2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende böyleyim ve kızımda öyle seviyor ama dönüp sen yapmışsındır böyle diyorlar yahu çocuk ışıklı odada uyurken örtüsünü kafasına kadar kendi çekiyor sevmiyor işte ...
Anlamıyorlar işte. İnsan doğasında yok ki ışıklı gürültülü ortamda uyumak. Kim sessiz, karanlık bir ortamda uyumak yerine kahkaha atılan ışık açık bir yerde uyumak ister? Anlamsız buluyorum çocuğa eziyet etmeyi

Kel kalmaya oynayanlardanım bende bildiğin avuç avuç dökülüyor. Esim doktora git diyor ama vaktim yok

Bu gece nasildiniz? 4 kere uyandı hiiiic adeti değildir bı de 12 de uyandı. Bı gece uykusu var diyordum o da mı yok artik...

Saat beşte uyandı ama ne uyanmak sanki saat dokuz gibi uyandı,kendince konuştu, güldü, tepindi mama saati olduğu halde içmedi... Gözlerimden uyku akıyor onunsa enerji fışkırıyor zorla geri uyuttum şu an sersem gibiyim hava da yağmurlu ,bunlar hep depresyon

Gunaydin kizlar. O kadar uykusuzum ki .Onceden emerken yarim saat uyurdum .Simdi gece bile olsa cevreyi izlemek icin emmiyor ve yatarak emziremiyorum .En son gece 2 ydi kalktık .Bir daha saate baktim 6 .7 ye kadar uyuduk

Gunaydin kizlar. O kadar uykusuzum ki .Onceden emerken yarim saat uyurdum .Simdi gece bile olsa cevreyi izlemek icin emmiyor ve yatarak emziremiyorum .En son gece 2 ydi kalktık .Bir daha saate baktim 6 .7 ye kadar uyuduk
Dış dünyayı farketmeye başlıyorlar ya cnm gece bile olsa yaparlar :)

Dış dünyayı farketmeye başlıyorlar ya cnm gece bile olsa yaparlar :)
Evet .Zaten neredeyse sadece o emerken uyuyabiliyordum .Iyice yalan oldu uyku.2 de kalkip gaz masaji yapmak hem bana hem ona işkence. Emerken surekli biraktigi icin gazi daha da arttı. Kivrana kivrana 6 da yaptı kakasini da uyudu .Iyi dedim gazlar gitti 2 saat uyuruz .Ama bir saat sonra uyandi.Yine emdi masaj yaptim ,kaka yapti .Simdi de uyumak icin cabaliyor bir türlü dalamadi .

Bu uyku konusu artık beni çok geriyor dün tam6 saat uykuya direndi ve sürekli ağladı çok üzülüyorum ama öyle olunca ben de ister istemez geriliyorum zorla ağlaya ağlaya uyuttum.

Hepsi aynı bunların... benimki de ağlasın ciğerleri açılır hemen koşma diyor

Ayni aynı benimki de aynı. Onlar yüzünden çocuk akşam uykusuna geçiş yapamıyor. Biz haftanın iki günü gidiyoruz onlara. Çocuk uyumuyor diye anlatıyorum yok alışsınmış diye umurlarında değil. Olan yavruma ve bana oluyor

Seninkiyle benimkinin çok benzer yanları var sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz

Ya kimsenin umurunda değil gerçekten tek dertleri çocuğu sevmek.. Alsınlar baksınlar bakLım bi gün kendileri uyutsyn doyuraun sustursun da göreyim

Zaten sürekli ev süpürmek zor, zaman yok, bir de sağda solda saç gördüm mü dayanamıyorum
Evet canım ben de eskiden haftada 1 kere süpürge tutardım şimdi gün aşırı tutmaya çalışıyorum.. Bazen aksasa da fırsat yaratıp hızlıca hallediyorum yoksa o saçları görmek beni delirtito

Karanlık yap canım odayı izleyemesin.. Denedin mi öyle

Merhaba hanımlar arada burayı takip ediyorum okuyorum ve cok faydasını görüyorum biliyorum ki yanlız değilim♡. Bebeğim 4 aylil olmaya yaklaştı bebeklerinizi oturtuyor musunuz merak ediyorum bizimki kucagimizda dogruluyordu habire bizde 10gundur oturtuyoruz kucagimizda mahsuru var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…