2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kafayi yemek üzereyim bugün uyumadı şu saat oldu uyumadı pusette 1 saat salladım 1 bardak çay almaya mutfaga gittim salonu inletti gözünden uyku akıyor keza benimde aynı şekilde yok ne uyuyor ne uyutuyor. Kafamı duvarlara vuracağım artık çocukta uyku adına bişey kalmadı ya..

Ankarada yaşıyorum ne özellere gittim ama devleti de hiçbir özele değişmem iyi bir devlet hastanesi varsa etrafında doktorları da güvenilirse bence hiç düşünme geçmiş olsun
Hataydayim bilmiorum yeniyiz burda bu ozeldeki doktorda araştırarak buldum iyi yani konuştum filan

Canım süt alerjisi olanların özel maması mıymış bu. Süt tozu yok mu onda. Bana süt peynir yoğurt yumurta çikolata balık çerez yasaklandı. Eğer düzelme olmazsa çapraz protein olan et de yasaklanacak. O zaman da ne süt kalır ne bişey. Bizim en büyük sıkıntomız iştahsızlık günde ancak 500cc süt içiyor 84günlüğüz ve 2haftadır kilo alımı durdu. O yemedikçe ben ağlıyorum artık.

Canım taris marka özel üretim asidi az zeytinyağları var. Ben onlardan aldım.
Sağol cnm bizim kendi zeytinlerşmizden elde ettiğimiz yağlar. Biraz önce bir çay kaşığı verdim.

Merhaba arkadaşlar ısırgan itü çayını duydum gerçekten süt artırımına faydası oluyor mu ne kadar sürede etkisini gördünüz
Canım ben 1tatlı kaşığı ısırgan otu 1tatlı kaşığı rezene 1çay kaşığı anasını sıcak suda 5dk bekletip içtim hergün. Faydası oldu mu bilmiyorum ama Allaha şükür zaman içinde o zamana göre arttı sütüm

Canım doktoru iyi araştır devlet özel farketmez bence. Önemli olan doktor
Doktoru nette araştırdım hastaları memnun teldede konuştum tamamen çocuklar icin özel aletler kullaniorum filan dedi ilgi alaka iyi gibi duruo 5 milyar ameliyat ücreti istedi ben tahmini bi fiyat istemiştim assagisi olur yukarısı olmaz dedi bu fiyatın bakalim

atak haftasına giriyoruz diye mi nedir benimki de bugün çok zor uyudu .. gündüz uykusu yarım saat 10 dakkika süreyle sürekli bu şekilde 4-5 defa uyudu uyandı. gece de 10 da zor uyudu.. valla 3 ay düzelir diye bekledim ama tatiilde iyiydi yeni geldik ondan mıdır nedir uyumadı bugün.. inşallah düzelir seninki de canım sıkma canını. bizimki de bugün 10saniyede katıldı kıpkırmızı oldu mutfaktaydım ağlayınca hemen yanına gittim.
Hiçbir şeye elimi süremedim bugün yemeği de (kahvaltı) zor yedim

Çok şaşırdım düşüncenize.Karşidakinin bir bebek olduğunu unuttunuz galiba.Yani bir bebek sizin bebeginize vursa siz onu dövecek misiniz?

Karsidaki eger 2 yasini gecmis ise canini yakmadan yanlis oldugunu gostermek icin dur derim yapma etmw derim ama hala durmuyor ise ne yapayim. Bayanin bebegi bebek degil mi?

Canli cansiz olmasi zarar verilmemesi gerektigi gerçeğini kapatmaz. Doverom öldürürüm degil durum. Bu ancak yasadiginizda anlasilabilir. Su an herjes aaa cani kadin dedi eminim ama o durumu yaşayan anlar ancak

Kızlar dün biz oğlumun dil bağını kestirdik ilerde diksiyon sorunu vs yaşamasın diye
Bazı bebeklerde ise beslenme yani emme sorunları da yaratabiliyormuş, bizde az kilo alma gibi birşey yoktu ama başka sıkıntılar vardı .Aşağıda bir doktorun konu ile ilgili bilgi verdiği sayfasını atıyorum.. Bebeği uzun süre emen, memeyi acıtan ısıran , uzun emse de tokluk hissi yaşamayan , kilo alımı az gibi gibi çeşitli sorunlara sahipse dil bağı olabilir deniyor . Arka dil bağı ise pek çok doktor görmeyebilir, es geçebilir diyor. Bu tür sorunları olanlara şifa olabilir diye paylaşmak istedim.
http://www.dil-bagi.ameliyati.info/Dil-Bagi-Yanlis-Bilinenler.html

Bende buzluktakileri alayım canım hiç aklıma gelmemişti bazen kafam duruyor sanırım uykusuzluktan. Uykusuzluk perişan etti beni. Doğrı kış geldi artık daha kolay olur dışarda emzirmek zor oluyor hele benim kız gibi memede saatlerce kalıyorsa:)

Bence şanslısın kv dem sana gelmeye hevesli değil emin ol zırt pırt yanında olsa daha çok sinirini bozar kv ile içli dışlı olup da sorun yaşamayan yok.

Canım benimkinin de süt alerjisi ihtimali vardı gerçi hala daha var da... Evet pregomin ve neocate isimli mamalarin içinde alerji yapacak kadar büyük süt proteini yok. İyice parçalanmış halde bulunuyor alerji riski yok o yüzden. Eğer bebeğine mama kullanıyorsan onu da değiştirmen gerekiyor bunlarla.

Ona ne şüphe cnm.. grip oldum 3 gündür evde maskeyle geziyorum çocuğuma bulaşmasın diye ins geçer biran önce.
Geçmiş olsun insallah bebişe geçmez.
Bende geçen hafta olmuştum birde boğazımda faranjit oldu. Sadece ıhlamur bal ve tarhana çorbası ile iyileştim sayılır.

Bebişlerin üzerine gece ne ortuyosunuz kızlar yorgan örtülür mü korkuorum kocaman duruyoyorgan bebıse gore ustune ceker dıe acaba kalın battanıye yeterlı gelır mı

Geçmiş olsun insallah bebişe geçmez.
Bende geçen hafta olmuştum birde boğazımda faranjit oldu. Sadece ıhlamur bal ve tarhana çorbası ile iyileştim sayılır.
Sanada geçmiş olsun cnm mümkün olduğunca maskeyle dolaşıyorum evde kızıma bulaşmasın diye bende bugün tarhana çorbası yapayım belki iyi gelir ıhlamur nane limon zaten içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…