2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben değildim. Bebek kıyafetlerini netten almıyorum bilmiyorum o yüzden

Hepimiz şikayet ediyoruz canım daha çok dertlerimizi paylaşıyoruz :) benim yazılarımı okuyan herhalde oğlana şiddet uyguluyor sanar sabahtan akşama kadar opmedik yeri klmiyo halbuki
Bizim de yan komşu Allah bilir çocuğa ne yaptığımı düşünüyordur Çünkü ben tuvalete gidince, Onun altını alırken ustunu değiştirirken resmen yırtındığı için

Canım bence değişim kartlı olanları değiştir hiç upraşma diğerlerini de tutumlu anne , bebecruz , letgo dan satabilirsin . Letgoda elden alıyorsun parayı ama bebecruzda galiba sistem üzerinden yapılıyor , tutumlu anneyi bilmiyorum :)

Ya ben de piyanolu almadığıma pişmanım çok sevindim canım bebeler büyüdükçe oyuncaklar kurtarıcı oluyo

İade etsen almazlarmı ki ? Bende sizin tavsiyeleriniz üzerine netten baktım bütçemi çok aşıyordu 200 tl civarıydı alamazdım , letgodan bi bayanın sattığını gördüm ondan 75 tl ye aldım canım.

yapiyor canim, elini emdikce de kusuyor o da var.
İşte kaygi yasiyorlarmis yaa kiyamam

bal ve taze zencefil tuket ama zencefil kullanilir mi emzirirken onu bilmiyorum. Mumkun oldugunca bebeginin yaninda uzan canim, dinlenerek iyilesirsin cabucak. Sutunden antikorlar geçer merak etme

Ya çoktandır kullanıyorum oyun halısını el becerisi çok gelişti de ayak becerisi yok. İkinci el almaya çok çekiniyorum ama bir yerden baslicam artik

Son düzenleme:
evet panik atak belirtileri. Bir kitapta okumustum, panik atak kayip yasandiktan sonra ortaya cikiyormus. Dogum sonrasi annenin tum ozgurlugu bittigi icin, eski hayati tamamen degistigi icin ortaya cikabilirmis. Cok kotu olursaniz bir uzmandan yardim almaniz gerekir.

canim oral donem yani her seyi agzina goturme ve dunyayi oyle tanima donemi basladigi icin yumruklarini agizlarina goturuyorlar. Dis cikarma cok istisnai bir durum olur suan.

ay canim cok gecmis olsun

Ya ben çoktandır kullanıyorum oyun halısını el becerisi çok gelişti de ayak becerisi çok yok. İkinci el almaya çok çekiniyorum ama bir yerden baslicam artik

Hep çekiniyoruz canım ama bazı şeylerede ederinden çok fiyat biçiyor satıcılar , mesela ben bugün letgodan adidas 21 numara ayakkabı alacağım az kullanımış tertemiz satıcı 25 tl istiyor normalde 150 tl olan ayakkabı , bir bebek ayakkabıyı ne kadar eskitebilirki ? Birde bebecruz diye bi uygulama var orda çok kaliteli oyuncaklar var bazen hiç açılmamış olanları bile oluyor çoğu yarı fiyatına , ben ilerleyen aylarda fisher price
Eğitici oyuncaklarını ordan almayı planlıyorum , zaten görsen kapış kapış gidiyor ..

Yaaaa hemen bakıyorum

Kitapta öyle diyorya canım her ağlamasında her kıpırtısında odasına dalmayın kendi başına tekrar uykuya geçmesine izin verin diyor , böyle böyle öğreniyormuş kendi başına uyumayı , zaten bebekler ben hala ilk uyuduğum yerdemiyim diye de bi kontrol edip tekrar uyudukları oluyor , bazen kızıp o şekilde uyanıyor bana gülümsüyor ben gülmüyorum uykusu açılmasın diye geri uyuyor

canim oral donem yani her seyi agzina goturme ve dunyayi oyle tanima donemi basladigi icin yumruklarini agizlarina goturuyorlar. Dis cikarma cok istisnai bir durum olur suan.
Bende öyle dedim ama hemşire öyle dedi canım banada yavaş yavaş oluşmaya başlıyodur dedi daha çıkmaz ama dedi.

Peki bebecruz da para guvenligi vsr mi ?g.gidiyorda biz onaylamadan saticiya aktarilmiyor ya .

Peki bebecruz da para guvenligi vsr mi ?g.gidiyorda biz onaylamadan saticiya aktarilmiyor ya .

Alışveriş yapmadım kuzum ama bebcruz güvencesiyle diyor hatta kk taksitte var mutlaka bi güvencesi vardır gir uygulamaya oku istersen

bal ve taze zencefil tuket ama zencefil kullanilir mi emzirirken onu bilmiyorum. Mumkun oldugunca bebeginin yaninda uzan canim, dinlenerek iyilesirsin cabucak. Sutunden antikorlar geçer merak etme
Teşekkürler cnm bugun daha iyiyim sadece burun akintim vardı o da geçti gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…