2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Size bişey danışıcam kızlar.
Benim kızımın gece uykusu var bazı geceler 1 kere bazı geceler 2-3 kere kalksa da en fazla 1-1.5 saat uykusuz kalıp uyuyor bazen yarım saatte uyuyor geceleri.
Sabah uyanınca 3 saat kadar uyanık kalıyor tekrar uyuyor gündüzde 1.5 saatte bi uykusu geliyor en fazla 2 saat dayanıyor. 2 saati geçerse çıldırıyor ve uyumuyor tüm gün ağlıyor inatla uyumuyor.
Sorunum şu ki kucağımda uyumak dışında uyutamıyorum. Kucağımda pışpışlıyorum hafif sallıyorum öyle uyuyor ki çoğu zaman Uyumamak için 3-5 dk direniyor ama ben uykusu geldiğini artık anladığım için zorluyorum 3-5 dk sonra sakinleşip uyuyor. Defalarca ayağımda salladım uyumadı beşiğinde salladım uyumadı beşikte sallamadan pışpışladım ninni söyledim uyumadı. Emerken uyutuyorum memeden ayrılınca anında uyanıyor kaç dk beklersem bekliyim. Her yöntemde gözleri fal taşı gibi açılıyor uyutmaya çalışınca, ama kucağıma alınca mızırdasada gözlerini kapatıyor hemen.

1 hafta sonra 4 aylık olacak kızım. Sizce uyku eğitimi vermeli miyim yada nasıl başlamalıyım? Yoksa ohh uyuyor en azından kucakta uyutmaya devam mı etmeliyim?
Hep kucakta uyumasından korkuyorum ama uyku eğitimi verirken şu an kurduğum düzenin bozulmasından da korkuyorum.
Aranızda araştırma yapıp kitap okuyanlar bilgili olanlar var. Bana da fikir verebilir misiniz?

Denk geldiğim indirimler kızlar. Faydalanan olur belki diye resim atıyorum.

Eklentiler

• 0EA2CAF2-6F0B-4359-A945-820C0E9CE9AA.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
  • 1B6AF904-0519-4AB8-B123-FA2322862BB4.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 57
Aynen ben de önlük yeyiltştemiyorum, elde yıkıyorum petekte kurutuyorum, ne zamana kadar devam edecdkse

Yok artık lebron james. Biz eltiyiz de birbirimizden haberimiz mi yok ne.
çok bilmişlik tavırlar aynı.. aynıı KV m de var :))

Eki Görüntüle 2200552
Kızlar beyni yandı hangi oyıncağa hangi sese baksam diye :)
Maşallah ona :) oynasın dursun kuzu

Ya insan bir sorar atılacak mı diye di mi? İlginçler hakikatten. Bu arada hayvamsever olmanız ayrıca takdire şayan ne güzel. Bizim KV de ben kedilere yazın su vs.beslerken bahçeye alıştırma diye bana binbir tembih yapıyor. Hayvan özgür bahçeye de girebilir yani..alışsa ne alışmasa ne.

Canım bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını sipariş verdim birkaç güne gelir. Biraz araştırdım kitabın yazarı 5. Aydan sonra uyku eğitimine başlamak gerek diyor

Bir gün kafayı yiyeceğim gerçekten. Çocuğa zorla emzik vermeye çalışıyorlar. Çocuk kusacak gibi oluyor, hala zorluyorlar. Iyice sinirim bozuluyor.
kim veriyor canım sen müsaade etmeden ? Karıştırtma bence, zaten az emiyor bırakırsa korkuyorum diyorsun.

Subsimplex damla var. Gaza iyi geliyor, daha önce kullandınız mı bilmiyorum. Doktorlar genelde onu veriyor biogaia da ikisi birlikte iyi etki ediyor

Canım annemle baş edemeyeceksen hiç gitme kendini düşün. Görmeyiversinler kışın, duygusal düşünme. Çocuğunu düşün öncelikle...düzenin bozulacağını düşünüyorsan ben hiç gitme derim.

:))) 2 kere yapmasın 1 kere yapsın nedir ya, çocuğun bağırsaklarına da mı hükmedecekmiş:) tamamen ben her şeyi biliyorum tavrı.. sanki kakayı sen yaptırıyosun. Allah sabır versin ne diyim
amin canim ya kendi babasi da ona bayan muhalefet diyor. Herkese her konuda bu tavirda maalesef
Allah akil fikir versin benim kv de o tür kaplari ister benden hepsi bir cesit. Allah yardimcin olsun, artik hepimizin bebesinin huylarini biz bile biliyoruz buradan, yeri geliyor acaba bu gece uyudular mi bebeklerinin karni agridi mi diye dusunuyoruz bir akrabalara zor geliyor empati yapmak...
Canım önlük kullansan nasıl olur?
kullaniyorum kuzum tutup cekistiriyor, onune bez koyuyorum eline alip halay cekiyor

Kayınpederim veriyor. Bir şey söyleyince terbiyesiz oluyorum ben. Bıktım artık.

ay insallah canim... Neyse ki zaman geciyor, buyuyorlar oyle boyle. Ben de hep elimde yikiyorum yoksa hergun makina acmam gerek ust dayanmiyor

hep ayni model kv.ler ya. Biz de melek gibi kv oluruz gelin/damadimiz acaba nasil olur =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…