2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende işe başladım 3 hafta oldu. meme ve mama şeklinde devam ettiğimiz için ben olmadığım zaman mama yiyor ama fazla vermiyoruz öğlen eve gittiğim için. benim merak ettiğim sütünü nasıl sağıyorsun elle mi manuel pompamı yoksa elektrikli mi kullanıyorsun elektrikli kullanıyorsan eğer markası ne öğrenebilirmiyim bende almayı düşünüyorum

Ben ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)

Ben de oglen cikiyorum. Ben yokken 3 kere 100 ml sut iciyor. Bu yuzden hergun 300 ml civari sut sagmam lazim elle yada manuel mumkun degilll. Ben elektrikli mamajoo ciftli kullaniyorum memnunum ama hep tekli sagdigim icin tekli de alabilirmisim. Bunun disinda avent ve lansinoh da begeniliyor diye biliyorum.

Arada çok fark var, ben hiç makineden makineye bu kadar fark edeceğini düşünmemiştim
Evet yine az ama olsun. Eşim süt yok diye satmamı istedi onu satarsam umudumda gider satmam dedim fırsat buldukça sağıyorum. Çok fırsat olmuyor ama gelip 1 saat ilgilenen yok kızla hepsi yapana kadarmış

Ben ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)
70 yine çok iyi bana göre ben manuel ile beceremedim elle de en fazla 30-35 cc çıkartabiliyorum. bugün eşim çarşıya gitti lansinoh avent bebedor weebaby bulabildi ben arasından lansinoh alacaktım interneti beklemeyeyim diye bir daha düşüneyim o zaman

Çok teşekkür ederim cevabın için kaç aylıktı başladığında ve kaç saat ayrı kaldınız birden mi ayrıldın yoksa günde bir saat iki saat gibi yavaş yavaş artırarak mı? Havalar soğuk olacağından termal çanta şuan gerekirmi genede? Ben işte sağıp poşetleyip orda dolaba koyarım gelincede dolaba diye düşündüm

Kizlar bizim oglanin eli hep agzinda ve bundan dolayi tum ictigini kusuyor. Artik sadece emdikten sonra biraz dalarsa midesinde kaliyor sut. Sizin de boyle mi, elini sokunca kusuyorlar mi? Ki, uyanikken elini emmedigi an yok.

Benimkininde hep ağzında hatta bazen öğürüyor ama hiç kusmadı canım.

Evet yine az ama olsun. Eşim süt yok diye satmamı istedi onu satarsam umudumda gider satmam dedim fırsat buldukça sağıyorum. Çok fırsat olmuyor ama gelip 1 saat ilgilenen yok kızla hepsi yapana kadarmış
Öyle oluyo bebek bebek derler sonra büyüyünce tüm zorlukları gidince gelirler. Aslında süt miktarı o kadar da az değil benimki 30 bile olmuyor:)

aynen, 24 saat ust degistiriyorum. Babasi da grip olmus, gunde 2saat yardimi oluyordu o da kaldi cocuga gecer diye yaklasmiyor

oyun halisinda bile elleriyle ugrasiyor adam ya. Ust degistirmekten usutecek ikide bir soyunmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…