- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.421
Canım benimkilerde artık gündüz sadece sabah 10 gibi 1 saat düzenli uyuyorlar birde öğleden sonra 1 saat falan yani gün boyu uyanıklar bende k.v. olmasa bas edemiyorum zaten. Senin durum karışık ama Allah kerim umarım Aralık içinde bir hal çaresi bulunur. Ben istanbulda merkezi bir yerdeyim iş yerimde istanbul şartlarına göre yakın yani bakıcı olsa bile gündüz k.v. de olacak yani kadın yalnız olmayacak birde kamera kuracağım hatta ses kaydı da olacak ben artık kimseye güvenmiyorum canım.Yani öyle tabii ben de vazgeçtim artık olmuyor ya bugün atacaktım kendimi artık. İki aydır uğraşıyorum tam yaptım oldu diyorum her şey başa döndü 9 defa uyuttum çocuğu bugün hepsi tirlatma sebebi olur. Ne istediği belli değil. Henüz çok küçükler.
İnip komşudan özür diledim çıkan seslerden dolayı.
15 gün sonra eşim gece nöbetine kalacak iki hafta boyunca. Sabah çocuğu bakacak 4 saat. Sonraki ay da yıllık izinlerimi kullanicam. Aralık planım yok henüz. Sen büyük şehirde misin ajanslardan sitelerden bulduğun bakıcıya guvenebilecek misin
Amin inşallah iyi çıkar bakiciniz. Hepimizinki. Eninde sonunda bakıcıya kalcaz ne kadar ugrassak da. Senin bakıcı fazla maaş isteyecek tabii bir de o var. Eski bulduğun bakıcı neden vazgectiCanım benimkilerde artık gündüz sadece sabah 10 gibi 1 saat düzenli uyuyorlar birde öğleden sonra 1 saat falan yani gün boyu uyanıklar bende k.v. olmasa bas edemiyorum zaten. Senin durum karışık ama Allah kerim umarım Aralık içinde bir hal çaresi bulunur. Ben istanbulda merkezi bir yerdeyim iş yerimde istanbul şartlarına göre yakın yani bakıcı olsa bile gündüz k.v. de olacak yani kadın yalnız olmayacak birde kamera kuracağım hatta ses kaydı da olacak ben artık kimseye güvenmiyorum canım.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi.
Biz vazgeçtik çünkü biz kadiköyde oturuyoruz kadın şimdi bir metroluk mesafedeydi ama esenlere taşınacakmış yani hergün git gel yapamayacağı belli ama gelirim diyor bende kusura bakma dedim gerçekçi olmak lazım bana yakın olması lazım. Ben o kadınla 2000 + yol diye anlaşmıştım. Yemek zaten bizden olacaktı. Şimdi yeni biri bakalım ne ister göreceğiz.Amin inşallah iyi çıkar bakiciniz. Hepimizinki. Eninde sonunda bakıcıya kalcaz ne kadar ugrassak da. Senin bakıcı fazla maaş isteyecek tabii bir de o var. Eski bulduğun bakıcı neden vazgecti
Bende yarın tartacağım zaten 4 ekimde 4. Ay kontrolleri ve aşıları var. Ben geçen hafta baktığımda birinde 200gr. gibi bir artış vardı yani inşallah yanlış tartmış olayım dedim ama doğru sanırım çünkü bu ara inatla mamayı kusuyor sadece sütü istiyorlar.
Ayy 2000 çokmus gerçektenBiz vazgeçtik çünkü biz kadiköyde oturuyoruz kadın şimdi bir metroluk mesafedeydi ama esenlere taşınacakmış yani hergün git gel yapamayacağı belli ama gelirim diyor bende kusura bakma dedim gerçekçi olmak lazım bana yakın olması lazım. Ben o kadınla 2000 + yol diye anlaşmıştım. Yemek zaten bizden olacaktı. Şimdi yeni biri bakalım ne ister göreceğiz.
Ya onlar sizde değilmıydi zaten dün ondan önce ki gün Bı önceki gün....
Tamam herkesin ailesi kıymetlıde bu kadarı da biraz fazla bence
Benim eşim annesini en son doğumda gördü. Seninki elinden gelse annesinden doğmazmış bu ne yahu
Kızlar, sadece anne sütüyle beslenen bebeği olan arkadaşlar, bebeklerinizin günlük kaka sayısında azalma var mı acaba?? Benim bebeğim birkaç gündür sadece 1 kere kaka yapıyor. Normalde 3-4 falandı.. neden azaldı acaba bi fikriniz var mı? Kilosunu bilmiyorum 10 gün evvel gitmiştik en son doktora..doyuyordur herhalde değil mi? Cislii bez sayısı normal keyfi de yerinde Allah'a şükür ama gene de aklıma çok takildi
Kızlar oğlum 2,5gündür kakasını yapmıyor. Dün sıkıntısı yoktu. Bu gün sabah beri ıkınıyor. Azıcık bişey yaptı He herhalde devamı gelecek dedim. Gelmedi.Yatırır yatırmaz çığlık kıyamet ağlıyor. Mamasına zeytinyağı karıştırdım gaz damlası içirdim sap smilex. Hala kıpkırmızı oluyor çocuk deli gibi ıkınıyor. Yorgun düştü iyice.emzirdim emerken uyudu koydum geri ağlayarak açtı gözünü. Napcamı şaşırdım. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sürdüm. Ayakları karnına çektim bezi açtım bekledim yok bişey yapamadı. En son emdi emerken uyudu kaldı daha doğrusu bayıldışu an uykuda hala kıpraşıp sancılanıyor.
Böyle bişey yaşayan oldu mu ne yapmam gerek??
Bu kadar ıkınma kakadan dolayı diye düşünüyorum ama gaz da olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşamadık daha önceden ya...
800 mü
Cnm Bi de solgarın bira mayası tableti var. Bu malt içeceklerin hap hali. Ondan almanı tavsiye ederim. N11de daha uygun, günde 6kapsül iç. Onun da bana faydası olduğunu düşünüyorum. Brewers yeast with vitamin b12ismiTeşekkürler canım bende aldım başladım inşallah faydası olur. Işe başladıktan sonra iyice azaldı insan kendini kötü hissediyor
senden de emiyor ya canım onu da kat hesaba. Bizim şu sıralar 780 790 830 hatta 880 bile içtiği oldu. Ama kilo alımı az o kısmı anlamıyorum.800 mübenim kız dün 480 bir önceki gün 450 ben bu kızı açmı bırakıyorum ya
Fiyat gayet uygun cnm. Ben dün fisher price ınkini aldım. Çok sevdi maşallah. Bayaa vakit geçiyor üstündeKızlar bu piyanolu oyun halısından alsam mi ne dersiniz? Prego marka gittigidiyordan buldum 99tl. Sizce uygun mu?
Senin iyi almış cnm benm ki bu ay 2haftada 106gr almış, nasıl cnm sıkkın. Süt alerjisi çıktı acaba o mu etkiledi diyorum ama, alakası yok
Benden günde 400 çıkıyomudur acaba ya, 4.ay gelisimine göre gastroentrolojiye sevk edilecek bizim kız kusması içinsenden de emiyor ya canım onu da kat hesaba. Bizim şu sıralar 780 790 830 hatta 880 bile içtiği oldu. Ama kilo alımı az o kısmı anlamıyorum.
masallah canim. Kac gunluk oldu ki, biz ayni hafta falan dogum yapmistik sanki
Eğer süt alerjisi teshisiniz kesinse evet süt alerjisi olan bebekler az kilo aliyorFiyat gayet uygun cnm. Ben dün fisher price ınkini aldım. Çok sevdi maşallah. Bayaa vakit geçiyor üstünde
Senin iyi almış cnm benm ki bu ay 2haftada 106gr almış, nasıl cnm sıkkın. Süt alerjisi çıktı acaba o mu etkiledi diyorum ama, alakası yok
Bizimki bı kusuyor bı kusmuyor dün belki 10 kere dolu dolu kusmustur bugün sadece iki kere mesela. Sır küpü mübarek. Açlıktan ağladığındaı ayırt edemiyor musun? Benim oğlan hiç susmadan nefes almadan ağlıyorsa açlıktan oluyo. Diğer ağlamaları hep yatıştırılabilir ama açlık olunca feryat figan. Bazen beklediğim saatten daha erken acikmis oluyor o şekilde farkediyorumBenden günde 400 çıkıyomudur acaba ya, 4.ay gelisimine göre gastroentrolojiye sevk edilecek bizim kız kusması için
Gelseler bir dert gelmeseler ayrı bir dert biraz da biz naz yapabilsek keşke. Gönüllü şark tayini isteyeceğim bu gidişleBence şanslısın kv dem sana gelmeye hevesli değilemin ol zırt pırt yanında olsa daha çok sinirini bozar kv ile içli dışlı olup da sorun yaşamayan yok.
Biz mama+ meme gidiyoruz 2saati beklemiyor bazen 90cc içiyor 85günlük. Mamanın hazmı zor iki öğün arası 3saat normal diyorlar aslındaNasilYarDiyeyim Mama yiyen bebegin 2 saatte acikmasi normal midir? 3 saat olmasini beklerken, baya huysuzlaniyor.
Sizin gibi düşünnler yüzünden yaşanmaz oldu bu dünya.Küçüçuk bir çocuğa bile şiddeti haklı gören bir zihniyet....Senin bebeğin benim bebeğim olayı mı bu. Burda arkadas bile diyor bir anlık dalgınlıkla oldu diye.Burda bizlere iş düşüyo.Karşida küçük bir çocuk varsa biraz daha dikkatetmek lazım.Neticede o da bir çocuk,yaptığının farkında olsa zaten yapmaz.Karsidaki eger 2 yasini gecmis ise canini yakmadan yanlis oldugunu gostermek icin dur derim yapma etmw derim ama hala durmuyor ise ne yapayim. Bayanin bebegi bebek degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?