- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.401
Ya onlar sizde değilmıydi zaten dün ondan önce ki gün Bı önceki gün....Bebeğim hala uyanik ve biz hala eve gitmedik .Bugünün acisini fena cikarcam ama .
Benim eşim annesini en son doğumda gördü. Seninki elinden gelse annesinden doğmazmış bu ne yahuBebeğim hala uyanik ve biz hala eve gitmedik .Bugünün acisini fena cikarcam ama .
Benimki de azaldı. Kilo alışı da iyi. Süreç böyle herhalde diye düşündüm ben de.Kızlar, sadece anne sütüyle beslenen bebeği olan arkadaşlar, bebeklerinizin günlük kaka sayısında azalma var mı acaba?? Benim bebeğim birkaç gündür sadece 1 kere kaka yapıyor. Normalde 3-4 falandı.. neden azaldı acaba bi fikriniz var mı? Kilosunu bilmiyorum 10 gün evvel gitmiştik en son doktora..doyuyordur herhalde değil mi? Cislii bez sayısı normal keyfi de yerinde Allah'a şükür ama gene de aklıma çok takildi
Benimde öyleydi ama 4 gündür 5 6 kez fazlaca yapıyor bugün doktora götürdüm çok yapıyor diye 10a kadar normalmiş. Çok beslemekten bu kadar yapıyormuş. Halimize bak ya hiç memnun olmuyoruz neden çok yaptı neden az yaptı :) günde 1 2 yapması normal bence kilo alıyordur.Kızlar, sadece anne sütüyle beslenen bebeği olan arkadaşlar, bebeklerinizin günlük kaka sayısında azalma var mı acaba?? Benim bebeğim birkaç gündür sadece 1 kere kaka yapıyor. Normalde 3-4 falandı.. neden azaldı acaba bi fikriniz var mı? Kilosunu bilmiyorum 10 gün evvel gitmiştik en son doktora..doyuyordur herhalde değil mi? Cislii bez sayısı normal keyfi de yerinde Allah'a şükür ama gene de aklıma çok takildi
Canım Allah yardımcın olsun, annenin gelmesi iyi olmuş aslında ben artık uykudan falan vazgeçtim bebeği emanet edecek insanın olsun yeter moduna geçtim. 15 gün sonrası ne yapacaktın yeni yazmıştın ama unuttum.Afilim92 net bir uyutma metodum yok ki. Doğaçlama ne olursa dikkat dağıtıp kendi kendine uyumasını sağlıyorum.
Olabilir canım belki artık normal insan gibi olmaya başlamıştır vücutları yavaştan.. teşekkürler içim rahatladiBenimki de azaldı. Kilo alışı da iyi. Süreç böyle herhalde diye düşündüm ben de.
Aynen çok yapsa neden çok az yapsa neden az.. evet bizim de şimdi birden azalınca ben de şaşırdım. Bir de normalde şimdiye kadar 3-4 günde 100 gram alan çocuk birden 9, günde 100 gram alınca o da tuhaf geldi evde kendim baktım da normal tartiyla.. ama öğünleri de azaldı sanki. Az öğün ama uzun süre besleniyor. Bi emmesi en az yarım saat mesela . Uykusu da arttı herhalde o yüzden daha az aldı kilo. Bilmiyorum kafamda deli sorular :))Benimde öyleydi ama 4 gündür 5 6 kez fazlaca yapıyor bugün doktora götürdüm çok yapıyor diye 10a kadar normalmiş. Çok beslemekten bu kadar yapıyormuş. Halimize bak ya hiç memnun olmuyoruz neden çok yaptı neden az yaptı :) günde 1 2 yapması normal bence kilo alıyordur.
Canım benim de arkadaşımın oğlu 4 aylık yaklaşık 1,5 aydır falan 4 günde bir yapıyormuş kakasını. Hem mama hem anne sütü ile besleniyor. Doktor normal olduğunu söylemiş. Ama onun sancısı yok. Senin bebeğinin varmış belki gaz sancısıdir. Bir de ilk kez bu kadar arayı açtığı için sıkıntı veriyordurKızlar oğlum 2,5gündür kakasını yapmıyor. Dün sıkıntısı yoktu. Bu gün sabah beri ıkınıyor. Azıcık bişey yaptı He herhalde devamı gelecek dedim. Gelmedi.Yatırır yatırmaz çığlık kıyamet ağlıyor. Mamasına zeytinyağı karıştırdım gaz damlası içirdim sap smilex. Hala kıpkırmızı oluyor çocuk deli gibi ıkınıyor. Yorgun düştü iyice.emzirdim emerken uyudu koydum geri ağlayarak açtı gözünü. Napcamı şaşırdım. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sürdüm. Ayakları karnına çektim bezi açtım bekledim yok bişey yapamadı. En son emdi emerken uyudu kaldı daha doğrusu bayıldışu an uykuda hala kıpraşıp sancılanıyor.
Böyle bişey yaşayan oldu mu ne yapmam gerek??
Bu kadar ıkınma kakadan dolayı diye düşünüyorum ama gaz da olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşamadık daha önceden ya...
Bizim de her gün 4-5 civarı olan kaka sayımız birden günde 1 kereye düştü. Ben de şaşkınim..Kızlar oğlum 2,5gündür kakasını yapmıyor. Dün sıkıntısı yoktu. Bu gün sabah beri ıkınıyor. Azıcık bişey yaptı He herhalde devamı gelecek dedim. Gelmedi.Yatırır yatırmaz çığlık kıyamet ağlıyor. Mamasına zeytinyağı karıştırdım gaz damlası içirdim sap smilex. Hala kıpkırmızı oluyor çocuk deli gibi ıkınıyor. Yorgun düştü iyice.emzirdim emerken uyudu koydum geri ağlayarak açtı gözünü. Napcamı şaşırdım. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sürdüm. Ayakları karnına çektim bezi açtım bekledim yok bişey yapamadı. En son emdi emerken uyudu kaldı daha doğrusu bayıldışu an uykuda hala kıpraşıp sancılanıyor.
Bu kadar ıkınma kakadan dolayı diye düşünüyorum ama gaz da olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşamadık daha önceden ya...
Bizde de durum aynı ikisininde günde bir kez oluyor artık ama biz bu hafta 4. ayı dolduruyoruz.Bizim de her gün 4-5 civarı olan kaka sayımız birden günde 1 kereye düştü. Ben de şaşkınim..
Yani öyle tabii ben de vazgeçtim artık olmuyor ya bugün atacaktım kendimi artık. İki aydır uğraşıyorum tam yaptım oldu diyorum her şey başa döndü 9 defa uyuttum çocuğu bugün hepsi tirlatma sebebi olur. Ne istediği belli değil. Henüz çok küçükler.Canım Allah yardımcın olsun, annenin gelmesi iyi olmuş aslında ben artık uykudan falan vazgeçtim bebeği emanet edecek insanın olsun yeter moduna geçtim. 15 gün sonrası ne yapacaktın yeni yazmıştın ama unuttum.
Bugün bulduğumuz kadın gelmekten vazgeçti ben Şimdi danışman ofis aracılığıyla bulacağım bakalım.
Acikabilir tabiki sen kutunun üzerinde yazana bakma. Kaç ölçek veriyorsunNasilYarDiyeyim Mama yiyen bebegin 2 saatte acikmasi normal midir? 3 saat olmasini beklerken, baya huysuzlaniyor.
Evet canım sizin normal artık 4 ay oldunuz maşallah. Bizim 3 ayın dolmasına 13 gün var daha..Bizde de durum aynı ikisininde günde bir kez oluyor artık ama biz bu hafta 4. ayı dolduruyoruz.
Bizimkinin 6 günde bile yapmadığı oluyordu canım ama hiç kakadan dolayı ağladığını hatırlamıyorum.Kızlar oğlum 2,5gündür kakasını yapmıyor. Dün sıkıntısı yoktu. Bu gün sabah beri ıkınıyor. Azıcık bişey yaptı He herhalde devamı gelecek dedim. Gelmedi.Yatırır yatırmaz çığlık kıyamet ağlıyor. Mamasına zeytinyağı karıştırdım gaz damlası içirdim sap smilex. Hala kıpkırmızı oluyor çocuk deli gibi ıkınıyor. Yorgun düştü iyice.emzirdim emerken uyudu koydum geri ağlayarak açtı gözünü. Napcamı şaşırdım. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sürdüm. Ayakları karnına çektim bezi açtım bekledim yok bişey yapamadı. En son emdi emerken uyudu kaldı daha doğrusu bayıldışu an uykuda hala kıpraşıp sancılanıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?