2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Suya karıştırılarak mı. İçiliyor tadı nasıl ben malt içeceklerini hiç içemedim yaa radları çok kötü geldi

3aydan sonra kilo alımları yavaşlıyor belki o yüzden az alıyordur bende bu ay almadı gibime geliyor 82 günlük olduk sizinki ne kadarlık

sıcak su torbası yap canım ayaklarına ve karnına iyi gelir inşallah

Suya karıştırılarak mı. İçiliyor tadı nasıl ben malt içeceklerini hiç içemedim yaa radları çok kötü geldi
Ben içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.

Eklentiler

• Screenshot_20180930-234816.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 44
Hep ağlıyor emmedende susmuyor. 3 saat uykudan uyanması ile mamadan 15 dk sonra ağlamaya başlaması hep aynı ton

Ben içeceklerden koli koli içtim inan eşimin zoruyla, sonra bu ilacı söylediler rahat ettim. İçinde 250tane hap var. Sabah öğlen akşam 2şer tablet içiyorsun. Suya karıştırılıyor. Bildiğin hap cnm.
Buna da mı zam gelmiş ben aldığımda 92liraydı . Eritip mi içiyorsun. Ben hap gibi yutuyorum . Çok düzenli kullanamadım ondan pek faydasını görmedim ben.

Kilo alımı bizimde az neden böyle oluyor anlamıyorum ? Aşırı bi kusması yok sadece az yiyor onuda süresini kısaltıp verince dengeliyoruz ama yok almıyor !! İlk ay beni düzenli emerken 1 kilo almıştı şimdi emmesi yok denecek kadar azaldı 2.ay 700 gr almış bu ay sanki daha almadı ölçümde hata yoksa ...

3. ayı doldurunca kilo alımı yavaşlarmış. Ne güzel, uykusu falan da artmış. Şanslı annelerdensiniz. Biz de gaz sancısından uyuyamayanlardanız

İnşallah geçer canım ya uzun emzirmek çok yoruyor gerçekten emzik niyetine kullanıyor resmen beni uyuyup kalıyor sonra birde gaz çıkarmak için uğtaşıyorım uyanıyor bir daha uyutmaya uğraşıyorum çok yoruluyorum. A ilk defa duydum kaç gündür haşhaşlı kek yiyorum ama bir etkisini görmedim ben:)
Evet polar olabilir canım yada çeker diye korkarsan tulumda olabilir. Bende kış gelmeden uyku tulumlarından bakmak istiyprum yorganı örtmeye korkarım çünlü bu aralar eli hep ağzında Allah korusun yorganı falan tutup ağzına götürür

Buna da mı zam gelmiş ben aldığımda 92liraydı . Eritip mi içiyorsun. Ben hap gibi yutuyorum . Çok düzenli kullanamadım ondan pek faydasını görmedim ben.
Neye zam gelmemiş ki cnm. Hap olarak içiyorum ve faydasını gördüm açıkçası.

Cnm bizim ki de çok iştahsız, normalde yediğimin yarısını zor içiriyorum. Dr kendi isteyinceye kadar verme dedi, onu da denedim. 4/5 saat aç kalabiliyor gündüz. Açım diye ağladığını da görmedim. Ne oldu bu bebelere de iştahlatı gitti anlamıyorum

Kendinden bir kat fazla giydirmen öneriliyor canım .
Benim ev 22 derece civarında. Gece hareketsiz üşür diye bir ince tulum üzerine ince Woombie kundak, onun üzerine de tek kat pike örtüyorum ..bu hazır kundak yokken pikeyi çift kat yapıp yarım kundak yapıyordum.

Galiba nazar değdi:/ uyumuyor 3 saattir salliyorum aralarda emzirmeler var tabi birde

Gece uzun uyuyunca bebeğiniz sütünüzü sağıyor musunuz kızlar??

Sağmak gerek mi? Ben sağmadım hiç ama iyice şiştiğini görüyorum göğsümün. Gündüz yumuşak hep. Gece sert ve dolgun.

Bizim de her gün 4-5 civarı olan kaka sayımız birden günde 1 kereye düştü. Ben de şaşkınim..

Bizimkinin 6 günde bile yapmadığı oluyordu canım ama hiç kakadan dolayı ağladığını hatırlamıyorum.

Rahatsız olunca ben fitil veriyorum

Biraz uyudu kızlar. Uykusunda kıpırdanıyor inliyor. Baya gaz çıkarttı ama kaka yok. İnş gazdan dolayıdır da sancısı geçer yawrumun yoksa doktora götürüp fitil verdircez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…