- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.201
Geçmiş olsun canım dikkat et yaBide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım dikkat et ya
Saat 10 a kadar uyutamadik.12 de kalktı 2 de uyudu .3 te kalkti 4 te uyudu 6 dan beri uyanik .benimki de ayni biliyor musun, hemen aglar aglamaz meme vermezsem tavir yapiyor. O yuzden nefret ediyorum ya eve gelenlerden. Ne anliyorlar bebek sevmekten bilmiyorum. Yavrumuzun tek istedigi biziz suan, bunu kabullenemiyorlar bence. Benimkini de uyutmadilar cocuk 3 gun boyunca uyuyamadi, duzeni bozulunca geri kurmak coook zor. Beyaz gurultu falan aç istersen, kafayi ona verince dikkatleri iyi dagiliyor?
Cok zor yatisti .Bir daha kavga edip alcam ellerinden .onlarin keyfinden sonra sıkıntı yasayan benim.Canım benim oğlumda bazen öyle yapıyor. Ağlayıp sinirle memeyi almıyor. Biraz susturup yürüyerek ayakta emziriyorum o zaman tutuyor. Sende dene öyle durumda belki tutar.
Amin canim.Ayyy iyiki farketmişsiniz hemen Allah şifa versin ..
Bizimki de tam oyle.Normal kusmuk gibi de balgamlı oluyo yani beyaz sümüksü gibi uzanan
Gecmis olsun canim dikkat et .Bide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
Ay keske benimki de gece yapsa rahatlasa .Gece 12 den beri kaka bekliyoruz ama yok. Uykuya yenik düşüp uyuyor .Onda da inleye inleye .Günaydın kızıma sabah 5te biberon vetdim nazlı nazlı içerken karnı gurul dalmaya başladı kucağıma aldım ıkındı ıkındı derken o Saatte kaka yaptı mecbur temizledik ama uykusu da açıldı, o saatte kaka mı olur yaa :)
Aşıdan 4 gün sonra yaptı, aç olsada emmedi. Ağzını bile değdirmedi. Emzik biberon yok. Doktora sordum
Canım sma mın 900lüsü paket halinde mi, yoksa açınca bitmesi gereken tek halde mi. Bazı mamaları büyüklerinin içi paket halindeyim ya merak ettim. Ben de sma kullanıyorum ama 900lüğü 1ayda bitiremeyebilşrizÖzel mama dimi. Bizde sma kullanıyoruz 900 gr 90-95e çıkmış. Ankarada bi markette 75e bulduk stok yaptım onuda.. allah yardımcın olsun ayda kaç kutu gidiyor? Anne sütü de alıyordu dimi?
Gece uykusu ile arası az olduğu için olabilir. Uyku uykunun mayasıdır derlerSabah ilk uykusunda oğlumun ağzına emzik veriyorum odadan çıkıyorum hiç mizmizlanmadan uyuyor. Fakat diğer uykularinda bunu yapamıyorum neden olabilir tahmini olan var mi
3 gündür kafayı yiyorum. Ne karnı doyuyor ne uyku uyuyor. 90 veriyorum içmiyor yada kusuyor 60 veriyorum daha 2 saat olmadan mama istiyor. 3-4 gün öncesine kadar gecede 1 en fazla 2 kere kalkan kız gitti 15 dkda bi uyanan kız geldihiç uyumadan sabahı ettim şimdi memede keyif yapıyor
Bide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
Sabah ilk uykusunda oğlumun ağzına emzik veriyorum odadan çıkıyorum hiç mizmizlanmadan uyuyor. Fakat diğer uykularinda bunu yapamıyorum neden olabilir tahmini olan var mi
Bide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
Sabah ilk uykusunda oğlumun ağzına emzik veriyorum odadan çıkıyorum hiç mizmizlanmadan uyuyor. Fakat diğer uykularinda bunu yapamıyorum neden olabilir tahmini olan var mi
Ya ben de piyanolu almadığıma pişmanımKızlar 2 tane olumlu haberim var 1. Hipp mama kaka sorunumuzu çözdü :). 2. Si tavsiyeleriniz üzerine aldığım piyanolu oyun halısını Nil çok sevdi :) en az 15-20 dk oynuyor ve ilk günden el ve bacak hareketleri gelişti daha aktif ve bilinçli kullanıyor süperrr
Ya aslında bütün uykulari arasında aynı süre var da sabah melek olan çocuk öğleden sonra nazende oluyo resmen. Neyse buna şükür.Gece uykusu ile arası az olduğu için olabilir. Uyku uykunun mayasıdır derler
Bizimkinin favorisi gece yapmak mümkünse bide taşırarak :)Günaydın kızıma sabah 5te biberon vetdim nazlı nazlı içerken karnı gurul dalmaya başladı kucağıma aldım ıkındı ıkındı derken o Saatte kaka yaptı mecbur temizledik ama uykusu da açıldı, o saatte kaka mı olur yaa :)
Bende belirli bir süresinin oldugunu okumuştum netten. Şimdi ilk dozu 3.ay sonrakini 4.ay yaptrsak geçmiş mi olacağz anlamadm ?Kızlar size bir bilgi vereyim. Biz 2. Ay aşılarını verem hariç 2 hafta önce olmuştuk. Veremi bugün olduk. Ebeler rotayı veremden 1 ay sonra yaptıracağız dedi ya da aynı gün dediler. Bende doktorumuzu aradım. Dedi ki rotanın veremle alakası yokmuş. Diğer 2 aşıyla arasının 1 ay olması gerekiyormuş. Birde 14 hafta 6 günlüğü geçmemesi gerekiyormuş bebeğin rota için. Apar topar bide rota vurduracaktım nerdeyse bıgün. Sizinde aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?