- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.361
Hataydayim bilmiorum yeniyiz burda bu ozeldeki doktorda araştırarak buldum iyi yani konuştum filanAnkarada yaşıyorum ne özellere gittim ama devleti de hiçbir özele değişmem iyi bir devlet hastanesi varsa etrafında doktorları da güvenilirse bence hiç düşünme geçmiş olsun
Canım süt alerjisi olanların özel maması mıymış bu. Süt tozu yok mu onda. Bana süt peynir yoğurt yumurta çikolata balık çerez yasaklandı. Eğer düzelme olmazsa çapraz protein olan et de yasaklanacak. O zaman da ne süt kalır ne bişey. Bizim en büyük sıkıntomız iştahsızlık günde ancak 500cc süt içiyor 84günlüğüz ve 2haftadır kilo alımı durdu. O yemedikçe ben ağlıyorum artık.Bizde iştah azalması olmadı. Aşırı gaz ve huzursuzluk hali, kakada mukus, zor ve gürültülü kaka yapması nedeniyle deneme sürecine girdik. Gürültülü kaka yapması düzeldi eskiden saatlerce ağlardı. Gazı hala daha çok o yüzden denemeye devam ediyoruz. Maması aptamil pregomin as kullanıyoruz. Bende süt peynir yoğurt yemiyorum.
Sağol cnm bizim kendi zeytinlerşmizden elde ettiğimiz yağlar. Biraz önce bir çay kaşığı verdim.Canım taris marka özel üretim asidi az zeytinyağları var. Ben onlardan aldım.
Canım ben 1tatlı kaşığı ısırgan otu 1tatlı kaşığı rezene 1çay kaşığı anasını sıcak suda 5dk bekletip içtim hergün. Faydası oldu mu bilmiyorum ama Allaha şükür zaman içinde o zamana göre arttı sütümMerhaba arkadaşlar ısırgan itü çayını duydum gerçekten süt artırımına faydası oluyor mu ne kadar sürede etkisini gördünüz
Doktoru nette araştırdım hastaları memnun teldede konuştum tamamen çocuklar icin özel aletler kullaniorum filan dedi ilgi alaka iyi gibi duruo 5 milyar ameliyat ücreti istedi ben tahmini bi fiyat istemiştim assagisi olur yukarısı olmaz dedi bu fiyatın bakalimCanım doktoru iyi araştır devlet özel farketmez bence. Önemli olan doktor
Kafayi yemek üzereyim bugün uyumadı şu saat oldu uyumadı pusette 1 saat salladım 1 bardak çay almaya mutfaga gittim salonu inletti gözünden uyku akıyor keza benimde aynı şekilde yok ne uyuyor ne uyutuyor. Kafamı duvarlara vuracağım artık çocukta uyku adına bişey kalmadı ya..
Çok şaşırdım düşüncenize.Karşidakinin bir bebek olduğunu unuttunuz galiba.Yani bir bebek sizin bebeginize vursa siz onu dövecek misiniz?
Canim gecmis olsun .Bir daha dikkat edersin .Bu da tecrube.Ben hic kimseyle bas basa birakmiyorum .Kucagimdan indirmiyorum koalami .Hos oyle misafirliğe gitmedik hic.Sadece kv evine annemlere filan.
Canim yorumun cok dikkatimi cekti.Burda bir üstünlük yok ki .
Arkadasi aldiris etmese izlese tamam da arkadaşıyla ilgili bir yorum da yapmamis .O da bebek niye vurcaksin anlayamadim .
O donemdeki bebekler canli varliklari cansiz ,cansız varliklari da canli zannedebilir .Bebegi oyuncak bile zannedebilir .
Senin bebegin de büyüyecek o donemi yasayacak .Belki evine 2 aylik bebegi olan misafir geldigi zaman ayni seyi senin cocugun yapacak .Anneler ne kadar dikkat etse de gozden kacabiliyor.O bebegin annesi kalkip ogluna /kizina vursa hoş olur mu
Bende buzluktakileri alayım canım hiç aklıma gelmemişti bazen kafam duruyor sanırım uykusuzluktan. Uykusuzluk perişan etti beni. Doğrı kış geldi artık daha kolay olur dışarda emzirmek zor oluyor hele benim kız gibi memede saatlerce kalıyorsa:)3 saati var dışarda. Once buzluga koyuyorum sagdikca. Cikarken bir poseti bi kavanoza koyuyorum o arada o eriyor. Mesela bi yerde sicak su isteyip icinde isittigim da oluyor bazen ev cikisi eritip direk biberonla goturdugum de oluyor. Hatta bi avm de bebek uyurken gidip biberona sagip doldurup vermiştim. Kilo alimi normalin üstünde cok sukur enfeksiyon vs de yok :) midemiz de saglam. Hic korma yani canim artik kia da geldo daha kolay disarda tutmak
Günaydın cnm iyi pazarlar, bakalim bugün ne entrikalar bekliyor biziGünaydın, iyi pazarlar anneler :)
Bence şanslısın kv dem sana gelmeye hevesli değilDarlandım iyicekayınvalidem aşure yaparken onu çağırmadık diye alınmış. Arayacaktım aslında ama kızla uğraşırken vakit bulamadım üstüne o arayınca çık gel bak aşure yapıyoruz dedim aaa öylemi dedi kapattı. Bekledim gelir diye yok alınmış geçmeyecekmiş. Ses çıkarmadıkça insanın tepesine biniyorlar. Tüp bebekle hamile kaldım ilk üç ay hep istirahat verdi doktor ben sana bakarım dedi 9ay boyunca iki kez yemek yapıp getirdi. Kardeşim vardı allahtan da temizliğimş yemeğimi yaptı. Doğum oldu bir heves 10gün durdu sonra çekti gitti. Ben hastalandım iki günde bir acile taşındım ara ara geldi gitti. Ameliyat oldum doktor 3hafta ağır kaldırmayacak dedi annem bir hafta işten izin aldı baktı. Sonra kalakaldım ortada. Hanımefendi önce küçük oğlunun evine temizliğe gitti sonra köyüne gitti. Ben bütün bunlara alınmıyorumda o onu bir kere çağırmamışım diye alınıyor.
Canım benimkinin de süt alerjisi ihtimali vardı gerçi hala daha var da... Evet pregomin ve neocate isimli mamalarin içinde alerji yapacak kadar büyük süt proteini yok. İyice parçalanmış halde bulunuyor alerji riski yok o yüzden. Eğer bebeğine mama kullanıyorsan onu da değiştirmen gerekiyor bunlarla.Doktoru nette araştırdım hastaları memnun teldede konuştum tamamen çocuklar icin özel aletler kullaniorum filan dedi ilgi alaka iyi gibi duruo 5 milyar ameliyat ücreti istedi ben tahmini bi fiyat istemiştim assagisi olur yukarısı olmaz dedi bu fiyatın bakalim
Günaydın cnm iyi pazarlar, bakalim bugün ne entrikalar bekliyor bizi
Ona ne şüphe cnm.. grip oldum 3 gündür evde maskeyle geziyorum çocuğuma bulaşmasın diye ins geçer biran önce.
Çok değişik şeyler bekliyordur:)
Geçmiş olsun insallah bebişe geçmez.Ona ne şüphe cnm.. grip oldum 3 gündür evde maskeyle geziyorum çocuğuma bulaşmasın diye ins geçer biran önce.
Sanada geçmiş olsun cnm mümkün olduğunca maskeyle dolaşıyorum evde kızıma bulaşmasın diye bende bugün tarhana çorbası yapayım belki iyi gelir ıhlamur nane limon zaten içiyorum.Geçmiş olsun insallah bebişe geçmez.
Bende geçen hafta olmuştum birde boğazımda faranjit oldu. Sadece ıhlamur bal ve tarhana çorbası ile iyileştim sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?