- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.341
Bizim doktorumuz bu konularda hiç bilgi vermeyip sadece kolik dedi, çoğu zaman ishal gibi ve mukuslu oluyor kakası, yaparken çok zorlanıyor ve bayağı da sesli oluyor. Zaten gaz sorunu aşırı, sürekli huzursuz, hep gazı var yani. Ne kadar süre mesela süt ürünleri tüketmesem düzelme olur? Bu konuda bilginiz var mı? Ben de denemek istiyorum, belki de alerjisi var ve biz anlamıyoruz diye bu kadar acı çekiyorBizde iştah azalması olmadı. Aşırı gaz ve huzursuzluk hali, kakada mukus, zor ve gürültülü kaka yapması nedeniyle deneme sürecine girdik. Gürültülü kaka yapması düzeldi eskiden saatlerce ağlardı. Gazı hala daha çok o yüzden denemeye devam ediyoruz. Maması aptamil pregomin as kullanıyoruz. Bende süt peynir yoğurt yemiyorum.
Esim vurur o durumda olsa. O cocuga bi tokat atar yas muhim degil. Kimsenin evladi digerinden ustun degil. Saldırırsa bende vururum net. Benim arkadasimin bebegi sirf o yuzden yüzünde izle yasiyor. 6 aydan kucuklerde cizilen yere anne sütü iyi geliyor geciyor. Bizimki bugün burnunu yolmus mesela sürdüm sabah simdi bile yara kapanmış
Kıyamam geçmiş olsun Vuran da bebek daha anlamaz yiğenim var 17 aylık oda oğlana yanaşıyor aklınca sevmek için ama sert seviyor tutuyoruz mecbur.. İyileşir merak etme çabuk iyileşiyor ciltleri
Canim gecmis olsun .Bir daha dikkat edersin .Bu da tecrube.Ben hic kimseyle bas basa birakmiyorum .Kucagimdan indirmiyorum koalami .Hos oyle misafirliğe gitmedik hic.Sadece kv evine annemlere filan.
Canim yorumun cok dikkatimi cekti.Burda bir üstünlük yok ki .
Arkadasi aldiris etmese izlese tamam da arkadaşıyla ilgili bir yorum da yapmamis .O da bebek niye vurcaksin anlayamadim .
O donemdeki bebekler canli varliklari cansiz ,cansız varliklari da canli zannedebilir .Bebegi oyuncak bile zannedebilir .
Senin bebegin de büyüyecek o donemi yasayacak .Belki evine 2 aylik bebegi olan misafir geldigi zaman ayni seyi senin cocugun yapacak .Anneler ne kadar dikkat etse de gozden kacabiliyor.O bebegin annesi kalkip ogluna /kizina vursa hoş olur mu
İz kalmaz canım korkma. Bizimki her gün yüzünün başka bir yerini çiziyor. Tırnaklayip kanatiyo. Üç gün sonra en ufak iz kalmadan kapanmış oluyor.
Bebek çok küçükmus kiskanmis belli. Hepimize ders iste. Bizimkilerin de o zamanları gelecek pür dikkat olmak lazım
Ohh rahatlamıştır misler gibi uyusun.Kızlar oğlum kakasını yaptığı gün kusmuyor bu ne iştir ya
Karnına sığmıyor hem kaka hem içtikleri demek ki ama içmekten vazgeçmiyor da.
Dün 4 günlük kakasıni yaptı bir anda bitti kusmasi
Geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Bizim bebeler iyice büyüyene kadar arkadaş ortamlarına ara vericez galiba. Bebeklerin ciltleri çok çabuk iyileşiyor bizimki de kendi yüzünü baya çizdi. Anne sütü de iyi gelebilirKızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
15 gün civarında fark etti bizim ama tam olarak sakinlesmis değil, 20 dk önce gülen çocuk bi anda ağlama krizine girdi emerek uyuyor şu anBizim doktorumuz bu konularda hiç bilgi vermeyip sadece kolik dedi, çoğu zaman ishal gibi ve mukuslu oluyor kakası, yaparken çok zorlanıyor ve bayağı da sesli oluyor. Zaten gaz sorunu aşırı, sürekli huzursuz, hep gazı var yani. Ne kadar süre mesela süt ürünleri tüketmesem düzelme olur? Bu konuda bilginiz var mı? Ben de denemek istiyorum, belki de alerjisi var ve biz anlamıyoruz diye bu kadar acı çekiyor
Tam bir düzelme olmadı yani daha, süt alerjisi dışında da mı alerjisi var acaba15 gün civarında fark etti bizim ama tam olarak sakinlesmis değil, 20 dk önce gülen çocuk bi anda ağlama krizine girdi emerek uyuyor şu an
Bebek işte ne diyeceksin cnm kıskanmış belliki, benimde gorumcenin 15 aylik kızı var 3 gün önce kızımın kafasına vurdu sonra annesi sevdirdi kızımı geldi yanağından öptü.Çok sağolun kızlar. Şimdi uyuttum oğlumu. Öyle masum öyle bize muhtaçlar ki. Hüzünlendim duygulandım ağlıyorum resmen. Rabbim acılarını göstermesin
Arkadaş da eşi de aman vursun etsin diyen biri değil. Ben de hiç yalnız bırakmadım oğlumu. Ben yanında oturuyordum onu da yatırmıştım. Boşluğuma denk geldi her şey bi saniyede oluverdi bi baktım çocuğun eli oğlumun yüzünü avuçluyorherkes şaşırdı zaten. Bişey oldu mu vurdu mu diye sordular. Hani ilgisiz birileri değiller ama çocuk o da ne diyim.bizi ilk gördüğünde heyecanla geldi yanımıza annesi sevdirdi elini tuttu cici filan dedi. Hadi oyun halısına yatırınca saldırmasını anladım ister istemez kıskandı kendi oyuncağı olduğu için. Ama sonra yemeğini yerken bi anda geliverdi oğlumun yanına. İlgi onun üstünde filan da değildi. Sakince yatıyordu yawrum yanımda. Benim dikkatsizliğim oldu. İnş geçer bir an önce.bundan sonra kim olursa olsun uzak tıtucam çoçuğumu. Dersimi aldım. Allah korudu yine ya gözüne gelseydi tırnağı
Kademe kademe deniyoruz canım bir süre sonra yumurta ve etide keseceğiz. İşin tuhaf yanı ben senelerdir kırmızı et yiyemiyordum. Bulantım olurdu kusardım hamilelikte et yemedigim için baya agir vitaminler kullandım. Son 2 hafta kızımın gelişimi gerilemeye başladı kan sulandırıcı iğneyi kesince baska bir doktordan görüş aldım bol kırmızı et ye dedi paşa paşa yedim. Doğumdan sonrada et yemeye başladım ailem seviniyodu bide bu çıktı şimdiTam bir düzelme olmadı yani daha, süt alerjisi dışında da mı alerjisi var acaba
O kadar benziyor ki sanki senin yaşadıklarında kendimi buluyorum bebekle ilgili geçecek bu günler de uzuun uzun keyifli zamanlarımız olacak yeter ki sağlıklı olsunlarOhh rahatlamıştır misler gibi uyusun.
Benimki hala direniyor. Az once tam ben yemekteyken kaka yapti her zamanki gibi
Esim oyalarken hizlica yedim .Bezini degistircektim ama bir ciglik bir ciglik meger once emecekmis pasam.Simdi emerken uyursa ne yapcam benDegistirirsem uyanir .Bu sekilde de olmaz poff
Senş çok iyi anlıyorum cnm, senden önce annesi çocuğunu uyarmalı aslında.... Hametan da sürülebilir ama merak etme iz kalmaz hücreleri çok yeni bebekkerinKızlar içim acıdı oğluma yaaa.. arkadaşa gitmiştik 18 aylık oğlu var. Pek paylaşımcı değil. Oyun halısına yatırdık gelip çekiştirdi oğlumu zor tuttum ellerini. Gözümün önünden ayırmadım hiç.kanepede yatırmıştım bir anda yemeğini yerken kalkıp geldi oğlumun suratına bi yapıştırdı elini. Yumdu biraz avucunu bişeyi avuçlar gibi. Ellerini tutup çekene kadar olan oldu. Benimki çığlık çığlığa ağlamaya başladı gözlerinden yaşlar aka aka. Başta korktuğundan sandım bi de baktım ki yanağında iki küçük çizik kan var.tırnaklamış resmen çocuk sıkınca yüzünü. Çok içim acıdı ağlıcaktım resmen. Nasıl bu kadar saf oldum ya koruyamadım oğlumu. İz kalmaz inş ya ne sürsem ki? Evde de bişey yoktu. Pişik kremi sürdüm mecbur siz siz olun çocuk olan yere gidince koruyun çocuğunuzu. Ben artık koruma kalkanı olcam yaklaştırmıcam valla kimse darılıp gücenmesin.
Yanında olur onunla konuşursak sıkıntı yok bir saat bile duruyor. yalnız kaldığında da bir müddet oyalanıyor 10dk kadar sonra mızırdanıyor bende burdayım gelin der gibiBebekler uyumadığı zaman nasıl vakit geçiriyorlar bizimki kucakta sadece hop hop yaparak gezince duruyor bir de altını açıp konuşunca 5 dakika gülüyor sonra yine ağıtlar başlıyor bi 10 dakika yatsa oyalansa Allahım gelecek mi o günler
Kötü olmuş, tam da alışmışken. Inşallah yavrularımız düzelsin de yemeden dururum her şeyi, yeter ki acı çekmesin artıkKademe kademe deniyoruz canım bir süre sonra yumurta ve etide keseceğiz. İşin tuhaf yanı ben senelerdir kırmızı et yiyemiyordum. Bulantım olurdu kusardım hamilelikte et yemedigim için baya agir vitaminler kullandım. Son 2 hafta kızımın gelişimi gerilemeye başladı kan sulandırıcı iğneyi kesince baska bir doktordan görüş aldım bol kırmızı et ye dedi paşa paşa yedim. Doğumdan sonrada et yemeye başladım ailem seviniyodu bide bu çıktı şimdi
Ankarada yaşıyorum ne özellere gittim ama devleti de hiçbir özele değişmem iyi bir devlet hastanesi varsa etrafında doktorları da güvenilirse bence hiç düşünme geçmiş olsunKizlar bebeğim bir yasinda ameliyat olucak plastik cerraha sindaktili ameliyati sizce ozel hastanede mi yaptırmalıyım devlette mi bi doktorlar görüştüm ozelde iyi güvende verdi ama sizede bi sormak istiorum?????
Canım doktoru iyi araştır devlet özel farketmez bence. Önemli olan doktorKizlar bebeğim bir yasinda ameliyat olucak plastik cerraha sindaktili ameliyati sizce ozel hastanede mi yaptırmalıyım devlette mi bi doktorlar görüştüm ozelde iyi güvende verdi ama sizede bi sormak istiorum?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?