2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Öyle canım hepimizinki söyleniyor çığlık atıyor ve sakinlesmiyorlar

Bende bu aralar aldığım 6-9 aylarda aynı sorunu yaşıyorum birdaha etiket kesmiycem denemeden ...

Ozur dilerim yanlis anlamisim tazyik meselesi benimde bas belam ama ben cok sagim(siddetli) yaptigim icin oldu maalesef kizim tikanip duruyor emerken .... nasil cozulecek bilmiyorum ... geriye yaslanip emziriyorum yer cekiminin faydasi olur bekli diye... neyse hayirlisi.... laktoz intoleransı zor ... allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Ben de geriye yaslanıp emziriyordum hep yoksa boğulur gibi oluyordu ama 2 aydır mecburen ayakta emziriyorum şu laktoz intoleransı yüzünden. Teşekkür ederim :)

Aynı aynı, bu atay vurdu hepimizi

Ay deliricem ya, şu uyku egitiminde cocugu alsalar, uyumayi ogretip geri verseler keske. Ya da daha kolayi, uyku ilaci gibi uykusuz kalma ilaci uretsinler bari onu icelim de uyumadan yasayalim.

Yorganima sarilip uyumayi cooooooook ozledim cok!

Ay deliricem ya, şu uyku egitiminde cocugu alsalar, uyumayi ogretip geri verseler keske. Ya da daha kolayi, uyku ilaci gibi uykusuz kalma ilaci uretsinler bari onu icelim de uyumadan yasayalim.

Yorganima sarilip uyumayi cooooooook ozledim cok!
O ilaçtan bana da lazım, keşke olsa. Uzanarak uyumak istiyorum artık. Koltukta da olur, yeter ki uzanayım. Oturduğum yerde uyumaktan her yerim ağrıyor artık.

Canım ben de yaklŞık bir 3.hafta aynı senin gibi sıkıntıdan günde en fazla 2 tane içtim bi ara. Her hangi bir sıkıntı yaşamadım fakay vicdan azabından ölücektm ki bıraktım bi daha da ağzıma sürmrm. Seni de tebrik ederim bıraktgn için. Bnce bekle deeim canım. Kafana kmseyş ve hiç bişey takma. Poztf düşün ve bak bakalım kendn evde 1 haftada ne kadar kilo alıck mamasız... Sonra bakarsın duruma göre ki ben yeticeğine inanıyorum..

Şimdiden iyi tatiller canım bol bol dinlenirsin sende. Ben her fırsatta verdim anneme uyuyamasamda dinlendim. Anneler başka oluyor. Herşeyini düşünüyorlar.
Bana da aynısını söyledi doktor enfeksiyonla başedemezde artar kullan dedi kullandık canım geçti 1 haftada sizede geçmiş olsun inşallah atlatırsınız. Antibiyotik bi tedavi yöntemi sonuçta içini ferah tut doktor verdiyse bi bildiği vardır.

Bizim normalde 23 ekim gösteriyor ama erken girmiş olabiliriz acayip huysuz acayip bağırıyor. Çığlık atmayı öğrendi hanımefendi bide bunu her ağlamasında yapıyor mırıl mırıl ağladığı zamanlarda çığlığı seçti.

Benimki de bir hafta erken girmişti canım galiba tam tarih beklememeliyiz

Benimki de bir hafta erken girmişti canım galiba tam tarih beklememeliyiz
Doğrudur canım daha önceki ataklarda bu kadar bariz değişimler olmamıştı hafif huysuzluklar vardı tarihe bile sonradan bakıyordum bu baya zorlu geçicek sanırım bide 1 ay sürüyormuş. Allah hepimize sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…