2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kesinlikle canim. Empati yapmak lazim evlatlara...

tepkini goster canim. Cocugu 3 saat ugrasip uyutmustum da kv.nin tel.i çaldi, bir bagirdim ki normal laftan anlasalar keske

Onun da zamanı vardır canım. İkizler zorluyordur tabi seni. Ama gündüz uykusunu iyi alan bebekler gece düzenine daha kolay geçiyormuş. Birde sabah 6ile 8 arasında uyanıp güne başlarlarsa gündüz ve gece uykuları daha düzenli oluyormuş. Ben buna çok dikkat ediyorum 6dan önce uyanırsa günaydın demiyorum ya da perdeleri açmıyorum

O dışardayken geçerli. Evde hiç işlemiyor öyle bir şey. Sadece şöyle bir şey var evde doğal ses varsa çamaşır bulaşık makinesi sesi gibi onlara uyanmıyorlar e ona da sesli ortam denmez herhalde.
Yani, onlar zaten oluyor ama yanında bağıra bağıra konuş, ışık da açık olsun ve çocuk uyanmasın istiyorlar. Onu ben yapamıyorum kocaman insan olarak, el kadar bebe nasıl yapsın?

1 saat ugrastim ve uyudu .Mutfaga girdim bulaşıklar toplanmis .Hosuma gitti. Bir de odaya gireyim Kadin dizisini izleyeyim dedim .Esim kendine cay yapmis iciyor.Ee hani bana dedim .Sen de uyursun diye düşündüm dedi .Yok yok cay da icicem dizimi de izlicem dedim .
Sonuç daha dizi ozet bölümdeyken ,cayim yaridayken ingaaaa
Gece oldu yaa

Küçücük bebeden bu kadar beklenti olmasını anlayamıyorum ben. Kendi açımdan düşününce kendi yapamadığımız şeyleri bebeklerden beklemek anlamsız geliyor. Düşündüm gerçekten, sesli ortamda uyusun diyorlar da ben uyuyamıyorum. Ya da ışığa alışsın diyorlar, ben ışıkta uyuyamıyorum. E niye çocuğumdan bunu bekliyorum. O robot mu, şunu yap diyince yapacak?

O tipteki bebekleri görüp ozeniyorlar.Her bebek farkli .Biz de isterdik relaks olup her ortamda uyuyan, degisik bir sey gorunce korkmayan ,insanları yabancilamayan bebeler olsun .Ama bu modeller boyle

tepkini goster canim. Cocugu 3 saat ugrasip uyutmustum da kv.nin tel.i çaldi, bir bagirdim ki normal laftan anlasalar keske
Ben artık çocuk uyurken gitmiyorum yanlarına. Çocuk uyanıksa ve orda uykusu gelirse de nadir deniyorum uyutmayı. Eve geçiyorum ben diyip kalkıyorum. Eşime de dedim artık orda uyusa da uyanıyor, canım çıkıyor benim evde uyutucam artık diye. Sadece bugün orda uyutayım dedim. 20 dk uyudu uyandı.

O tipteki bebekleri görüp ozeniyorlar.Her bebek farkli .Biz de isterdik relaks olup her ortamda uyuyan, degisik bir sey gorunce korkmayan ,insanları yabancilamayan bebeler olsun .Ama bu modeller boyle
Aynen. Keşke benimki de koyduğum yerde uyusa. Davul çalsa yanında uyanmasa. Ben gezerken o arabasında uyumaya devam etse. Ama olmuyor işte. Uyanınca da çok huysuz oluyor, geri uyumak istiyor. E bu sefer de gaz sıkıştırıyor uyuyamıyor. Gaz çıkaralım diyoruz, o da çıkmıyor.

Kızlar kaç gündür giremiyrm herkes ve bebişler iyidir umarım. Biz pazar akşamı oğlumu anneme bırakıp dışarı çıkalım dedik eşimle. Sonuç boğaz ağrısı burun akıntısı şifayı kaptım iyi mi grip olup da bebeğine bulaşmayan var mı nasıl önlemler almalıyım onu hasta etmemek için

Aynen ben de aenin gibi düşünüyorun. Kendim nasıl rahat edeceksem aynı ortamı bebeğim için de yapıyorum. Uyuturken o sessizlikte eşim gelip sesli konuşuyor ya fa pat pat yürüyor yatağı gıcırdatıyor ben de deli oluyorum...bişey olmaz nolcak alışsın diyor çok biliyo sonra çocuğun dikkati dağılıyor sil baştan uğraşıyorum

gule gule kullanin canim

Kızlar konu dışı ama saçları dökülen var mı?? Benim zaten hep dökülürdü çok saçlarım, hamileyken durmuştu. Ama şu son 1 aydır öyle bir saçım dökülüyor ki anlatamam.. Eskisinden de beter oldu Napacağımı şaşırdım her yer saç içinde.. İyice sinirimi bozmaya başladı artık Kan aldırcam cildiyeden randevu alıcam.. Sizde durum nasıl ?

Eşimin bogazi agriyor, burnu akiyor. Cocuga gecmesin diye yanasmiyor. Pfff yine kaldim tek basima
Kac gunde iyilesir acaba

Ben de kendime çay yapmıştım, bir bardak çay içtim . uyumak istedi oğlum..uyuttum.. 10 dk sonrası uyandı yatağıma almak zorunda kaldım ben de yanına kıvrıldım emzirmek için. Sonuç , , , kendi uyudu benim çay keyfi yarım kaldı. Uyuyayım dedim hadi hazır uyuyorken... uyandı beyefeni mama saati geşmiş meğer, ve u an bir saattir oturuyoruz karşılıklı

Güle güle kullansın canım. Senden bir şey rica edebilir miyim?sandalyenin altı açılıyor ya kapladığı yer kaç cm oluyor? Benim mutfağa sığarsa alıcam bende.. mağaza gezemiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…