2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence de bu şekilde tartıncs hep farklı çıkıyor

Merhaba sevgili anneler, birşey danışmak istiyorum sizlere.. Kızım,temmuz başında doğdu, ve bir süredir kaka düzeni değişti,en son 6 gün olacak yapmadı. İlk defa bu kadar uzadı arası.. Zeytinyağı verdim bir kaşık yok,poposuna hafifçe zeytinyağı surdum,yok,yağla masaj yaptım karnına,yok.. sıcak suyla küvet,yok.. gaz çıkarıp duruyor ama kaka yok. Sizde normali nedir? Böyle olan var mı aranızda acaba?

Bizim oluyordu mamayı değiştirdik düzeldi

Benimki de aynı canım seninle.

Anladım canım benim gelenin gidenim olur çok bende geziyorum çocuğuda öpme desemde öpeni çok sanırım yaptırıcam bakalım sağol

Canın bi ara benim kv psikolojimi bozmuştu yok yamuk etcen diye sonrada çok güzel kafası var deyip duruyo neyse o zamanlar bende araştırmıştım biras o kasklar da ispanyada yapılıyo tr de yok fazla ilerlemeden dr sor kimisi zamanla düzeliyo kiminde bıngıldak kapandığı için düzelmiyo ama aksatma hep diğer tarafına yatır eminim fark eder yastık sıkıştır arkasına ben öyle yapılorum bi sağ bi sol şimdi çok iyi. Seninde düzelir inş

Uykusuz bir geceden merhaba
Sizler bebişler yüzünden uyuyamıyorsunuz ben bir kez daha babam sayesinde sinirden. Saat 4:20 ,ben 1:30dan beri sinir ve gerginlik halinden cin gibi uyanığım ...
Babam yine flört derdinde, ve bebek görmeye geleceğim kisvesi altında benim evimde. İki gün kalacaktı üçe uzattı...Benim kendime halim yok, bir de 2,5 aylık bebekle gelmiş bana görüştüğü kadın onu dedi bunu dedi bunları anlatıyor, tersliyorum artık bu sefer eşimi esir alıyor, o da dinliyor garibim.
Geldiği cumartesi günü bebeğin doktr randevusu vardı, müsait olmadıgımızı anlasın diye söyledim yine de geldi o gün. Zira akşamında kadınla buluşma ayarlamış meğer. Pazar sabahı eşim uyuyor ben bebekle ugrasıyorum, evde de sigara içmeyi yasakladım. Simit alacağım diye çıktı bekle bekle gelmez. Eşim uyandı, kahvaltı hazırladı, ben cocugu uyuttum, artık geri uyanacak aç aç bekliyorz sabah 11de beyfendi gelsin diye. Oturmuş simitçide çay içiyormuş biz arayınca yola çıktı. Bizim kahvaltı yalan oldu, bogazımıza dizildi tabi .. Tüm gün de sigara kokan üstünü değiş bebegi öyle sev diye uyarmak zorunda kaldım, kaçak göcek yine bildigini okudu. Bir de sinir bozucu espriler yapıp kendince eglenmek gibi bir huyu vardır ondan da geri durmadı.
Gelelim öğleden sonra ve akşama.. Meger akşam kadının babası ile tanışacakmış. Ama kadın babama ne adres ne saat vermiş tam oalrak. Babamsa gündüz 3 itibariyle iki dirhem bir çekirdek giyindi, takım falan (Ben çocuk için tshirt degistirtemiyorum). Biz de işimiz vardı avmye çıkacaktık. Siz çıkın ben de çıkarım sonra ordan da yola çıkar eve dönerim dedi. Hatta bize de kadının babasına gidelim ona destek olalım (!) bebek kucagımızda diye ısrar etti tabiki gitmedik. Akşam 8, eve geldik, bavulları bi yerde kıyafetleri öbür odada... belli ki geri gelecek ve bze bunu bir mesajla bile söylemiyor. O saatten sonra 4-5 defa aradım telefona da çıkmadı. Gece 11, çocuk uyuyor, hoppp bizim zil çaldı.Eşim fırladı yerinden açtı tabiki babam. Neden zil çaldın anahtarın var diyorum, geç değil ki saat diyor. Meyve yiyorduk ayıtpr söylemsi, baba şunu ister misin sana da soyayım diyorum, sen once kadınla ilgili görüşlerini söyle diyor (not: milyonlarca defa söyledim daha önce). Geldi o saatte hala kendi macerasını anlatmaya çalıştı bize, dinlemedik artık odamıza geçtik. Ama delirdim resmen. bu yüzden düşünüyorum düşünüyorum uyku tutmuyor, zira babam geçmişte defarklı şekillerde çok çektirdi bize. Baba diye sırtımızı dönmüyoruz hala ama gerçekten yüzünü göresim yok, bebekli evi kendi meselesi için otel niyetine kullanıyor.Dogumdan buyana bu üçüncü. Birşey de diyemiyorum içimde patlıyor resmen...
Buraya içimi dökmek istedim.. Lütfen kusura bakmayın kızlar, anlatmasam deliricem. Gerginligim çocuga geçmesin diye de baska odaya gectim onu da kamera ile takip ediyorum şu an...

Ben, benim oğlanla kıyaslayınca az dedim canım. Senin ki hem kız hemde ağlamıyorsa, kilo alımı da iyiyse yeterlidir herhalde. Ben çünkü anne sütüne ek 450 civarı veriyorum. Sütüm de var 3 saatte sağdığımda 80-90 cc çıkıyor. O hesapla bana az geldi. Bizde 3,5 ayı geçtik.

Benim oğlumda öyle malesef. Rutini 4 günde birdi. Son ikidir 6 gün ve 5 günde yaptı. Keyfi yerinde olduğundan müdehale etmedim ama canımı sıkıyor bu durum..

Yine göğsüm tıkandı taş gibi oldu oğlum emiyor ama açılmadı çok canım yanıyor neler yapmadm akşamdan beri uyku yok duşa giriyorum sağıyorum yok yok açılmıyor.. oğlumu emzirmekten gaz bombasına döndü yavrum bide onu çıkarmakla uğraşacak..yarım bardak rezene beni ne hale getrdi

Bugun goturecez. Inşallah düzelir. Nasil bir terapi acaba?

Canim 1 ay once dr bingildagi cok kucuk kapanmak uzere demisti. Ama kafa buyumesi normal bu yuzden sorun yok demisti. 2 gundur oyle yatiriyorum.

Canım mama hesabı yapma bence çünkü memeden ne kadar geldiğini bilmiyoruz ama o bahsettiğin bebek aşmış öyle devam ederlerse kötü. Benimki sadece mama alıyor 3 saatte 150 içiyor. şu sıralar 120 gibi içiyor geçen hafta da 180 içti birkaç defa istahina kakasina vs göre içtiği değişiyor. Kilo alimin 800 ise gayet yeterli miktar bu size göre merak etme. Bizim de biberon bitince önce bir iki dk ağlıyor sonra normale dönüyor o doymamaktan degil sanırım. Sonra da fazla ictigini kusuyor çünkü nasıl doymamak olsun.
Bizimki o bebek kadarken 60 içiyordu bazen de 90

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…