2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim bünye emziksizliğe 4 gün dayanabildi dün yine kaptım gece acile götürdüm lavmanlar röntgenler sonuç yoğun gaz bide doktorlar beni bile dinlemiyorlar toplanıp bebek seviyorlar öyle rahatlar geçer annesi geçer diyor biri sağol yaa dedim geldim eve verdim emziği ben benlikten gidecem yaa valla beni bırakırsa da bırakacak napıyım nasibi bu kadarmış derim bugün babası oyun halısı almış getirmiş sanki içinde diken var koyduğum an basıyo çığlığı mutsuz bebek oldu çıktı başıma sıpa

Ha birde anasonun acayip süt yaptığını hele rezeneyle karıştırırsan gaz maz bırakmadığını duydum.kaç kişiden aldım denedim daha kötü oldu sabahlara kadar ben de gazdan öldüm pırpırım da siz denediniz mi hiç bizde mi var aksilik

Kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere.

Şu an 20gün raporum kaldı. Sonrasında ücretsiz izne ayrılıcam mecbur. Eşim diyor ki evde akşama kadar tek başınasın. Havalar soğudu bi yere de gidemiyoruz sıkılıyorsun evde iyice.(benim dert yanmalarım oluyor tabi arada daraldım bunaldım diye ) memlekete götüreyim sizi biraz dur diyo.
Eşimin de ailesi aynı yerde 10dk mesafe var bizimkilerle. Biraz orda biraz bizde kalırım da ben oraya gidince stres olursam ve bu da çocuğa yansır diye korkuyorum. Kv den ötürü sıkıntım yok benim sıkıntım annem!! Yazmıştım Burda hatırlarsınız belki. 2günlük lohusayken sütün yok diye diye ağlatmıştı beni. Yazın gittik mama hastası kadın. Ver Allah mamayı ver. Düzenim şaşmıştı. Şimdi günde 3kere 60cc veriyorum. Gidince yine bozarsa düzenimi diye tedirginim.. bi taraftan da annane Babanne dedeler görsün torunlarını bidaha kış gelecek ha deyince gidemeyiz 6-7saat mesafeye diyorum. Napsam sizce kızlar?? Ücretsiz alacağımı da biliyorlar napıyorsun evde tek başına diyecekler eminim..doktor böyle dedi vs mi desem mama verecek olursa bilemedim ya...bu gün bile soruyor arttırdın mı mamayı çocuk büyüyor artık diyo he he dedim geçtim. Halbuki azalttım bile.

Canım eğer kendin bakabiliyorsan onların desteğine çok ihtiyacın yoksa gitme bence. Evde düzenini kur çocuğun başka yerde olmuyor. Mecbur siz onlara uymak zorunda kalacaksınız. Annen de hadi mamaya karışmadı diyelim başka şeylere muhakkak karışacak.

Ben direk çocuğa vermiştim ne uyuttu ne uyandırdı ne gazi geçirdi. Sanırsın su vermişim hem de bir hafta düzenli vermiştim ama yok. Her bünye farklı demek ki

Bence al karşına açık konuş karışmayın de doktor yapıyor takipleri gayet iyi de kapat ağzını ben severim kalabalık aile ortamlarını hatta babam annem şu an bizde yaşıyorlar h.sonu gidiyorlar evlerine çünkü bir tane daha oğlum var okuldan alınıp bırakılması çamaşır yemek hepsi annemde babamda sağolsunlar ben pırpırla ilgileniyorum sen de belki bu şekilde bir düzen kurarsan büyüklerle zaman nasıl geçer anlamazsın bile ama yine de sen daha iyi tanıyorsun hiç yapamazsan çıkar yine gelirsin evine

Ben ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)
Makineler arasinda ne fark var, bu kadar farkli miktar cikarabilecek?
Bende lansinoh kullaniyorum, baska makine kullansam daha fazla mi çıkarabilirim?

Canım ya annenle baştan konuş karışmasın yada gitme çünkü stres çok daha kötü yapıyor bu bebeleri

Bizde de rezene hiç işe yaramadı ama kimyon yaradı mesela. Kızıma yarım saatte etki ediyordu çok az kimyonu sütüme karıştırıp 1 çay kaşığı veriyordum kendimde çay bardağında suyla karıştırıp içiyordum. Ama mesela tane kimyon işe yaramadı toz yaradı. Bünye meselesi sanırım.

Kötü olmuş canım benimkinin de sevdiği tek şey oyun halısı gittilçe daha çok sevip vakit geçirmeye başladı . Baya da faydalı oldu orada acayip dönme çalışmaları yapıyor.. İnşallah senin ki de alışır pes etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…