2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Olabilir canım ondan gece uyuyor bile olabilir
keşke eşin bu konuda yanında olsa hayat daha kolay olurdu en azından. Benim suyum geldiğinde annene haber vericek misin dedim doğduktan sonra öğrenir seni strese sokmasını istemiyorum dedi. Doğumdan sonra da açık açık gelme kendi ailesi burda dedi. Hoş bizimki de gelme dendiği halde 4 gun durabildi ama en azından eşim beni düşündü diye mutluydum.
Evet ustemiyo ama nedenini soruyorm cvp alamıyorl sanırım o öyle istediği için
Valla bu erkekler bi garip canım ne istediklrri ne yaptıkları belli olmuyor inşallah düzelir aranız
Kızlar uyku arkadaşı alicam çocuğa ne alayım? Şu tığla dokunan oyuncaklar yıkanabiliyor mu
Yıkanabiliyor canım bende onlardan yapıcam

Canım beni bilgilendirebilir misin biraz. Sanırım benm oğlumda da var süt alerjisi. 2haftadr çok az içiyor sütü de mamayı da. Kakasında şüphelendi Dr. Ama onun dışında hiçbir belirti yok. Sadece iştahı kesildi. Neler yapmam lazım mama olarak ne alıyorsunuz, falan

Bizde iştah azalması olmadı. Aşırı gaz ve huzursuzluk hali, kakada mukus, zor ve gürültülü kaka yapması nedeniyle deneme sürecine girdik. Gürültülü kaka yapması düzeldi eskiden saatlerce ağlardı. Gazı hala daha çok o yüzden denemeye devam ediyoruz. Maması aptamil pregomin as kullanıyoruz. Bende süt peynir yoğurt yemiyorum.

Ay dün gece sabrımı taşırdı ya Neredeyse verecektim =)) ama cesaret etmek zor canim cunku gecen sefer gunlerce ugrastim gunlerce agladi istemiyorum meme diye. En iyisi o soothie leri yok etmek

Anladım canım. ne ayıp ya benimki de bir sefer bütün bulaşıkları toplamış tezgahın üstüne koyup gitmişti hem de bebek daha 3 günlüktü...

Anladım canım. ne ayıp ya benimki de bir sefer bütün bulaşıkları toplamış tezgahın üstüne koyup gitmişti hem de bebek daha 3 günlüktü...
Banada görümcem olacak ahmakla eltim yapmıştı. Bulaşıkları kocama yıkattım hala dahada laf sokarım haklı olduğum için gık demez. Benim kız hala uyuyor 20 dk daha uyursa 3 saat olacak maşallah. Ütüleri yaptım yemek yedim süt sağdım. Çığlık atarak uyanmasını bekliyorum

Ikidir kendime nazar ediyorum .Tam çıkıyoruz yağmur ve fırtına başladı. Ama o kadar hazirlanip inmiştik dönmedim .
Planimda acik alanda gezmek vardi ama market alisverisi yapip geldik.
Oglan da arabada yarim saat uyudu .1 bucuk saatlik uykuyla yine aksami etti
O değil de alışverişten sonra alınanları yerlestirmek en sinir olduğum şey .

Kızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var. tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.

3 saati var dışarda. Once buzluga koyuyorum sagdikca. Cikarken bir poseti bi kavanoza koyuyorum o arada o eriyor. Mesela bi yerde sicak su isteyip icinde isittigim da oluyor bazen ev cikisi eritip direk biberonla goturdugum de oluyor. Hatta bi avm de bebek uyurken gidip biberona sagip doldurup vermiştim. Kilo alimi normalin üstünde cok sukur enfeksiyon vs de yok :) midemiz de saglam. Hic korma yani canim artik kia da geldo daha kolay disarda tutmak

Esim vurur o durumda olsa. O cocuga bi tokat atar yas muhim degil. Kimsenin evladi digerinden ustun degil. Saldırırsa bende vururum net. Benim arkadasimin bebegi sirf o yuzden yüzünde izle yasiyor. 6 aydan kucuklerde cizilen yere anne sütü iyi geliyor geciyor. Bizimki bugün burnunu yolmus mesela sürdüm sabah simdi bile yara kapanmış

Kıyamam geçmiş olsun Vuran da bebek daha anlamaz yiğenim var 17 aylık oda oğlana yanaşıyor aklınca sevmek için ama sert seviyor tutuyoruz mecbur.. İyileşir merak etme çabuk iyileşiyor ciltleri

Kizlae bu hafta bebek mevludu olacak ama kv de de. Dusumdumde benim evimde hic kuran okunmadi boyle kalabalik.
Bende bebek mevludunun evimde olmasini istiyorum ama kv ve cevresindeki dedikodducularin gelmesini istemiyorum.

Kv ye muhtac olmak istemiyorum acikcasi.
Onda okunsa sonra ben cevremi toplaayip evimde ayri mi okutsam

Canim gecmis olsun .Bir daha dikkat edersin .Bu da tecrube.Ben hic kimseyle bas basa birakmiyorum .Kucagimdan indirmiyorum koalami .Hos oyle misafirliğe gitmedik hic.Sadece kv evine annemlere filan.
Canim yorumun cok dikkatimi cekti.Burda bir üstünlük yok ki .
Arkadasi aldiris etmese izlese tamam da arkadaşıyla ilgili bir yorum da yapmamis .O da bebek niye vurcaksin anlayamadim .
O donemdeki bebekler canli varliklari cansiz ,cansız varliklari da canli zannedebilir .Bebegi oyuncak bile zannedebilir .
Senin bebegin de büyüyecek o donemi yasayacak .Belki evine 2 aylik bebegi olan misafir geldigi zaman ayni seyi senin cocugun yapacak .Anneler ne kadar dikkat etse de gozden kacabiliyor.O bebegin annesi kalkip ogluna /kizina vursa hoş olur mu

Çok şaşırdım düşüncenize.Karşidakinin bir bebek olduğunu unuttunuz galiba.Yani bir bebek sizin bebeginize vursa siz onu dövecek misiniz?

Naptın canim emio mu bebeğin

İz kalmaz canım korkma. Bizimki her gün yüzünün başka bir yerini çiziyor. Tırnaklayip kanatiyo. Üç gün sonra en ufak iz kalmadan kapanmış oluyor.
Bebek çok küçükmus kiskanmis belli. Hepimize ders iste. Bizimkilerin de o zamanları gelecek pür dikkat olmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…