- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.281
Evet canım banada öyle diyorlar hep böyle gitmez değişir diye ama çocuktur ne yapsa yeridir :)canim 3 gun duzelmisti onda da aşi duzeni bozdu. Her seyden etkileniyor bu cocuk. Buluttan nem kapiyor.
Esinle sorununuz nedir, cok mu cozumsuz ki bu kadar buyudu?
Benimkide 12 den beri ayakta 2 saat uyudu ağlayarak kalktı pusette uyumak istemiyor beşiğe koyuyorum yine yok şimdi ayağımda sallıyorum.ya iki gun kaka yapmadi ama normal deniyor. Gaz icin de damla veriyorum, banyo+masaj yaptirdim, ayaklarini karnina cekip egzersiz yaptiriyoruz ama uyumak icin emiyor gerisin geri gaz oluyor. biktim artik tukendim inan ki bu gazdan. asure bile yiyemiyorum zaten dogru duzgun yemek mi yapabiliyorum ki yiyeyim? Corba makarna pilavla geciyor gunler. Hamilelikte almadigim kiloyu suan stresten yiyerek aldim. Yalniz olmak cok zormus. Gunduz hic uyumayan sana hic zaman tanimayan bebek cok zormus. Yurumeyi ozledim, evde asansor yok bebek arabasini indiremiyorum asagi. Hava da soguyor zaten.
Hayatin gerçekleri çok farkliymis, bunyem hala alisamadi bu hayata. Cocuk da bana cekmis herhalde o da bu dunyaya alisamadi bence.
Esin kusura bakmasında tabiki oem almak zorundasin.. gece gündüz çocukla sen uğraşıyorsun es kaza tekrar hamile kalsan ne olacak.Evet canım banada öyle diyorlar hep böyle gitmez değişir diye ama çocuktur ne yapsa yeridir :)
Aslında çok basit bi mevzudan konu büyüdü ben spiral taktırcam dedim oda hayır dedi mevzu büyüdü buralara geldi. Bi laf var sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur diye ne doğruymuş
maşallah :) bende gündüz mızırdanınca emzik veriyordum ama baktım memeyi emerken tepinmeler başladı (gazda olabilir çözemedim) şimdi sadece uyuturken veriyorum. Oda olayı çözdü sanırım emziği ağzına verince gözler otomatik kayıyor :)Sarilik icin her hafta kan veriyorduk. Her seferinde agliyordu. Bi gunu emzigi koydum cantaya aglamadan once verdim veris o veris 10 günlüktü suan 80 olacak nerdeyse ve hala emzigini emiyor. Bazen emiyor kusuyor o kusmuğu kayip olarak gorup tekrar emmek istiyor o arada meela emzigi verdiğim an gozunu kapatıyor. Gece mesela memede uyumak istediginde arada sut gekdigi icin oksurukle sıçrıyor o an emzik super oluyor. Ama tabi hepsi farkli bireyler. Kimisi emzigi alip memeyi unutuveriyor. Cok sukur biz yaşamadik ama beni epey yumrukluyor. Yolda biberonla veriyorum evde sagip hazirladigim sutu. Sonrasinda emzirirken cok gelmedi diye vuruyor yumrugu vuruyor sonra duzeliyoruz. Bi masallah aliriz :)
maşallah :) bende gündüz mızırdanınca emzik veriyordum ama baktım memeyi emerken tepinmeler başladı (gazda olabilir çözemedim) şimdi sadece uyuturken veriyorum. Oda olayı çözdü sanırım emziği ağzına verince gözler otomatik kayıyor :)
sıpalar valla şimdiden herşeyi biliyorlar maşallah onlaraAslinda biz kendimizi mi kuruyoruz acaba. Akli fikri nedir ki bunlarin. Sahtei sevmesi cok sacma ici bos onunbizimki komik isler yapıyor arada. Yatarak emziriken uyumusum oda emmis kusmus emmis kusmus bi uyandim hiaagg diye sesli sesli gülüyor cok mutli olmus
Tutumlu anneden alışveriş yapanlar vardi. @madamhd sen vardın sanirim.
Ben de ogluma hediye gelen ama kullanmadığım etiketli ürünleri mi satsam acaba diyorum. Annem sen de birine hediye edersin dedi ama etrafimda su an hamile kimse yok .Gereksiz yer tutuyor .Bazilarinin değişim karti var ama bazilarinin yok .Geneli Panco ve Lcwa dan.
Satis nasil oluyor ,kargo parasi kime ait ?
Ben arada deniyorum Hiç dokunmamak işe yarıyor. Ama önce ninni ile , dokunarak, hafif beşik sallayarak, veya dönence ilebiraz uykusunu getiriyorum . Baktım uyumuyor, heralde uyaranlar fazla diyerek kendi haline bırakıyorum göz teması kesiyorum hatta bazen odadan çıkıyorum. Her seferinde olmasa da işe yarıyor. senin de öyle olmuş heralde. Tavsiye ederim :)Kızlar ben şok. Oğlum uyandı yanına gittim geri uyutmaya çalıştım yok. Aman iyi dedim bı lavoboya gideyim sonra alayım beşikten vaktim olmayacak. Geri döndüğümde uyumustu. Hiç dokunmamak mi gerekiyor acaba bilmece gibiler ya
Halı hangi marka canım?Kızlar 2 tane olumlu haberim var 1. Hipp mama kaka sorunumuzu çözdü :). 2. Si tavsiyeleriniz üzerine aldığım piyanolu oyun halısını Nil çok sevdi :) en az 15-20 dk oynuyor ve ilk günden el ve bacak hareketleri gelişti daha aktif ve bilinçli kullanıyor süperrr
Bakkal emziği tarzı 2 emzik daha denedim yok olmadı. Alsa meme reddi falan umrumda değil gözünün yaşına bakmayacağımVay arkadas 2 aylik bebek uyumadan hayatini surduruyor ya.
Hayir bana da soylesin uyumadan yasamak nasil mumkun oluyor, ben de bu isin sirri neyse ogreneyim cunku ben uyumak istiyorum ya
Valla bu uyumamasi ve aglamasi artik tahammul sinirimi asti.
Bu bebeklerin uyumasinin bir yolu olmali bende sorun var herhalde ya ne yapayim bilmiyorum ki
Emzik içerden boyle bakiyor
seytan diyor ver gitsin
Evet iki gün normal canım bizimde iki gün yapmadığı oluyor bu ara aşıdan mı oldu anlamadım hergün yapar oldu aşı dağıttı bizi valla düzeni değişti. Benim kızımda emerek uyuyor ya hep gaz problemimiz var malesefya iki gun kaka yapmadi ama normal deniyor. Gaz icin de damla veriyorum, banyo+masaj yaptirdim, ayaklarini karnina cekip egzersiz yaptiriyoruz ama uyumak icin emiyor gerisin geri gaz oluyor. biktim artik tukendim inan ki bu gazdan. asure bile yiyemiyorum zaten dogru duzgun yemek mi yapabiliyorum ki yiyeyim? Corba makarna pilavla geciyor gunler. Hamilelikte almadigim kiloyu suan stresten yiyerek aldim. Yalniz olmak cok zormus. Gunduz hic uyumayan sana hic zaman tanimayan bebek cok zormus. Yurumeyi ozledim, evde asansor yok bebek arabasini indiremiyorum asagi. Hava da soguyor zaten.
Hayatin gerçekleri çok farkliymis, bunyem hala alisamadi bu hayata. Cocuk da bana cekmis herhalde o da bu dunyaya alisamadi bence.
Sağdığın sütü dışarda nasıl veriyorsun csnım ben korkuyorum bozulcak bir şey olcak diyedeSarilik icin her hafta kan veriyorduk. Her seferinde agliyordu. Bi gunu emzigi koydum cantaya aglamadan once verdim veris o veris 10 günlüktü suan 80 olacak nerdeyse ve hala emzigini emiyor. Bazen emiyor kusuyor o kusmuğu kayip olarak gorup tekrar emmek istiyor o arada meela emzigi verdiğim an gozunu kapatıyor. Gece mesela memede uyumak istediginde arada sut gekdigi icin oksurukle sıçrıyor o an emzik super oluyor. Ama tabi hepsi farkli bireyler. Kimisi emzigi alip memeyi unutuveriyor. Cok sukur biz yaşamadik ama beni epey yumrukluyor. Yolda biberonla veriyorum evde sagip hazirladigim sutu. Sonrasinda emzirirken cok gelmedi diye vuruyor yumrugu vuruyor sonra duzeliyoruz. Bi masallah aliriz :)
philips avent soothie denedin mi, benimki onu bana tercih etmistiBakkal emziği tarzı 2 emzik daha denedim yok olmadı. Alsa meme reddi falan umrumda değil gözünün yaşına bakmayacağım
karsi cikma sebebi ne ki, sonucta dogum kontrol yontemi bu, tuplerini baglatmiyorsun ki...Evet canım banada öyle diyorlar hep böyle gitmez değişir diye ama çocuktur ne yapsa yeridir :)
Aslında çok basit bi mevzudan konu büyüdü ben spiral taktırcam dedim oda hayır dedi mevzu büyüdü buralara geldi. Bi laf var sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur diye ne doğruymuş
Canım anlamıyorum gelmeyin deyince ısrarla gelicez mi diyorlar? Öyleyse baya arsızlık bunların yaptığı artık. Torun laftan anlar sevmeye gelirsinde şimdi sırf eziyet için geliyorlar.Allah kahretmesin kendi kendime nazar ettim .
Oglan saat 6 da klasik cildirmalara basladi .Kp kisisi aramis yemek varsa biz corba getircez diye. Ben 3 kişilik yemek yaptim ayrıca cocuk cildiriyor.Ne olursa olsun uyutcam sonra goruselim dedim.Yok yok yemek yaptırıp geliyom diye kapatti
Ben de geri aradim acmadi .Kv kisisini aradim dinlettim bak susmuyo uyumasi lazim diye .Yok anlamiyorlar kafayi yiycem .3 gundur her gun bizdeler .Allah a havale ediyorum .
Daha dun demistim artik anladilar aksam gelmiyorlar diye
Canım buda uyku eğitimi bi yerde. Kendi kendine sakinleşip uyuyor. Hem senin her ihtiyacında gideceğini bilmese uyumazdı.Kızlar oğlan bu gece kendi kendine uyudu. Uykusu gelince rutinleri yaptım. Odayı zifiri karanlık yaptım ağzına emzik verdim. Odadan çıktım. Ara ara ağladı. Ama ben yanında dururken çok daha fazla ağlıyordu. Odadan çıkınca bir iki defa ağladı. Girip kucağıma aldım sakinleştirdim tekrar dışarı çıktım. Kendi kendine uyudu ama acaba oğlumu stresler eşliğinde çaresizliğe mi ittim yaniye bu kadar rahatsız hissediyorum
Canım benim kızım sadece uyurken emzik kabul ediyor. Uykusu gelince veriyorum ağzına emiyor. Biberon meme reddi yaptı bizde de. Emzikten süt gelmeyince çok gario geliyor ama sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Acaba şimdi yine alsa yine meme reddi mi olur ben bile merak ettim sen emzik dedikceVay arkadas 2 aylik bebek uyumadan hayatini surduruyor ya.
Hayir bana da soylesin uyumadan yasamak nasil mumkun oluyor, ben de bu isin sirri neyse ogreneyim cunku ben uyumak istiyorum ya
Valla bu uyumamasi ve aglamasi artik tahammul sinirimi asti.
Bu bebeklerin uyumasinin bir yolu olmali bende sorun var herhalde ya ne yapayim bilmiyorum ki
Emzik içerden boyle bakiyor
seytan diyor ver gitsin
Maşallah canım kızına nazar demesin :)Ay bi çok kişi çocuğunun uykusundan dert yanmış benimki maşallah uyudu bir gibi ben takılıyorm buralarda bakıyorum millet ne yazmış, düzenimiz çok iyi hep böyle olur inşş. Bir de arkadaşlar bişeyi farkettim çoçuk sürekli beni görünce sıkılıyor başka insanlar görmek istilo o zaman daha mutlu bi bebek oluyor yoksa gereksiz zırlamalar yapıyo.
Birde bugün çok güzel bişe oldu kızımın dedesinin dedesi geldi karısıda geldi ninemiz :) kızıma mektup yazmış altın bilezik almış 22 ayar hatıra kalsın diye resimde çakildiler çıkarıp zarfın içine koycam çok güzel bi hediye herkese nasip olmaz dedesinni dedesinden hediya :)
Birde çok kötü bişe oldu eşimle bi haftadır konuşmuyoruz ayrı takılyoruz hatta ben annemdeydim, bugünde geldi ben evdeyim çıktı gitti yok, yalnızız kızımlaen acısıda bana kızıp kızımın suratına bile bakmaması dahada kötüsü kızınıda al git istamiyorum seni demesi ve bi tokat yemem ve aynı şekilde karşılık vermem sonumuz hiç iyi değil. Fazla uzun oldu ama yazmak istedim günlük gibi bi yer burası, konuşan günlük..
Benimki de öyle hemen gözleri kapatıyor emzik gelince :)maşallah :) bende gündüz mızırdanınca emzik veriyordum ama baktım memeyi emerken tepinmeler başladı (gazda olabilir çözemedim) şimdi sadece uyuturken veriyorum. Oda olayı çözdü sanırım emziği ağzına verince gözler otomatik kayıyor :)
Benim kız babasının horlamasında uyuyor. Bi ara dikkat ettim. Ne zaman eşimin horlaması dursa kıpırdanıyor. Ninni olarak mı görüyor napıyor bilmiyorum ki11 de kahvaltıya misafir var. Ev meteor dusmus gibi. 5 dk mutfakta kahvaltilik dogruyorum strecleyip aticam kar kardir 5 dk yatak odasina gelip bebegi pispisliyorum. Normal de 12 2 arasi uyumaz oynar konusur vs ama sonra 4 saat 1 kez uzun uyku uyur lakin babasini bu süreçte surekli aramak zorundayim . Çünkü feci sekilde horluyor. Telefonu yastinin altina koyuyorum ariyorum. O yerde biz cift kisilikteyiz. Kafayi yedirecek bu horlama derdi. Burnu yamukmus ameliyat da olmuyor
Canım neden böyle bir kavga yasadinizAy bi çok kişi çocuğunun uykusundan dert yanmış benimki maşallah uyudu bir gibi ben takılıyorm buralarda bakıyorum millet ne yazmış, düzenimiz çok iyi hep böyle olur inşş. Bir de arkadaşlar bişeyi farkettim çoçuk sürekli beni görünce sıkılıyor başka insanlar görmek istilo o zaman daha mutlu bi bebek oluyor yoksa gereksiz zırlamalar yapıyo.
Birde bugün çok güzel bişe oldu kızımın dedesinin dedesi geldi karısıda geldi ninemiz :) kızıma mektup yazmış altın bilezik almış 22 ayar hatıra kalsın diye resimde çakildiler çıkarıp zarfın içine koycam çok güzel bi hediye herkese nasip olmaz dedesinni dedesinden hediya :)
Birde çok kötü bişe oldu eşimle bi haftadır konuşmuyoruz ayrı takılyoruz hatta ben annemdeydim, bugünde geldi ben evdeyim çıktı gitti yok, yalnızız kızımlaen acısıda bana kızıp kızımın suratına bile bakmaması dahada kötüsü kızınıda al git istamiyorum seni demesi ve bi tokat yemem ve aynı şekilde karşılık vermem sonumuz hiç iyi değil. Fazla uzun oldu ama yazmak istedim günlük gibi bi yer burası, konuşan günlük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?