- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.181
10 temmuz bizimki de cnm yumruğunu yaliyo bir güzel ve salya olayi 1haftadir bizde de var köpük köpük hemdeKızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
Biz de öyle uygun satan yrr olarak city gross u bulduk siz nereden alıyorsunuzÖzel mama dimi. Bizde sma kullanıyoruz 900 gr 90-95e çıkmış. Ankarada bi markette 75e bulduk stok yaptım onuda.. allah yardımcın olsun ayda kaç kutu gidiyor? Anne sütü de alıyordu dimi?
Sağolasın canım ilk bebeğimin kalbi durunca araştırarak tüp bebek tedavisine başladık. Kızım tüp bebek ikinci deneme :) bundada kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullandım.Canım senin kaybın mı vardı bilmiyordum başın sağolsunüzüldüm çok... Allah evladına uzun ömürler versin.
Duzelicek canım mmerak etmeay cok sukur canim. İnsallah bizim de duzelir, yoksa isim zor.
Hamilelikte an8den ortaya çıktı bende de tek yolu dua okumak gecenin bir yarisi nefes alamayıp uyanıyord7m öleceğimi sanip uyuyamiyordum dua okuyup üzerinde tasirsan biraz faydası oluyor cnm bide kafanı başka birseye odaklamaya çalış Allah şifa versinHamilelikten once vardi bende simdide hafif atlatiyorum aklina gelince aynisi gibi tekrar yasiyorsun. Panik atak galiba.Bisey olmayacagini gececegini dusunup kendini ikna etmeye calis. Gecer insallah. Ustune dusme baska seylerle kafani mesgul et. Gecmis olaun
Bizimki de uyudu ben hep ikilemde kalıyorum uyusan mı bir şeyler mi izlesem hem karnım doysun hem pastam dursun istiyorum :)Çocuk uyuttuktan sonra dizi qeyfi
Bir zamanlar cukurova
Geçmiş olsun cnm sanki ben de nezle olacak gibiyim, bitki çaylarını yanı sıra Parol da iyi gelir canmKızlar sanirim grip oluyorum ilerlemeden ne yapabilirim şimdi nane limon kaynatıyorum başka ne yapabilirim. Evde ağızlık yok bu gece ağzıma burnuma tülbent sarıp kızımı emzireceğim ins kızıma bulaşmaz. Yardımcı olun lütfen..
Kızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
Çok geçmiş olsun
İnşallah bizde enfeksiyon cikmaz
Çocuk uyuttuktan sonra dizi qeyfi
Bir zamanlar cukurova
Odaklamaya çalısıyorum ama pek olmuyo sanırım okuyorum devamlı inşallah çok uzun sürmezHamilelikte an8den ortaya çıktı bende de tek yolu dua okumak gecenin bir yarisi nefes alamayıp uyanıyord7m öleceğimi sanip uyuyamiyordum dua okuyup üzerinde tasirsan biraz faydası oluyor cnm bide kafanı başka birseye odaklamaya çalış Allah şifa versin
Sağolasın canım ilk bebeğimin kalbi durunca araştırarak tüp bebek tedavisine başladık. Kızım tüp bebek ikinci deneme :) bundada kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullandım.
Hamilelikte an8den ortaya çıktı bende de tek yolu dua okumak gecenin bir yarisi nefes alamayıp uyanıyord7m öleceğimi sanip uyuyamiyordum dua okuyup üzerinde tasirsan biraz faydası oluyor cnm bide kafanı başka birseye odaklamaya çalış Allah şifa versin
Biz de öyle uygun satan yrr olarak city gross u bulduk siz nereden alıyorsunuz
Benim kızım 25 temmuz aynılarınbizde bile var canım el hep ağızda aç mı kalıyor diyenbile düşünüyorum sağlık ocağındaki hemşire artık bebekler erken diş çıkartıyor yavaş yavaş dişler oluşmaya başlıyordur daha sen göremezsin ama damakta oluşmaya başlıyordur dediKızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
Umarım çabucak atlatırsın canım hamilelikte değil ama bende yaşamıştım panik atağı sinemaya gidemiyordum bomba patlıcak ve ölcem diye çok korkuyordum nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyorduTeşekkür ederim, evet her an yaşıyorum inşaallah gecer çok kötü bi his
Elinizde altın varsa iki çeyrek mantıklı da, satın alacaksanız bence çok fazla olur zira alım gücü çok düştü , altın fiyatının sizin maaşa oranını düşün. O arkadaşlarınız size takarken öyle değildi sonuçta. Gönül ister ki herseyi bol bol yapalım ama gerçekçi olmak lazım bence.Kızlar acil yardım bana. Şimdi ben 2 yakın arkadaşımı tanıştırdım şimdi evleniyorlar. Benim düğünümde ikisi ayrı ayrı çeyrek takmıştı 5 yıl önce. Şimdi biz onlara 2 çeyrek mi takmalıyız? Eşimde şuan altın çok uçtu 1 çeyrek 1 100 lira takalım diyor. 2 çeyrek nerdeyse 1000 lira yapcak diyor. Bide yol paramız falan olcak. Sizce uygun olan ne olur?
İçerisinde bulunan losyon bebek cildini tahriş edişiymişNeden prima almamaya karar verdin peki?
Çok geçmiş olsun canımBide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?