- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.241
İlk dozu 14 hafta 6 günlük olana kadar vurdurmamız gerekiyormuş canım. 3. Ayda vurulabilir.Bende belirli bir süresinin oldugunu okumuştum netten. Şimdi ilk dozu 3.ay sonrakini 4.ay yaptrsak geçmiş mi olacağz anlamadm ?
Kızlar 2. El satış siteleri konuşulmuş etiketleyemiyorum kısaca deneyimlerimi yazayım faydalı olur belki. Tutumlu anne, bebecruz, dolap bebek bölümü, bi de gardrops benim en çok kullandıklarım. Buralarda satış yapacaksanız para aktarımı site üzerinden oluyor o açıdan evet güvenli ama site baya bi komisyon kesiyor sizin elinize satış fiyatı geçmiyor yani. Genelde ptt işe anlaşmaları var o yüzden kargo parası çok sorun olmuyor. Güzel foto çekip açıklama yaparsanız satış yapabilirsiniz. Ama bence asıl sorun fiyatlandırma alıcı olarak baktığımda bazen 2. El ürünlere çok fahiş fiyatlar görüyorum anneler ne akla hizmetse sıfır fiyatının biraz altına fiyat yazıyorlar o zaman ne anlamı kalıyor 2. El almanın. Zaten bu sitelerde de sıfır fiyatının %60 daha azını yazmalısınız falan diyor. Neyse . Alıcı olarak da karşı tarafla iletişime geçtiğinizde verdiği güven iyiyse ürün de iyi çıkıyor genelde bi de satıcının yorumlarına bakmalısınız daha önce sattığı şeylerden. Bu sitelerin kötü yanı iade olmaması ya da çok çok zor olması. İnternetten sıfır bişi aldığınızda evde geldiğinde içinize sinmeyen bişi olursa iade çok kolay oluyor ama 2. Elde zor. O yüzden bence 2. Elden riskli şeyler değil de elde kalırsa da paranızın çok gitmemiş olacağı şeyler alınabilir ya da kullanacağınıza emin olduğunuz pahalı ürünler olabilir. Letgo sahibinden falan da 2. El eşya satılan yerler ama komisyon yok dolayısıyla güvenli para aktarımı da yok sanırım ama buralardan henüz satış ya alış yapmadım
Satış yaparken biraz uğraşmak lazım foto çek açıklama yaz gelen mesajlara sorulara cevap ver falan vakit alıyor. Pahada ağır ürünler için uğraşılır belki ama nispeten uygun fiyatlı kıyafet falan için biraz zaman kaybı olabilir malum bu aralar bizim için en kıymetli şey zaman. Ebebek online iadesi ile hiç uğraşmadım ama bi kaç kere mağazadan iade yaptım sorun olmadı internet siparişini mağazadan hediye çekine çevirebiliyorsun bi kere de öyle yaptım nasıl olsa ebebeke işimiz düşer diye nitekim bi hafta sonra çekle deterjan falan almıştım.shealemon canim deneyimlerini paylaştigin icin tesekkur ederim.Ben bu ise hic girmeyeyim en iyisi.Sonra esimin dilinden kurtulamam .
Aldığım oyun halisini e bebek e iade etmistim parayi yatirmadilar .Esim arayıp duruyor para yatti mi diye .Kendisi muhasebeci zararli bir os yaparsam soylenir de söylenir
Ben anne yanı beşiği sattım oradan canım. Kargoyu sen belirliyorsun isteyen elden teslim alıyor. Ama yazdığın ücretin yüzde on beşi kesiliyor haberin olsun. Ben bana gelenleri götürüp ayına uygun şeyler aldım. Değişim fişi olmadan da değişiyorlar.Tutumlu anneden alışveriş yapanlar vardi.madamhd sen vardın sanirim.
Ben de ogluma hediye gelen ama kullanmadığım etiketli ürünleri mi satsam acaba diyorum. Annem sen de birine hediye edersin dedi ama etrafimda su an hamile kimse yok .Gereksiz yer tutuyor .Bazilarinin değişim karti var ama bazilarinin yok .Geneli Panco ve Lcwa dan.
Satis nasil oluyor ,kargo parasi kime ait ?
hele az dursun o disler ya daha gaz bitmedi bari 2 3 hafta arada bir uyusaydikBende öyle dedim ama hemşire öyle dedi canım banada yavaş yavaş oluşmaya başlıyodur dedi daha çıkmaz ama dedi.
Kızlar ben şok. Oğlum uyandı yanına gittim geri uyutmaya çalıştım yok. Aman iyi dedim bı lavoboya gideyim sonra alayım beşikten vaktim olmayacak. Geri döndüğümde uyumustu. Hiç dokunmamak mi gerekiyor acaba bilmece gibiler ya
Ben coktan vazgeçtimBen anne yanı beşiği sattım oradan canım. Kargoyu sen belirliyorsun isteyen elden teslim alıyor. Ama yazdığın ücretin yüzde on beşi kesiliyor haberin olsun. Ben bana gelenleri götürüp ayına uygun şeyler aldım. Değişim fişi olmadan da değişiyorlar.
Ay evet cok tehlikeliymis .Bebek görmeye gelen herkes onerdi.Bir de zararli oldugunu söyleyince benle inatlastilar.Ismini duyunca bile sinir oluyorum.Kizlar aci elma yagi kullanan varsa muhendisbaba nin hesabina bakarken gordum, cok zararliymis, bir doktorun yazisini paylasmisti...
Aayy bizde siparus verdik piyanolu inşAllah oğlum beğenir en az yarim saat kazansam yeterKızlar 2 tane olumlu haberim var 1. Hipp mama kaka sorunumuzu çözdü :). 2. Si tavsiyeleriniz üzerine aldığım piyanolu oyun halısını Nil çok sevdi :) en az 15-20 dk oynuyor ve ilk günden el ve bacak hareketleri gelişti daha aktif ve bilinçli kullanıyor süperrr
Ayakları için sen yardımcı olabilirsin mesela altını değiştirirken ayaklarını hareket ettiriyordur o sıra yaptırabilirsinYa çoktandır kullanıyorum oyun halısını el becerisi çok gelişti de ayak becerisi yok. İkinci el almaya çok çekiniyorum ama bir yerden baslicam artik
Canım senin adına sevindim.. Ewet durmayan çocuğa biri bakarsa tadından yenmiyo 12 ve 7 yaşında iki oglum cok yardımcı inan 10 dk bile kâr okuldan 3 te geliyorlar bende onlar gelince hemen büyük oğluma veriyorum yemek yapmak v.s icin mesela bugün bende hem yemek hemde tatlı yaptim cok mutluyumKizlar erkek yegenim burda üni okuyo.Bugun bize geldi .O bebegimi 45 dk filan oyaladi.Ben de hem dondurucuya atmak icin hem de aksam yemegine kofte hazirladim .4 5 öğün atlatiriz depoladiklarimla.
Jet hızıyla bir de tatli yaptim. Acayip motive oldum .Hemen bitsin diye hizli hareket ettim .Cok yoruldum ama degdi.Yarin da yapabildigim kadar temizlik yapcam.
Sunu bir kez daha anladim .Bebegi az uyuyan birine yardimci sart .
Bana her gun 1 saat biri yardim etse ben tum isimi hallederim.
Maşallah oglanlara ne güzel yetistirmissinCanım senin adına sevindim.. Ewet durmayan çocuğa biri bakarsa tadından yenmiyo 12 ve 7 yaşında iki oglum cok yardımcı inan 10 dk bile kâr okuldan 3 te geliyorlar bende onlar gelince hemen büyük oğluma veriyorum yemek yapmak v.s icin mesela bugün bende hem yemek hemde tatlı yaptim cok mutluyum
Allah kahretmesin kendi kendime nazar ettim .
Oglan saat 6 da klasik cildirmalara basladi .Kp kisisi aramis yemek varsa biz corba getircez diye. Ben 3 kişilik yemek yaptim ayrıca cocuk cildiriyor.Ne olursa olsun uyutcam sonra goruselim dedim.Yok yok yemek yaptırıp geliyom diye kapatti
Ben de geri aradim acmadi .Kv kisisini aradim dinlettim bak susmuyo uyumasi lazim diye .Yok anlamiyorlar kafayi yiycem .3 gundur her gun bizdeler .Allah a havale ediyorum .
Daha dun demistim artik anladilar aksam gelmiyorlar diye
Oglumu uyuttum dua edin uyanmasin. Eger uyanirsa gece 12 1 e kadar uyumaz.Dun 10 da uyudu 12 de uyandi .Zaten sadece akşamdan geceye kadar 2 3 saat uyuyor. Sonrasi inlemeli ,aglamali.,gaz cikarmali geciyor. Omrumden omur gitti . .Benim çocuğum 5 dk fazla uyusun bi kere de yaaYa söylede 1 tane daha yapsınlarda doya doya sevsinler , insan taş olsa çatlar bu ne yaa bize nefret geldi seni düşünemiyorum canım
İnşallah canım inşallah uyurOglumu uyuttum dua edin uyanmasin. Eger uyanirsa gece 12 1 e kadar uyumaz.Dun 10 da uyudu 12 de uyandi .Zaten sadece akşamdan geceye kadar 2 3 saat uyuyor. Sonrasi inlemeli ,aglamali.,gaz cikarmali geciyor. Omrumden omur gitti . .Benim çocuğum 5 dk fazla uyusun bi kere de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?