- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #67.141
Bence de bu şekilde tartıncs hep farklı çıkıyorAz tartmışsın deseydin :) benim de kv laf arasında bakkala götürüp tattırma muhabbeti yapmıştı. Eskiler seviyor böyle şeyleri sanırımama dedenin metodunu ben de evde uyguluyorum az kıyafetli olmasına rağmen 500-800 gr fazla çıkıyor
Bu aralar kızım da emmiyor sağmaya çalışıyorum ama vakit açısından zor oluyor bugun iyice her şeye küstüm
Bana su getirirken ofladı diye bardağı kırdım. Bi daha yapmadı
Merhaba sevgili anneler, birşey danışmak istiyorum sizlere.. Kızım,temmuz başında doğdu, ve bir süredir kaka düzeni değişti,en son 6 gün olacak yapmadı. İlk defa bu kadar uzadı arası.. Zeytinyağı verdim bir kaşık yok,poposuna hafifçe zeytinyağı surdum,yok,yağla masaj yaptım karnına,yok.. sıcak suyla küvet,yok.. gaz çıkarıp duruyor ama kaka yok. Sizde normali nedir? Böyle olan var mı aranızda acaba?
Benimki de aynı canım seninle.Kızlar bebeklerinize kaç cc ve günde kaç kere mama veriyorsunuz? Bugün bi mevlüte gittik bebek 40 günlük 3 saatte bir 120 cc mama alıyor. Benim kızım o zamanlar günde 3-4 kere 30 en fazla 60 içti. Şimdide 3.5 aylık günde 5 kere 90 cc içiyor. Bendende pek süt çıkmıyor sanmıyorum çıktığını. Çocuk aç kalıyor olabilir mi diye tereddüte düştüm yine yine yenideeenn
Anladım canım benim gelenin gidenim olur çok bende geziyorum çocuğuda öpme desemde öpeni çok sanırım yaptırıcam bakalım sağolAnnemde üzüldüğünden öyle diyor canım sabahtan beri 4dönüyor etrafımda
bende kararsız kalmıştım aile hekimi çok geleniniz gideniniz varsa dışarı çıkıyorsanız yaptırın dedi kendi çocuğuna yaptırmamış. Biz yaptırdık.
Canın bi ara benim kv psikolojimi bozmuştu yok yamuk etcen diye sonrada çok güzel kafası var deyip duruyo neyse o zamanlar bende araştırmıştım biras o kasklar da ispanyada yapılıyo tr de yok fazla ilerlemeden dr sor kimisi zamanla düzeliyo kiminde bıngıldak kapandığı için düzelmiyo ama aksatma hep diğer tarafına yatır eminim fark eder yastık sıkıştır arkasına ben öyle yapılorum bi sağ bi sol şimdi çok iyi. Seninde düzelir inşIyi aksamlar kizlar. Bugun oğlumu yıkarken başında yamukluk farkettim. Baya bir bir fark var sagiyla solu arasinda. Dogudugundan beri saga yatmaya meyilli. Sola yatirsamda sagda buluyorum onu. Sonradan da ben saldim. Vicdan azabından olecem. Aglaya aglaya bir hal oldum. Netten araştırdım kask diyorlar. O kadar ileri degildir umarim
Erken bile doğmuş 3 hafta kadar başta bana da çok gelmişti ama baya lökür lökür içiyor. Hatta başta 1.5 saatte bi 60 cc veriyorlarmış günde 14-15 kez. Doktor 3 saatten önce vermeyin demiş 120ye çıkmış. Onu öyle görünce ahh kızım aç mısın sen diye baktım yüzüne. Biz günde 450 cc alıyoruz işte. Ona mı az dedin?
Bende öyle düşünüyorum aç olunca çılgın gibi ağlıyor bizimki ama insan yine de bi an acaba mı diyor :) neyse dediğin gibi canım doymasa kilo almazdı sanırım.
Merhaba sevgili anneler, birşey danışmak istiyorum sizlere.. Kızım,temmuz başında doğdu, ve bir süredir kaka düzeni değişti,en son 6 gün olacak yapmadı. İlk defa bu kadar uzadı arası.. Zeytinyağı verdim bir kaşık yok,poposuna hafifçe zeytinyağı surdum,yok,yağla masaj yaptım karnına,yok.. sıcak suyla küvet,yok.. gaz çıkarıp duruyor ama kaka yok. Sizde normali nedir? Böyle olan var mı aranızda acaba?
Bizim oluyordu mamayı değiştirdik düzeldi
Çıldırttı beni gece 1 de ancak uyutabildik 3.30 ta kalktı hala mızıklıyorUyumuyor uyumuyor... Ne istediğini de anlayamıyorum...
Bugun goturecez. Inşallah düzelir. Nasil bir terapi acaba?Canım doktora götür istersen benim de arkadaşımın oğlu başını sürekli doğduğundan beri sağ omuzuna eğiyormuş. Doktor anne karnındaki şeklini atıyor demiş belki seninki de öyledir. Birkaç seanslık terapi uygulayacğnı söylemiş. Sen de bi git istersen
Canim 1 ay once dr bingildagi cok kucuk kapanmak uzere demisti. Ama kafa buyumesi normal bu yuzden sorun yok demisti. 2 gundur oyle yatiriyorum.Canın bi ara benim kv psikolojimi bozmuştu yok yamuk etcen diye sonrada çok güzel kafası var deyip duruyo neyse o zamanlar bende araştırmıştım biras o kasklar da ispanyada yapılıyo tr de yok fazla ilerlemeden dr sor kimisi zamanla düzeliyo kiminde bıngıldak kapandığı için düzelmiyo ama aksatma hep diğer tarafına yatır eminim fark eder yastık sıkıştır arkasına ben öyle yapılorum bi sağ bi sol şimdi çok iyi. Seninde düzelir inş
Canım mama hesabı yapma bence çünkü memeden ne kadar geldiğini bilmiyoruz ama o bahsettiğin bebek aşmış öyle devam ederlerse kötü. Benimki sadece mama alıyor 3 saatte 150 içiyor. şu sıralar 120 gibi içiyor geçen hafta da 180 içti birkaç defa istahina kakasina vs göre içtiği değişiyor. Kilo alimin 800 ise gayet yeterli miktar bu size göre merak etme. Bizim de biberon bitince önce bir iki dk ağlıyor sonra normale dönüyor o doymamaktan degil sanırım. Sonra da fazla ictigini kusuyor çünkü nasıl doymamak olsun.Kızlar bebeklerinize kaç cc ve günde kaç kere mama veriyorsunuz? Bugün bi mevlüte gittik bebek 40 günlük 3 saatte bir 120 cc mama alıyor. Benim kızım o zamanlar günde 3-4 kere 30 en fazla 60 içti. Şimdide 3.5 aylık günde 5 kere 90 cc içiyor. Bendende pek süt çıkmıyor sanmıyorum çıktığını. Çocuk aç kalıyor olabilir mi diye tereddüte düştüm yine yine yenideeenn
Onu tam konuşaöadım canım bilmiyorum maalesefBugun goturecez. Inşallah düzelir. Nasil bir terapi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?