2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben anneme gitsem esim her gun onlarda kalir.Zaten durumumuz iyi degil gereksiz bir suru masraf ettirirler .Hem o yuzden gitmiyorum hem de duzen kurmaya calisiyorum. Ustune bir de memleket daha soğuk. Cocuk hasta falan olsa miy miyy soylenir durur esim .Ama annem islerini halletsin gelcek insallah .3 5 gün durur evi derler toparlar .Kadin aksam cay icmis bulasiklar sabah beni karşıladı .
Canim senin adina cok üzüldüm. Bebekler olunca erkekler degisiverdi .Keske kimse birbirini kirmasa .Normalde tartisilmayacak seylerden bile buyuk kavga cikiyor .
Evet gelme diyince de geliyorlar .Torunlarinin olmasi acik sinir kapisi demek sanki .Onceden aradiklarinda gec dönüş yapsam gelmekten vazgecerlerdi .Simdi ben acmadigim zamanlar israrla esimi ariyorlar .Ama sabir da bir yere kadar .Bir gun söylediklerimin cok daha fazlasını soylerim o zaman anlarlar.
Bu arada esinin horlaması beyaz gurultu yerine geciyordur :))

Gece emerken ben kalkmiyorum .Emmesi yeni dogmus gibi en az yarim saat sürüyor. Ben de uyumaya calisiyorum .En azindan gözümü kapatiyorum .Emince ağlıyor o zaman basliyor mesai.Gece 12 de ikinmaya basladi .Ara ara 5 kez filan 10 ar dk masaj yaptim. Sabah 8 de zor yapti kakasini .
Simdi de ben kahvalti hazırlıyorken gozleri gidiyordu .Masaya oturdum basladi aglamaya .Karnimi doyurmadan kalktim.Zaten oglene kadar kahvalti yapamiyorum da yegenim var diye biraz ozeneyim dedim olmadi.

Hamilelikti doğumdu çocuk büyütmekti derken bütün sıkıntıyı çeken biz ama çocuk yapma kararının kendine ait olduğunu sanan erkekler
yok yaa oldu canım.
Bunları yapmayı geçtim asıl işin psikolojik boyutu kötü. Ne kolay geliyo erkeklere.
Keşke olay bu kadar büyümeseydi. Büyük konuşmak istemiyorum ama şiddet kırmızı çizgim.
İnşallah daha fazla uzamadan çözersiniz canım.

Ultrasoft denedim aventten soothie bana devasa geliyor
Dr brown un emziğini denedin mi. Benim kisi onu çok sevdi, yarım damalı ve çok hafif. Hatta joker de %50indirim vardı Bi bak istersen en güzeli de tekli satılması. Sinir oluyorum çiftli satılan emzikleri. Alıyorsun çocuk emiyor hadi bakalım 2emxik birden çöp.

Aynı bende sofradan kalktım. Evime dönmek istiyorum izin vermiyorlar

Yok onu denemedim ama emziğe yatırdığım para 400 ü buldu. Artık almayacağım hepsi birbirine benziyor

Evet ustemiyo ama nedenini soruyorm cvp alamıyorl sanırım o öyle istediği için

Gerçekten öyle oldu bianda basitçbişeyden olay büyüdü

Yani doğuran biz kararı veren onlar, zor gerçekten

Arkadaşlar bazılarınız bebeklerine zeytin yağı içiriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zeytin yağının asidini alıyor muydunuz içirmeden önce, veya asit nasıl alınır bileniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…