2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimde anne sütüne ek alıyor mamayı canım yoksa 450 cc yetmezdi sanırım. Önce emiyor sonra mama içiyor. Benim sütüm az diye mama az mı geliyor acaba endişem var ama benden ne kadar çektiğini de bilmiyorum sonuçta o yüzden bi an tereddüte düştüm.
Doğru söylüyorsun canım. Bende çok verince kusuyor o yüzden doyduğunu düşünüyorum ama mesela mamadan sonra hiç biberonu kendisi bırakmadı. Herkes duyunca bırakır diyor. Yani 200 versem içicek gibi bi hırsla emiyor biberonu :)
Günaydın erkenciler
İyi mı kötü mü bilmiyorum grce saat 8 de uyuttum gece hiç uyanmadi ama sabah 6 da büyük bir keyif ve kahkaha ile güne başladı. 1 saat sonra işte olucam
Ne güzel yaa kahkaha atarak uyanan bebek bizimki anca çığlık atsın

O zaman dünkü bebek baya çok yiyor yine bizimkiler normal :) benimki emiyor canım onun üstüne mama alıyor.

O zaman dünkü bebek baya çok yiyor yine bizimkiler normal :) benimki emiyor canım onun üstüne mama alıyor.
Kesinlikle çok yiyor. Çocuğa yazık edecekler 3 ya da 4 saatte bir 90 cc içiyor benim kız, gece hiç mama vermediğim icin sabah 9 yada 10 gibi 120 cc ile başlıyorum. 10 günde 400 gr almıştı doyuyor yani. Biberon ağlaması bizdede var 500 versem içer sonra kusar. Bu arada 1 hafta sonra 4 aylık olacak

Sadece anne sütü alan bebeklerde 10güne kadar normal diyorlar canım. Hatta biizm doktorumuz katı ve zorlanarak yapmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Biz mama+süt ilerlediğimiz için günde 2 kez 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum mamasına.

Sağarken masaj yapmayı dene cnm ama bir anda açılmayabilir bir iki gün düzenli devam et

Off Prima pahali diye yeniden molfix deneyelim demistim.Daha once 1 numarasi faciaydi.Daha ilk bezde citcitli badisinden pantolonuna kadar kaka çıkmış.

hani yenidogan bebegin midesi zeytin kadardi kusmuyor muymus peki bizimki hala sagma makinasi gibi emip kusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…