2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

10 temmuz bizimki de cnm yumruğunu yaliyo bir güzel ve salya olayi 1haftadir bizde de var köpük köpük hemde

Özel mama dimi. Bizde sma kullanıyoruz 900 gr 90-95e çıkmış. Ankarada bi markette 75e bulduk stok yaptım onuda.. allah yardımcın olsun ayda kaç kutu gidiyor? Anne sütü de alıyordu dimi?
Biz de öyle uygun satan yrr olarak city gross u bulduk siz nereden alıyorsunuz

Canım senin kaybın mı vardı bilmiyordum başın sağolsun üzüldüm çok... Allah evladına uzun ömürler versin.
Sağolasın canım ilk bebeğimin kalbi durunca araştırarak tüp bebek tedavisine başladık. Kızım tüp bebek ikinci deneme :) bundada kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullandım.

Hamilelikte an8den ortaya çıktı bende de tek yolu dua okumak gecenin bir yarisi nefes alamayıp uyanıyord7m öleceğimi sanip uyuyamiyordum dua okuyup üzerinde tasirsan biraz faydası oluyor cnm bide kafanı başka birseye odaklamaya çalış Allah şifa versin

Geçmiş olsun cnm sanki ben de nezle olacak gibiyim, bitki çaylarını yanı sıra Parol da iyi gelir canm

Benimki de 11 temmuz doğumlu. Kızımda yapıyor böyle. Bide D dehaaa bebeği diş çıkarmış resmini atmıştı onu da görünce her gün ağzına bakıyorum diş mi çıkaracak diye

Odaklamaya çalısıyorum ama pek olmuyo sanırım okuyorum devamlı inşallah çok uzun sürmez

Sağolasın canım ilk bebeğimin kalbi durunca araştırarak tüp bebek tedavisine başladık. Kızım tüp bebek ikinci deneme :) bundada kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullandım.

Benim kızım da tüp bebek’le geldi canım , sebepsiz kısırlık teşhisi konuldu bizde beklemek istemedik daha fazla tüp bebek denedik ve çok şükür kısmetimizde varmış kızım geldi

Çok sıkıntılı bi durum canım ya Allah şifa versin çekenlere

Benim kızım 25 temmuz aynılarınbizde bile var canım el hep ağızda aç mı kalıyor diyenbile düşünüyorum sağlık ocağındaki hemşire artık bebekler erken diş çıkartıyor yavaş yavaş dişler oluşmaya başlıyordur daha sen göremezsin ama damakta oluşmaya başlıyordur dedi

Teşekkür ederim, evet her an yaşıyorum inşaallah gecer çok kötü bi his
Umarım çabucak atlatırsın canım hamilelikte değil ama bende yaşamıştım panik atağı sinemaya gidemiyordum bomba patlıcak ve ölcem diye çok korkuyordum nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyordu

Elinizde altın varsa iki çeyrek mantıklı da, satın alacaksanız bence çok fazla olur zira alım gücü çok düştü , altın fiyatının sizin maaşa oranını düşün. O arkadaşlarınız size takarken öyle değildi sonuçta. Gönül ister ki herseyi bol bol yapalım ama gerçekçi olmak lazım bence.

3 gündür kafayı yiyorum. Ne karnı doyuyor ne uyku uyuyor. 90 veriyorum içmiyor yada kusuyor 60 veriyorum daha 2 saat olmadan mama istiyor. 3-4 gün öncesine kadar gecede 1 en fazla 2 kere kalkan kız gitti 15 dkda bi uyanan kız geldi hiç uyumadan sabahı ettim şimdi memede keyif yapıyor

Bide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…