2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canim 3 gun duzelmisti onda da aşi duzeni bozdu. Her seyden etkileniyor bu cocuk. Buluttan nem kapiyor.

Esinle sorununuz nedir, cok mu cozumsuz ki bu kadar buyudu?
Evet canım banada öyle diyorlar hep böyle gitmez değişir diye ama çocuktur ne yapsa yeridir :)
Aslında çok basit bi mevzudan konu büyüdü ben spiral taktırcam dedim oda hayır dedi mevzu büyüdü buralara geldi. Bi laf var sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur diye ne doğruymuş

Benimkide 12 den beri ayakta 2 saat uyudu ağlayarak kalktı pusette uyumak istemiyor beşiğe koyuyorum yine yok şimdi ayağımda sallıyorum.

Esin kusura bakmasında tabiki oem almak zorundasin.. gece gündüz çocukla sen uğraşıyorsun es kaza tekrar hamile kalsan ne olacak.

Sarilik icin her hafta kan veriyorduk. Her seferinde agliyordu. Bi gunu emzigi koydum cantaya aglamadan once verdim veris o veris 10 günlüktü suan 80 olacak nerdeyse ve hala emzigini emiyor. Bazen emiyor kusuyor o kusmuğu kayip olarak gorup tekrar emmek istiyor o arada meela emzigi verdiğim an gozunu kapatıyor. Gece mesela memede uyumak istediginde arada sut gekdigi icin oksurukle sıçrıyor o an emzik super oluyor. Ama tabi hepsi farkli bireyler. Kimisi emzigi alip memeyi unutuveriyor. Cok sukur biz yaşamadik ama beni epey yumrukluyor. Yolda biberonla veriyorum evde sagip hazirladigim sutu. Sonrasinda emzirirken cok gelmedi diye vuruyor yumrugu vuruyor sonra duzeliyoruz. Bi masallah aliriz :)

maşallah :) bende gündüz mızırdanınca emzik veriyordum ama baktım memeyi emerken tepinmeler başladı (gazda olabilir çözemedim) şimdi sadece uyuturken veriyorum. Oda olayı çözdü sanırım emziği ağzına verince gözler otomatik kayıyor :)

11 de kahvaltıya misafir var. Ev meteor dusmus gibi. 5 dk mutfakta kahvaltilik dogruyorum strecleyip aticam kar kardir 5 dk yatak odasina gelip bebegi pispisliyorum. Normal de 12 2 arasi uyumaz oynar konusur vs ama sonra 4 saat 1 kez uzun uyku uyur lakin babasini bu süreçte surekli aramak zorundayim . Çünkü feci sekilde horluyor. Telefonu yastinin altina koyuyorum ariyorum. O yerde biz cift kisilikteyiz. Kafayi yedirecek bu horlama derdi. Burnu yamukmus ameliyat da olmuyor

Aslinda biz kendimizi mi kuruyoruz acaba. Akli fikri nedir ki bunlarin. Sahtei sevmesi cok sacma ici bos onun bizimki komik isler yapıyor arada. Yatarak emziriken uyumusum oda emmis kusmus emmis kusmus bi uyandim hiaagg diye sesli sesli gülüyor cok mutli olmus

Ikinci cocuk istemedigim icin günlük soylenmeler var birde yetisemiyorum dedim beceremedim ben bu isi bi tane yetwr dedim. Hem yapıyorsun basardin diyor hem anam dagitmadigi icin tabi toplama derdi yok diyor 20 gunlukken gitti anasi babasi cccoook sukur. Tum mahalle masallah tek basina bakiyorsun diyor. Adama sorsan anasini niye erken yollamismisiz. Az sigara içti manzaraya karsi yetmedi mi

sıpalar valla şimdiden herşeyi biliyorlar maşallah onlara

Ben satın alıyorum oradan birşeyler canım, siteden de gayet memnunum, alıcının eline ürün ulaşıp onay verene kadar para satıcıya geçmiyor. Fakat hiç satış yapmadım. Kargo iki tarafa da ait olabiliyor. Ptt ile anlaşmalı .

Ben arada deniyorum Hiç dokunmamak işe yarıyor. Ama önce ninni ile , dokunarak, hafif beşik sallayarak, veya dönence ilebiraz uykusunu getiriyorum . Baktım uyumuyor, heralde uyaranlar fazla diyerek kendi haline bırakıyorum göz teması kesiyorum hatta bazen odadan çıkıyorum. Her seferinde olmasa da işe yarıyor. senin de öyle olmuş heralde. Tavsiye ederim :)

Halı hangi marka canım?

Bakkal emziği tarzı 2 emzik daha denedim yok olmadı. Alsa meme reddi falan umrumda değil gözünün yaşına bakmayacağım

Evet iki gün normal canım bizimde iki gün yapmadığı oluyor bu ara aşıdan mı oldu anlamadım hergün yapar oldu aşı dağıttı bizi valla düzeni değişti. Benim kızımda emerek uyuyor ya hep gaz problemimiz var malesef ben emzik veriyorum ama onuda isteyince alıyor istemediği zaman kusar gibi yapıyor çıkartıyor memeyi. Emzirmeden uyutmam lazım artık ama nasıl yapıcam bilemiyorum
Sağdığın sütü dışarda nasıl veriyorsun csnım ben korkuyorum bozulcak bir şey olcak diyede

karsi cikma sebebi ne ki, sonucta dogum kontrol yontemi bu, tuplerini baglatmiyorsun ki...

Canım anlamıyorum gelmeyin deyince ısrarla gelicez mi diyorlar? Öyleyse baya arsızlık bunların yaptığı artık. Torun laftan anlar sevmeye gelirsinde şimdi sırf eziyet için geliyorlar.
Canım buda uyku eğitimi bi yerde. Kendi kendine sakinleşip uyuyor. Hem senin her ihtiyacında gideceğini bilmese uyumazdı.
Canım benim kızım sadece uyurken emzik kabul ediyor. Uykusu gelince veriyorum ağzına emiyor. Biberon meme reddi yaptı bizde de. Emzikten süt gelmeyince çok gario geliyor ama sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Acaba şimdi yine alsa yine meme reddi mi olur ben bile merak ettim sen emzik dedikce
Maşallah canım kızına nazar demesin :)
Hediyesi de çok anlamlı olmuş ilerde mutlu olur.
Eşinle tartışmanız çok kötü olmuş hele bu kadar büyümesi. Sonuçta zaten bizim psikolojimiz çok iyi değil. Spiral taktırmanı mı istemiyordu yada neden istemiyor?
Benimki de öyle hemen gözleri kapatıyor emzik gelince :)
Benim kız babasının horlamasında uyuyor. Bi ara dikkat ettim. Ne zaman eşimin horlaması dursa kıpırdanıyor. Ninni olarak mı görüyor napıyor bilmiyorum ki

Canım neden böyle bir kavga yasadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…