- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.781
Bizim kız sevmiyor ya bakma girişiminde bile bulunmuyor. Çığlık atarak oyuncakların kendisine gelmesini istiyor babası kılıklı tembelEki Görüntüle 2200552
Kızlar beyni yandı hangi oyıncağa hangi sese baksam diye :)
Yaa her çocuk karakteriyle geliyor ben buna inanıyorum. Herşeyi kabul ettiremiyorsun işte öyle.bizimkide kısa kısa oyalanıyor ara ara koyuyorum da. Bizimki de sırtüstü dırmuyor hemen dönüyor nereye koyarsam koyayımBizim kız sevmiyor ya bakma girişiminde bile bulunmuyor. Çığlık atarak oyuncakların kendisine gelmesini istiyor babası kılıklı tembel
pek yuzustu tutmayi denemiyorum aslinda canim belki de sever. Deneyeyim ben de.
Ayy Allah tatli uykular versin diye dua ede ede bir hal oldum 3 aydiruyusunlar insallah.
kv aradi yaa laf arasinda dun 2 sefer kaka yapti dedim, 2 kere yapmasin 1 kere yapsin dedi. Bir de cahil cahil uyduruyor, 1 kere yaparsa sut yararmis. O an bir yandan alt degistiriyordum tel.i kapatinca dank etti. Kadin her dedigimi kinamazsa rahatlayamiyor. Bununla yuzyuze gelince biz kesin kavga edicez...
Ben de cok bunaldim.Sirf hakkına girmeyeyim diye saatlerce ac kaldim .Yok yine olmadi .Ben de aksam olunca artik daraldim .Koydum halisina yedim yemegimi. Ve hala uyanik .Ustelik esim bürodan gec cikacak .Ve yarin kv ler gelecek.Bu bile stres olmam icin basli basina bir sebep.Bir gun haykiracagim .Siz bu çocuğu hep gulerken görüyorsunuz. Ben de oturup kahve keyfi filan yapiyorum sanıyorsunuz diye .Çünkü geldiklerinde ev savas alani gibi oluyor .Imali imali bakip kendince kiniyor .Hayir tek bir kelime soylese alacak cevabini .Boyle yaptigi icin ayrica sinir oluyorum. Gecen geldiğinde balkonda ne varsa çöpe atmis .Kedilere yemek ,süt filan veriyoruz.Onlara ayırdığım saklama kaplarını filan atmisAynen. Bugun abartmiyorum aksama kadar kustu. Tepiniyor kusuyor, elini sokuyor kusuyor. Yaz olsa silip geciyordum, suan atlet, uzun kollu ust cikar geri giydir her dakika... Ay bugun cok bunaldim ya. Hava da kapali deli gibi yagmur yagdi. O kadar gerginim ki nasil rahatlayacagim bilmiyorum
Kaplumbaga ters dönmüş :)) ben bazen oyuncaklarin hepsini cikartip dikkatini birine vermesini sagliyorum .Sebebi de oyuncak cokken odaklanamiyor ve odada olmadığımi daha cabuk fark ediyor .Bugun sadece melodili maymunu bıraktım.Geldigimde onla konuşuyordu :)Eki Görüntüle 2200552
Kızlar beyni yandı hangi oyıncağa hangi sese baksam diye :)
Aynen. Bugun abartmiyorum aksama kadar kustu. Tepiniyor kusuyor, elini sokuyor kusuyor. Yaz olsa silip geciyordum, suan atlet, uzun kollu ust cikar geri giydir her dakika... Ay bugun cok bunaldim ya. Hava da kapali deli gibi yagmur yagdi. O kadar gerginim ki nasil rahatlayacagim bilmiyorum
Aynı biz. Valla kafayi yemek üzereyim. 13 haftadayiz atak olabilir mi bilmiyorum. Offf offfBen ataga baglamiyorum her zamanki huyu
Ama bir saat uyurdu .Bugun yarim saate takili kaldi.Hala uyanik .Ve uyanikken bir is yaptırmıyor. Oglen yemegimi az once yedim .Gece 2 de uyandi 6 da uyudu .Gittikce bozuluyor.Allah bize sabir versin .Memede uyuma aliskanligini sonlandirmak istiyorum .Artık uyusa da yanindan kalkamaz oldum .3.ayda meme reddi oluyormuş .Kitaplarım geldi okuyup nasil bir yol izleyeceğim netlessin hemen baslayacagim denemeye . Şş patla filan uyuyacak bi bebek degil .
Demin corp corp ses çıkıyordu artk emerken çok iştahlı ya :)Benimki de bu ara oyun halısında bile bir süre sonra ellere geçiyor oyuncakları bırakıp. Bazen yumruğunu komple sokmaya çalışıyor, bazen parmağını emiyor.
Belki de öyle denemek lazım evet. Gözler döndü nereye bakacağını şaşırdı:) çok tatlılar ya birde bizimle uyusalarBen de cok bunaldim.Sirf hakkına girmeyeyim diye saatlerce ac kaldim .Yok yine olmadi .Ben de aksam olunca artik daraldim .Koydum halisina yedim yemegimi. Ve hala uyanik .Ustelik esim bürodan gec cikacak .Ve yarin kv ler gelecek.Bu bile stres olmam icin basli basina bir sebep.Bir gun haykiracagim .Siz bu çocuğu hep gulerken görüyorsunuz. Ben de oturup kahve keyfi filan yapiyorum sanıyorsunuz diye .Çünkü geldiklerinde ev savas alani gibi oluyor .Imali imali bakip kendince kiniyor .Hayir tek bir kelime soylese alacak cevabini .Boyle yaptigi icin ayrica sinir oluyorum. Gecen geldiğinde balkonda ne varsa çöpe atmis .Kedilere yemek ,süt filan veriyoruz.Onlara ayırdığım saklama kaplarını filan atmis
Adı temizlik yapti. Burda yiyip iciyorlar keske balkon yerine kendi döküp sactiklarini temizlese.Çok bunaldim ...
Kaplumbaga ters dönmüş :)) ben bazen oyuncaklarin hepsini cikartip dikkatini birine vermesini sagliyorum .Sebebi de oyuncak cokken odaklanamiyor ve odada olmadığımi daha cabuk fark ediyor .Bugun sadece melodili maymunu bıraktım.Geldigimde onla konuşuyordu :)
Ah cnm ya valla zor uyumayınca insanın her seyi aksıyor bıraz daha sabır inşallah bıkac aya daha farklı olucak bu zamanları unutturacak kadar huzurlu neşeli ve uykucu olurlar inşallahBen ataga baglamiyorum her zamanki huyu
Ama bir saat uyurdu .Bugun yarim saate takili kaldi.Hala uyanik .Ve uyanikken bir is yaptırmıyor. Oglen yemegimi az once yedim .Gece 2 de uyandi 6 da uyudu .Gittikce bozuluyor.Allah bize sabir versin .Memede uyuma aliskanligini sonlandirmak istiyorum .Artık uyusa da yanindan kalkamaz oldum .3.ayda meme reddi oluyormuş .Kitaplarım geldi okuyup nasil bir yol izleyeceğim netlessin hemen baslayacagim denemeye . Şş patla filan uyuyacak bi bebek degil .
Benimki de çok kusuyor. Önlük takıyorum ama onu da sırılsıklam yapıyor anında. Önlük yetişmiyor. Elimde yıkıyorum artık önlüklerini ki hemen kurusun tekrar takarım diye. Ben de çok bunaldım. Damla da pek işe yaramadı sanki. Değişik şekillerde uyutmaya çalışıyorum. 3 saat uyanık kalınca direkt uyuyup kalıyor ama 30 dk uyuduktan sonra uyanıyor. Çok zor, bu sıkıntılı dönemler bir bitse artık.Aynen. Bugun abartmiyorum aksama kadar kustu. Tepiniyor kusuyor, elini sokuyor kusuyor. Yaz olsa silip geciyordum, suan atlet, uzun kollu ust cikar geri giydir her dakika... Ay bugun cok bunaldim ya. Hava da kapali deli gibi yagmur yagdi. O kadar gerginim ki nasil rahatlayacagim bilmiyorum
Hiç sormaDemin corp corp ses çıkıyordu artk emerken çok iştahlı ya :)
Hepsi tamam da kaka ya laf edeni de duydum ya pes bu nasıl bir cahilliktir yahupek yuzustu tutmayi denemiyorum aslinda canim belki de sever. Deneyeyim ben de.
Ayy Allah tatli uykular versin diye dua ede ede bir hal oldum 3 aydiruyusunlar insallah.
kv aradi yaa laf arasinda dun 2 sefer kaka yapti dedim, 2 kere yapmasin 1 kere yapsin dedi. Bir de cahil cahil uyduruyor, 1 kere yaparsa sut yararmis. O an bir yandan alt degistiriyordum tel.i kapatinca dank etti. Kadin her dedigimi kinamazsa rahatlayamiyor. Bununla yuzyuze gelince biz kesin kavga edicez...
Ayy senın yorumlara bitiyorum ya çok hoşsun:) :)Bizim kız sevmiyor ya bakma girişiminde bile bulunmuyor. Çığlık atarak oyuncakların kendisine gelmesini istiyor babası kılıklı tembel
Artık islerimin aksamasini filan gectim.Uyku bozukluğu olan bebeklerin gelişimi beni düşündürüyor. Keske uyusa keske akranlari gibi normal seyrinde olsa her seyAh cnm ya valla zor uyumayınca insanın her seyi aksıyor bıraz daha sabır inşallah bıkac aya daha farklı olucak bu zamanları unutturacak kadar huzurlu neşeli ve uykucu olurlar inşallah
Benimkinin genel hali .Dogdugundan beri ne uyudu ne uyuttu .Aynı biz. Valla kafayi yemek üzereyim. 13 haftadayiz atak olabilir mi bilmiyorum. Offf offf
Aradaki ay farkı sorun olmazsa senin oğlanı benim hatuna alayım ben iyi kayınvalide olur benden bakBenimkinin genel hali .Dogdugundan beri ne uyudu ne uyuttu .
Ayy senın yorumlara bitiyorum ya çok hoşsun:) :)
Oğluma ninni söylemeye başladım rutin olsun diye o da ağlamaya başladıeee onun rutini de bu. Biliyor ninni sonrası uyutulacagini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?