- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.801
Ben kendim bizzat vermeye çalıştım 15 tane emzik aldım tutturamadımBir gün kafayı yiyeceğim gerçekten. Çocuğa zorla emzik vermeye çalışıyorlar. Çocuk kusacak gibi oluyor, hala zorluyorlar. Iyice sinirim bozuluyor.
Aynen canım odası da öyle odaya geçince agliyo direkBenimki de yatak odası ve memeyi rutin belledi, gece odaya geçince ağlıyo :)
Beni zaten zorlayarak emiyor, tamamen bırakırsa diye korkuyorum.Ben kendim bizzat vermeye çalıştım 15 tane emzik aldım tutturamadım
Ben tutturdum da ne oldu. Uyuyana kadar 101 kere atıyor ağlıyor geri koymazsam. Niye atıyor onu da bilmiyorum arada kaldık ya al ya alma yaniBen kendim bizzat vermeye çalıştım 15 tane emzik aldım tutturamadım
Gösterdim canım onu da gösterdim bisey yok salyadandır diyor takip et dediÇok sık tekrarlarsa o zaman alerji düşünülür canım. İlk kez mı oldu
Canım eğer kendin bakabiliyorsan onların desteğine çok ihtiyacın yoksa gitme bence. Evde düzenini kur çocuğun başka yerde olmuyor. Mecbur siz onlara uymak zorunda kalacaksınız. Annen de hadi mamaya karışmadı diyelim başka şeylere muhakkak karışacak.Kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere.
Şu an 20gün raporum kaldı. Sonrasında ücretsiz izne ayrılıcam mecbur. Eşim diyor ki evde akşama kadar tek başınasın. Havalar soğudu bi yere de gidemiyoruz sıkılıyorsun evde iyice.(benim dert yanmalarım oluyor tabi arada daraldım bunaldım diye ) memlekete götüreyim sizi biraz dur diyo.
Eşimin de ailesi aynı yerde 10dk mesafe var bizimkilerle. Biraz orda biraz bizde kalırım da ben oraya gidince stres olursam ve bu da çocuğa yansır diye korkuyorum. Kv den ötürü sıkıntım yok benim sıkıntım annem!! Yazmıştım Burda hatırlarsınız belki. 2günlük lohusayken sütün yok diye diye ağlatmıştı beni. Yazın gittik mama hastası kadın. Ver Allah mamayı ver. Düzenim şaşmıştı. Şimdi günde 3kere 60cc veriyorum. Gidince yine bozarsa düzenimi diye tedirginim.. bi taraftan da annane Babanne dedeler görsün torunlarını bidaha kış gelecek ha deyince gidemeyiz 6-7saat mesafeye diyorum. Napsam sizce kızlar?? Ücretsiz alacağımı da biliyorlar napıyorsun evde tek başına diyecekler eminim..doktor böyle dedi vs mi desem mama verecek olursa bilemedim ya...bu gün bile soruyor arttırdın mı mamayı çocuk büyüyor artık diyo he he dedim geçtim. Halbuki azalttım bile.
Ben direk çocuğa vermiştim ne uyuttu ne uyandırdı ne gazi geçirdi. Sanırsın su vermişim hem de bir hafta düzenli vermiştim ama yok. Her bünye farklı demek kiHa birde anasonun acayip süt yaptığını hele rezeneyle karıştırırsan gaz maz bırakmadığını duydum.kaç kişiden aldım denedim daha kötü oldu sabahlara kadar ben de gazdan öldüm pırpırım da siz denediniz mi hiç bizde mi var aksilik
Bence al karşına açık konuş karışmayın de doktor yapıyor takipleri gayet iyi de kapat ağzını ben severim kalabalık aile ortamlarını hatta babam annem şu an bizde yaşıyorlar h.sonu gidiyorlar evlerine çünkü bir tane daha oğlum var okuldan alınıp bırakılması çamaşır yemek hepsi annemde babamda sağolsunlar ben pırpırla ilgileniyorum sen de belki bu şekilde bir düzen kurarsan büyüklerle zaman nasıl geçer anlamazsın bile ama yine de sen daha iyi tanıyorsun hiç yapamazsan çıkar yine gelirsin evineKızlar bişey danışmak istiyorum sizlere.
Şu an 20gün raporum kaldı. Sonrasında ücretsiz izne ayrılıcam mecbur. Eşim diyor ki evde akşama kadar tek başınasın. Havalar soğudu bi yere de gidemiyoruz sıkılıyorsun evde iyice.(benim dert yanmalarım oluyor tabi arada daraldım bunaldım diye ) memlekete götüreyim sizi biraz dur diyo.
Eşimin de ailesi aynı yerde 10dk mesafe var bizimkilerle. Biraz orda biraz bizde kalırım da ben oraya gidince stres olursam ve bu da çocuğa yansır diye korkuyorum. Kv den ötürü sıkıntım yok benim sıkıntım annem!! Yazmıştım Burda hatırlarsınız belki. 2günlük lohusayken sütün yok diye diye ağlatmıştı beni. Yazın gittik mama hastası kadın. Ver Allah mamayı ver. Düzenim şaşmıştı. Şimdi günde 3kere 60cc veriyorum. Gidince yine bozarsa düzenimi diye tedirginim.. bi taraftan da annane Babanne dedeler görsün torunlarını bidaha kış gelecek ha deyince gidemeyiz 6-7saat mesafeye diyorum. Napsam sizce kızlar?? Ücretsiz alacağımı da biliyorlar napıyorsun evde tek başına diyecekler eminim..doktor böyle dedi vs mi desem mama verecek olursa bilemedim ya...bu gün bile soruyor arttırdın mı mamayı çocuk büyüyor artık diyo he he dedim geçtim. Halbuki azalttım bile.
Makineler arasinda ne fark var, bu kadar farkli miktar cikarabilecek?Ben ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)
Valla gerekirse maske takip baksın bizde hafifçe atlattık baba ve ben özellikle maskeli gezdik 2gunaynen, 24 saat ust degistiriyorum. Babasi da grip olmus, gunde 2saat yardimi oluyordu o da kaldi cocuga gecer diye yaklasmiyor
Canım ya annenle baştan konuş karışmasın yada gitme çünkü stres çok daha kötü yapıyor bu bebeleriKızlar bişey danışmak istiyorum sizlere.
Lansinoh 'un göğüs başlık ölçüsü ne cnmMakineler arasinda ne fark var, bu kadar farkli miktar cikarabilecek?
Bende lansinoh kullaniyorum, baska makine kullansam daha fazla mi çıkarabilirim?
Bizde de rezene hiç işe yaramadı ama kimyon yaradı mesela. Kızıma yarım saatte etki ediyordu çok az kimyonu sütüme karıştırıp 1 çay kaşığı veriyordum kendimde çay bardağında suyla karıştırıp içiyordum. Ama mesela tane kimyon işe yaramadı toz yaradı. Bünye meselesi sanırım.Ha birde anasonun acayip süt yaptığını hele rezeneyle karıştırırsan gaz maz bırakmadığını duydum.kaç kişiden aldım denedim daha kötü oldu sabahlara kadar ben de gazdan öldüm pırpırım da siz denediniz mi hiç bizde mi var aksilik
Üzerinde bir ölçü yazmiyor ancak geniş ve dar olani var. Ben dar olaninı kullaniyorumLansinoh 'un göğüs başlık ölçüsü ne cnm
Kötü olmuş canım benimkinin de sevdiği tek şey oyun halısı gittilçe daha çok sevip vakit geçirmeye başladı . Baya da faydalı oldu orada acayip dönme çalışmaları yapıyor.. İnşallah senin ki de alışır pes etme benceSorma gitsin
Benim de felaket saç her yer ama maalesef benimki süpürge açmama fırsat vermiyor geçen sadece oturduğumuz odayı süpürebildim gözünün önünden çıktığım an yaygarayı kopardıoyun halısını bu umutla almıştım ama tek vakit geçirmeyi sevmiyor
Bizimki iki buçuktan sonra hep bir oturma pozisyonuna kalkmaya çalışıyordu kucağımızdayken. Mecbur oturur pozisyonda tutuyordum durmuyordu çünkü. 3. Ay kontrolünde doktora söyledim. Kucağında tutabilirsin şimdilik, dördüncü aydan sonra da destekle oturtabilirsin dedi Hatta bebeyatmaz önerdi. Yani sanıldığı gibi aman 6 aydan önce oturtma birşey olur gibi bir durum söz konusu değil. Mühim olan tek başına kalmaması.
Benimki de ilk başlarda bir iki kustu zamanla alıştı artık kusmuyor bazen öğürüyor sadece
Ameda hastane tipi mi canım ben de ikili mi alsam diyorum tekli aldığıma pişman oldum valla çok zaman kaybı. Benimki de Avent elektrikli
Bende bendeeee sesli kahkaha atıyorum hatta eşim tuhaf tuhaf bakıyor anlayamıyor neye güldüğünü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?