2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim doktorumuz bu konularda hiç bilgi vermeyip sadece kolik dedi, çoğu zaman ishal gibi ve mukuslu oluyor kakası, yaparken çok zorlanıyor ve bayağı da sesli oluyor. Zaten gaz sorunu aşırı, sürekli huzursuz, hep gazı var yani. Ne kadar süre mesela süt ürünleri tüketmesem düzelme olur? Bu konuda bilginiz var mı? Ben de denemek istiyorum, belki de alerjisi var ve biz anlamıyoruz diye bu kadar acı çekiyor

Kızlar oğlum kakasını yaptığı gün kusmuyor bu ne iştir ya
Karnına sığmıyor hem kaka hem içtikleri demek ki ama içmekten vazgeçmiyor da.
Dün 4 günlük kakasıni yaptı bir anda bitti kusmasi

Kıyamam geçmiş olsun Vuran da bebek daha anlamaz yiğenim var 17 aylık oda oğlana yanaşıyor aklınca sevmek için ama sert seviyor tutuyoruz mecbur.. İyileşir merak etme çabuk iyileşiyor ciltleri

Çok sağolun kızlar. Şimdi uyuttum oğlumu. Öyle masum öyle bize muhtaçlar ki. Hüzünlendim duygulandım ağlıyorum resmen. Rabbim acılarını göstermesin

Arkadaş da eşi de aman vursun etsin diyen biri değil. Ben de hiç yalnız bırakmadım oğlumu. Ben yanında oturuyordum onu da yatırmıştım. Boşluğuma denk geldi her şey bi saniyede oluverdi bi baktım çocuğun eli oğlumun yüzünü avuçluyor herkes şaşırdı zaten. Bişey oldu mu vurdu mu diye sordular. Hani ilgisiz birileri değiller ama çocuk o da ne diyim.bizi ilk gördüğünde heyecanla geldi yanımıza annesi sevdirdi elini tuttu cici filan dedi. Hadi oyun halısına yatırınca saldırmasını anladım ister istemez kıskandı kendi oyuncağı olduğu için. Ama sonra yemeğini yerken bi anda geliverdi oğlumun yanına. İlgi onun üstünde filan da değildi. Sakince yatıyordu yawrum yanımda. Benim dikkatsizliğim oldu. İnş geçer bir an önce.bundan sonra kim olursa olsun uzak tıtucam çoçuğumu. Dersimi aldım. Allah korudu yine ya gözüne gelseydi tırnağı

Kızlar oğlum kakasını yaptığı gün kusmuyor bu ne iştir ya
Karnına sığmıyor hem kaka hem içtikleri demek ki ama içmekten vazgeçmiyor da.
Dün 4 günlük kakasıni yaptı bir anda bitti kusmasi
Ohh rahatlamıştır misler gibi uyusun.
Benimki hala direniyor. Az once tam ben yemekteyken kaka yapti her zamanki gibi
Esim oyalarken hizlica yedim .Bezini degistircektim ama bir ciglik bir ciglik meger once emecekmis pasam.Simdi emerken uyursa ne yapcam ben Degistirirsem uyanir .Bu sekilde de olmaz poff

Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Bizim bebeler iyice büyüyene kadar arkadaş ortamlarına ara vericez galiba. Bebeklerin ciltleri çok çabuk iyileşiyor bizimki de kendi yüzünü baya çizdi. Anne sütü de iyi gelebilir

15 gün civarında fark etti bizim ama tam olarak sakinlesmis değil, 20 dk önce gülen çocuk bi anda ağlama krizine girdi emerek uyuyor şu an

Bebek işte ne diyeceksin cnm kıskanmış belliki, benimde gorumcenin 15 aylik kızı var 3 gün önce kızımın kafasına vurdu sonra annesi sevdirdi kızımı geldi yanağından öptü.

Tam bir düzelme olmadı yani daha, süt alerjisi dışında da mı alerjisi var acaba
Kademe kademe deniyoruz canım bir süre sonra yumurta ve etide keseceğiz. İşin tuhaf yanı ben senelerdir kırmızı et yiyemiyordum. Bulantım olurdu kusardım hamilelikte et yemedigim için baya agir vitaminler kullandım. Son 2 hafta kızımın gelişimi gerilemeye başladı kan sulandırıcı iğneyi kesince baska bir doktordan görüş aldım bol kırmızı et ye dedi paşa paşa yedim. Doğumdan sonrada et yemeye başladım ailem seviniyodu bide bu çıktı şimdi

O kadar benziyor ki sanki senin yaşadıklarında kendimi buluyorum bebekle ilgili geçecek bu günler de uzuun uzun keyifli zamanlarımız olacak yeter ki sağlıklı olsunlar

Senş çok iyi anlıyorum cnm, senden önce annesi çocuğunu uyarmalı aslında.... Hametan da sürülebilir ama merak etme iz kalmaz hücreleri çok yeni bebekkerin

Bebekler uyumadığı zaman nasıl vakit geçiriyorlar bizimki kucakta sadece hop hop yaparak gezince duruyor bir de altını açıp konuşunca 5 dakika gülüyor sonra yine ağıtlar başlıyor bi 10 dakika yatsa oyalansa Allahım gelecek mi o günler

Yanında olur onunla konuşursak sıkıntı yok bir saat bile duruyor. yalnız kaldığında da bir müddet oyalanıyor 10dk kadar sonra mızırdanıyor bende burdayım gelin der gibi

Kötü olmuş, tam da alışmışken. Inşallah yavrularımız düzelsin de yemeden dururum her şeyi, yeter ki acı çekmesin artık

Darlandım iyice kayınvalidem aşure yaparken onu çağırmadık diye alınmış. Arayacaktım aslında ama kızla uğraşırken vakit bulamadım üstüne o arayınca çık gel bak aşure yapıyoruz dedim aaa öylemi dedi kapattı. Bekledim gelir diye yok alınmış geçmeyecekmiş. Ses çıkarmadıkça insanın tepesine biniyorlar. Tüp bebekle hamile kaldım ilk üç ay hep istirahat verdi doktor ben sana bakarım dedi 9ay boyunca iki kez yemek yapıp getirdi. Kardeşim vardı allahtan da temizliğimş yemeğimi yaptı. Doğum oldu bir heves 10gün durdu sonra çekti gitti. Ben hastalandım iki günde bir acile taşındım ara ara geldi gitti. Ameliyat oldum doktor 3hafta ağır kaldırmayacak dedi annem bir hafta işten izin aldı baktı. Sonra kalakaldım ortada. Hanımefendi önce küçük oğlunun evine temizliğe gitti sonra köyüne gitti. Ben bütün bunlara alınmıyorumda o onu bir kere çağırmamışım diye alınıyor.

Kizlar bebeğim bir yasinda ameliyat olucak plastik cerraha sindaktili ameliyati sizce ozel hastanede mi yaptırmalıyım devlette mi bi doktorlar görüştüm ozelde iyi güvende verdi ama sizede bi sormak istiorum?????

Kizlar bebeğim bir yasinda ameliyat olucak plastik cerraha sindaktili ameliyati sizce ozel hastanede mi yaptırmalıyım devlette mi bi doktorlar görüştüm ozelde iyi güvende verdi ama sizede bi sormak istiorum?????
Ankarada yaşıyorum ne özellere gittim ama devleti de hiçbir özele değişmem iyi bir devlet hastanesi varsa etrafında doktorları da güvenilirse bence hiç düşünme geçmiş olsun

Canım doktoru iyi araştır devlet özel farketmez bence. Önemli olan doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…