2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim karanlik aslinda.Zifiri yapınca ciglik atiyor bir kac kez denedim .Gece lambamiz cok az aydinlatiyor.Aslında bir sey görünmüyor ama bakınıyor.

Katılıyorum, ben de ışıkta seste uyuyamam. ayrıca şöyle de birşey var.
http://www.milliyet.com.tr/-karanli...basini-sevmiyor-pembenar-detay-cocuk-1344266/

Ben odada gece lambası kullanmıyorum, evet büyümee hormonu karanlıkta salınıyor .koridor ışığını açıp yatak odasının kapısını 3-5 cm aralık bırakıyorum ışık girmiyor ben çocuğumu besleyebilecek kadar görüyorum. Doğduğundan beri hiç ışık kullanmadım, açmadım alıştı o da, annem de gördüğünde şaşırmıştı hayret karanlıkta nasıl uyuyor diye
Atak haftası için hangi tabloyu kullanıyorsunuz ?
Ektekini kullanıyorum.

Eklentiler

• 20171022_200628.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 53

2 bucuk aylikti. Daha once anneme yada kvye bi kac saatlik birakip cikmisligim vardi ama bilincli bir program uygulamadim. 1 hafta onceden evde kaynastirma yaptik bakiciyla. Sonra is gunu gelince direk gittim. Eve gelme zamaniniz kisaysa olabilir belki ama ben İstanbuldayim 1 saatim yolda geciyor ondan illaki buz akusu ve termal canta kullaniyorum.

Senin maşallah sütün iyiyse, fazla geleni kusuyor olabilir mi?
aksamustu sabahki gibi olmuyor ya sut miktari, bizimki aksam da ayni. Gazla alakasi var galiba, bugun yine gazdan uyuyamiyor cok hirsli ve aglak durumda siz nasilsiniz bugun canim?

Kafayı yicem sanırım oğlan uyurken illa pat pat yapıcam bi yerine durayım hemen dönmeye başlıyor.uyurken iş yapayım dedim yaptırmıyor.

K kuzuyolda ben de başladım ama sütüm olmadığı için o konuda yardımcı olamicam. Yarım gün calisma hakki kullanıyorum bir hafta sonra bitiyor o da. biraz annem geldi baktı biraz eşim baktı. Kriz yaşanıyor tabii çok nazlı bebeğim. Benden başkası ne doğru dürüst uyutabiliyor ne mama icirebiliyor. 5 saatlik uykuyla duruyorum ayakta çok zor ama para da onun ihtiyaclari için lazım

aksamustu sabahki gibi olmuyor ya sut miktari, bizimki aksam da ayni. Gazla alakasi var galiba, bugun yine gazdan uyuyamiyor cok hirsli ve aglak durumda siz nasilsiniz bugun canim?

Benim oğlum bu aralar bacaklarımın üzerinde ters durmayı çok seviyor kafasını kaldıra kaldıra etrafa bakınmayı ve o şekilde çok güzel gaz çıkıyor cnm, denemişsindşr ama yinede yazayım dedim..

Bugün gündüz iki defa uyuymayı başardım paşayı, o yüzden şimdilik iyi, sakin :) akşama çıldırıyor bizimki daha çok

Senin eşin de mi böyle gıcık canım
Sorma gitsin
Evet canım ben de eskiden haftada 1 kere süpürge tutardım şimdi gün aşırı tutmaya çalışıyorum.. Bazen aksasa da fırsat yaratıp hızlıca hallediyorum yoksa o saçları görmek beni delirtito
Benim de felaket saç her yer ama maalesef benimki süpürge açmama fırsat vermiyor geçen sadece oturduğumuz odayı süpürebildim gözünün önünden çıktığım an yaygarayı kopardı oyun halısını bu umutla almıştım ama tek vakit geçirmeyi sevmiyor
Bizimki iki buçuktan sonra hep bir oturma pozisyonuna kalkmaya çalışıyordu kucağımızdayken. Mecbur oturur pozisyonda tutuyordum durmuyordu çünkü. 3. Ay kontrolünde doktora söyledim. Kucağında tutabilirsin şimdilik, dördüncü aydan sonra da destekle oturtabilirsin dedi Hatta bebeyatmaz önerdi. Yani sanıldığı gibi aman 6 aydan önce oturtma birşey olur gibi bir durum söz konusu değil. Mühim olan tek başına kalmaması.

Kizlar bizim oglanin eli hep agzinda ve bundan dolayi tum ictigini kusuyor. Artik sadece emdikten sonra biraz dalarsa midesinde kaliyor sut. Sizin de boyle mi, elini sokunca kusuyorlar mi? Ki, uyanikken elini emmedigi an yok.
Benimki de ilk başlarda bir iki kustu zamanla alıştı artık kusmuyor bazen öğürüyor sadece
Ben ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)
Ameda hastane tipi mi canım ben de ikili mi alsam diyorum tekli aldığıma pişman oldum valla çok zaman kaybı. Benimki de Avent elektrikli

Ben e bebekten baby plus aldim .Ilk zamanlar cok kullandim .Simdi ucretsiz izinde oldugum icin gerek duymuyorum sagmaya .Ama gayet memnundum.

Banyodan sonra uyuttum benimki 30.dk uyandi .Oyun oynadik yoruldu. Saat 2 de yataga girdik .Emerek uyusun ki kacmam kolay olsun diye
Uyudu bekledim ,pispisladim daldı .Hatta yukardan cok buyuk gürültü geldi uyanmadı. Sessizce kacmaya calisirken 4 kere yakalandim
En sonunda pes ettim 1bucuk saat yuvarlanıp yuvarlanip kalktık

Bız yıne bu hafta atak haftasındayız sanki dımı ya gece uykuya zor dalıyor ıkı saat ağladı dün gece altını açtım pişik mi var dıye her yerine baktım yok bişey ama susmuyor ailece grıbız zaten burnu tıkalı hep off of şu kışı atlatsak bi

Ben ataga baglamiyorum her zamanki huyu
Ama bir saat uyurdu .Bugun yarim saate takili kaldi.Hala uyanik .Ve uyanikken bir is yaptırmıyor. Oglen yemegimi az once yedim .Gece 2 de uyandi 6 da uyudu .Gittikce bozuluyor.Allah bize sabir versin .Memede uyuma aliskanligini sonlandirmak istiyorum .Artık uyusa da yanindan kalkamaz oldum .3.ayda meme reddi oluyormuş .Kitaplarım geldi okuyup nasil bir yol izleyeceğim netlessin hemen baslayacagim denemeye . Şş patla filan uyuyacak bi bebek degil .

pek yuzustu tutmayi denemiyorum aslinda canim belki de sever. Deneyeyim ben de.

Ayy Allah tatli uykular versin diye dua ede ede bir hal oldum 3 aydir uyusunlar insallah.

kv aradi yaa laf arasinda dun 2 sefer kaka yapti dedim, 2 kere yapmasin 1 kere yapsin dedi. Bir de cahil cahil uyduruyor, 1 kere yaparsa sut yararmis. O an bir yandan alt degistiriyordum tel.i kapatinca dank etti. Kadin her dedigimi kinamazsa rahatlayamiyor. Bununla yuzyuze gelince biz kesin kavga edicez...

Benimki de bu ara oyun halısında bile bir süre sonra ellere geçiyor oyuncakları bırakıp. Bazen yumruğunu komple sokmaya çalışıyor, bazen parmağını emiyor.
Aynen. Bugun abartmiyorum aksama kadar kustu. Tepiniyor kusuyor, elini sokuyor kusuyor. Yaz olsa silip geciyordum, suan atlet, uzun kollu ust cikar geri giydir her dakika... Ay bugun cok bunaldim ya. Hava da kapali deli gibi yagmur yagdi. O kadar gerginim ki nasil rahatlayacagim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…