2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geğirse bile aynı devam ediyor. Bir süre sonra ya uyuyup kalıyor ya gaz çıkarıyor ağlayarak. O da bir emekleme çeşidi canım :)

Özdilekten bir uyku tulumu aldım nohut battaniyenin kumaşından 89 TL bayıldım. Hemen küçülmesin diye de 6-9 ay alayım dedim. Eve geldim etiketi kestim bir güzel yıkadım. Çocuğa giydirdim veeeee küçük geldi

Valla benim içime oturdu, inşallah sevdiğin birinin bebeği olurda ona hediye edersin.

kızlar oyun minderini nasıl tercih etmeliyim siz hangisini aldınız
Ben düz aldim yuzune bakmadi .Hemen iade edip piyanolu aldim .Ona bayıldı. Bence piyanolu olmali ayaklarini da kullanmis oluyor ve müzikle bir tik daha fazla oyalaniyor .ınstagramda serisonubebek diye bir sayfa var. Piyasada 150 tl olan urunu 125 tl ye aldim .
Inanmiyorum cok kotu olmus yaa .

Anne gibi var mı yokluklarını kimseye göstermesin allah

Canim gece bebegun kalmiyor mu sabaha kadar?? Benim kiz en fazla 3-4 saat kesintisiz uyuyor o yuzden gece sagmayi gerekli bulmuyorum... sagimi her emzirmeden sonra (her 2saate bir) 10-15 dk yapiyorum gerekli olursa... sut miktarimiz bebegin talebine gore sekilleniyor deriiiiiin bir nefes al ve kendinede sutunede guven :) ustelik bence yatmadan onceki 60cc mamayida verme o simdi vizim yavrular icin cok kucuk bi miktar gereksiz yere verme bebise onu sen cok rahat uretebilirsin... sormak istedigin bisey olursa yardimci olurim yine bildigim kadar ( danismandan öğrendiklerim kadar)

Canim sutun herzaman artabilir... hic cocugu olmayanlarin bile ugrasinca(evlat edinen melek annelerin) sutu geliyor :) hic gec degil bence birinden destek almalisin

Ben de e bebekten patikli alt almıştım 6-9 aldım sanıp 3-6 almışım aynı senşn gibi yaptım giydirince farkettim şimdi her gün giyiyoruz omları

Canim sutun herzaman artabilir... hic cocugu olmayanlarin bile ugrasinca(evlat edinen melek annelerin) sutu geliyor :) hic gec degil bence birinden destek almalisin
Yanlış anlaşıldım sanırım :) sütüm az değil çok şükür ama tazyikli geliyor. Bir de laktoz intoleransı var benim oğlumda, o yüzden canı yandığı için sanırım kendini öyle geri atıyor emerken çünkü bir süre sonra ya gaz çıkarıyor ya uyuyup kalıyor uyurken çıkarıyor.

Merhaba guzel anneler..19 cuma kizimi 3 aylik kontrolune goturdum. Ilk iki ay 1 er kg almisken bu ay 500 gr almis
Sadece anne sutuyle besleniyor. Son 3 haftam ailevi meselelerle gercekten cok stresli gecti ve bu surecte gunde birkac sigara ictim ve sanirim bunlarin etkisiyle sutum azaldi veya kalitesi dustu. Dr gunluk 120 ml mama takviyesine baslamalisin dedi. Moralim cok bozuldu aninda sigarayi kestim. Henuz mamaya baslamadim. Acaba sutumu artirabilirmiyim yoksa hemen mamaya baslasammi napacami sasirdim

Birde hergun 3 - 5 defa kaka yaparken once gunde 1 e dustu sonra iki gunde 1 e dustu en son dort gunde 1 e dustu dr. Gunde 3 defa 1 tatli kasigi zeytinyagi ver dedi.

Amin insallah .Ay o kadar yığmış ki 2 ayın acisini cikardik .Esim 5 kere in cik yapti.En cok da yarına yemek olmasi beni sevindiriyor .
Evet ya annemde ilk 50 gün bizimleydi yazık herşeyi yaptı kahvaltım hazırdı yemeğim çamaşırım. Bizde inş 29 ekimde gidiyoruz 1 ay kalcaz annemlerde. Çok mutluyum. Arkadaşlarımla da görüşürüm. Hem dinlenirim hem oğlum dedesiyle anneannesiyle sevgi yumağı olur.

Merhaba kızlar, kızımla hafta içi evimize geldik biz. 1 aydır memleketteydik.
Annem kışlık dünya kadar şey hazırlamış dondurucum almadı hazırladıklarını kavanoz kavanoz menemenlik soslar vs. fasülye mercimek nohut tarhana erişte hatta 10 kg patates bile almış kendine alırken. Kızımın mevlütte gelen hediyeleride çoktu. Annemle babam bizi getirdi burda 4 gün kaldılar o arada kendi evimde de mevlüt okuttum konu komşuyla. İyi oldu oda aradan çıktı. Bugün döndüler 1 aydır birlikteydik yine boşluğa düştüm. Burda komşular dışında kimsem yok
Eşim kızımızı çok özlemiş haftasonu hep o ilgilendi ben sadece emzirdim desem yeridir :) yaptığı her harekette şaşırıyor ee her gün yeni bişey öğreniyor bana normal gelen onu şaşırtıyor şu an :)
Antibiyotik kullanmıştık idrar yolu enfeksiyonu için ağlamaları azaldı belkide acı veriyordu o yüzden o kadar ağlıyordu kuzum. Çok sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir umarım.

Çok sevindim canım. Bizde haftasonu gidiyoruz 1 ay da biz kalacağız inş anneannemizde. Benimde sağolsun annem yağımı zeytinimi reçelimi kurularımı yapar dolabıma da bırdaylen atmış nohut fasulye haşlayıp. O kadar iyi geliyor ki insana. Bizde antibiyotik kullanıyoruz kakada lökosit yüksek ve süt alerjisi şüphesiyle süt diyetindeyim. Ama hala kakamız mukuslu. Antibiyotik kullanmayın falan diyorlar ama doktoru da ilaç yanlısı değil bu kadar küçükken enfeksiyonla bakteriyle savaşamaz vermek zorundayım dedi. Bizde de durum bu:)
Birde eltimin oğlu üni kazanıp 1 ay bende kaldı yurt çıkana kadar yetmedi bu haftasonu annesi babası faşan dabebek görcez diye gelip kalıp paramız yoktu bu hafta altın alamadık borcumuz olsun dediler falan ama boşver can sıkıcı tipik konularımız işte :)

14. hafta atağına girenler, sizin bebişler de sürekli mızır mızır mı? Ya mızırdanıyor ya çığlık atıyor. Sürekli huzursuz, sürekli söyleniyor. Memede ağlamasına alışığım artık ama normalde en azından güler oynardı, şimdi ne yapsa sürekli mızırdanarak yapıyor. Başım şişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…