2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canli cansiz olmasi zarar verilmemesi gerektigi gerçeğini kapatmaz. Doverom öldürürüm degil durum. Bu ancak yasadiginizda anlasilabilir. Su an herjes aaa cani kadin dedi eminim ama o durumu yaşayan anlar ancak
Canim o da bebek sonuçta .Yaptığının yanlış olduğunu vurarak degil sözle söylemek gerek.Ona vurarak davranisini duzeltmek yerine sadece korkutmus oluruz .Ki vurmak hic etik değil. Bana gore siddetin derecesi yoktur .Kucuk bir tokat da ayni çocuğu hirpalamak da.Bu benim görüşüm. Hepimiz anneyiz ve yarin neyle karsilasacagimizi bilemeyiz .Belki etrafina zarar veren bir cocugumuz olacak o davranisi duzeltmekle ugrasacagiz .Belki hic sorunsuz bir cocuk olacak .Herkes istediği sekilde davranip sonuçlarına katlanir .

Sanada geçmiş olsun cnm mümkün olduğunca maskeyle dolaşıyorum evde kızıma bulaşmasın diye bende bugün tarhana çorbası yapayım belki iyi gelir ıhlamur nane limon zaten içiyorum.
Geçmiş olsun sade sodaya limon sıkıp sıkıp içtim ben cok ıyı geldı belkı denemek istersen yazayım dedim :)

Günaydın :) Bugün kardeşim ve eşi geldi annemlere kahvaltıya. Annem kahvaltı hazırlayana kadar kızımla oynadılar. Bende o arada uyudum. Çok iyi geldi. Tek bi kişi olunca ağlıyor beni arıyor ama kalabalıkta baya durmuş gezdirmişler evde hoplatıp zıplatmışlar bende dinlendim :)

Teşekkürler canım bende aldım başladım inşallah faydası olur. Işe başladıktan sonra iyice azaldı insan kendini kötü hissediyor

Bebişlerin üzerine gece ne ortuyosunuz kızlar yorgan örtülür mü korkuorum kocaman duruyoyorgan bebıse gore ustune ceker dıe acaba kalın battanıye yeterlı gelır mı
Ben battaniye ile örtüyorım canım hastane çıkışı içinden çıkanlardan evimizde sıcak zaten. Yorgan daha büyük gelir bence

Aynen canim bak benimki 4 saat uyuduğu zaman ben uyumamissam 60 80 hic fark etmex koyarim. Cunku azi daha pratik. Ama yanina birde 1 litrelik termos al. Birde bardak. Olur ya icmek isterse hemen isitiverirsin. Uykusuzluk cok zordu uzun emzirmek cok zordu hepsi geçti bin sukur insallah sizde de geçer. Ben yapmadim daha ama anne uyutan uyku salgilatan seyler yerse bebek uyurmus. Bi abla deli gibi hashasli seyler yiyor

Ben battaniye ile örtüyorım canım hastane çıkışı içinden çıkanlardan evimizde sıcak zaten. Yorgan daha büyük gelir bence
Dun bnde öle yapmıstım ama bn kndım usuyunce korktum oda usuyomudur dıe yorgan geldı aklıma cıkardım ama baktım olcak gbı degıl mınnacık kaldı onun altında sonra topladım gene en iisi bıraz daha kalın battanıye polar battanıye örtebılırım sanırım

Kolsuz tulumlardan mı nasıl?memnunmusun bn bacaklarını rahat hareket ettıremez dıe hıc bakmadım bıle ama artık kıs geldı alsam memnun kalır mıyım bılmıorm
Ben memnunum ama kizim pek değil ayaklarını havaya dikiyor:)) istediği gibi hareket edemiyor ama sıcak tutuyor
Bir süre daha giydircem sonra normal tulumlara gecicem artık.

Dil bağı oldugunu nasil anladiniz?

O kadar benziyor ki sanki senin yaşadıklarında kendimi buluyorum bebekle ilgili geçecek bu günler de uzuun uzun keyifli zamanlarımız olacak yeter ki sağlıklı olsunlar
Insallah geçecek .Bazen cok yorgun düşüyorum ama bir gülüşü yetiyor. Yeter ki sancidan kivranmasin .
Bebişlerin üzerine gece ne ortuyosunuz kızlar yorgan örtülür mü korkuorum kocaman duruyoyorgan bebıse gore ustune ceker dıe acaba kalın battanıye yeterlı gelır mı
Triko battaniyesi var onu örtüyorum. Bir de sarılıyorum üşümüyor.

ben bebeklere yorgan yasak diye okumustum. İnce hafif seyler kullanmak gerekiyor bogulma riskine karsi. Uyku tulumu, pazen battaniye olabilir. Ev de 22-24 derece olmali

Annene soylesen uygulasa senin yaptıklarını olmaz mi ?Gercekten cok emek harcadin
Uygulayacağını sanmam dün annem bizde kaldı eşim yok diye, her zaman mamadan sonra yarım saat kendi kendine ana kucağında oynayan çocuk durmadı. Öncesinde sevmek için coşturdu hoplattı zıplatti derken oda fazlasını istedi. Annem yoruldu çocuk çığlık kıyamet ağladı sonuç susturmak için emzirme ve çayını tek el içmek zorunda kalan ben

Hiç kış gelsin istemiyorum ya gunah olmasın da yatak odamız aşırı büyük ısınmıyor kızın odası dışında salon ve oturma odası var koltuğu açıp yatıyoruz her kış ayrı bir rezillik ya odayı bölelim dedık cam yok koskoca odaya ufacık cam yapılmış mühendislik harikası

Offf cok iyi anliyorum seni.Bu bebek sevme askina biri dur demeli .
Biz de kv ye geldik.Oglum sabah 6 da uyanmisti .Oglen 15 dk uyudu .Yolda gelirken 15 dk uyudu .Ha bire uyaran aliyor .Esnemekten mahvoldu. Ilk uyutcam diye emzirdim odada kucagimdan indirmedim uyanir diye .Ama gurultu yaptilar kalkti hemen.Evde olsak uyuyana kadar mucadele ederim. Burda yanlarina cikarmak zorunda kaldim
.Sonra dedigin gibi verdiler coskuyu Hadee ne uykusu Biz uyuturuz moduna girdiler yine.Kimse uyutmayacak güveni sarsilip duruyor yeter dedim ..Es kisisiyle de tartistim .Onlari gorunce bi mülayim evlat modu .Aman uyumasin dur uyuturlar simdi diyor .
1 saat once yine odaya gectim
Hala uyumadi .Tam kapatiyor gozunu .Sonra kocaman acıp etrafa bakıyor. Oldukça tedirgin .Uyusa uyanana kadar tutcam kucagimda .Ama yok nerde. Gurultuleri de beyaz gurultuyle bastirmaya calisiyorum. Ee o yuksekken de uyunmaz .Basima ağrılar girdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…