2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben uzun zamandır yüzü üstü yatırıyorum rahat uyuduğu için

Bugun hava yagmurlu dostlar, iyice mayiştim esneyip duruyorum
Aynı kasvetli hava var ama ben dışarı çıkmak istiyorum. Kocam gömleklerini ütüye vermek icin gitti. 15 dk da bırakıp dönmesi lazımdı ama dışarı çıkmak istediğimi bildiği için kızıda ona bırakacağımdan kaçtı. Telefonları açmıyor akşam 10 da bile gelse bende o gezmeye çıkacağım hodri meydan bakalım

Dün kaka testi için sabah 8 den öğleden sonra 3.30 a kadar hastanede nöbet tuttuk. Akıllı babam yapınca yetismez çocuğu götürün dedi. Yarım saat dışarda duramayan çocukla tum günü dışarda geçirmek korkunçtu. 120 + 90 cc mama ve çoğu otoparkta araç içinde gerçekleşen emzirmeye rağmen yapmadı. Emzirme odası tavuk kümesinden hallice darlıkta tek kisilikti 5 dk da bir kapı çalınıyordu. Sürekli gidip emzirdim defalarca gaz masajı yaptım en son dayanamadık eve döndük. Ve bingo 2 aydır her sabah 9 da kaka yapan kız dünü es geçip bugün 9 da yaptı. Parmağında oynatıyor bizi

Çoook teşekkürler canım sana özel mesaj attım ..

Bizim burda da hava 8 derece iğrenç kasvetli gri bi hava var.. Tam yatıp uyumalık
burasi da 12 derece. Kisliklari cikaramadim daha. Ustume bir sey de olmuyor ki. İlk 3 ay diye diye ne bulduysam yedim. Cocuk gazdan şişti ben yemekten
insallah suan geziyorsunuzdur canim

ay en korktugum sey o kaka testi cunku bizim hastaneye 30 dk da goturmek imkansiz, 40 dk bile belki imkansiz. bir de minnos 3 4 gunde 1 yapmaya basladi. Bugun yine kakasiz 3.gün. Neyse ki fitili aldim, evde bulunsun zaten son kullanma tarihi 2023

Emdikten sonra ne kadar sağıyordun cnm? Bende deneyebilirim bunu aslında. Benim kafama takılan 8-9 gibi uyuduğunda bebek yine iki veya üç saate bir sağmak gerekirmi sütün azalmaması için yoksa sabah beşe kadar sağmaz yada emzirmezsem de aynı oranda kalırmı sütüm . Birde bir kaç aya herLde süt artmış olur değilmi bebeğin isteğine göre. Bu emzirme konusunda çok cahil kaldım vallahi. Hala daha sütüm yetmiyor bebek kilo alamıyor sendromundayım

burasi da 12 derece. Kisliklari cikaramadim daha. Ustume bir sey de olmuyor ki. İlk 3 ay diye diye ne bulduysam yedim. Cocuk gazdan şişti ben yemekten

insallah suan geziyorsunuzdur canim
Ahahha ben de aynı valla ne bulursam yiyorum hiç affetmem kim vercek bakalım o kiloları sonra.. Süt olsun yr diye yemekten çatlıcam :))

Canım aynen sürekli bişeyler değişiyor elimizfe olmadan. Hiç belli bir uyku saatleri ve uyutma yöntemi yok.. Bir gün öyle bir gün öyle

Canım aynen sürekli bişeyler değişiyor elimizfe olmadan. Hiç belli bir uyku saatleri ve uyutma yöntemi yok.. Bir gün öyle bir gün öyle
Kesinlikle. Şaşırıp kalıyorum bazen. Hep böyle uyusa yüzüstü yatırırım ama yok bazen çığlık atıyor yatırdım diye hemen uyanıyor.

ay en korktugum sey o kaka testi cunku bizim hastaneye 30 dk da goturmek imkansiz, 40 dk bile belki imkansiz. bir de minnos 3 4 gunde 1 yapmaya basladi. Bugun yine kakasiz 3.gün. Neyse ki fitili aldim, evde bulunsun zaten son kullanma tarihi 2023
Ne zamandan beri böyle geç kaka yapıyor canım? Benimki de 1 haftadır böyle. Geçen gün 2,5 gün sonunda zorla yaptırttım bugün de 3. Gün olcak hala tık yok

Kesinlikle. Şaşırıp kalıyorum bazen. Hep böyle uyusa yüzüstü yatırırım ama yok bazen çığlık atıyor yatırdım diye hemen uyanıyor.
Artık ne sıkıntıları oluyorsa bilmiyoruz ki.. Bişeyler rahatsız ediuor onları yoksa uyymak istiyorlar gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyot

Ne zamandan beri böyle geç kaka yapıyor canım? Benimki de 1 haftadır böyle. Geçen gün 2,5 gün sonunda zorla yaptırttım bugün de 3. Gün olcak hala tık yok
2 haftadir canim. Dr 4. Gun yapmazsa fitil ver dedi. Hergun 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum. Eskiden ne cok kaka temizliyormusum ya onu fark ettim gecen haftasonu da hic yapmamisti, baban evdeyken yapsana evladimmmm

2 haftadir canim. Dr 4. Gun yapmazsa fitil ver dedi. Hergun 1 cay kasigi zeytinyagi veriyorum. Eskiden ne cok kaka temizliyormusum ya onu fark ettim gecen haftasonu da hic yapmamisti, baban evdeyken yapsana evladimmmm
Bize zeytinyağı falan ver demedi canım 10 güne kadar normal dedi. Sadexr çok aıkıntı verirse ateşini ölç poposundan dedi o uyarır dedi ama bi fayda etmiyor. Gerçi şimdilik iyi.. Peki fitildrn sonra yapıyor mu kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…