- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.641
Amaaan boşver canım görüşmezsin daha da. Emin ol erkekler zamanla gerçekleri görüyorlar. Eşin de görecek birgün acı bir şekilde gerçekleri. Benim eşim de geçen sene abisinin ailesinin ne mal olduğunu gördü götürmüyor beni kendisi de gitmiyor. Utanmadan oğullarını 1 ay bende kaldırdılar kendileri bebek görmeye geldiler güta yatılı ama altın alamamışlar. Çocuk olmuş 4 aylık duygu sömürüsü yapıyor bide nerdeyse ben altın takcaktım adama:) kv desen hastanede durmadan görümcem için yazık o devlette yaptı o napsın yazık onun odası şöyleydi o napsın deyip durdu. Karı koca öğretmenler görğmcemler yapsaydı özelde ben napim. Valla bir güzel odadan kovdum. Kardeşleri de aradı açmadım eşimi aramışlar emziriyor meşgul demiş. Artık idare edeceğiz. Değiştiremiyosun işte malesef.cok iyi anliyorum canim
Allah'a havale hepsi
Yapacaklari 1 tas corba halbuki. O gereksiz.haset ceneleri hic susmadi ki.
Cok emiyor obez olacak diyorlarmis eşime. Bana diyor ki, sana da soylerlerse kafama.takma, he de gec.
Bana ayar verene kadar onlara ayar versene...
Sonra cocuk gece uyumuyor diyorsun açtir, mama ver sutun yetmiyordur diyorlar. 10 dk once obezdi hani?
Sanki dogum oncesi.kafada guzelce planlamislar soyleyecekleri pislikleri, o lohusalikta butun hepsini kustular. kv gelip yiyip icip oturmak istiyordu, bulasiklari kaldirmadan cekmis gitmis. Ben topluyordum. Ozelde dogum yapmami kiskandi, devlette doguranlarin cani yok mu vs dedi. Ki hastane masrafi ablamin dogum hediyesiydi, pașa oglunun parasi degildi(!) kadin iyilesmemi kiskandi, ben hemen neden ayaga kalkmisim, yatacakmisim, onlar bebege bakacakmis hem de 40 gun! Kadin ona ihtiyacim yok diye delirdi. Hergun evine giderken zaten bana.bu evde ihtiyac yok diyordu, gule gule demek yerine
bir de bu benden çekinmelerine ragmen(!) soyledikleri... Onceden baska.konularda susup oturmus birisi olsaydim daha neler diyeceklerdi yapacaklardi dusunemiyorum.
Canım diş çıkarırken nasıl belirtiler vardı? İshal falan oldu mu? Benim oğlum elini ağzına sokuyor sürekli salya akıtıyor. Emiyor mu diye merak ettim parmağımı büküp ağzına koydum bildiğin ısırıyor emmiyor. Anlamadım ki dişi mi çıkcakSenin bebekteki uyumuyo ben kafayı yemek uzereym hep çığlık çığlıga uyumaya calisrken bide 2.disi cikario aceleci onunda etkisi var muhtemelen bitiklerdeym
Canım sizde de mi besin alerjisi var? Belirtiler neydi? Kakada lökosit falan var mıydı? Bende 2 haftadır diyetteyim. Süt diyeti. Bizim gaz yok ama kaka yeşil mukuslu ve lökosit aşırı yüksekti 11 falan antibiyotik alıyor mecbur ve ben diyetteyim.Doktoruna bugün 4.aydan sonra gaz problemi ortadan kalkar demiştiniz daha rahat olmasını bekliyordunuz ama bir düzelme yok dedim. 4. Ayda artık gazını çıkarmaya başlar seninki besin alerjisi ve reflüsü yönüyle değerlendirilecek yakın zamanda bir düzelme bekleme dedi. Tamamm oldu o zaman canım dicektimde neyse
Kesinlikle bizim gibi anlayamıyor kimse. 12 saat uyudu bu sefer pış pış kayıp uyanmasın diye uğraşarak ve eşim diyor artık 3 4 saat uyumaz bu çocuk diye. Kayınpederim de diyor 6 saat kadar uyanık tutun da gece uyusun. Güldüm sadece. Uyandığını üstünden 1.5 2 saat geçti ve uyumak için ağlamaya başladı çocuk ve şuan uyuyor :) sadece gülüyorum artık insanlara :)Aç ve uykusu var canımbiliyorum oğlumu annem de bakamiyordu tam olarak zaten o kadar nazlı ve ne istediği anlaşılmıyor ki bir tek ben cozebilirim. Diyelim ki acikti ve mama 5 dk geç kaldı. Önceden hiç belirti vermeyip sonra dünyayı yıkıyor ve inat edip içmiyor. Güçsüzlük ten bayılana kadar da ağlıyor. Tam içerken ağzından biberon çıktı diyelim gene çığlık çığlığa. Gören sanar ki doydu da bıraktı ama yok binbir emek sakinleştirip tekrar icirmem gerek. Öyle yapmasam açlıktan ağlamaya devam cunku. Veya uykusu var ama az uyudu kendi uyandı müthiş bir enerjiyle. Ben biliyorum ki az uyuduğu için her şeye ağlayacak. Bir başkası bunu bilip ona göre davranamiyor. Böyle türlü türlü huyları var. Babası da o kadarını anlayamiyor Afilim92
Bitmek bilmeyen gaz problemi, sürekli huzursuzluk, mukuslu ve gürültülü kaka, kulak arkasında döküntü, hırıltılı nefes alımı belirtileriydi. Kaka testini veremedik cumartesi hastane bahcesine tüm gün kamp kurduk o günü es geçti yapmadı. Yakındaki hastaneyi doktor kabul etmiyor 40 dk da yetiştirmek imkansız ne zaman halledebiliriz belirsizCanım sizde de mi besin alerjisi var? Belirtiler neydi? Kakada lökosit falan var mıydı? Bende 2 haftadır diyetteyim. Süt diyeti. Bizim gaz yok ama kaka yeşil mukuslu ve lökosit aşırı yüksekti 11 falan antibiyotik alıyor mecbur ve ben diyetteyim.
Bizimki elimi yakalayınca zorla kendisi ağzına götürüp ısırmaya uğraşıyorCanım diş çıkarırken nasıl belirtiler vardı? İshal falan oldu mu? Benim oğlum elini ağzına sokuyor sürekli salya akıtıyor. Emiyor mu diye merak ettim parmağımı büküp ağzına koydum bildiğin ısırıyor emmiyor. Anlamadım ki dişi mi çıkcak
Ay kendimi gördümDoktoruna bugün 4.aydan sonra gaz problemi ortadan kalkar demiştiniz daha rahat olmasını bekliyordunuz ama bir düzelme yok dedim. 4. Ayda artık gazını çıkarmaya başlar seninki besin alerjisi ve reflüsü yönüyle değerlendirilecek yakın zamanda bir düzelme bekleme dedi. Tamamm oldu o zaman canım dicektimde neyse
Eğer kendin bakacaksan istediğin gibi uyutabilirsin. Ama ise döneceksen maalesef haklılar çünkü hiçkimse senin kadar onu düşünmeyecek kendi ailende dahil televizyon izlemek torundan önemliYa çocuğu uyurken sesli ortamda uyut, sese alıştır olayını anlamıyorum hiç. Ben kendim sesli ortamda uyuyamıyorum ki bunu çocuktan niye bekleyeyim. Kendim sesli ışıklı ortamda uyuyamam ama çocuğum buna alışsın çok saçma geliyor bana. Haksız mıyım?
Yok kendim bakacağım ama kayınvalideme geçince sessiz durmamak inadına ses yapmak için uğraşıyorlar. Neymiş sese alışsınmış. Çocuk zaten gaz yüzüne zar zor uyuyor ya ne sesi?! Ben çocuğu uyutmak için o kadar uğraşıyorum karşılığında sese uyanınca çok sinirleniyorum.Eğer kendin bakacaksan istediğin gibi uyutabilirsin. Ama ise döneceksen maalesef haklılar çünkü hiçkimse senin kadar onu düşünmeyecek kendi ailende dahil televizyon izlemek torundan önemli
Evet 2.cikio hemde inanilmaz acelemiz var gaz dis birbirine girdi. Jel var kac gundur boslamstm surdum yine insallah ise yariodurdiş mi? Oo Allah yardimcin olsun canim ya masallah erkenci çikmis kuzu. Kremi falan yok mu bunun, vardi sanki, arkadasim suruyordu bebegin dis etlerine, rahatlatiyordu
Elleri surekli agzinda tukuruk yapip duruo ama bunlar bunun belirtisimi butun bebeklerdemi var bilemiyorumCanım diş çıkarırken nasıl belirtiler vardı? İshal falan oldu mu? Benim oğlum elini ağzına sokuyor sürekli salya akıtıyor. Emiyor mu diye merak ettim parmağımı büküp ağzına koydum bildiğin ısırıyor emmiyor. Anlamadım ki dişi mi çıkcak
Çok sık tekrarlarsa o zaman alerji düşünülür canım. İlk kez mı olduBenim kızımın çenesi ve dudak üstü nokta nokta döküntü olmuş salyadan desem salya hep vardı niye oldu ki alerji olsa heryerinde olur değil mi
İnşallah çıkar bir an önce. Alıştı mı ağlıyor mu ?Evet canım Ayın 10unda kontrolümüz var tekrar usg çekilecek ona göre ya çıkaracağız ya da devam edilecek
O dışardayken geçerli. Evde hiç işlemiyor öyle bir şey. Sadece şöyle bir şey var evde doğal ses varsa çamaşır bulaşık makinesi sesi gibi onlara uyanmıyorlar e ona da sesli ortam denmez herhalde.Ya çocuğu uyurken sesli ortamda uyut, sese alıştır olayını anlamıyorum hiç. Ben kendim sesli ortamda uyuyamıyorum ki bunu çocuktan niye bekleyeyim. Kendim sesli ışıklı ortamda uyuyamam ama çocuğum buna alışsın çok saçma geliyor bana. Haksız mıyım?
İki gündür çok fena canım ataktan herhalde geçip geçip geri mi geliyor acaba anlamıyorum. Aldım ayağıma 3 buçuk saat uyuduk o şekilde koltukta. Sonra kalkış o kalkış arada bı 10 dj daldı bı daha şimdi uyudu. Gündüz uykulari düzene gireceğine daha da rezil hale geliyor. Ne kadar yumuşak davransam da hiç yalnız birakmasam ve okşasam da uyku saatinde odaya girince susmadan ağlıyor.Benim kızım da aynı şekilde tepkiler veriyor aç ama dakik olmalısın, uykusu var ve hemen uyutmalısın geç kaldığında daha çok ağlıyor şimdi ne durumdasınız eve gitmişsindir gerçi
Heee yine bir taşın altından daha KV çıktıYok kendim bakacağım ama kayınvalideme geçince sessiz durmamak inadına ses yapmak için uğraşıyorlar. Neymiş sese alışsınmış. Çocuk zaten gaz yüzüne zar zor uyuyor ya ne sesi?! Ben çocuğu uyutmak için o kadar uğraşıyorum karşılığında sese uyanınca çok sinirleniyorum.
Cunku kendilerini kasmayacak daha cok yayilacaklar .Cocuk orda uyumak icin cebellesirken gülecek ,eglenecekler .Gecende kv ye gittik ..Esim onden gitti uyuyor sessiz olun diye uyardi .Her seferinde apartmani ayaga kaldırıyor .Aşkooomm oglooom canoom sen mi geldin diye .Tamam dedi odaya götürünce pesimden geldi .Aman uyanir zaten bi seveyim dedi ve dürtü. Bu kadar insafsizlik olmaz dedim bagirdim.Ya çocuğu uyurken sesli ortamda uyut, sese alıştır olayını anlamıyorum hiç. Ben kendim sesli ortamda uyuyamıyorum ki bunu çocuktan niye bekleyeyim. Kendim sesli ışıklı ortamda uyuyamam ama çocuğum buna alışsın çok saçma geliyor bana. Haksız mıyım?
Benimki eger uyuyacaginda normal akisinda bir ses varsa uyuyor etkilenmeden .Ama sessizken ortama ses gelirse uyaniyor. Simdi yatak odamiz soguk olunca oturma odasında uyutuyorum gunduz .O esnada tv acik oluyor .Bugun tv sesi kisikti asansörün orda gürültü yapti komsular .Hemen uyandi.Gunu 1 bucuk saatle kapattık yine.O dışardayken geçerli. Evde hiç işlemiyor öyle bir şey. Sadece şöyle bir şey var evde doğal ses varsa çamaşır bulaşık makinesi sesi gibi onlara uyanmıyorlar e ona da sesli ortam denmez herhalde.
Ben de bir kere öyle gittim canım. Basım dönüyordu.butun değerlerim normal çıkmış. Uykusuzluktan ve stresten sanirimYok canım dahiliye uzmanı dedi tahlil yaptı ama ben sonuçları göremedim , malum kapıtlar pahalı diye çıktı vermiyor, tahlil durumum iyi olabilir gerçi nelere baktı bilmiyorum da , lafı ağzıma tıkayıp adam akıllı dinlemeden iyisin iyi demesi zoruma gitti ya ben iyi hissetsem küçücük bebemi bırakıp hast köşelerinde işim ne ?
Tam olarak bana bağmiyor yani niye gittin vs değil. Uyumuyor bu yemiyor bu saatlerdir kan ter içindeyim şimdi bayilicam şekerim düştü önce hangisini yapayım gibi ama bağırarak söylüyor bunları. Ben telefondan ne yapabileceksem bı de telefonu geç açınca da kızıyor bazen o an açamıyorum işim oluyor işteyim sonuçta. Bütün moralim bozuluyor ikisine de aciyorum. Otobüsten indikten sonra koşarak gidecektim nerdeyse kendimi cimdikleye cimdikleye yürüdüm.Sana ne hakla bağırıyor onu anlamadım. Keyfindenmi bırakıyorsun çocuğu ikinizede baksın sende ücretsize ayrıl çocuğuna bak o zaman. Beceriksiz ama herseye söylenen erkek tayfasına ifrit oluyorum kocam olacakda dahil
iyi yapmișsin =) haklisin canim ama sanki ant icmisler dengesizlik yapmak konusunda. Akil fikir diliyorum hepsineAmaaan boşver canım görüşmezsin daha da. Emin ol erkekler zamanla gerçekleri görüyorlar. Eşin de görecek birgün acı bir şekilde gerçekleri. Benim eşim de geçen sene abisinin ailesinin ne mal olduğunu gördü götürmüyor beni kendisi de gitmiyor. Utanmadan oğullarını 1 ay bende kaldırdılar kendileri bebek görmeye geldiler güta yatılı ama altın alamamışlar. Çocuk olmuş 4 aylık duygu sömürüsü yapıyor bide nerdeyse ben altın takcaktım adama:) kv desen hastanede durmadan görümcem için yazık o devlette yaptı o napsın yazık onun odası şöyleydi o napsın deyip durdu. Karı koca öğretmenler görğmcemler yapsaydı özelde ben napim. Valla bir güzel odadan kovdum. Kardeşleri de aradı açmadım eşimi aramışlar emziriyor meşgul demiş. Artık idare edeceğiz. Değiştiremiyosun işte malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?