2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen, istemediği zaman takla atsan gülmüyor. Sonra saçma bir hareketime güldü diye şebek modunda takılıyorum gülsün diye.

Kızlar dün akşam o kadar elti stresinden sonra kuzenim çağırmıştı onlara gittik gelin kahvaltılık yiyelim dedi. Neyse gittik oturduk masaya ablam biraz dikkatsizdir aldı eline 3 5 tabak havadan lavaboya bir bıraktı bizimkide babasının onzunda uyukluyordu. Bir çığlık bastı ama nasıl ağlıyor yakasına da yapışmış eşimin korkudan. Hiç böyle ağlamamıştı sünnette bile. Sonra da sürekli mızmızlandı hıçuzursuz oldu kalktık sofradan eve geldik. Eşim de ablama kızdı zaten durmak istemedi. Bence atak da daha tedirgin ve korkak da oluyorlar 12. Haftadayız biz de

Yasal durumu bilmiyorum ama merkezi sistemli evi olan arkadaşlarımın bir kasımda başlıyordu

Benimkilerde çok ağlıyor biliyorsun ama hiç tahlil falan istemedi doktor

15 ekimden önce yakmak kanunen yasak sonrasında yakmak serbest oluyor zorunluluk hükmü yok diye biliyorum.
Bugun bir kez daha söyleyeceğiz .Üşüyoruz ya cocugu hasta etmekten korkuyorum.Benimki zaten bana yapisik.Mutfaga goturemedigim icin ac kalıyorum.
Yasal durumu bilmiyorum ama merkezi sistemli evi olan arkadaşlarımın bir kasımda başlıyordu
1 kasima kadar donarız gece cok soguk oluyor.Su ana kadar hep boyle olsaydi takilmazdim .Ama 3 sene boyunca hava sicakken basladilar acmaya .Bu sene ne olduysa artik ..
Acana kadar her gun rahatsiz etcem yonetici beyi.

Cok korktum su 14.hafta baslayan ataktan okuduklarim simdiden düşündürdü beni ... zaten huysuz ve kolik bi kizim var nereye kadar tirmanabilir bu kriz bilmem
Ağlayan çocuk sakinkende çığlık atmaya başlıyor. Bildiğin bana bakın ben burdayım diye bi çığlık öyleki alt kattakiler gülüyormuş uyandı diye

Ağlayan çocuk sakinkende çığlık atmaya başlıyor. Bildiğin bana bakın ben burdayım diye bi çığlık öyleki alt kattakiler gülüyormuş uyandı diye
kendimi hic hazir hissetmiyorum bu atağa benim kiz simdi bile apartmanı ayaga kaldırıyor neyse bakalim yasayip göreceğiz

Kızlar 14. Hafta atağı şu ana kadar olan en zor atak. Kızımın beklenen Doğum tarihi 25 hazirandı. Bir hafta geç doğdu yani 2 temmuz doğumlu. 3 haftadır çok mızmız. En kötü yanı gece uykusu çok düzenliyken birden bozuldu. Uykuya dalmakta çok zorlanıyor ve sık uyanıyor

O ilaçtan bana da lazım, keşke olsa. Uzanarak uyumak istiyorum artık. Koltukta da olur, yeter ki uzanayım. Oturduğum yerde uyumaktan her yerim ağrıyor artık.
tek olmak cok zor, her pazartesi esim ise gidiyor diye ben sendroma giriyorum ya

cok gec kaldilar sanki antalyada mi yasiyorsunuz ya ic anadolu ne kadar soguk

bizimde hep erken açarlardı bu sene ne olduysa oylama yapıldı yakılmasına dendi ama yarın açılacakmış sanırım inşallah

Şimdi baktım da devlet Hastanesi'nde de 3 tane çocuk cerrahi var oraya gidicem muhtemelen. Genel anestezi almasını istemiyorum
ben çocuk hastanesinden 22kasıma aldım

cok gec kaldilar sanki antalyada mi yasiyorsunuz ya ic anadolu ne kadar soguk
Evet kuzum maalesef ya
bizimde hep erken açarlardı bu sene ne olduysa oylama yapıldı yakılmasına dendi ama yarın açılacakmış sanırım inşallah

ben çocuk hastanesinden 22kasıma aldım
Ay darisi başımıza .Uzerini iyi örtüyorum ama kulaklari yüzü üşüyor.

Canım ben sana şöyle bir tavsiye verebilirim. Bir hafta her emzirmeden sonra sütünü sağ arttırmak için. Sağdığın sütü de bir sonraki emzirmede bebeğine verebilirsin. Hiç mamaya bulaşma. Bir hafta sonra kilosunu kontrol ettir. Eğer ki kilo alımı olmamışsa mamaya öyle başla. Çünkü mamaya başlarsan sütün iyice azalırsa benim gibi toparlayamayabilirsin.

Kizlar bebeklerinizle nasil aktiviteler yapıyorsunuz?Merak ediyorum.

Sabahları egzersiz yaptırıyorum kol ve bacaklarına. Çok hoşuna gidiyor ve gülüyor yaparken. Siyah beyaz kartları gösterip konuşuyorum. Çıngırak diş kaşıyıcı vs oyuncakları tutup bırakmasına ve dokularına elemesine yardım ediyorum. Yüzüstü yatmayı hiç sevmese de arada yatırıp hem gaz çıkarmasına hem de aynadan kendini görmesini sağlıyorum.sırt üstü yatarken ayaklarını hareket ettirip dikkatini çekiyorum. Havaya kaldırıp tutmaya çalışıyor o da. Yüzüme burnuma gözüme kulağıma dokundurup isimlerini söylüyorum. Kamyon aldın düdüğüne bastım bip oynuyorum onun yüzüne dokunarak. Çıngıraklı bileklik ve çorap almıştım onları takıyorum. Hoşuna gidiyor. Ce e yapıyorum. Sesli harfleri çıkarıyorum. Dinliyor beni. Onun çıkardığı sesleri taklit ediyorum gülüyor o da. Aklıma gelenler bunlar canım. Türlü türlü uydurma şarkıları da unutmayalım :)

Ay geçen bi şarkı soyledm ama tam uydurmasyon söz müzik bana ait uydurdum uydurdum söyledim gozumun içine bakıyodu gülüyodu halime :))

Aynı benimki de acayip bağırıyor değişik değişik sesler çıkarıyor.. Tam ağlamak denemez ama garip işte :)) dün gece delirtti beni 3 sAatte zor uyuttum sonra da zırt pırt uyandı normalde 5 saat uyurfu deliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…