2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun sünnetini üniversitede yaptirsam nasıl olur acaba? Maddi durumumu beklersem emekliyor dönüyor olacak. Üniversitede yaptirirsam bu ay hallederim muhtemelen

Kizlar annemlerin evi sıcacikti.Bugun gece cok üşüdük. Isitici da yetmedi .Ogluma sarıldım hep kulagini bile örttüm buz gibiydi.Kac kez soyledik ama hala acmadilar dogalgazi.Evlendigimden beri bu apartmandayim yani 4 .kiş olacak .Bu seneye kadar erkenden acip abartili abartili actilar .Cogu zaman pencere actik o derece .Ama simdi tek bebek bizimki diye acmiyorlar .Iyi de sadece bebek üşümüyor ki biz de üşüyoruz.Sanki 15 Ekimden sonrasi icin yasal bir hüküm vardi .Yonetmelige de goz attim ama bir turlu bulamıyorum. Fikri olan var mi?

Kızlar oğlumun sünnetini üniversitede yaptirsam nasıl olur acaba? Maddi durumumu beklersem emekliyor dönüyor olacak. Üniversitede yaptirirsam bu ay hallederim muhtemelen
Yapiyorlarsa olur .Biz shezofren ile arastirmistik burdaki bi uni hastanesi 1 yastan once yapmiyormus .Yaparsa da genel anestezi uyguluyormus .

Birazdan da 4. ay aşısını yaptıracağız, korkuyorum bu sefer başıma ne gelecek diye

Yapiyorlarsa olur .Biz shezofren ile arastirmistik burdaki bi uni hastanesi 1 yastan once yapmiyormus .Yaparsa da genel anestezi uyguluyormus .

Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum

Fark etmemişim cnm, teşekkür ederim okuduğum, denilen her şeyi yaptım /yapıyorum çıkan süt 20cc olunca... Doktora danışıcam bu konuyu da
Sagimla bebegin emmesi ayni degil derler aslinda... onu baz alma lutfen... bebegin dedigin gibi kendini guvende hissetmesi bile yeter emzirmek icin zaten karni bi sekilde doyar... danismakta fayda var ... insallah en kisa surede cozersin

15 ekimden önce yakmak kanunen yasak sonrasında yakmak serbest oluyor zorunluluk hükmü yok diye biliyorum.

Birazdan da 4. ay aşısını yaptıracağız, korkuyorum bu sefer başıma ne gelecek diye
Inşallah kolay atlatırsınız canım bizim daha var aşıya ama yine atağa denl geliyor. Eşim diyor ufacık şey bizi soytarı yaptı diye cidden öyle sadece onlara göre yaşıyoruz şu an
Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
Biz kızımın dil bağı için sami beye gittik canım çok tatlı bi doktordu güler yüzlüydü. Burda çocuk cerrahına gittiğimde dil bağı var dediğimde mırın kırın edip daha erken demişti ama sami bey hemen baktı evet var keselim dedi ve kesti. Devlette yaptırıcaksan tavsiye ederim ilgiliydi gerçi ben tüm cerrahlar iyi diye duymuştum.

4. ay aşısını yaptıranlar, ne gibi sorunla karşılaştı? Ateş, meme reddi var mı

Ay evet ya. O iyi olsun diye evde dört dönüyoruz ama yine mızırdanıyor yine mızırdanıyor, bir türlü mutlu edemedik.

Cok korktum su 14.hafta baslayan ataktan okuduklarim simdiden düşündürdü beni ... zaten huysuz ve kolik bi kizim var nereye kadar tirmanabilir bu kriz bilmem

Ay evet ya. O iyi olsun diye evde dört dönüyoruz ama yine mızırdanıyor yine mızırdanıyor, bir türlü mutlu edemedik.
Bende öyle diyorum neden mutlu edemedik seni diye soruyorum yüzüme bile bakmadan kafasını çeviriyor sıpa. Canı istemezse hiç yüz vermiyor ama yanından da ayrılamıyoruz.
Cok korktum su 14.hafta baslayan ataktan okuduklarim simdiden düşündürdü beni ... zaten huysuz ve kolik bi kizim var nereye kadar tirmanabilir bu kriz bilmem
Benimde huysuz ve kolikti canım kızım tek farkı şu an çığlık atıp bi tık daha huysuzluk yapması oldu. Normal huysuz olmasa alışkın olmasam eminim daha zor gelirdi bu atak ama benim bünye alıştı ilgi isteyen ağlak bebeğe

Oyle bi farka raziyim bünye alisti zaten suan 13. Haftadayız bakalim basimiza neler gelecek

Sami beye nasıl gittiniz MHRS alarak mı ayaktan başvuru yaparak mi

Canım ankara için konuşayım. Bir tane üni hastanesini aramıştım(gazi) ve biz sünnet yapmıyoruz demişti. Ve hatta bir çocuk hastanesini aradım o da sünnet yapmıyoruz dedi(sami ulus) kadın doğum hastanesini (zekai tahir) aramıştım temmuz ayıydı daha ve kasıma gün vermişti en erken. O yüzden sen gitmeden bi ara sor sünnet yapıyormusunuz diye, her hastame yapmıyor.

İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız? Yani tahlildirde valka belirtiler var mıydı?

Evet belki de yapmıyorlardir sağol canım

Oyle bi farka raziyim bünye alisti zaten suan 13. Haftadayız bakalim basimiza neler gelecek
Öyle yada böyle buda geçicek alışırız ona da :)
Sami beye nasıl gittiniz MHRS alarak mı ayaktan başvuru yaparak mi
Yok canım ordan sıra aldım randevusuz gittim zaten cerrahlar çok yoğun olmuyor sanırım 10 dk bekledik sıra geldi

İdrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız? Yani tahlildirde valka belirtiler var mıydı?
Ben kilo alımı yavaş ve çok ağlıyor diye gitmiştim canım kilo alımını yeterli buldu ama yine de idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…