- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.441
Aynen, istemediği zaman takla atsan gülmüyor. Sonra saçma bir hareketime güldü diye şebek modunda takılıyorum gülsün diye.Bende öyle diyorum neden mutlu edemedik seni diye soruyorum yüzüme bile bakmadan kafasını çeviriyor sıpa. Canı istemezse hiç yüz vermiyor ama yanından da ayrılamıyoruz.
Benimde huysuz ve kolikti canım kızım tek farkı şu an çığlık atıp bi tık daha huysuzluk yapması oldu. Normal huysuz olmasa alışkın olmasam eminim daha zor gelirdi bu atak ama benim bünye alıştı ilgi isteyen ağlak bebeğe
Yasal durumu bilmiyorum ama merkezi sistemli evi olan arkadaşlarımın bir kasımda başlıyorduKizlar annemlerin evi sıcacikti.Bugun gece cok üşüdük. Isitici da yetmedi .Ogluma sarıldım hep kulagini bile örttüm buz gibiydi.Kac kez soyledik ama hala acmadilar dogalgazi.Evlendigimden beri bu apartmandayim yani 4 .kiş olacak .Bu seneye kadar erkenden acip abartili abartili actilar .Cogu zaman pencere actik o derece .Ama simdi tek bebek bizimki diye acmiyorlar .Iyi de sadece bebek üşümüyor ki biz de üşüyoruz.Sanki 15 Ekimden sonrasi icin yasal bir hüküm vardi .Yonetmelige de goz attim ama bir turlu bulamıyorum. Fikri olan var mi?
Benimkilerde çok ağlıyor biliyorsun ama hiç tahlil falan istemedi doktorÖyle yada böyle buda geçicek alışırız ona da :)
Yok canım ordan sıra aldım randevusuz gittim zaten cerrahlar çok yoğun olmuyor sanırım 10 dk bekledik sıra geldi
Ben kilo alımı yavaş ve çok ağlıyor diye gitmiştim canım kilo alımını yeterli buldu ama yine de idrar tahlili istedi enfeksiyon çıktı
Bugun bir kez daha söyleyeceğiz .Üşüyoruz ya cocugu hasta etmekten korkuyorum.Benimki zaten bana yapisik.Mutfaga goturemedigim icin ac kalıyorum.15 ekimden önce yakmak kanunen yasak sonrasında yakmak serbest oluyor zorunluluk hükmü yok diye biliyorum.
1 kasima kadar donarız gece cok soguk oluyor.Su ana kadar hep boyle olsaydi takilmazdim .Ama 3 sene boyunca hava sicakken basladilar acmaya .Bu sene ne olduysa artik ..Yasal durumu bilmiyorum ama merkezi sistemli evi olan arkadaşlarımın bir kasımda başlıyordu
Ağlayan çocuk sakinkende çığlık atmaya başlıyor. Bildiğin bana bakın ben burdayım diye bi çığlık öyleki alt kattakiler gülüyormuş uyandı diyeCok korktum su 14.hafta baslayan ataktanokuduklarim simdiden düşündürdü beni ... zaten huysuz ve kolik bi kizim var nereye kadar tirmanabilir bu kriz bilmem
Ağlayan çocuk sakinkende çığlık atmaya başlıyor. Bildiğin bana bakın ben burdayım diye bi çığlık öyleki alt kattakiler gülüyormuş uyandı diye
tek olmak cok zor, her pazartesi esim ise gidiyor diye ben sendroma giriyorum yaO ilaçtan bana da lazım, keşke olsa. Uzanarak uyumak istiyorum artık. Koltukta da olur, yeter ki uzanayım. Oturduğum yerde uyumaktan her yerim ağrıyor artık.
verem haric 2. Aydaki asilarin tekrari var, hic korkma korktukca korktugumuz basimiza geliyor.4. ay aşısını yaptıranlar, ne gibi sorunla karşılaştı? Ateş, meme reddi var mı
bizim doktorumuz gunde 1 cay kasigi dediGünde 3 tatlı kaşığı çok değil mi ya. Ben bir kaç damla damlatıyorum bazen günde sadece.
cok gec kaldilar sanki antalyada mi yasiyorsunuz ya ic anadolu ne kadar sogukBugun bir kez daha söyleyeceğiz .Üşüyoruz ya cocugu hasta etmekten korkuyorum.Benimki zaten bana yapisik.Mutfaga goturemedigim icin ac kalıyorum.
1 kasima kadar donarız gece cok soguk oluyor.Su ana kadar hep boyle olsaydi takilmazdim .Ama 3 sene boyunca hava sicakken basladilar acmaya .Bu sene ne olduysa artik ..
Acana kadar her gun rahatsiz etcem yonetici beyi.
bizimde hep erken açarlardı bu sene ne olduysa oylama yapıldı yakılmasına dendi ama yarın açılacakmış sanırım inşallahKizlar annemlerin evi sıcacikti.Bugun gece cok üşüdük. Isitici da yetmedi .Ogluma sarıldım hep kulagini bile örttüm buz gibiydi.Kac kez soyledik ama hala acmadilar dogalgazi.Evlendigimden beri bu apartmandayim yani 4 .kiş olacak .Bu seneye kadar erkenden acip abartili abartili actilar .Cogu zaman pencere actik o derece .Ama simdi tek bebek bizimki diye acmiyorlar .Iyi de sadece bebek üşümüyor ki biz de üşüyoruz.Sanki 15 Ekimden sonrasi icin yasal bir hüküm vardi .Yonetmelige de goz attim ama bir turlu bulamıyorum. Fikri olan var mi?
ben çocuk hastanesinden 22kasıma aldımŞimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
Evet kuzum maalesef yacok gec kaldilar sanki antalyada mi yasiyorsunuz ya ic anadolu ne kadar soguk
Ay darisi başımıza .Uzerini iyi örtüyorum ama kulaklari yüzü üşüyor.bizimde hep erken açarlardı bu sene ne olduysa oylama yapıldı yakılmasına dendi ama yarın açılacakmış sanırım inşallah
ben çocuk hastanesinden 22kasıma aldım
Canım ben sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Bir hafta her emzirmeden sonra sütünü sağ arttırmak için. Sağdığın sütü de bir sonraki emzirmede bebeğine verebilirsin. Hiç mamaya bulaşma. Bir hafta sonra kilosunu kontrol ettir. Eğer ki kilo alımı olmamışsa mamaya öyle başla. Çünkü mamaya başlarsan sütün iyice azalırsa benim gibi toparlayamayabilirsin.Merhaba guzel anneler..19 cuma kizimi 3 aylik kontrolune goturdum. Ilk iki ay 1 er kg almisken bu ay 500 gr almis
Sadece anne sutuyle besleniyor. Son 3 haftam ailevi meselelerle gercekten cok stresli gecti ve bu surecte gunde birkac sigara ictim ve sanirim bunlarin etkisiyle sutum azaldi veya kalitesi dustu. Dr gunluk 120 ml mama takviyesine baslamalisin dedi. Moralim cok bozuldu aninda sigarayi kestim. Henuz mamaya baslamadim. Acaba sutumu artirabilirmiyim yoksa hemen mamaya baslasammi napacami sasirdim
Kizlar bebeklerinizle nasil aktiviteler yapıyorsunuz?Merak ediyorum.
Ay geçen bi şarkı soyledm ama tam uydurmasyon söz müzik bana ait uydurdum uydurdum söyledim gozumun içine bakıyodu gülüyodu halime :))Sabahları egzersiz yaptırıyorum kol ve bacaklarına. Çok hoşuna gidiyor ve gülüyor yaparken. Siyah beyaz kartları gösterip konuşuyorum. Çıngırak diş kaşıyıcı vs oyuncakları tutup bırakmasına ve dokularına elemesine yardım ediyorum. Yüzüstü yatmayı hiç sevmese de arada yatırıp hem gaz çıkarmasına hem de aynadan kendini görmesini sağlıyorum.sırt üstü yatarken ayaklarını hareket ettirip dikkatini çekiyorum. Havaya kaldırıp tutmaya çalışıyor o da. Yüzüme burnuma gözüme kulağıma dokundurup isimlerini söylüyorum. Kamyon aldın düdüğüne bastım bip oynuyorum onun yüzüne dokunarak. Çıngıraklı bileklik ve çorap almıştım onları takıyorum. Hoşuna gidiyor. Ce e yapıyorum. Sesli harfleri çıkarıyorum. Dinliyor beni. Onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum gülüyor o da. Aklıma gelenler bunlar canım. Türlü türlü uydurma şarkıları da unutmayalım :)
bizimkide öyle canım elektrikli sobaya yatıyoruz zaten bu ay ki elektrik faturasını düşünemiyorum bugün yarın gelirEvet kuzum maalesef ya
Ay darisi başımıza .Uzerini iyi örtüyorum ama kulaklari yüzü üşüyor.
Aynı benimki de acayip bağırıyor değişik değişik sesler çıkarıyor.. Tam ağlamak denemez ama garip işte :)) dün gece delirtti beni 3 sAatte zor uyuttum sonra da zırt pırt uyandı normalde 5 saat uyurfu deliksizDoğrudur canım daha önceki ataklarda bu kadar bariz değişimler olmamıştı hafif huysuzluklar vardı tarihe bile sonradan bakıyordum bu baya zorlu geçicek sanırım bide 1 ay sürüyormuş. Allah hepimize sabır versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?