- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #65.441
Anladım canım sağlık sıkıntıları olmasın da önemli olan oBenimki de 4-5 günde bir kaka yapıyor bir aydır falan ondan önce günde bikaç kez yapardı geçiş dönemi böyle olurmuş sanırım
Suya karıştırılarak mı. İçiliyor tadı nasıl ben malt içeceklerini hiç içemedim yaa radları çok kötü geldiCnm Bi de solgarın bira mayası tableti var. Bu malt içeceklerin hap hali. Ondan almanı tavsiye ederim. N11de daha uygun, günde 6kapsül iç. Onun da bana faydası olduğunu düşünüyorum. Brewers yeast with vitamin b12ismi
76 gunluk, bir suredir 3 olcek veriyorum. 2 saatte bir verince, gunluk aldigi mama miktari fazla oluyor da, o yuzden takildi kafama.Acikabilir tabiki sen kutunun üzerinde yazana bakma. Kaç ölçek veriyorsun
3aydan sonra kilo alımları yavaşlıyor belki o yüzden az alıyordur bende bu ay almadı gibime geliyor 82 günlük olduk sizinki ne kadarlıkAynen çok yapsa neden çok az yapsa neden az.. evet bizim de şimdi birden azalınca ben de şaşırdım. Bir de normalde şimdiye kadar 3-4 günde 100 gram alan çocuk birden 9, günde 100 gram alınca o da tuhaf geldi evde kendim baktım da normal tartiyla.. ama öğünleri de azaldı sanki. Az öğün ama uzun süre besleniyor. Bi emmesi en az yarım saat mesela . Uykusu da arttı herhalde o yüzden daha az aldı kilo. Bilmiyorum kafamda deli sorular :))
sıcak su torbası yap canım ayaklarına ve karnına iyi gelir inşallahKızlar oğlum 2,5gündür kakasını yapmıyor. Dün sıkıntısı yoktu. Bu gün sabah beri ıkınıyor. Azıcık bişey yaptı He herhalde devamı gelecek dedim. Gelmedi.Yatırır yatırmaz çığlık kıyamet ağlıyor. Mamasına zeytinyağı karıştırdım gaz damlası içirdim sap smilex. Hala kıpkırmızı oluyor çocuk deli gibi ıkınıyor. Yorgun düştü iyice.emzirdim emerken uyudu koydum geri ağlayarak açtı gözünü. Napcamı şaşırdım. Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposuna sürdüm. Ayakları karnına çektim bezi açtım bekledim yok bişey yapamadı. En son emdi emerken uyudu kaldı daha doğrusu bayıldışu an uykuda hala kıpraşıp sancılanıyor.
Böyle bişey yaşayan oldu mu ne yapmam gerek??
Bu kadar ıkınma kakadan dolayı diye düşünüyorum ama gaz da olabilir mi? Hiç böyle bişey yaşamadık daha önceden ya...
Ben içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.Suya karıştırılarak mı. İçiliyor tadı nasıl ben malt içeceklerini hiç içemedim yaa radları çok kötü geldi
Bende meme ve mama seklinde yapiyorum. Ama mama aldigi halde 3 saat olana kadar çok acikiyor.Biz mama+ meme gidiyoruz 2saati beklemiyor bazen 90cc içiyor 85günlük. Mamanın hazmı zor iki öğün arası 3saat normal diyorlar aslında
Hep ağlıyor emmedende susmuyor. 3 saat uykudan uyanması ile mamadan 15 dk sonra ağlamaya başlaması hep aynı tonBizimki bı kusuyor bı kusmuyor dün belki 10 kere dolu dolu kusmustur bugün sadece iki kere mesela. Sır küpü mübarek. Açlıktan ağladığındaı ayırt edemiyor musun? Benim oğlan hiç susmadan nefes almadan ağlıyorsa açlıktan oluyo. Diğer ağlamaları hep yatıştırılabilir ama açlık olunca feryat figan. Bazen beklediğim saatten daha erken acikmis oluyor o şekilde farkediyorum
Ilk gün başladım ben buna bi işe yaramadıBen içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.
Yetmiyor demek bizimkilere . Gece aynı mı peki. gece 4 bazen 5 saatte bir kalkıyor benimki ama gündüz saatini beklemiyorBende meme ve mama seklinde yapiyorum. Ama mama aldigi halde 3 saat olana kadar çok acikiyor.
Buna da mı zam gelmiş ben aldığımda 92liraydıBen içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.
3. ayı doldurunca kilo alımı yavaşlarmış. Ne güzel, uykusu falan da artmış. Şanslı annelerdensiniz. Biz de gaz sancısından uyuyamayanlardanızAynen çok yapsa neden çok az yapsa neden az.. evet bizim de şimdi birden azalınca ben de şaşırdım. Bir de normalde şimdiye kadar 3-4 günde 100 gram alan çocuk birden 9, günde 100 gram alınca o da tuhaf geldi evde kendim baktım da normal tartiyla.. ama öğünleri de azaldı sanki. Az öğün ama uzun süre besleniyor. Bi emmesi en az yarım saat mesela . Uykusu da arttı herhalde o yüzden daha az aldı kilo. Bilmiyorum kafamda deli sorular :))
İnşallah geçer canım ya uzun emzirmek çok yoruyor gerçekten emzik niyetine kullanıyor resmen beni uyuyup kalıyor sonra birde gaz çıkarmak için uğtaşıyorım uyanıyor bir daha uyutmaya uğraşıyorum çok yoruluyorum. A ilk defa duydum kaç gündür haşhaşlı kek yiyorum ama bir etkisini görmedim ben:)Aynen canim bak benimki 4 saat uyuduğu zaman ben uyumamissam 60 80 hic fark etmex koyarim. Cunku azi daha pratik. Ama yanina birde 1 litrelik termos al. Birde bardak. Olur ya icmek isterse hemen isitiverirsin. Uykusuzluk cok zordu uzun emzirmek cok zordu hepsi geçti bin sukur insallah sizde de geçer. Ben yapmadim daha ama anne uyutan uyku salgilatan seyler yerse bebek uyurmus. Bi abla deli gibi hashasli seyler yiyor
Evet polar olabilir canım yada çeker diye korkarsan tulumda olabilir. Bende kış gelmeden uyku tulumlarından bakmak istiyprum yorganı örtmeye korkarım çünlü bu aralar eli hep ağzında Allah korusun yorganı falan tutup ağzına götürürDun bnde öle yapmıstım ama bn kndım usuyunce korktum oda usuyomudur dıe yorgan geldı aklıma cıkardım ama baktım olcak gbı degıl mınnacık kaldı onun altında sonra topladım gene en iisi bıraz daha kalın battanıye polar battanıye örtebılırım sanırım
Neye zam gelmemiş ki cnm. Hap olarak içiyorum ve faydasını gördüm açıkçası.Buna da mı zam gelmiş ben aldığımda 92liraydı. Eritip mi içiyorsun. Ben hap gibi yutuyorum . Çok düzenli kullanamadım ondan pek faydasını görmedim ben.
Cnm bizim ki de çok iştahsız, normalde yediğimin yarısını zor içiriyorum. Dr kendi isteyinceye kadar verme dedi, onu da denedim. 4/5 saat aç kalabiliyor gündüz. Açım diye ağladığını da görmedim. Ne oldu bu bebelere de iştahlatı gitti anlamıyorumKilo alımı bizimde az neden böyle oluyor anlamıyorum ? Aşırı bi kusması yok sadece az yiyor onuda süresini kısaltıp verince dengeliyoruz ama yok almıyor !! İlk ay beni düzenli emerken 1 kilo almıştı şimdi emmesi yok denecek kadar azaldı 2.ay 700 gr almış bu ay sanki daha almadı ölçümde hata yoksa ...
Bende almayı düşünüyordum bu ara süt azaldı sanki, sonucta malt icecekler ise yarıyor bende ama her zaman içemiyorum denemesem mi? belki devam etsen yararı olurdu.Ilk gün başladım ben buna bi işe yaramadı
Kendinden bir kat fazla giydirmen öneriliyor canım .Dun bnde öle yapmıstım ama bn kndım usuyunce korktum oda usuyomudur dıe yorgan geldı aklıma cıkardım ama baktım olcak gbı degıl mınnacık kaldı onun altında sonra topladım gene en iisi bıraz daha kalın battanıye polar battanıye örtebılırım sanırım
İnşallah geçer canım ya uzun emzirmek çok yoruyor gerçekten emzik niyetine kullanıyor resmen beni uyuyup kalıyor sonra birde gaz çıkarmak için uğtaşıyorım uyanıyor bir daha uyutmaya uğraşıyorum çok yoruluyorum. A ilk defa duydum kaç gündür haşhaşlı kek yiyorum ama bir etkisini görmedim ben:)
Evet polar olabilir canım yada çeker diye korkarsan tulumda olabilir. Bende kış gelmeden uyku tulumlarından bakmak istiyprum yorganı örtmeye korkarım çünlü bu aralar eli hep ağzında Allah korusun yorganı falan tutup ağzına götürür
Tesekkur ederim canımBen içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.
Bizim de her gün 4-5 civarı olan kaka sayımız birden günde 1 kereye düştü. Ben de şaşkınim..
Bizimkinin 6 günde bile yapmadığı oluyordu canım ama hiç kakadan dolayı ağladığını hatırlamıyorum.
Rahatsız olunca ben fitil veriyorum
3aydan sonra kilo alımları yavaşlıyor belki o yüzden az alıyordur bende bu ay almadı gibime geliyor 82 günlük olduk sizinki ne kadarlık
sıcak su torbası yap canım ayaklarına ve karnına iyi gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?