- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.841
Canım kıyafetinin içine ağız mendili koyabilirsin en azından 2 kere kıyafet değiştireceğine 1 kere değiştirirsin. Ben bugün altı muşamba olan önlüğü çıtçıtlı bodynin üzerine taktım onun üstüne tulum giydirdim ıslaklık tenine değmesin diye. Önlüğü sevmiyor bizimkide. Dakika başı kıyafet değiştirmekten bende çok bunalmıştım artık böyle daha rahat oldu önü ıslak olsada içine geçmedi.amin canim ya kendi babasi da ona bayan muhalefet diyor. Herkese her konuda bu tavirda maalesef
Allah akil fikir versin benim kv de o tür kaplari ister bendenhepsi bir cesit. Allah yardimcin olsun, artik hepimizin bebesinin huylarini biz bile biliyoruz buradan, yeri geliyor acaba bu gece uyudular mi bebeklerinin karni agridi mi diye dusunuyoruz bir akrabalara zor geliyor empati yapmak...
kullaniyorum kuzum tutup cekistiriyor, onune bez koyuyorum eline alip halay cekiyor
Nasıl insanlar var ya.. Canım benim boşver ya sabır çek kulaklarını tıka görmrzden gel o zaman ne yapçan.. Allah da bildiği gibi yapsın bizi üzenleriTerbiyesiz oluyorum bir şey diyince. Bıktım artık. Çocuğuma kıyamıyorum yoksa çekip gidicem.
Amin. Zaten çocuğum zorlu bir çocuk, bir de böyle şeylerle uğraşmak iyice yıpratıyor.Nasıl insanlar var ya.. Canım benim boşver ya sabır çek kulaklarını tıka görmrzden gel o zaman ne yapçan.. Allah da bildiği gibi yapsın bizi üzenleri
verdirtme kuzum, zaten memeyi zor aliyor emzik meme reddini tetikler iyice. Onlari ilgilendirmez Allah Allah yaaBir gün kafayı yiyeceğim gerçekten. Çocuğa zorla emzik vermeye çalışıyorlar. Çocuk kusacak gibi oluyor, hala zorluyorlar. Iyice sinirim bozuluyor.
Beni dinleyen yok ki. Terbiyesiz oluyorum konuşunca. Çocuğuma kıyamasam çekip gidicem ama çocuğum için dayanmak zorundayım.verdirtme kuzum, zaten memeyi zor aliyor emzik meme reddini tetikler iyice. Onlari ilgilendirmez Allah Allah yaa
gidip stres yasama bence canim. Cocugun duzeni etkilenmesin. Ne olacak ben 3 aydir yalniz bakiyorum, bir seyler uydur gitme... Lafa soze katlanilacak bir kafada degiliz suan yaKızlar bişey danışmak istiyorum sizlere.
Şu an 20gün raporum kaldı. Sonrasında ücretsiz izne ayrılıcam mecbur. Eşim diyor ki evde akşama kadar tek başınasın. Havalar soğudu bi yere de gidemiyoruz sıkılıyorsun evde iyice.(benim dert yanmalarım oluyor tabi arada daraldım bunaldım diye ) memlekete götüreyim sizi biraz dur diyo.
Eşimin de ailesi aynı yerde 10dk mesafe var bizimkilerle. Biraz orda biraz bizde kalırım da ben oraya gidince stres olursam ve bu da çocuğa yansır diye korkuyorum. Kv den ötürü sıkıntım yok benim sıkıntım annem!! Yazmıştım Burda hatırlarsınız belki. 2günlük lohusayken sütün yok diye diye ağlatmıştı beni. Yazın gittik mama hastası kadın. Ver Allah mamayı ver. Düzenim şaşmıştı. Şimdi günde 3kere 60cc veriyorum. Gidince yine bozarsa düzenimi diye tedirginim.. bi taraftan da annane Babanne dedeler görsün torunlarını bidaha kış gelecek ha deyince gidemeyiz 6-7saat mesafeye diyorum. Napsam sizce kızlar?? Ücretsiz alacağımı da biliyorlar napıyorsun evde tek başına diyecekler eminim..doktor böyle dedi vs mi desem mama verecek olursa bilemedim ya...bu gün bile soruyor arttırdın mı mamayı çocuk büyüyor artık diyo he he dedim geçtim. Halbuki azalttım bile.
emzigi kes cope at canim.Beni dinleyen yok ki. Terbiyesiz oluyorum konuşunca. Çocuğuma kıyamasam çekip gidicem ama çocuğum için dayanmak zorundayım.
iyi fikir canim. Onu da deneyeyim =))Canım kıyafetinin içine ağız mendili koyabilirsin en azından 2 kere kıyafet değiştireceğine 1 kere değiştirirsin. Ben bugün altı muşamba olan önlüğü çıtçıtlı bodynin üzerine taktım onun üstüne tulum giydirdim ıslaklık tenine değmesin diye. Önlüğü sevmiyor bizimkide. Dakika başı kıyafet değiştirmekten bende çok bunalmıştım artık böyle daha rahat oldu önü ıslak olsada içine geçmedi.
Ben kessem gider yenisini alırlar. Bu yüzden tartıştık daha önce. Yine açıldı aynı konu. Ben bıktım onlar bıkmadı.emzigi kes cope at canim.
Onun annesi sensin, uykusuz kalan kahrini ceken sensin kimseye laf dusmez
Evde emzik olmazsa veremezler
Ya ben de istiyorum ama gerçekten pratiğe uygulanabilir düzeyde bir kitap olsun istiyorum.1 ay daha mı beklesem acaba canım yoksa bende bş kitap alıp mı okusam bilemedim
Aman canım sıkma canını sakin ol. Eşin ne diyor ki ona söyle o söylesin karışmasınlar.Kayınpederim veriyor. Bir şey söyleyince terbiyesiz oluyorum ben. Bıktım artık.
Demekki küçük başlayan ve bakıcıya bırakan anneler var çevrem bana baskı kuruyor resmen ve üzülmeye başlamıştım işimi bırakmak istemiyorum seviyorum ve sonra iş bulmak kolay değil. Çalışma saatlerimide azaltıcam biraz ayarlayabilirsem sabah 8 e doğru çıkıp 3/4 gibi evde olmayı planlıyorum. Genede buz aküsü götürürüm teşekkür ederim içimi rahatlattın biraz hoş bakıcı bulamadım hala içime sinen ama bulurum inşallah2 bucuk aylikti. Daha once anneme yada kvye bi kac saatlik birakip cikmisligim vardi ama bilincli bir program uygulamadim. 1 hafta onceden evde kaynastirma yaptik bakiciyla. Sonra is gunu gelince direk gittim. Eve gelme zamaniniz kisaysa olabilir belki ama ben İstanbuldayim 1 saatim yolda geciyor ondan illaki buz akusu ve termal canta kullaniyorum.
Teşekkür ederim cevapladığın için evet ben şuan evdeyim gene gündüz dnlenyorum ama işe başlayınca zor ılu elbet Kolay gelsin sanda. Bende uyutamazlarsa diye korkuyorum ayakta sallamaya alıştırdım sırf onlarda uyutabilsin diye napayımK kuzuyolda ben de başladım ama sütüm olmadığı için o konuda yardımcı olamicam. Yarım gün calisma hakki kullanıyorum bir hafta sonra bitiyor o da. biraz annem geldi baktı biraz eşim baktı. Kriz yaşanıyor tabii çok nazlı bebeğim. Benden başkası ne doğru dürüst uyutabiliyor ne mama icirebiliyor. 5 saatlik uykuyla duruyorum ayakta çok zor ama para da onun ihtiyaclari için lazım
Ben de benimkine mi başlık alsam acaba ya bana büyük geliyor sanırım sürekli süt taşıyor alttan. Her çıkardığımda huni gibi olan kısım sütlü. Zaten az sağdığım kadarı da ziyan oluyorMervikkkk ameda lactaline canım ev tipi ikili ama ben tekli kullanabiliyorum. Başlıkları 25 mm di bana dar geldi yara açıyordu o yüzden geniş başlık aldım 1 tanesi 90 kaat olduğu için tek aldım
Umarım canım bir kaç gündür koymuyorum ben.Kötü olmuş canım benimkinin de sevdiği tek şey oyun halısı gittilçe daha çok sevip vakit geçirmeye başladı . Baya da faydalı oldu orada acayip dönme çalışmaları yapıyor.. İnşallah senin ki de alışır pes etme bence
Merhaba cnm son zamanlarda kullandığın parfüm veya sabun vs değişikliği yaptın mı bir diğeri de bebeğinds idrar yolu enfeksiyonu olup olmadığının belirlenmesi. Doktor bana bunları sordu hiçbiri olmadığı halde neredeyse iki haftadır emmek istemiyor uykuluyken bazen alıyor bu durumda sağarak Süt veriyorumKızlar meraba. Bana bir akıl verin nolur.
Bebeğim dogdugundan beri anne sütü+mama veriyorum. Ama bugünlerde bebeğim beni emmek istemiyo. Sadece sabah uyandığında emiyo. Gün icerisinde emmek istemiyo. Bir iki kere çekip bırakıyo ağlıyor zorluyorum daha çok ağlıyor. Sütüm de azalmaya başladı. Önceden sabah uyandigimda atletim ıslak olurdu sütüm akardi. Şimdi o da yok. Beni tamamen bırakıp sütüm kesilecek diye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyo aynı durumu yaşayan varmi. Bana yardımcı olun
geçmiş olsun inşallah düzelirsin bir an önce, sıcak duş da iyi gelir eklem adale ağrın var ise.Iyi geceler kızlar bu akşam bana ne olduysa dayak yemiş gibiyim her tarafım agriyor. Sabaha kadar umarim geçer eğer gecmezse kızımla nasıl ilgilenicem bu halde.
Allah yardımcınız olsun , işleriniz de rast gitsin. Etraf baskı yapıyor ama siz annesisiniz iş imkânı gelecek, ihtiyaçlar vs..bunları düşünmeseniz zorunuz mu var neden çalışacaksınız değil mi.Teşekkür ederim cevapladığın için evet ben şuan evdeyim gene gündüz dnlenyorum ama işe başlayınca zor ılu elbet Kolay gelsin sanda. Bende uyutamazlarsa diye korkuyorum ayakta sallamaya alıştırdım sırf onlarda uyutabilsin diye napayım
Bol yediğin€z bir ot vs de etken olabiliyormuş. Sütün tasını beğenmediğinden (dere otu tere gibi)Kızlar meraba. Bana bir akıl verin nolur.
Bebeğim dogdugundan beri anne sütü+mama veriyorum. Ama bugünlerde bebeğim beni emmek istemiyo. Sadece sabah uyandığında emiyo. Gün icerisinde emmek istemiyo. Bir iki kere çekip bırakıyo ağlıyor zorluyorum daha çok ağlıyor. Sütüm de azalmaya başladı. Önceden sabah uyandigimda atletim ıslak olurdu sütüm akardi. Şimdi o da yok. Beni tamamen bırakıp sütüm kesilecek diye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyo aynı durumu yaşayan varmi. Bana yardımcı olun
6.hafta oldu bugunnn. Kusma vs yok. Uyku ve halsizlik var bi tekkk6 hafta oldu hala belirti YoK dediğimi hatırlıyorum ama ne zaman başladı hatırlamıyorum :) bulantı ve kokulara karşı aşırı hassasiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?