2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sadece anne sutu mu aliyor?
Dr bana 3 gunu gecince fitil ver dedi. Siz de en azindan aile hekimine bir gosterin.

Kızlar herkeste sıkıntılı durumlar var anlaşılan. Allah yardımcımız olsun

Benim oğlanda kendini yay gibi gerip çılgın gibi bağırma ve ağlama başladı birkaç haftadır??

Memeyi almıyor ağzına daha doğrusu koluma yatırırken daha çığlığı basıyor kafayı geri itip kendini yay gibi yapıyor. Kundak yapıp vermeye çalışıyorum memeyi yine zorlanıyor. Hopluyor zıplıyor sesler çıkarıp dikkatini dağıtıp ağzına tıkıyorum memeyi. Emmeye başlıyor sonra. Uyku öncesi gibi yapıyor sanki bunu.hiç böyle yapmaz her zaman alırdı memeyi. Var mi böyle bi durum yaşayan kızlar?? Emzirmek işkence oluyor resmen deliler gibi ağlıyor çocuk. Her zaman değil bazen yapıyor nedeni anlayamıyorum.

Gaz olur mu sizce? Ayakları karnına çekmez mi gaz olsa?

sizin icin zor bir durum canim. Buyukler genelde pek laftan anlamiyor.

emzik/biberon aliyor muydu canim. Oyleyse meme reddi gibi gorunuyor. Onlari vermemeye calis

Günaydın kızlar. Kızım 3 gündür çok mızmız. Sanırım 15. Hafta atağındayız ve bu atak bir ay sürüyor Mamayı bıraktım yaklaşık bir aydır mama içmiyor çünkü biberonu kabul etmiyor. 3 gündür memeyi de azalttı. Önceden en az yarım saat emerdi şimdi 10 dk emiyor doyuyor mu bilmiyorum.
Haftasonu kv ye gittik. Eltim de geldi. Çocuklar hastaymış geçti dedi ama öksürüyolardı derinden. Kızımı öpüp durdu çocuklar bişey diyemedim alınırlar diye. Bu huysuzluk ondan mıdır acaba hasta olmaz inşallah. Eltime kızgınım madem hasta çocuklar niye öpmelerine izin veriyorsun anlamıyorum. Eltimi de severim çok bişey diyemedim şimdi de vicdan azabı çekiyorum

Bugün 4. Ay aşılarını olduk. Demir kullanılmasını söyledi hemşire. Doktorumu aradım. Önümüzdeki ay kan tahlili yapıp ona göre demir vericem dedi. Değerleri iyise boşu boşuna almasın takviye dedi, çünkü demir gaz ve bağırsak soru u yapabiliyormuş, ağır bir takviyeymiş yani. Ay benimkilerden biri zaten ağlak kolikliği yeni yeni azaldı umarım kullanmama gerek kalmaz. nevesta81 cnm sen başlamıştın kullanmaya gaz yaptı mı?

Of bu doktorlar tek ağızdan konuşsa ne iyi olurdu ya. Bizimki de diyor ki 9. aya kadar bebeklerde fizyolojik kansızlık olur o yüzden demir takviye etmek lazım. 9. ayda tahlille bakarız. Verdiğimiz doz da tedavi edici doz değil önleyici doz

geçmiş olsun canım benimde aynı genel cerrahiye gittim bi bezi kolonyayla iyice ıslat üstünde kuruyana kadar beklet dedi antibiyotik verdi bide göğüsgöğüs ucu için krem

Kızlar çok heyecanlandım az önce benim oğlanlardan biri oyun halısında sırt üstünden karnının üstüne döndü.
maşallahh küçük adama :)

Bizimde yaklaşık öyle canım 3-4 saatte bi 90 cc içiyor çok verince kusuyor. Ama bebekte içiyor ve kusmuyor çok şaşırdım dün.
Kızlar çok heyecanlandım az önce benim oğlanlardan biri oyun halısında sırt üstünden karnının üstüne döndü.
Oyy maşallah ona :) iyice hareketlenicekler yakında gözümüzü ayıramıycaz :))
hani yenidogan bebegin midesi zeytin kadardi kusmuyor muymus peki bizimki hala sagma makinasi gibi emip kusuyor
Yok canım kusmuyor bende çok şaşırdım :) bizimki 90 veriyorum yine de kusuyor
Ben baya 40 güne kadar 30 cc ile aç bırakmışım çocuğumu
Bende öyle :)
Bugün işteyken eşim aradı. Nolur gel kurtar beni diye ciddi ciddi yalvardı. Uyutamamis mama da icirememis. Neyse ki yarım gün
Eşin böyle böyle kıymetini iyice anlıycak el üstünde tutucak seni :))
12.atak haftasında gözleri açık uyumak varmıydı kaç dkdr gözleri açık uyuyor gibi nefes alıyor sabit bir şekilde bende öyle bakıyorum
Bazen benim kızımda yapıyor hatta bi kere kızım uyumuycak mısın dedim kız sıçradı ağlamaya başladı korktu içi dalmış sanırım :)

kızlar bayadır bakamıodum kızımın kaka yapamama krizleri oldugu içün gece gündüz masaj evir çevir uyut uyansın emsin geri uyusun falan.. mevsimsel saçlarım dökülür her sene bu aylarda.kızım saçlı doğdu onunkilerde dökülmeye başladı saçları eline yapışıormuş yutuormuş kakasında farkettim bezde sandım kakasında resmen yine gördüm.tüğ toplayıcı yapışkandan aldım sürekli dökülen saçları omuzlarında üzerinden alıyorun fakat aynı elleri başına yüzüne değince yine yutuo.yaz bebeği malum kolsuz zıbınla büyüdü şapkaya hiçç alışık değil takınca ağlıyor.şapka olsa en azından içinde kalır dökülmez yüzüne eline yapışmaz.napıcamı şaşırdım.saçını yuttuğu gün kaka yeşil oluo ve o gün çok ağlıo kaka yapamıo zor yapıo falan masajla.sizfe varmı böyle bi durum.napıcam ben

Senin bebekte sıkıntı yaptı mı peki demir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…