- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.761
Canim karanlik aslinda.Zifiri yapınca ciglik atiyor bir kac kez denedim .Gece lambamiz cok az aydinlatiyor.Aslında bir sey görünmüyor ama bakınıyor.
Katılıyorum, ben de ışıkta seste uyuyamam. ayrıca şöyle de birşey var.
http://www.milliyet.com.tr/-karanli...basini-sevmiyor-pembenar-detay-cocuk-1344266/
Ektekini kullanıyorum.Atak haftası için hangi tabloyu kullanıyorsunuz ?
iyi masallah canim. Niyeyse benimki kusmaya bahane ariyor. Yatarak, dik tutularak, tepinerek... Her sekildeBenimkininde hep ağzında hatta bazen öğürüyor ama hiç kusmadı canım.
Çok teşekkür ederim cevabın için kaç aylıktı başladığında ve kaç saat ayrı kaldınız birden mi ayrıldın yoksa günde bir saat iki saat gibi yavaş yavaş artırarak mı? Havalar soğuk olacağından termal çanta şuan gerekirmi genede? Ben işte sağıp poşetleyip orda dolaba koyarım gelincede dolaba diye düşündüm
iyi masallah canim. Niyeyse benimki kusmaya bahane ariyor. Yatarak, dik tutularak, tepinerek... Her sekilde
Bugun de cok huysuz esim de grip diye yardim etmiyor
aksamustu sabahki gibi olmuyor ya sut miktari, bizimki aksam da ayni. Gazla alakasi var galiba, bugun yine gazdan uyuyamiyor cok hirsli ve aglak durumdaSenin maşallah sütün iyiyse, fazla geleni kusuyor olabilir mi?
Aynen malesef öyleEşlerin ortak özelliği gıcıklık, hödüklük, işe yaramama ama çene yapmaktanda geri kalmama falan bence
aksamustu sabahki gibi olmuyor ya sut miktari, bizimki aksam da ayni. Gazla alakasi var galiba, bugun yine gazdan uyuyamiyor cok hirsli ve aglak durumdasiz nasilsiniz bugun canim?
Benimki de bu ara oyun halısında bile bir süre sonra ellere geçiyor oyuncakları bırakıp. Bazen yumruğunu komple sokmaya çalışıyor, bazen parmağını emiyor.oyun halisinda bile elleriyle ugrasiyor adam ya. Ust degistirmekten usutecek ikide bir soyunmaktan
Sorma gitsinSenin eşin de mi böyle gıcık canım
Benim de felaket saç her yer ama maalesef benimki süpürge açmama fırsat vermiyor geçen sadece oturduğumuz odayı süpürebildim gözünün önünden çıktığım an yaygarayı kopardıEvet canım ben de eskiden haftada 1 kere süpürge tutardım şimdi gün aşırı tutmaya çalışıyorum.. Bazen aksasa da fırsat yaratıp hızlıca hallediyorum yoksa o saçları görmek beni delirtito
Bizimki iki buçuktan sonra hep bir oturma pozisyonuna kalkmaya çalışıyordu kucağımızdayken. Mecbur oturur pozisyonda tutuyordum durmuyordu çünkü. 3. Ay kontrolünde doktora söyledim. Kucağında tutabilirsin şimdilik, dördüncü aydan sonra da destekle oturtabilirsin dedi Hatta bebeyatmaz önerdi. Yani sanıldığı gibi aman 6 aydan önce oturtma birşey olur gibi bir durum söz konusu değil. Mühim olan tek başına kalmaması.Merhaba hanımlar arada burayı takip ediyorum okuyorum ve cok faydasını görüyorum biliyorum ki yanlız değilim♡. Bebeğim 4 aylil olmaya yaklaştı bebeklerinizi oturtuyor musunuz merak ediyorum bizimki kucagimizda dogruluyordu habire bizde 10gundur oturtuyoruz kucagimizda mahsuru var mı acaba
Benimki de ilk başlarda bir iki kustu zamanla alıştı artık kusmuyor bazen öğürüyor sadeceKizlar bizim oglanin eli hep agzinda ve bundan dolayi tum ictigini kusuyor. Artik sadece emdikten sonra biraz dalarsa midesinde kaliyor sut. Sizin de boyle mi, elini sokunca kusuyorlar mi? Ki, uyanikken elini emmedigi an yok.
Ameda hastane tipi mi canım ben de ikili mi alsam diyorum tekli aldığıma pişman oldum valla çok zaman kaybı. Benimki de Avent elektrikliBen ameda kullanıyorum sütüm az benim, arkadaşlarım aracılığıyla lansinoh ve avent elektrikli denemem oldu 5 cc çıkmadı. Amedayla 70 falan çıkıyor az ama şifa niyetine :)
Ben e bebekten baby plus aldim .Ilk zamanlar cok kullandim .Simdi ucretsiz izinde oldugum icin gerek duymuyorum sagmaya .Ama gayet memnundum.70 yine çok iyi bana göre ben manuel ile beceremedim elle de en fazla 30-35 cc çıkartabiliyorum. bugün eşim çarşıya gitti lansinoh avent bebedor weebaby bulabildi ben arasından lansinoh alacaktım interneti beklemeyeyim diye bir daha düşüneyim o zaman
Bız yıne bu hafta atak haftasındayız sanki dımı ya gece uykuya zor dalıyor ıkı saat ağladı dün gece altını açtım pişik mi var dıye her yerine baktım yok bişey ama susmuyorBanyodan sonra uyuttum benimki 30.dk uyandi .Oyun oynadik yoruldu. Saat 2 de yataga girdik .Emerek uyusun ki kacmam kolay olsun diye
Uyudu bekledim ,pispisladim daldı .Hatta yukardan cok buyuk gürültü geldi uyanmadı. Sessizce kacmaya calisirken 4 kere yakalandim
En sonunda pes ettim 1bucuk saat yuvarlanıp yuvarlanip kalktık
Ben ataga baglamiyorum her zamanki huyuBız yıne bu hafta atak haftasındayız sanki dımı ya gece uykuya zor dalıyor ıkı saat ağladı dün gece altını açtım pişik mi var dıye her yerine baktım yok bişey ama susmuyorailece grıbız zaten burnu tıkalı hep off of şu kışı atlatsak bi
pek yuzustu tutmayi denemiyorum aslinda canim belki de sever. Deneyeyim ben de.Benim oğlum bu aralar bacaklarımın üzerinde ters durmayı çok seviyor kafasını kaldıra kaldıra etrafa bakınmayı ve o şekilde çok güzel gaz çıkıyor cnm, denemişsindşr ama yinede yazayım dedim..
Bugün gündüz iki defa uyuymayı başardım paşayı, o yüzden şimdilik iyi, sakin :) akşama çıldırıyor bizimki daha çok
Aynen. Bugun abartmiyorum aksama kadar kustu. Tepiniyor kusuyor, elini sokuyor kusuyor. Yaz olsa silip geciyordum, suan atlet, uzun kollu ust cikar geri giydir her dakika... Ay bugun cok bunaldim ya. Hava da kapali deli gibi yagmur yagdi. O kadar gerginim ki nasil rahatlayacagim bilmiyorumBenimki de bu ara oyun halısında bile bir süre sonra ellere geçiyor oyuncakları bırakıp. Bazen yumruğunu komple sokmaya çalışıyor, bazen parmağını emiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?