- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.261
Canım gerçekten zor durum bebek onların yanında ağlasın dursun ver kucaklarınsAllah kahretmesin kendi kendime nazar ettim .
Oglan saat 6 da klasik cildirmalara basladi .Kp kisisi aramis yemek varsa biz corba getircez diye. Ben 3 kişilik yemek yaptim ayrıca cocuk cildiriyor.Ne olursa olsun uyutcam sonra goruselim dedim.Yok yok yemek yaptırıp geliyom diye kapatti
Ben de geri aradim acmadi .Kv kisisini aradim dinlettim bak susmuyo uyumasi lazim diye .Yok anlamiyorlar kafayi yiycem .3 gundur her gun bizdeler .Allah a havale ediyorum .
Daha dun demistim artik anladilar aksam gelmiyorlar diye
Ben ev isi yapmanin cinsiyeti olmadigini savunanlardanim eee malum3 erkek çocuk yani herkes bir işin ucundan tutsun dimi canimMaşallah oglanlara ne güzel yetistirmissin
Maşallah canım. İyi etmişsin devam et sütüne de faydası var bebeğe de.Kızlar ben bugün bişey yaptım anason çayı içtim 2 3 yudum 3 gibi kizim uyudu 1.5 saat fln kalktı yarim saat oynadık emzirdim biraz emerken uyudu şimdi pusette yatiyor.
Gün içinde uyumuyordu cnm en son bunu denedim. Sonucta uyumasi lazim.Maşallah canım. İyi etmişsin devam et sütüne de faydası var bebeğe de.
Neden rahatsız oluyorsun anlamadım. Düzenli uyku büyümeleri için çok önemli, senin psikolojin içinde önemli. Umarım benimkilerde uyur kendi kendilerine.Kızlar oğlan bu gece kendi kendine uyudu. Uykusu gelince rutinleri yaptım. Odayı zifiri karanlık yaptım ağzına emzik verdim. Odadan çıktım. Ara ara ağladı. Ama ben yanında dururken çok daha fazla ağlıyordu. Odadan çıkınca bir iki defa ağladı. Girip kucağıma aldım sakinleştirdim tekrar dışarı çıktım. Kendi kendine uyudu ama acaba oğlumu stresler eşliğinde çaresizliğe mi ittim yaniye bu kadar rahatsız hissediyorum
Bilmiyorum ben yanındayken daha çok ağlıyordu. Tek başına kalınca kendini sıkıp daha az ağladı diye düşündüm. Yani bu ağlama farkı yuzundenNeden rahatsız oluyorsun anlamadım. Düzenli uyku büyümeleri için çok önemli, senin psikolojin içinde önemli. Umarım benimkilerde uyur kendi kendilerine.
Aksi gibi uyandi .Emzir oyle getir dediler .Yoo kusura bakmayin emince 1 saat de uğraşsam 2 saat de uyutcam gece oldu dedim .Bu cocuk gunduz sadece 1 saat uyudu be insafsizlar .Sizin gibi 10da yatıp oglen 12 de kalkmadi ki.İnşallah canım inşallah uyuren azından bu sefer yemek getiriyorlarmis
Canim iste dun emmek istedi vermediler ya.Oglum bana küstü emmedi .Bu onlar icin ödül cocugum icin ceza olur .Aramizdaki bağı baltaliyorlar her defasında.Canım gerçekten zor durum bebek onların yanında ağlasın dursun ver kucaklarıns
Canim bence bazi aglamalar biz daha cok pofpoflayalim diye.Odadan sen çıktın sustu bu guzel bir sey .Cunku sana guveniyor ve onu birakmayacagini ,uyandiginda seni görebileceğini biliyor.Eger tedirgin olsa asla uyumazdi .Bu benim fikrim ama birazcik pedagojik egitimim varsa cocugun sana guveniyor su anda .Bu guzel bir başarı.Bilmiyorum ben yanındayken daha çok ağlıyordu. Tek başına kalınca kendini sıkıp daha az ağladı diye düşündüm. Yani bu ağlama farkı yuzunden
Ayy gerçekten öyle mi düşünüyorsun çok sevindim. Zaten emziremedim oğlumu aramızdaki bağ zedelenir diye korkuyorum. Her uyanisinda yanına gittim tamamen sakinleştirmeden çıkmadım odadan.Aksi gibi uyandi .Emzir oyle getir dediler .Yoo kusura bakmayin emince 1 saat de uğraşsam 2 saat de uyutcam gece oldu dedim .Bu cocuk gunduz sadece 1 saat uyudu be insafsizlar .Sizin gibi 10da yatıp oglen 12 de kalkmadi ki.
Canim iste dun emmek istedi vermediler ya.Oglum bana küstü emmedi .Bu onlar icin ödül cocugum icin ceza olur .Aramizdaki bağı baltaliyorlar her defasında.
Canim bence bazi aglamalar biz daha cok pofpoflayalim diye.Odadan sen çıktın sustu bu guzel bir sey .Cunku sana guveniyor ve onu birakmayacagini ,uyandiginda seni görebileceğini biliyor.Eger tedirgin olsa asla uyumazdi .Bu benim fikrim ama birazcik pedagojik egitimim varsa cocugun sana guveniyor su anda .Bu guzel bir başarı.
Eger ara ara yoklamasan hatalı bir davranis olurdu. Ama yanina gidip sakinlestirmen bak ben burdayim demek.Bu da onu rahatlatir .Ayy gerçekten öyle mi düşünüyorsun çok sevindim. Zaten emziremedim oğlumu aramızdaki bağ zedelenir diye korkuyorum. Her uyanisinda yanına gittim tamamen sakinleştirmeden çıkmadım odadan.
Valla canım ya ama daha erkendir ya vardır zamanı gaz bitimiyle arka arkaya gelir ama kesin vay halimizehele az dursun o disler ya daha gaz bitmedi bari 2 3 hafta arada bir uyusaydik
canim sana diyorum annene git bir sure rahatina bak, ne olur ki sanki, keske imkanim olsa da ben de birine gitsem. Hic dusunmezdim. Bu bebeklerin buyuyene kadar duzelecegi yok işte, gunu kurtarsak kardir. Bu surecte surekli yipranan biz oluyoruz. Bebek bakimi, uykusuzluk, adaptasyon yetiyor zaten bir de bu luzumsuzlara can dayanmaz ki hergun hergun.Allah kahretmesin kendi kendime nazar ettim .
Oglan saat 6 da klasik cildirmalara basladi .Kp kisisi aramis yemek varsa biz corba getircez diye. Ben 3 kişilik yemek yaptim ayrıca cocuk cildiriyor.Ne olursa olsun uyutcam sonra goruselim dedim.Yok yok yemek yaptırıp geliyom diye kapatti
Ben de geri aradim acmadi .Kv kisisini aradim dinlettim bak susmuyo uyumasi lazim diye .Yok anlamiyorlar kafayi yiycem .3 gundur her gun bizdeler .Allah a havale ediyorum .
Daha dun demistim artik anladilar aksam gelmiyorlar diye
Şuan benimkide öyle canım uykusuzluktan gözler kızardı hala uyumuyor. Gözlerini kapıyor birden açıyor sanki çok büyük bir suç işliyor ben uyucam şimdi onda hala tık yokVay arkadas 2 aylik bebek uyumadan hayatini surduruyor ya.
Hayir bana da soylesin uyumadan yasamak nasil mumkun oluyor, ben de bu isin sirri neyse ogreneyim cunku ben uyumak istiyorum ya
Valla bu uyumamasi ve aglamasi artik tahammul sinirimi asti.
Bu bebeklerin uyumasinin bir yolu olmali bende sorun var herhalde ya ne yapayim bilmiyorum ki
Emzik içerden boyle bakiyor
seytan diyor ver gitsin
canim 3 gun duzelmisti onda da aşi duzeni bozdu. Her seyden etkileniyor bu cocuk. Buluttan nem kapiyor.Ay bi çok kişi çocuğunun uykusundan dert yanmış benimki maşallah uyudu bir gibi ben takılıyorm buralarda bakıyorum millet ne yazmış, düzenimiz çok iyi hep böyle olur inşş. Bir de arkadaşlar bişeyi farkettim çoçuk sürekli beni görünce sıkılıyor başka insanlar görmek istilo o zaman daha mutlu bi bebek oluyor yoksa gereksiz zırlamalar yapıyo.
Birde bugün çok güzel bişe oldu kızımın dedesinin dedesi geldi karısıda geldi ninemiz :) kızıma mektup yazmış altın bilezik almış 22 ayar hatıra kalsın diye resimde çakildiler çıkarıp zarfın içine koycam çok güzel bi hediye herkese nasip olmaz dedesinni dedesinden hediya :)
Birde çok kötü bişe oldu eşimle bi haftadır konuşmuyoruz ayrı takılyoruz hatta ben annemdeydim, bugünde geldi ben evdeyim çıktı gitti yok, yalnızız kızımlaen acısıda bana kızıp kızımın suratına bile bakmaması dahada kötüsü kızınıda al git istamiyorum seni demesi ve bi tokat yemem ve aynı şekilde karşılık vermem sonumuz hiç iyi değil. Fazla uzun oldu ama yazmak istedim günlük gibi bi yer burası, konuşan günlük..
ya iki gun kaka yapmadi ama normal deniyor. Gaz icin de damla veriyorum, banyo+masaj yaptirdim, ayaklarini karnina cekip egzersiz yaptiriyoruz ama uyumak icin emiyor gerisin geri gaz oluyor. biktim artik tukendim inan ki bu gazdan. asure bile yiyemiyorum zaten dogru duzgun yemek mi yapabiliyorum ki yiyeyim? Corba makarna pilavla geciyor gunler. Hamilelikte almadigim kiloyu suan stresten yiyerek aldim. Yalniz olmak cok zormus. Gunduz hic uyumayan sana hic zaman tanimayan bebek cok zormus. Yurumeyi ozledim, evde asansor yok bebek arabasini indiremiyorum asagi. Hava da soguyor zaten.Şuan benimkide öyle canım uykusuzluktan gözler kızardı hala uyumuyor. Gözlerini kapıyor birden açıyor sanki çok büyük bir suç işliyor ben uyucam şimdi onda hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?