2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimkilerde artık gündüz sadece sabah 10 gibi 1 saat düzenli uyuyorlar birde öğleden sonra 1 saat falan yani gün boyu uyanıklar bende k.v. olmasa bas edemiyorum zaten. Senin durum karışık ama Allah kerim umarım Aralık içinde bir hal çaresi bulunur. Ben istanbulda merkezi bir yerdeyim iş yerimde istanbul şartlarına göre yakın yani bakıcı olsa bile gündüz k.v. de olacak yani kadın yalnız olmayacak birde kamera kuracağım hatta ses kaydı da olacak ben artık kimseye güvenmiyorum canım.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.

Amin inşallah iyi çıkar bakiciniz. Hepimizinki. Eninde sonunda bakıcıya kalcaz ne kadar ugrassak da. Senin bakıcı fazla maaş isteyecek tabii bir de o var. Eski bulduğun bakıcı neden vazgecti

nevesta81 hadess kızlar bu ay kilo alimlariniz nasıl? Bizim tartıya cikiyorum çocukla 15 günde sadece 200 gram almış olarak gözüküyor. Yani ayda 400. Bı de biberonla besliyorum gozumle görüyorum içtiği miktarı. Günlük 800 ml ortalama. Niye böyle oldu hiç anlamadim

Amin inşallah iyi çıkar bakiciniz. Hepimizinki. Eninde sonunda bakıcıya kalcaz ne kadar ugrassak da. Senin bakıcı fazla maaş isteyecek tabii bir de o var. Eski bulduğun bakıcı neden vazgecti
Biz vazgeçtik çünkü biz kadiköyde oturuyoruz kadın şimdi bir metroluk mesafedeydi ama esenlere taşınacakmış yani hergün git gel yapamayacağı belli ama gelirim diyor bende kusura bakma dedim gerçekçi olmak lazım bana yakın olması lazım. Ben o kadınla 2000 + yol diye anlaşmıştım. Yemek zaten bizden olacaktı. Şimdi yeni biri bakalım ne ister göreceğiz.

Bende yarın tartacağım zaten 4 ekimde 4. Ay kontrolleri ve aşıları var. Ben geçen hafta baktığımda birinde 200gr. gibi bir artış vardı yani inşallah yanlış tartmış olayım dedim ama doğru sanırım çünkü bu ara inatla mamayı kusuyor sadece sütü istiyorlar.

Ayy 2000 çokmus gerçekten
Annem bundan 10 sene önce bir bebeğe 50 liraya bakıyordu
Biz de bakıcıyi yakınlarda istiyoruz çünkü geç kaldım otobüs gelmedi şöyleydi böyleydi bahaneleri asla kabul edemem. Ben işe geç kalınca uyarı yiyorum çünkü.

Ya onlar sizde değilmıydi zaten dün ondan önce ki gün Bı önceki gün....
Tamam herkesin ailesi kıymetlıde bu kadarı da biraz fazla bence

Benim eşim annesini en son doğumda gördü. Seninki elinden gelse annesinden doğmazmış bu ne yahu

Yaa sormayin kp kisisi yarin y.disina gidiyor da 9 10 ay yok inşşş ...
Onu ugurlama şeysiiii.
Karsilama töreni 15 gun uğurlama toreninde 15 gun .Ohh be diyemiyorum malum o gitse de oteki faktor devam

O degil de eve yeni girdik pertim cıktı.Cocuk uyutmaya calisiyorum .Orada 45 dk uyudu sadece .Zor bir gece bekliyor beni.Kocama da veremiyecem .Gecenin koru havalanina gitcek .Bizim eve 45 50 dk uzaklıkta .

Benimki de 4-5 günde bir kaka yapıyor bir aydır falan ondan önce günde bikaç kez yapardı geçiş dönemi böyle olurmuş sanırım

Rahatsız olunca ben fitil veriyorum

800 mü benim kız dün 480 bir önceki gün 450 ben bu kızı açmı bırakıyorum ya

Teşekkürler canım bende aldım başladım inşallah faydası olur. Işe başladıktan sonra iyice azaldı insan kendini kötü hissediyor
Cnm Bi de solgarın bira mayası tableti var. Bu malt içeceklerin hap hali. Ondan almanı tavsiye ederim. N11de daha uygun, günde 6kapsül iç. Onun da bana faydası olduğunu düşünüyorum. Brewers yeast with vitamin b12ismi

Kızlar bu piyanolu oyun halısından alsam mi ne dersiniz? Prego marka gittigidiyordan buldum 99tl. Sizce uygun mu?
Fiyat gayet uygun cnm. Ben dün fisher price ınkini aldım. Çok sevdi maşallah. Bayaa vakit geçiyor üstünde

Senin iyi almış cnm benm ki bu ay 2haftada 106gr almış, nasıl cnm sıkkın. Süt alerjisi çıktı acaba o mu etkiledi diyorum ama, alakası yok

masallah canim. Kac gunluk oldu ki, biz ayni hafta falan dogum yapmistik sanki

16 temmuzda dogdu canım. Ben uyku egitimi vermeye calistim kendimce. Karartma perdesi var yatak odasinda. Gündüz 1 saat olunca perdeyi araladim hafif 1.5 saatte uyandi hep. Gece de 12 2 arasi oynuyoruz guluyoruz o arada defalarca emiyor 3 dk 5 dk sonra 3 gibi yatp 7 de kalkiyor. Emziriyorum kaldirmadan tekrar daliyor doyunca sonra öğlen 2 ye kadr bu rutindeyiz. Altini sabah 5 te yada 6 aciyorum doldurmamissa acmiyorum genelde kakasini öğlen 2 de uyanınca yapıyor. O uykuyu 4 saat yapmak icin de üstüne orttugum ortuyu bir kat arttirdim. Bir hafta oyle yaptım ve sonra alıştı cok şükür. Sıcak bebegin uyanmasini zorlastiriyor. Ama bunlari 40 dan bugune kadar uyguladim

Eğer süt alerjisi teshisiniz kesinse evet süt alerjisi olan bebekler az kilo aliyor

Benden günde 400 çıkıyomudur acaba ya, 4.ay gelisimine göre gastroentrolojiye sevk edilecek bizim kız kusması için
Bizimki bı kusuyor bı kusmuyor dün belki 10 kere dolu dolu kusmustur bugün sadece iki kere mesela. Sır küpü mübarek. Açlıktan ağladığındaı ayırt edemiyor musun? Benim oğlan hiç susmadan nefes almadan ağlıyorsa açlıktan oluyo. Diğer ağlamaları hep yatıştırılabilir ama açlık olunca feryat figan. Bazen beklediğim saatten daha erken acikmis oluyor o şekilde farkediyorum

Karsidaki eger 2 yasini gecmis ise canini yakmadan yanlis oldugunu gostermek icin dur derim yapma etmw derim ama hala durmuyor ise ne yapayim. Bayanin bebegi bebek degil mi?
Sizin gibi düşünnler yüzünden yaşanmaz oldu bu dünya.Küçüçuk bir çocuğa bile şiddeti haklı gören bir zihniyet....Senin bebeğin benim bebeğim olayı mı bu. Burda arkadas bile diyor bir anlık dalgınlıkla oldu diye.Burda bizlere iş düşüyo.Karşida küçük bir çocuk varsa biraz daha dikkatetmek lazım.Neticede o da bir çocuk,yaptığının farkında olsa zaten yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…