- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.321
Ben kendim örmüştüm yıkanabiliyorKızlar uyku arkadaşı alicam çocuğa ne alayım? Şu tığla dokunan oyuncaklar yıkanabiliyor mu
Olabilir canım ondan gece uyuyor bile olabilirCanim ben anneme gitsem esim her gun onlarda kalir.Zaten durumumuz iyi degil gereksiz bir suru masraf ettirirler .Hem o yuzden gitmiyorum hem de duzen kurmaya calisiyorum. Ustune bir de memleket daha soğuk. Cocuk hasta falan olsa miy miyy soylenir durur esim .Ama annem islerini halletsin gelcek insallah .3 5 gün durur evi derler toparlar .Kadin aksam cay icmis bulasiklar sabah beni karşıladı .
Canim senin adina cok üzüldüm. Bebekler olunca erkekler degisiverdi .Keske kimse birbirini kirmasa .Normalde tartisilmayacak seylerden bile buyuk kavga cikiyor .
Evet gelme diyince de geliyorlar .Torunlarinin olmasi acik sinir kapisi demek sanki .Onceden aradiklarinda gec dönüş yapsam gelmekten vazgecerlerdi .Simdi ben acmadigim zamanlar israrla esimi ariyorlar .Ama sabir da bir yere kadar .Bir gun söylediklerimin cok daha fazlasını soylerim o zaman anlarlar.
Bu arada esinin horlaması beyaz gurultu yerine geciyordur :))
Valla bu erkekler bi garip canım ne istediklrri ne yaptıkları belli olmuyor inşallah düzelir aranızEvet ustemiyo ama nedenini soruyorm cvp alamıyorl sanırım o öyle istediği için
Yıkanabiliyor canım bende onlardan yapıcamKızlar uyku arkadaşı alicam çocuğa ne alayım? Şu tığla dokunan oyuncaklar yıkanabiliyor mu
Canım beni bilgilendirebilir misin biraz. Sanırım benm oğlumda da var süt alerjisi. 2haftadr çok az içiyor sütü de mamayı da. Kakasında şüphelendi Dr. Ama onun dışında hiçbir belirti yok. Sadece iştahı kesildi. Neler yapmam lazım mama olarak ne alıyorsunuz, falanEvet maalesef
Bizde iştah azalması olmadı. Aşırı gaz ve huzursuzluk hali, kakada mukus, zor ve gürültülü kaka yapması nedeniyle deneme sürecine girdik. Gürültülü kaka yapması düzeldi eskiden saatlerce ağlardı. Gazı hala daha çok o yüzden denemeye devam ediyoruz. Maması aptamil pregomin as kullanıyoruz. Bende süt peynir yoğurt yemiyorum.Canım beni bilgilendirebilir misin biraz. Sanırım benm oğlumda da var süt alerjisi. 2haftadr çok az içiyor sütü de mamayı da. Kakasında şüphelendi Dr. Ama onun dışında hiçbir belirti yok. Sadece iştahı kesildi. Neler yapmam lazım mama olarak ne alıyorsunuz, falan
Ay dün gece sabrımı taşırdı ya Neredeyse verecektim =)) ama cesaret etmek zor canim cunku gecen sefer gunlerce ugrastim gunlerce agladi istemiyorum meme diye. En iyisi o soothie leri yok etmekCanım anlamıyorum gelmeyin deyince ısrarla gelicez mi diyorlar? Öyleyse baya arsızlık bunların yaptığı artık. Torun laftan anlar sevmeye gelirsinde şimdi sırf eziyet için geliyorlar.
Canım buda uyku eğitimi bi yerde. Kendi kendine sakinleşip uyuyor. Hem senin her ihtiyacında gideceğini bilmese uyumazdı.
Canım benim kızım sadece uyurken emzik kabul ediyor. Uykusu gelince veriyorum ağzına emiyor. Biberon meme reddi yaptı bizde de. Emzikten süt gelmeyince çok gario geliyor ama sağı solu belli olmuyor bu bebelerin. Acaba şimdi yine alsa yine meme reddi mi olur ben bile merak ettim sen emzik dedikce
Maşallah canım kızına nazar demesin :)
Hediyesi de çok anlamlı olmuş ilerde mutlu olur.
Eşinle tartışmanız çok kötü olmuş hele bu kadar büyümesi. Sonuçta zaten bizim psikolojimiz çok iyi değil. Spiral taktırmanı mı istemiyordu yada neden istemiyor?
Benimki de öyle hemen gözleri kapatıyor emzik gelince :)
Benim kız babasının horlamasında uyuyor. Bi ara dikkat ettim. Ne zaman eşimin horlaması dursa kıpırdanıyor. Ninni olarak mı görüyor napıyor bilmiyorum ki
Anladım canım. ne ayıp ya benimki de bir sefer bütün bulaşıkları toplamış tezgahın üstüne koyup gitmişti hem de bebek daha 3 günlüktü...Canim ben anneme gitsem esim her gun onlarda kalir.Zaten durumumuz iyi degil gereksiz bir suru masraf ettirirler .Hem o yuzden gitmiyorum hem de duzen kurmaya calisiyorum. Ustune bir de memleket daha soğuk. Cocuk hasta falan olsa miy miyy soylenir durur esim .Ama annem islerini halletsin gelcek insallah .3 5 gün durur evi derler toparlar .Kadin aksam cay icmis bulasiklar sabah beni karşıladı .
Canim senin adina cok üzüldüm. Bebekler olunca erkekler degisiverdi .Keske kimse birbirini kirmasa .Normalde tartisilmayacak seylerden bile buyuk kavga cikiyor .
Evet gelme diyince de geliyorlar .Torunlarinin olmasi acik sinir kapisi demek sanki .Onceden aradiklarinda gec dönüş yapsam gelmekten vazgecerlerdi .Simdi ben acmadigim zamanlar israrla esimi ariyorlar .Ama sabir da bir yere kadar .Bir gun söylediklerimin cok daha fazlasını soylerim o zaman anlarlar.
Bu arada esinin horlaması beyaz gurultu yerine geciyordur :))
Banada görümcem olacak ahmakla eltim yapmıştı. Bulaşıkları kocama yıkattım hala dahada laf sokarım haklı olduğum için gık demez. Benim kız hala uyuyor 20 dk daha uyursa 3 saat olacak maşallah. Ütüleri yaptım yemek yedim süt sağdım. Çığlık atarak uyanmasını bekliyorumAnladım canım. ne ayıp ya benimki de bir sefer bütün bulaşıkları toplamış tezgahın üstüne koyup gitmişti hem de bebek daha 3 günlüktü...
Evet iki gün normal canım bizimde iki gün yapmadığı oluyor bu ara aşıdan mı oldu anlamadım hergün yapar oldu aşı dağıttı bizi valla düzeni değişti. Benim kızımda emerek uyuyor ya hep gaz problemimiz var malesefben emzik veriyorum ama onuda isteyince alıyor istemediği zaman kusar gibi yapıyor çıkartıyor memeyi. Emzirmeden uyutmam lazım artık ama nasıl yapıcam bilemiyorum
Sağdığın sütü dışarda nasıl veriyorsun csnım ben korkuyorum bozulcak bir şey olcak diyede
Kızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
Kıyamam geçmiş olsun Vuran da bebek daha anlamaz yiğenim var 17 aylık oda oğlana yanaşıyor aklınca sevmek için ama sert seviyor tutuyoruz mecbur.. İyileşir merak etme çabuk iyileşiyor ciltleriKızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
Canim gecmis olsun .Bir daha dikkat edersin .Bu da tecrube.Ben hic kimseyle bas basa birakmiyorum .Kucagimdan indirmiyorum koalami .Hos oyle misafirliğe gitmedik hic.Sadece kv evine annemlere filan.Kızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
Canim yorumun cok dikkatimi cekti.Burda bir üstünlük yok ki .Esim vurur o durumda olsa. O cocuga bi tokat atar yas muhim degil. Kimsenin evladi digerinden ustun degil. Saldırırsa bende vururum net. Benim arkadasimin bebegi sirf o yuzden yüzünde izle yasiyor. 6 aydan kucuklerde cizilen yere anne sütü iyi geliyor geciyor. Bizimki bugün burnunu yolmus mesela sürdüm sabah simdi bile yara kapanmış
Çok şaşırdım düşüncenize.Karşidakinin bir bebek olduğunu unuttunuz galiba.Yani bir bebek sizin bebeginize vursa siz onu dövecek misiniz?Esim vurur o durumda olsa. O cocuga bi tokat atar yas muhim degil. Kimsenin evladi digerinden ustun degil. Saldırırsa bende vururum net. Benim arkadasimin bebegi sirf o yuzden yüzünde izle yasiyor. 6 aydan kucuklerde cizilen yere anne sütü iyi geliyor geciyor. Bizimki bugün burnunu yolmus mesela sürdüm sabah simdi bile yara kapanmış
Naptın canim emio mu bebeğinVay arkadas 2 aylik bebek uyumadan hayatini surduruyor ya.
Hayir bana da soylesin uyumadan yasamak nasil mumkun oluyor, ben de bu isin sirri neyse ogreneyim cunku ben uyumak istiyorum ya
Valla bu uyumamasi ve aglamasi artik tahammul sinirimi asti.
Bu bebeklerin uyumasinin bir yolu olmali bende sorun var herhalde ya ne yapayim bilmiyorum ki
Emzik içerden boyle bakiyor
seytan diyor ver gitsin
İz kalmaz canım korkma. Bizimki her gün yüzünün başka bir yerini çiziyor. Tırnaklayip kanatiyo. Üç gün sonra en ufak iz kalmadan kapanmış oluyor.Kızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
Canım taris marka özel üretim asidi az zeytinyağları var. Ben onlardan aldım.Arkadaşlar bazılarınız bebeklerine zeytin yağı içiriyordu yanlış hatırlamıyorsam. Zeytin yağının asidini alıyor muydunuz içirmeden önce, veya asit nasıl alınır bileniniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?