- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.221
Tutumlu anneden alışveriş yapanlar vardi.madamhd sen vardın sanirim.
Ben de ogluma hediye gelen ama kullanmadığım etiketli ürünleri mi satsam acaba diyorum. Annem sen de birine hediye edersin dedi ama etrafimda su an hamile kimse yok .Gereksiz yer tutuyor .Bazilarinin değişim karti var ama bazilarinin yok .Geneli Panco ve Lcwa dan.
Satis nasil oluyor ,kargo parasi kime ait ?
Bizim de yan komşu Allah bilir çocuğa ne yaptığımı düşünüyordur Çünkü ben tuvalete gidince, Onun altını alırken ustunu değiştirirken resmen yırtındığı içinHepimiz şikayet ediyoruz canım daha çok dertlerimizi paylaşıyoruz :) benim yazılarımı okuyan herhalde oğlana şiddet uyguluyor sanarsabahtan akşama kadar opmedik yeri klmiyo halbuki
Tutumlu anneden alışveriş yapanlar vardi.madamhd sen vardın sanirim.
Ben de ogluma hediye gelen ama kullanmadığım etiketli ürünleri mi satsam acaba diyorum. Annem sen de birine hediye edersin dedi ama etrafimda su an hamile kimse yok .Gereksiz yer tutuyor .Bazilarinin değişim karti var ama bazilarinin yok .Geneli Panco ve Lcwa dan.
Satis nasil oluyor ,kargo parasi kime ait ?
Bende belirli bir süresinin oldugunu okumuştum netten. Şimdi ilk dozu 3.ay sonrakini 4.ay yaptrsak geçmiş mi olacağz anlamadm ?
Ya ben de piyanolu almadığıma pişmanımçok sevindim canım bebeler büyüdükçe oyuncaklar kurtarıcı oluyo
yapiyor canim, elini emdikce de kusuyor o da var.Kızlar oğlum 11 den 7.30 a kadar uyumadı resmen. Kız kardeşim uğradı bi iki saat ben uyuturum dedi yok uyumuyor birde çok huzursuz her sesten korkuyor irkiliyor sebepsiz ağlayıp susuyor nedense. Neyse sonra yıkayalım ddk kardeşimle yıkadık emzirirken uyudu kaldı 7.30 da hala uyuyor. Ama ben yanına yatarsam uzun süre uyuyor o zaman. Bizim ondan ayrı bi beden olduğumuzu anlamaya başlıyorlar şimdi de bizi kaybedeceğinden korkuyorlar. Valla hayat çok zor onlara kıyamam yaa bi alışsalar. Bizde rahatlayacağız biraz. Birde benim oğlum 10 temmuz doğumlu salya akıtmaya başladı parmağını ağzına sokuyor kaşır gibi baloncuklu tükürük yapıyor. Sizin de böyle yapıyor mu bebişleriniz kuzlar?
bal ve taze zencefil tuket ama zencefil kullanilir mi emzirirken onu bilmiyorum. Mumkun oldugunca bebeginin yaninda uzan canim, dinlenerek iyilesirsin cabucak. Sutunden antikorlar geçer merak etmeKızlar sanirim grip oluyorum ilerlemeden ne yapabilirim şimdi nane limon kaynatıyorum başka ne yapabilirim. Evde ağızlık yok bu gece ağzıma burnuma tülbent sarıp kızımı emzireceğim ins kızıma bulaşmaz. Yardımcı olun lütfen..
Ya çoktandır kullanıyorum oyun halısını el becerisi çok gelişti de ayak becerisi yok. İkinci el almaya çok çekiniyorum ama bir yerden baslicam artikİade etsen almazlarmı ki ? Bende sizin tavsiyeleriniz üzerine netten baktım bütçemi çok aşıyordu 200 tl civarıydı alamazdım , letgodan bi bayanın sattığını gördüm ondan 75 tl ye aldım canım.
evet panik atak belirtileri. Bir kitapta okumustum, panik atak kayip yasandiktan sonra ortaya cikiyormus. Dogum sonrasi annenin tum ozgurlugu bittigi icin, eski hayati tamamen degistigi icin ortaya cikabilirmis. Cok kotu olursaniz bir uzmandan yardim almaniz gerekir.İyi geceler hanımlar bende temmuz 2018 de aldım bebeğimi kucagıma.. benim şöyle bi sorunum var üç gün önce bi hal oldu bende, elim ayağım titredi kalbim çok hızlı attı ölüyorum zannetim yarım saat kadar sürdü. O günden sonra aşırı mutsuzum ölüm korkusu oluştu ve çarpıntı oluyo aklıma geldikçe. Okudugum kadarıyla ğanik atak belirtileri. Doğum sonrası depresyon mu bu? Herşey çok iyiydi bi anda oldu sanırım bastırılmış stresten. Bu durumu kendi yada çevresinde olan var mı?
canim oral donem yani her seyi agzina goturme ve dunyayi oyle tanima donemi basladigi icin yumruklarini agizlarina goturuyorlar. Dis cikarma cok istisnai bir durum olur suan.Benim kızım 25 temmuz aynılarınbizde bile var canım el hep ağızda aç mı kalıyor diyenbile düşünüyorum sağlık ocağındaki hemşire artık bebekler erken diş çıkartıyor yavaş yavaş dişler oluşmaya başlıyordur daha sen göremezsin ama damakta oluşmaya başlıyordur dedi
ay canim cok gecmis olsunBide dün gece kendimi yaktım. 1 bardak sıcak çay içeyim dedim. Kupa elimden kaydı dizimin üst tarafı komple yandı. Krem falan sürdüm ama hala sızlıyor. Kızımda emerken özellikle yapar gibi o bölgeyi tekmeliyor
Ya ben çoktandır kullanıyorum oyun halısını el becerisi çok gelişti de ayak becerisi çok yok. İkinci el almaya çok çekiniyorum ama bir yerden baslicam artik
Yaaaa hemen bakıyorumHep çekiniyoruz canım ama bazı şeylerede ederinden çok fiyat biçiyor satıcılar , mesela ben bugün letgodan adidas 21 numara ayakkabı alacağım az kullanımış tertemiz satıcı 25 tl istiyor normalde 150 tl olan ayakkabı , bir bebek ayakkabıyı ne kadar eskitebilirki ? Birde bebecruz diye bi uygulama var orda çok kaliteli oyuncaklar var bazen hiç açılmamış olanları bile oluyor çoğu yarı fiyatına , ben ilerleyen aylarda fisher price
Eğitici oyuncaklarını ordan almayı planlıyorum , zaten görsen kapış kapış gidiyor ..
Kızlar ben şok. Oğlum uyandı yanına gittim geri uyutmaya çalıştım yok. Aman iyi dedim bı lavoboya gideyim sonra alayım beşikten vaktim olmayacak. Geri döndüğümde uyumustu. Hiç dokunmamak mi gerekiyor acaba bilmece gibiler ya
Bende öyle dedim ama hemşire öyle dedi canım banada yavaş yavaş oluşmaya başlıyodur dedi daha çıkmaz ama dedi.canim oral donem yani her seyi agzina goturme ve dunyayi oyle tanima donemi basladigi icin yumruklarini agizlarina goturuyorlar. Dis cikarma cok istisnai bir durum olur suan.
Peki bebecruz da para guvenligi vsr mi ?g.gidiyorda biz onaylamadan saticiya aktarilmiyor ya .Canım bence değişim kartlı olanları değiştir hiç upraşma diğerlerini de tutumlu anne , bebecruz , letgo dan satabilirsin . Letgoda elden alıyorsun parayı ama bebecruzda galiba sistem üzerinden yapılıyor , tutumlu anneyi bilmiyorum :)
Peki bebecruz da para guvenligi vsr mi ?g.gidiyorda biz onaylamadan saticiya aktarilmiyor ya .
Teşekkürler cnm bugun daha iyiyim sadece burun akintim vardı o da geçti gibi.bal ve taze zencefil tuket ama zencefil kullanilir mi emzirirken onu bilmiyorum. Mumkun oldugunca bebeginin yaninda uzan canim, dinlenerek iyilesirsin cabucak. Sutunden antikorlar geçer merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?