 2018 de aldım bebeğimi kucagıma.. benim şöyle bi sorunum var üç gün önce bi hal oldu bende, elim ayağım titredi kalbim çok hızlı attı ölüyorum zannetim yarım saat kadar sürdü. O günden sonra aşırı mutsuzum ölüm korkusu oluştu ve çarpıntı oluyo aklıma geldikçe. Okudugum kadarıyla ğanik atak belirtileri. Doğum sonrası depresyon mu bu? Herşey çok iyiydi bi anda oldu sanırım bastırılmış stresten. Bu durumu kendi yada çevresinde olan var mı?

Normal kusmuk gibi de balgamlı oluyo yani beyaz sümüksü gibi uzanan

Sonra nasıl düzeldi? Benimki de tam senin anlattığın gibi kusark atıyor akıntıyı.

İlk üşütmüştü geniz tıkanıklığı öksürüğü vardı kırkı çıkmamıştı o zaman hastanede yattık 4 gün. Daha sonra tekrar oldu yine doktora götürdüm kanında enfeksiyon çıktı yine antibiyotik tedavisi uyguladık.

Çok geçmiş olsun
İnşallah bizde enfeksiyon cikmaz

Ben parayla veren bi iki yer duydum ama bakalım görüşmeden net bilgi vermiyorlar.. 3 aylık bebek bırakılır mı ya, çocuk hala benim kokumu almadan sakinleşmiyor. İnsafsızlık resmen

Hamilelikten once vardi bende simdide hafif atlatiyorum aklina gelince aynisi gibi tekrar yasiyorsun. Panik atak galiba.Bisey olmayacagini gececegini dusunup kendini ikna etmeye calis. Gecer insallah. Ustune dusme baska seylerle kafani mesgul et. Gecmis olaun

10 temmuz bizimki de cnm yumruğunu yaliyo bir güzel ve salya olayi 1haftadir bizde de var köpük köpük hemde

Teşekkür ederim, evet her an yaşıyorum inşaallah gecer çok kötü bi his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…