2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Saat 10 a kadar uyutamadik.12 de kalktı 2 de uyudu .3 te kalkti 4 te uyudu 6 dan beri uyanik .
Canım benim oğlumda bazen öyle yapıyor. Ağlayıp sinirle memeyi almıyor. Biraz susturup yürüyerek ayakta emziriyorum o zaman tutuyor. Sende dene öyle durumda belki tutar.
Cok zor yatisti .Bir daha kavga edip alcam ellerinden .onlarin keyfinden sonra sıkıntı yasayan benim.
Ayyy iyiki farketmişsiniz hemen Allah şifa versin ..
Amin canim.
Normal kusmuk gibi de balgamlı oluyo yani beyaz sümüksü gibi uzanan
Bizimki de tam oyle.

Günaydın kızıma sabah 5te biberon vetdim nazlı nazlı içerken karnı gurul dalmaya başladı kucağıma aldım ıkındı ıkındı derken o Saatte kaka yaptı mecbur temizledik ama uykusu da açıldı, o saatte kaka mı olur yaa :)

Gecmis olsun canim dikkat et .
Ay keske benimki de gece yapsa rahatlasa .Gece 12 den beri kaka bekliyoruz ama yok. Uykuya yenik düşüp uyuyor .Onda da inleye inleye .

Sabah ilk uykusunda oğlumun ağzına emzik veriyorum odadan çıkıyorum hiç mizmizlanmadan uyuyor. Fakat diğer uykularinda bunu yapamıyorum neden olabilir tahmini olan var mi

Ara ara farklı davranışları oluyor bebeklerin canım geçici bir durumdur atak haftası falan mı ki baktın mı

Geçmiş olsun canım

Sabah ilk uykusunda oğlumun ağzına emzik veriyorum odadan çıkıyorum hiç mizmizlanmadan uyuyor. Fakat diğer uykularinda bunu yapamıyorum neden olabilir tahmini olan var mi

Gece uykusunun devamı olduğu içindir. Benimkide genelde sabah 6buçuklarda uyanıyor sonra emerken uyuyor yatağa koyunca uyumaya devam ediyor. Ama gündüz sallanmadan mümkün değil uyumaz hatta sallamayı bırakınca da hemen uyanıyor

Geçmiş olsun canım

Gerçekten uykusu vardır sabahları uyumayı seviyordur belki , diğer döngüleri zorunlu uykudur :)

Kızlar 2 tane olumlu haberim var 1. Hipp mama kaka sorunumuzu çözdü :). 2. Si tavsiyeleriniz üzerine aldığım piyanolu oyun halısını Nil çok sevdi :) en az 15-20 dk oynuyor ve ilk günden el ve bacak hareketleri gelişti daha aktif ve bilinçli kullanıyor süperrr

Kızlar size bir bilgi vereyim. Biz 2. Ay aşılarını verem hariç 2 hafta önce olmuştuk. Veremi bugün olduk. Ebeler rotayı veremden 1 ay sonra yaptıracağız dedi ya da aynı gün dediler. Bende doktorumuzu aradım. Dedi ki rotanın veremle alakası yokmuş. Diğer 2 aşıyla arasının 1 ay olması gerekiyormuş. Birde 14 hafta 6 günlüğü geçmemesi gerekiyormuş bebeğin rota için. Apar topar bide rota vurduracaktım nerdeyse bıgün. Sizinde aklınızda bulunsun.

Ya ben de piyanolu almadığıma pişmanım çok sevindim canım bebeler büyüdükçe oyuncaklar kurtarıcı oluyo

Bizimkinin favorisi gece yapmak mümkünse bide taşırarak :)

Bende belirli bir süresinin oldugunu okumuştum netten. Şimdi ilk dozu 3.ay sonrakini 4.ay yaptrsak geçmiş mi olacağz anlamadm ?

Tutumlu anneden alışveriş yapanlar vardi. madamhd sen vardın sanirim.
Ben de ogluma hediye gelen ama kullanmadığım etiketli ürünleri mi satsam acaba diyorum. Annem sen de birine hediye edersin dedi ama etrafimda su an hamile kimse yok .Gereksiz yer tutuyor .Bazilarinin değişim karti var ama bazilarinin yok .Geneli Panco ve Lcwa dan.
Satis nasil oluyor ,kargo parasi kime ait ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…