- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.301
Ultrasoft denedim aventten soothie bana devasa geliyorphilips avent soothie denedin mi, benimki onu bana tercih etmisti
Canim ben anneme gitsem esim her gun onlarda kalir.Zaten durumumuz iyi degil gereksiz bir suru masraf ettirirler .Hem o yuzden gitmiyorum hem de duzen kurmaya calisiyorum. Ustune bir de memleket daha soğuk. Cocuk hasta falan olsa miy miyy soylenir durur esim .Ama annem islerini halletsin gelcek insallah .3 5 gün durur evi derler toparlar .Kadin aksam cay icmis bulasiklar sabah beni karşıladı .canim sana diyorum annene git bir sure rahatina bak, ne olur ki sanki, keske imkanim olsa da ben de birine gitsem. Hic dusunmezdim. Bu bebeklerin buyuyene kadar duzelecegi yok işte, gunu kurtarsak kardir. Bu surecte surekli yipranan biz oluyoruz. Bebek bakimi, uykusuzluk, adaptasyon yetiyor zaten bir de bu luzumsuzlara can dayanmaz ki hergun hergun.
Canim senin adina cok üzüldüm. Bebekler olunca erkekler degisiverdi .Keske kimse birbirini kirmasa .Normalde tartisilmayacak seylerden bile buyuk kavga cikiyor .Ay bi çok kişi çocuğunun uykusundan dert yanmış benimki maşallah uyudu bir gibi ben takılıyorm buralarda bakıyorum millet ne yazmış, düzenimiz çok iyi hep böyle olur inşş. Bir de arkadaşlar bişeyi farkettim çoçuk sürekli beni görünce sıkılıyor başka insanlar görmek istilo o zaman daha mutlu bi bebek oluyor yoksa gereksiz zırlamalar yapıyo.
Birde bugün çok güzel bişe oldu kızımın dedesinin dedesi geldi karısıda geldi ninemiz :) kızıma mektup yazmış altın bilezik almış 22 ayar hatıra kalsın diye resimde çakildiler çıkarıp zarfın içine koycam çok güzel bi hediye herkese nasip olmaz dedesinni dedesinden hediya :)
Birde çok kötü bişe oldu eşimle bi haftadır konuşmuyoruz ayrı takılyoruz hatta ben annemdeydim, bugünde geldi ben evdeyim çıktı gitti yok, yalnızız kızımlaen acısıda bana kızıp kızımın suratına bile bakmaması dahada kötüsü kızınıda al git istamiyorum seni demesi ve bi tokat yemem ve aynı şekilde karşılık vermem sonumuz hiç iyi değil. Fazla uzun oldu ama yazmak istedim günlük gibi bi yer burası, konuşan günlük..
Evet gelme diyince de geliyorlar .Torunlarinin olmasi acik sinir kapisi demek sanki .Onceden aradiklarinda gec dönüş yapsam gelmekten vazgecerlerdi .Simdi ben acmadigim zamanlar israrla esimi ariyorlar .Ama sabir da bir yere kadar .Bir gun söylediklerimin cok daha fazlasını soylerim o zaman anlarlar.Canım anlamıyorum gelmeyin deyince ısrarla gelicez mi diyorlar? Öyleyse baya arsızlık bunların yaptığı artık. Torun laftan anlar sevmeye gelirsinde şimdi sırf eziyet için geliyorlar.
Canım buda uyku eğitimi bi yerde. Kendi kendine sakinleşip uyuyor. Hem senin her ihtiyacında gideceğini bilmese uyumazdı.
Canım benim kızım sadece uyurken emzik kabul ediyor. Uykusu gelince veriyorum ağzına emiyor. Biberon meme reddi yaptı bizde de. Emzikten süt gelmeyince çok gario geliyor ama sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Acaba şimdi yine alsa yine meme reddi mi olur ben bile merak ettim sen emzik dedikce
Maşallah canım kızına nazar demesin :)
Hediyesi de çok anlamlı olmuş ilerde mutlu olur.
Eşinle tartışmanız çok kötü olmuş hele bu kadar büyümesi. Sonuçta zaten bizim psikolojimiz çok iyi değil. Spiral taktırmanı mı istemiyordu yada neden istemiyor?
Benimki de öyle hemen gözleri kapatıyor emzik gelince :)
Benim kız babasının horlamasında uyuyor. Bi ara dikkat ettim. Ne zaman eşimin horlaması dursa kıpırdanıyor. Ninni olarak mı görüyor napıyor bilmiyorum ki
Gece emerken ben kalkmiyorum .Emmesi yeni dogmus gibi en az yarim saat sürüyor. Ben de uyumaya calisiyorum .En azindan gözümü kapatiyorum .Emince ağlıyor o zaman basliyor mesai.Gece 12 de ikinmaya basladi .Ara ara 5 kez filan 10 ar dk masaj yaptim. Sabah 8 de zor yapti kakasini .Kızımın başında yine ben bekledim millet hala uyuyor. Evde en azından hamakta uyuyordu. Bugün uyutamadım en son yanıma aldım emerken uyuduk. Arada uyanmış bulduğu yeri yakalayıp emmiş delik deşik olmuşum
Evet canım banada öyle diyorlar hep böyle gitmez değişir diye ama çocuktur ne yapsa yeridir :)
Aslında çok basit bi mevzudan konu büyüdü ben spiral taktırcam dedim oda hayır dedi mevzu büyüdü buralara geldi. Bi laf var sevmeler yalan olunca gitmeler kolay olur diye ne doğruymuş
Dr brown un emziğini denedin mi. Benim kisi onu çok sevdi, yarım damalı ve çok hafif. Hatta joker de %50indirim vardı Bi bak istersen en güzeli de tekli satılması. Sinir oluyorum çiftli satılan emzikleri. Alıyorsun çocuk emiyor hadi bakalım 2emxik birden çöp.Ultrasoft denedim aventten soothie bana devasa geliyor
Halı hangi marka canım?
Aynı bende sofradan kalktım. Evime dönmek istiyorum izin vermiyorlarGece emerken ben kalkmiyorum .Emmesi yeni dogmus gibi en az yarim saat sürüyor. Ben de uyumaya calisiyorum .En azindan gözümü kapatiyorum .Emince ağlıyor o zaman basliyor mesai.Gece 12 de ikinmaya basladi .Ara ara 5 kez filan 10 ar dk masaj yaptim. Sabah 8 de zor yapti kakasini .
Simdi de ben kahvalti hazırlıyorken gozleri gidiyordu .Masaya oturdum basladi aglamaya .Karnimi doyurmadan kalktim.Zaten oglene kadar kahvalti yapamiyorum da yegenim var diye biraz ozeneyim dedim olmadi.
Yok onu denemedim ama emziğe yatırdığım para 400 ü buldu. Artık almayacağım hepsi birbirine benziyorDr brown un emziğini denedin mi. Benim kisi onu çok sevdi, yarım damalı ve çok hafif. Hatta joker de %50indirim vardı Bi bak istersen en güzeli de tekli satılması. Sinir oluyorum çiftli satılan emzikleri. Alıyorsun çocuk emiyor hadi bakalım 2emxik birden çöp.
Onuda bilmiyorm ki soruyorm cevap alamyrm bağırmalardankarsi cikma sebebi ne ki, sonucta dogum kontrol yontemi bu, tuplerini baglatmiyorsun ki...
Evet ustemiyo ama nedenini soruyorm cvp alamıyorl sanırım o öyle istediği içinCanım anlamıyorum gelmeyin deyince ısrarla gelicez mi diyorlar? Öyleyse baya arsızlık bunların yaptığı artık. Torun laftan anlar sevmeye gelirsinde şimdi sırf eziyet için geliyorlar.
Canım buda uyku eğitimi bi yerde. Kendi kendine sakinleşip uyuyor. Hem senin her ihtiyacında gideceğini bilmese uyumazdı.
Canım benim kızım sadece uyurken emzik kabul ediyor. Uykusu gelince veriyorum ağzına emiyor. Biberon meme reddi yaptı bizde de. Emzikten süt gelmeyince çok gario geliyor ama sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Acaba şimdi yine alsa yine meme reddi mi olur ben bile merak ettim sen emzik dedikce
Maşallah canım kızına nazar demesin :)
Hediyesi de çok anlamlı olmuş ilerde mutlu olur.
Eşinle tartışmanız çok kötü olmuş hele bu kadar büyümesi. Sonuçta zaten bizim psikolojimiz çok iyi değil. Spiral taktırmanı mı istemiyordu yada neden istemiyor?
Benimki de öyle hemen gözleri kapatıyor emzik gelince :)
Benim kız babasının horlamasında uyuyor. Bi ara dikkat ettim. Ne zaman eşimin horlaması dursa kıpırdanıyor. Ninni olarak mı görüyor napıyor bilmiyorum ki
Çok saçma evet böyle bi sebepten kavğa yaşadk onun dediğini yapcakmışımCanım neden böyle bir kavga yasadiniz
Gerçekten öyle oldu bianda basitçbişeyden olay büyüdüCanim ben anneme gitsem esim her gun onlarda kalir.Zaten durumumuz iyi degil gereksiz bir suru masraf ettirirler .Hem o yuzden gitmiyorum hem de duzen kurmaya calisiyorum. Ustune bir de memleket daha soğuk. Cocuk hasta falan olsa miy miyy soylenir durur esim .Ama annem islerini halletsin gelcek insallah .3 5 gün durur evi derler toparlar .Kadin aksam cay icmis bulasiklar sabah beni karşıladı .
Canim senin adina cok üzüldüm. Bebekler olunca erkekler degisiverdi .Keske kimse birbirini kirmasa .Normalde tartisilmayacak seylerden bile buyuk kavga cikiyor .
Evet gelme diyince de geliyorlar .Torunlarinin olmasi acik sinir kapisi demek sanki .Onceden aradiklarinda gec dönüş yapsam gelmekten vazgecerlerdi .Simdi ben acmadigim zamanlar israrla esimi ariyorlar .Ama sabir da bir yere kadar .Bir gun söylediklerimin cok daha fazlasını soylerim o zaman anlarlar.
Bu arada esinin horlaması beyaz gurultu yerine geciyordur :))
Yani doğuran biz kararı veren onlar, zor gerçektenHamilelikti doğumdu çocuk büyütmekti derken bütün sıkıntıyı çeken biz ama çocuk yapma kararının kendine ait olduğunu sanan erkekler
yok yaa oldu canım.
Bunları yapmayı geçtim asıl işin psikolojik boyutu kötü. Ne kolay geliyo erkeklere.
Keşke olay bu kadar büyümeseydi. Büyük konuşmak istemiyorum ama şiddet kırmızı çizgim.
İnşallah daha fazla uzamadan çözersiniz canım.
Yani sorun onun dediğini yapmamammışEsin kusura bakmasında tabiki oem almak zorundasin.. gece gündüz çocukla sen uğraşıyorsun es kaza tekrar hamile kalsan ne olacak.
Canım 12,5liraya geldi bana Bi dene diye söyledim. Bi de senin bebeğinin mi süt alerjisi vardıYok onu denemedim ama emziğe yatırdığım para 400 ü buldu. Artık almayacağım hepsi birbirine benziyor
Evet maalesefCanım 12,5liraya geldi bana Bi dene diye söyledim. Bi de senin bebeğinin mi süt alerjisi vardı
Isıtıp soğutarak alınıyorArkadaşlar bazılarınız bebeklerine zeytin yağı içiriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zeytin yağının asidini alıyor muydunuz içirmeden önce, veya asit nasıl alınır bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?