2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar.
Benim oğlum pzt gününden beri hasta.
O gün düğüne gittik. Gitmeyelim ben geneliyim sen git dedim yok onlar bizim düğüne çocuklarıyla bile gelmiş diye kv kp de dahil olmak üzere gittik.
Ordan kv 'ye geçtik.
Ertesi gün evde doğalgaz yaktım burun spreyi ocakta buhar anca kendine geldi. Gece kv ler bize geldi cayuniz vaf mı muhabbetine. Eviniz cok sicak hasta olur derecesini dusurun vs gibisinden.

Ertesi günde kp çağırdı diye illa gidicez gidicez dedi eşim ilk hastaneye gittik.
Ordan oraya gittik. Orsa da kv ev bakmış ama kendisine yinede yakın değilmiş. Bende yakın olmasına gerek olmadığını düşünüyorum dedim. O da bence gerek var dedi. Bir daha konu açılırsa söyleyeceğim. Çocuğumun öksürüğü arttı. Burnundan daha çok ses geliyor.
Eve dönerken artık patladim. Ben gitmeyelim düğüne dedim hasta oldu.
Annelerine gitmeyelim dedim öksürüğü arttı.
Anlamıyor garezimden değil çocuğumu düşündüğümden gitmiyoruz dedim. Ben çocuğum için okula gitmiyorum 2 dk sevecekler diye ordan oraya çocuk taşıyamam.
Doğalgaz sizde kaç derecede çalışıyor hanımlar.

bende uyku eğitimi vermek için 4 aylık olmasını bekliyorum. birde şuan daha dönmüyor. dönmeye başlayınca mı uyku eğitimi versem diye düşünüyorum. benim kızım ilk önce emerek uyuyuordu daha sonra pusette uyumaya başladı sonra kucağımda sallanarak uyumaya alışmıştı. oda şöyle oldu kucağıma alınca kafasını göğsüme doğru gömüyordu öylelikle kucakta sallanrak uyumaya alıştı sonra onuda bıraktı şimdi beşiğine alıştırmaya çalışıyoruz bazen onu da istemiyor o zaman kucak beşik puset emerek uyuma hepsini deniyoruz uyumuyor ama uykusu olduğu belli en sonunda babası ayağında sallıyor öyle uyuyor. atak döneminde olduğundan diye düşünüyorum belli bir düzenleri yok.inşallah 4 aylık olduktan sonra bir düzen oluşturmaya başlarlar.

İkisi de var ayrı zamanlarda kullandım ikisinden de fayda görmedim karıştırarak kullanmaktan mı bahsediyosun öyle yapanlar da varmış ama cesaret edemedim

Bende öyle düşünüyorum canım uygulayamıycaksam almak istemiyorum
Şuan bende öyleyim canım ama daha kötü olursa ilerde hiç alışmazsa diyede korkuyorum gerçi şu an zorlanmıyorum uyku konusunda çok şükür sadece ben olmadan uyumuyor işte
Canım bende de öyle oldu biberondan sonra beni hiç emmedi. Kaşık enjektör çok zor büyüyorlar artık. Ben emzirmeye devam etmek için sırf bırakmasın diye eds ile mama vermeye basladim sende dene istersen en azından benide emiyor diye avunuyorum.
Geçmiş olsun canım ben hava serinse 40da yakıyorum onun dışında hep güneş modunda 30da duruyor ama benim evim çok soğuk olmuyor sanırım onunda etkisi var
Benimki yarım dönüyor canım ama kararsız kaldım uğraşmak zor gelmiyor düzeni bozulur uyumazsa diye korkuyorum. Benim kızımda kafasını gömüp uyuyor

Hangi ildesin canım ben açmadım henüz geçmi kaldım acaba istanbuldayım

madamhd annelerimiz aynı kafadan resmen??benim de kardeşim ve annem geldi Doğum öncesi. Her gün doğdu doğacak derken 40+1 de suni sancı ile yatış yapıldı normal Doğum yaptım. Çok şükür aşırı zor bi Doğum olmadı 2,5 saat sancı çektim. O arada bile annem sezeryana alalım epidural yaptıralım diye eşimin başının etini yemiş. Kendi sezeryan olmuş annem,Doğum sancısı nedir bilmiyor. Ben bile daha sakindim Doğum yaptığım gün. Tabi sonrası mama olayı bizim de. Ayni cümleyi bana da bin defa kurdu annem. Sen yat dinlen ben mama veririm. !!! Ya çocuk emmeden süt artar mı hiç? Emen çocuğa neden durduk yere mama verelim habire. Sarılık sebebiyle başladık mamaya doktor önerisi ile.
Şimdi bile diyor ki ücretsiz alma madem ben gelip bakarım sen okuldayken mama veririm diyo. Offf dedim içimden hala mama muhabbeti yapıyoruz çocuk 4aylık olacak yakında??? Emzir kızım sütün artsın demedi bir kere. Kendi kardeşimi ve beni emzirmemiş mama vermiş hep. Sütü gelmemiş ya da o zaman uğraşmadılar gelmesi için belki de. Şimdi insanlar bir damla anne sütü vermeye çalışırken annemin mama deyip durması sinirimi bozuyor benim de.

Şu an mama veriyor musun canım sen? Ben mama artı meme şeklinde gidiyorum.

Ben 1 aylıkken yaptırmıştım daha lokal anesteziyle. Normalden hiçbir farkı olmamıştı. Ağlamamıştı bile.
Biz 3.5 aylik olduk aslında bende 40 tan sonra düşünüyordum uzamış sarıliğımız çıktı Onunla uğraştık derken bu vakite kaldı.insallah çok canı yanmaz kolay atlatır

Sabah mahvoldum. Kızıma 6da mama verdim emdi uyudu sonra çığlık çığlığa uyandı saat 7de, korktum aldım kucağıma emzirmeye çalışıyorum ağlıyor sonra kusmaya başladı 4 kere dolu dolu kustu kulağına kadar kusmuk oldu uyku Tulumunu çıkarttım heryerini sildim oyun halısına yatırdım benimde üstüm battı değiştirdim bi geldim oyun halısında da kusmuş. Tabi bu arada hep çığlık çığlığa ağlıyor. Kesin apartman inledi 1 saat ağladı ilk günlere döndük sandım. Tamam hergün ağlıyor ama bu başka ağlamaydı. İlk günler böyle aralıksız ağlardı onunla bende ağlardım. Sonra biraz sakinleşti. Midesi rahatladı sanırım. O ara reflü için ilacınıda verdim ama onuda kusmuş olabilir. Doktor reflü var demişti uzun zamandır kusuyor ama bugün çok kustu.
Az önce komşum geldi 5 dk kızımı merak etmiş sohbet ediyorduk böyle böyle oldu çok kustu dedim üşütmüştür sen ince giydirme dedi. Ev sıcak kalın giyerse terler ince giydirmiyorum zaten reflüsü var çocuğun diyorum kışın bebekler üşütünce kusar dedi ee benimki yazında kusuyordu diyorum üşütmüştür kıyamam dedi anlatamadım uğraşmadımda tamam canım dedim geçtim. Kızım sakinleşti ama ne uyku var ne huzur mızır mızır sabahtan beri. 7de kalktım bu saat oldu kahvaltı yapamadım midem kazınıyor.
Dün buraya uyuyor yazmıştım nazarmı ettim nedir bugün hem huzursuz mutsuz hem uyumuyor

Dünden beri sağ göğsümü sağmaya başlarken ilk birkaç dakika acıyor, yara çatlak, düğüm var mı diye kontrol ettim yok, acaba neden oluyor

Yüksek ayarda mı sağıyorsun cnm?

Bende herhangi bir yara falan yapmadı cnm. Ben ilk iki dk uyarı ayarından sonra en yükseğin bi altında ayarda 15 dk sağıyorum, ona rağmen yara olmadı cnm. Bebeğin emerken falan mı yara yaptı acaba?

Olabilir balla çörek otunu duymuştum. Onu da deneyim. Teşekkürler
evet balla çörek otu. Çörek otu toz olanıyla karıştırın hatta ben bir karışım almıştım balın içinde propolis havlıcan otu darülfülfül zencefil çörek otu yok yoktu. Sabah akşam bir tatlı kaşığı yedim , hatta boğaz ağrısına da iyi geliyor. Oğlum ondan sonra beni daha çok emmeye başladı

İkisi de var ayrı zamanlarda kullandım ikisinden de fayda görmedim karıştırarak kullanmaktan mı bahsediyosun öyle yapanlar da varmış ama cesaret edemedim

Hiç bir sakımcası olmadı, biogaiayı kakasını yapamadığı zamanlarda beraber verdim o zaten probiyotik yani sakıncası olacak bir damla değil.

Uykusuzluktan ve aglama sesinden basim agriyor
Kitabim gelmis emzirirken okuyayim dedim .Yok emmiyor avazi çıktığı kadar agliyor .

Benim oğlum bi kere böyle çok kusmuştu cnm, ben o zaman mamayı arka arkaya vermiştim ağladı doymadı diye. Öyle durum olabilir mi? Gece meme dolmuştur hem süt hem mama fazla gelmiştir belki

Peki kaçar damla ekledin bugün ben de deneyim

Benim oğlum bi kere böyle çok kusmuştu cnm, ben o zaman mamayı arka arkaya vermiştim ağladı doymadı diye. Öyle durum olabilir mi? Gece meme dolmuştur hem süt hem mama fazla gelmiştir belki
Olabilir canım baya uzun süre emdi hatta mamadan sonra yine emmek istedi bende aç diye emzirdim durdum belkide fazla geldi. Aman sakinleşsin ağlamasında çok zor sakinleştirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…