2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kalmaya gelmiyoruz diyen eltimler dün akşam 5 te geldiler. Kb in bırda arkadaşı varmış gelir gelmez onu aradı ve telde direk bıgün bırdayız demesin mi ki zaten 5 te gelen niye gelcek. Yediler içtiler lcw den bi pantolon ceket almış sonra demesin mi çeyrek borcumuz olsun haftaya gelseydik alcaktım haftaya sen yolmuşsun diye bana. Aa insan yeğenini çok önemaemişsin maşallah 13 aydır bi çeyrek alamamışsın sanki dün yerden bitti de aniden bi yeğen çıkoverdi. Almadın madem niye geliyorsun bebek görmeye dört dörtlük hayatlarında görmedikleri sofralar kuruldu yediler içtiler sabah kahvaltı bide bizim arabayla 100 km arkadaşıyla buluşmaya gitti. Oğlu 1 ay bende kaldı ne eltim ne o bunun için teşekkür etmediler. Sonuç şuan eşimin yüzünü görmek istemiyorum ailesi yüzünden tartışırım diye. çok moralim bozuk ağlıyorum sinirden

canim arkadasin bebegi ikinmaktan gobek fitigi oldu o yuzden korkuyorum. Fitili evde bulunsun lazim olabilir diye aldim. 4.gün yapmazsa verecegim. 4.gunde yapiyor genelde

Yanlış anlama ama dangalaklık bedava. Ben de sinir oluyorum saçma sapan görgüsüzlüklere. Sen çok iyi ağırlamışsın ama eşinin hatrına canım işte, o da bir kere olur. İnsan yaptığı şeylere karşılık beklemezken en azından bir teşekkür bekliyor değil mi. Boş ver sıkma canını Allah bilsin yaptığını... O güzel canını da sıkıp kendini üzme boşu boşuna. Bir insan bir kere yapar ikinci için yüz olması lazım.

29 ekimde kafani dagitirsin canim ailenle gidince. Ben cinnet de gecirsem gidemiyorum bir yere... Şoyle kafa dagitmayi cok isterdim uzaklasip...

C cisse0932 benim bir çocuğu olan kaynım da bebeğim 2 aylıkken yenge değişik şeyler tatttırıyor musun limon gibi reçel gibi dedi. Ben ise çok şaşırdım hiç beklemezdim ondan, çocuk bakımı hakkında çok atıp tuttu çünkü.

Cahil hem bilmez hem de bilmişlik taslarmış..
Yemin ediyorum bazen kaçıp hızlıca uzaklaşmak istiyorum ama imkan yok.

29 ekimde kafani dagitirsin canim ailenle gidince. Ben cinnet de gecirsem gidemiyorum bir yere... Şoyle kafa dagitmayi cok isterdim uzaklasip...
Evet canım ailem var iyiki. Kız kardeşimden tica ettim zaten bende kaldı dün geldi onlarla yalnız bırakmadı. Ama bu kadar genişlik görmedim. 9 ay hamilelik 4 aylık olmuş 1 ay oğlunuz kalmış bi yelek bile örmemişsn geliyorsun bu hafta maaş almamıştım çeyrek borcumuz olsun be demek ya. Alınca gel ki yeğenin yerden bitmedi 13 ay olmuş geleli. Yazıklar olsun. Altında değilim ihtiyacım yok ama bu nasıl genişlik rahatlık

Canım benimkinin de kalır yanı yok daha kelimeyle cümlenin farkını bilmiyor. Bide oğlu bende 1 ay kaldı teşekkür bile etmedi aramadı bile kalabilir mi diye bana emzirirken görüöcemizin kızı sürekli zile basıp rahatsız ediyormuş da surat asıyormuş ona onu anlatmasın mı? Nasıl şok oldum kendinibilmezlikte son nokta. Senin 21 yaşındaki(beyin yaşı 10 ) oğlun 1 ay kaldı ben emzirirken bizde ve eve geleceğin zaman ara haber ver dememe rağmen hiç aramadı zart zurt kafasına göre geldi eve amcası işteyken ben ne yapmalıydım o zaman? Eşim bunlar gibi değil ama abisine tepki koyamıyor ve ben eşimden soğuyorum bunları gördükçe

İşte insanı zaten o yıkıyor. Eşinin tepkisizliği...
Göz ardı etmeni de istiyordur değil mi?
Bende de aynı dert var ama eş yakınlarının başka türlü laf söz saçma sapan türlü istekleri vs.

canim arkadasin bebegi ikinmaktan gobek fitigi oldu o yuzden korkuyorum. Fitili evde bulunsun lazim olabilir diye aldim. 4.gün yapmazsa verecegim. 4.gunde yapiyor genelde
Csnım benimki ıkınmıyordu bile.. Az ömce suratında bi ıkınma ifadesi oluştu aldım karnını ovaladım ıkındı ve yaptı.. Demek ki ıkınmakla sorunu yok..

Cnm benim sütüm çok çok az dört aylık oldu, sütmün artmayacağını biliyorum da rahatlamak için bile emse ona razıyım
Anlıyorum cnm seni sinir olmamak ne mümkün bu gibi durumlarda, ben de eşimin ailesinden düşüncesizlik çok gördüm ve moralimi bozduğumla kaldım, bebeğin de var boşver de cnm

Artık ne sıkıntıları oluyorsa bilmiyoruz ki.. Bişeyler rahatsız ediuor onları yoksa uyymak istiyorlar gözünden uyku akıyor ama uyuyamıyot
Aynen. Gözleri kıpkırmızı oluyor, esniyor ama memeye geldiği an gerinip kafasını geri atıyor, ağlıyor. Bir de benim kereta uyanıkken yüzüstü yatırınca ağlıyor ama uykuda yatırıp öyle uyanınca kafasını yukarı kaldırıp etrafa bakıyor :) madem kaldırabiliyorsun kafanı o kadar, gündüz niye ağlıyorsun be oğlum diyorum ben de :) güçlensin diye yüzüstü koymaya çalışıyorum ama anında çığlık atıyor beyefendi. Nasıl emeklemeyi planlıyorsa yüzüstü yatmaya yatmaya artık.

Benimki geğirme ihtiyacı olunca o hareketi yapıyor.
Benim oğlan da yüzüstü durmuyor. Bana benzerse hiç emeklemeyebilir. Ben sadece popo üstünde kendimi attıratak ilerlermişim. Sanırım kollar güçsüzdü

burasi da 12 derece. Kisliklari cikaramadim daha. Ustume bir sey de olmuyor ki. İlk 3 ay diye diye ne bulduysam yedim. Cocuk gazdan şişti ben yemekten

insallah suan geziyorsunuzdur canim
Carrefour da bezler %20 indirimde diye oraya gittim sudan çıkmış balık oldum üstüne atm kartımı alıkoydu oh mis

bir de onlarin cocugu en olmadik zamanda uzun sure sizde kalmis, insan bir minnet duyar takdir eder. Cok dusuncesizlermis ya

Carrefour da bezler %20 indirimde diye oraya gittim sudan çıkmış balık oldum üstüne atm kartımı alıkoydu oh mis
yaa tuh simdi bankaya dert anlatacaksin yenisini gonderin diye. Neyse en azindan degisiklik olmustur markete gitmek bile

Csnım benimki ıkınmıyordu bile.. Az ömce suratında bi ıkınma ifadesi oluştu aldım karnını ovaladım ıkındı ve yaptı.. Demek ki ıkınmakla sorunu yok..
ay darisi basimiza =)) iyi canim, sen anlarsin zaten kipkirmizi oluyorlar kendilerini sıkıyorlar, rahatsiz olduklari belli oluyor.

kızlar oyun minderini nasıl tercih etmeliyim siz hangisini aldınız

Gerçekten tam bir terbiyesizmiş eltin de kaynında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…