2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim kız sevmiyor ya bakma girişiminde bile bulunmuyor. Çığlık atarak oyuncakların kendisine gelmesini istiyor babası kılıklı tembel
Yaa her çocuk karakteriyle geliyor ben buna inanıyorum. Herşeyi kabul ettiremiyorsun işte öyle.bizimkide kısa kısa oyalanıyor ara ara koyuyorum da. Bizimki de sırtüstü dırmuyor hemen dönüyor nereye koyarsam koyayım

:))) 2 kere yapmasın 1 kere yapsın nedir ya, çocuğun bağırsaklarına da mı hükmedecekmiş:) tamamen ben her şeyi biliyorum tavrı.. sanki kakayı sen yaptırıyosun. Allah sabır versin ne diyim

Ben de cok bunaldim.Sirf hakkına girmeyeyim diye saatlerce ac kaldim .Yok yine olmadi .Ben de aksam olunca artik daraldim .Koydum halisina yedim yemegimi. Ve hala uyanik .Ustelik esim bürodan gec cikacak .Ve yarin kv ler gelecek.Bu bile stres olmam icin basli basina bir sebep.Bir gun haykiracagim .Siz bu çocuğu hep gulerken görüyorsunuz. Ben de oturup kahve keyfi filan yapiyorum sanıyorsunuz diye .Çünkü geldiklerinde ev savas alani gibi oluyor .Imali imali bakip kendince kiniyor .Hayir tek bir kelime soylese alacak cevabini .Boyle yaptigi icin ayrica sinir oluyorum. Gecen geldiğinde balkonda ne varsa çöpe atmis .Kedilere yemek ,süt filan veriyoruz.Onlara ayırdığım saklama kaplarını filan atmis
Adı temizlik yapti. Burda yiyip iciyorlar keske balkon yerine kendi döküp sactiklarini temizlese.Çok bunaldim ...
Eki Görüntüle 2200552
Kızlar beyni yandı hangi oyıncağa hangi sese baksam diye :)
Kaplumbaga ters dönmüş :)) ben bazen oyuncaklarin hepsini cikartip dikkatini birine vermesini sagliyorum .Sebebi de oyuncak cokken odaklanamiyor ve odada olmadığımi daha cabuk fark ediyor .Bugun sadece melodili maymunu bıraktım.Geldigimde onla konuşuyordu :)

Canım önlük kullansan nasıl olur?

Aynı biz. Valla kafayi yemek üzereyim. 13 haftadayiz atak olabilir mi bilmiyorum. Offf offf

Belki de öyle denemek lazım evet. Gözler döndü nereye bakacağını şaşırdı:) çok tatlılar ya birde bizimle uyusalar

Ah cnm ya valla zor uyumayınca insanın her seyi aksıyor bıraz daha sabır inşallah bıkac aya daha farklı olucak bu zamanları unutturacak kadar huzurlu neşeli ve uykucu olurlar inşallah

Benimki de çok kusuyor. Önlük takıyorum ama onu da sırılsıklam yapıyor anında. Önlük yetişmiyor. Elimde yıkıyorum artık önlüklerini ki hemen kurusun tekrar takarım diye. Ben de çok bunaldım. Damla da pek işe yaramadı sanki. Değişik şekillerde uyutmaya çalışıyorum. 3 saat uyanık kalınca direkt uyuyup kalıyor ama 30 dk uyuduktan sonra uyanıyor. Çok zor, bu sıkıntılı dönemler bir bitse artık.

Hepsi tamam da kaka ya laf edeni de duydum ya pes bu nasıl bir cahilliktir yahu
Ne güzel bağırsakları çalışıyor işte deli mi ne

Ah cnm ya valla zor uyumayınca insanın her seyi aksıyor bıraz daha sabır inşallah bıkac aya daha farklı olucak bu zamanları unutturacak kadar huzurlu neşeli ve uykucu olurlar inşallah
Artık islerimin aksamasini filan gectim.Uyku bozukluğu olan bebeklerin gelişimi beni düşündürüyor. Keske uyusa keske akranlari gibi normal seyrinde olsa her sey Artik cildirdi agliyor sinirlerim iyice bozuldu ben de agliyorum.Uyumak istiyor ama uyuyamiyor.

Bir gün kafayı yiyeceğim gerçekten. Çocuğa zorla emzik vermeye çalışıyorlar. Çocuk kusacak gibi oluyor, hala zorluyorlar. Iyice sinirim bozuluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…