- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.421
Yapiyorlarsa olur .Biz shezofren ile arastirmistik burdaki bi uni hastanesi 1 yastan once yapmiyormus .Yaparsa da genel anestezi uyguluyormus .Kızlar oğlumun sünnetini üniversitede yaptirsam nasıl olur acaba? Maddi durumumu beklersem emekliyor dönüyor olacak. Üniversitede yaptirirsam bu ay hallederim muhtemelen
Amin. Çok sağol.İnşallah bir an önce düzelir sen de rahatlarsın. Allah sana da kolaylık versin
Birazdan da 4. ay aşısını yaptıracağız, korkuyorum bu sefer başıma ne gelecek diyeBizim normalde 23 ekim gösteriyor ama erken girmiş olabiliriz acayip huysuz acayip bağırıyor. Çığlık atmayı öğrendi hanımefendi bide bunu her ağlamasında yapıyor mırıl mırıl ağladığı zamanlarda çığlığı seçti.
Yapiyorlarsa olur .Biz shezofren ile arastirmistik burdaki bi uni hastanesi 1 yastan once yapmiyormus .Yaparsa da genel anestezi uyguluyormus .
Sagimla bebegin emmesi ayni degil derler aslinda... onu baz alma lutfen... bebegin dedigin gibi kendini guvende hissetmesi bile yeter emzirmek icin zaten karni bi sekilde doyar... danismakta fayda var ... insallah en kisa surede cozersinFark etmemişim cnm, teşekkür ederim okuduğum, denilen her şeyi yaptım /yapıyorum çıkan süt 20cc olunca... Doktora danışıcam bu konuyu da
Kizlar annemlerin evi sıcacikti.Bugun gece cok üşüdük. Isitici da yetmedi .Ogluma sarıldım hep kulagini bile örttüm buz gibiydi.Kac kez soyledik ama hala acmadilar dogalgazi.Evlendigimden beri bu apartmandayim yani 4 .kiş olacak .Bu seneye kadar erkenden acip abartili abartili actilar .Cogu zaman pencere actik o derece .Ama simdi tek bebek bizimki diye acmiyorlar .Iyi de sadece bebek üşümüyor ki biz de üşüyoruz.Sanki 15 Ekimden sonrasi icin yasal bir hüküm vardi .Yonetmelige de goz attim ama bir turlu bulamıyorum. Fikri olan var mi?
Inşallah kolay atlatırsınız canım bizim daha var aşıya ama yine atağa denl geliyor. Eşim diyor ufacık şey bizi soytarı yaptı diye cidden öyle sadece onlara göre yaşıyoruz şu anBirazdan da 4. ay aşısını yaptıracağız, korkuyorum bu sefer başıma ne gelecek diye
Biz kızımın dil bağı için sami beye gittik canım çok tatlı bi doktordu güler yüzlüydü. Burda çocuk cerrahına gittiğimde dil bağı var dediğimde mırın kırın edip daha erken demişti ama sami bey hemen baktı evet var keselim dedi ve kesti. Devlette yaptırıcaksan tavsiye ederim ilgiliydi gerçi ben tüm cerrahlar iyi diye duymuştum.Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
Ay evet ya. O iyi olsun diye evde dört dönüyoruz ama yine mızırdanıyor yine mızırdanıyor, bir türlü mutlu edemedik.Inşallah kolay atlatırsınız canım bizim daha var aşıya ama yine atağa denl geliyor. Eşim diyor ufacık şey bizi soytarı yaptı diye cidden öyle sadece onlara göre yaşıyoruz şu an
Biz kızımın dil bağı için sami beye gittik canım çok tatlı bi doktordu güler yüzlüydü. Burda çocuk cerrahına gittiğimde dil bağı var dediğimde mırın kırın edip daha erken demişti ama sami bey hemen baktı evet var keselim dedi ve kesti. Devlette yaptırıcaksan tavsiye ederim ilgiliydi gerçi ben tüm cerrahlar iyi diye duymuştum.
Bende öyle diyorum neden mutlu edemedik seni diye soruyorum yüzüme bile bakmadan kafasını çeviriyor sıpa. Canı istemezse hiç yüz vermiyor ama yanından da ayrılamıyoruz.Ay evet ya. O iyi olsun diye evde dört dönüyoruz ama yine mızırdanıyor yine mızırdanıyor, bir türlü mutlu edemedik.
Benimde huysuz ve kolikti canım kızım tek farkı şu an çığlık atıp bi tık daha huysuzluk yapması oldu. Normal huysuz olmasa alışkın olmasam eminim daha zor gelirdi bu atak ama benim bünye alıştı ilgi isteyen ağlak bebeğeCok korktum su 14.hafta baslayan ataktanokuduklarim simdiden düşündürdü beni ... zaten huysuz ve kolik bi kizim var nereye kadar tirmanabilir bu kriz bilmem
Oyle bi farka raziyimBende öyle diyorum neden mutlu edemedik seni diye soruyorum yüzüme bile bakmadan kafasını çeviriyor sıpa. Canı istemezse hiç yüz vermiyor ama yanından da ayrılamıyoruz.
Benimde huysuz ve kolikti canım kızım tek farkı şu an çığlık atıp bi tık daha huysuzluk yapması oldu. Normal huysuz olmasa alışkın olmasam eminim daha zor gelirdi bu atak ama benim bünye alıştı ilgi isteyen ağlak bebeğe
Sami beye nasıl gittiniz MHRS alarak mı ayaktan başvuru yaparak miBende öyle diyorum neden mutlu edemedik seni diye soruyorum yüzüme bile bakmadan kafasını çeviriyor sıpa. Canı istemezse hiç yüz vermiyor ama yanından da ayrılamıyoruz.
Benimde huysuz ve kolikti canım kızım tek farkı şu an çığlık atıp bi tık daha huysuzluk yapması oldu. Normal huysuz olmasa alışkın olmasam eminim daha zor gelirdi bu atak ama benim bünye alıştı ilgi isteyen ağlak bebeğe
Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız? Yani tahlildirde valka belirtiler var mıydı?Merhaba kızlar, kızımla hafta içi evimize geldik biz. 1 aydır memleketteydik.
Annem kışlık dünya kadar şey hazırlamış dondurucum almadı hazırladıklarını kavanoz kavanoz menemenlik soslar vs. fasülye mercimek nohut tarhana erişte hatta 10 kg patates bile almış kendine alırken. Kızımın mevlütte gelen hediyeleride çoktu. Annemle babam bizi getirdi burda 4 gün kaldılar o arada kendi evimde de mevlüt okuttum konu komşuyla. İyi oldu oda aradan çıktı. Bugün döndüler 1 aydır birlikteydik yine boşluğa düştüm. Burda komşular dışında kimsem yok
Eşim kızımızı çok özlemiş haftasonu hep o ilgilendi ben sadece emzirdim desem yeridir :) yaptığı her harekette şaşırıyor ee her gün yeni bişey öğreniyor bana normal gelen onu şaşırtıyor şu an :)
Antibiyotik kullanmıştık idrar yolu enfeksiyonu için ağlamaları azaldı belkide acı veriyordu o yüzden o kadar ağlıyordu kuzum. Çok sayfa birikmiş okuyamadım herkes iyidir umarım.
Günde 3 tatlı kaşığı çok değil mi ya. Ben bir kaç damla damlatıyorum bazen günde sadece.Birde hergun 3 - 5 defa kaka yaparken once gunde 1 e dustu sonra iki gunde 1 e dustu en son dort gunde 1 e dustu dr. Gunde 3 defa 1 tatli kasigi zeytinyagi ver dedi.
Evet belki de yapmıyorlardir sağol canımCanım ankara için konuşayım. Bir tane üni hastanesini aramıştım(gazi) ve biz sünnet yapmıyoruz demişti. Ve hatta bir çocuk hastanesini aradım o da sünnet yapmıyoruz dedi(sami ulus) kadın doğum hastanesini (zekai tahir) aramıştım temmuz ayıydı daha ve kasıma gün vermişti en erken. O yüzden sen gitmeden bi ara sor sünnet yapıyormusunuz diye, her hastame yapmıyor.
Öyle yada böyle buda geçicek alışırız ona da :)Oyle bi farka raziyimbünye alisti zaten suan 13. Haftadayız bakalim basimiza neler gelecek
Yok canım ordan sıra aldım randevusuz gittim zaten cerrahlar çok yoğun olmuyor sanırım 10 dk bekledik sıra geldiSami beye nasıl gittiniz MHRS alarak mı ayaktan başvuru yaparak mi
Ben kilo alımı yavaş ve çok ağlıyor diye gitmiştim canım kilo alımını yeterli buldu ama yine de idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktıİdrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız? Yani tahlildirde valka belirtiler var mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?