2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben eds ile veriyorum alışınca kolay bi yöntem bi dene istersen hem seninle ten TEMA’sını kaybetmiyor iyi oluyot

Üç kademesi var avent'in son ayarda yapıyorum bir de orta ayarı deneyeyim yara fln yok cnm o yüzden anlam veremedim , sağma aralığını da açıp deneyeyim dinlensin

Benim annem de aynı böyle. Dediğin gibi kendi sütü olmamış emzirmemiş bizi. Senin de sütün Yok trk çocukta mahvettin kendini diyor şimdi de

Benim annem de aynı böyle. Dediğin gibi kendi sütü olmamış emzirmemiş bizi. Senin de sütün Yok trk çocukta mahvettin kendini diyor şimdi de

Neden mahvettin kendini diyor anlamadım?çok uğraşıp stres yaptığın için mi??
Emzirmek nasıl bişey haberleri yok galiba ya. Tabi sağlık sorunu vs olur emziremezsin o ayrı. Ama emen çoçuğa mama dayamak nedir aklım almıyor resmen??şimdi anneyle bebeğin ten teması, güven duygusu, bebeğin sakinleştiği yer,anne sütünün milyon tane faydası vs vs anlatmaya kalksam dinlemez hatta ben mama verdim size de noldu sanki der karşılığında.

Benim Kv bile emzir kızım emzirdikçe artar sütün dedi. Kendi annem dayıyor mamayı. Meme reddi yaşasam kimin umrunda ver mamayı geç diyecek. ???
Sen de hem mama verip hem emziriyor musun canım? Ne kadar veriyorsun mamayı günde? Ben yavaştan kesmek istiyorum 4aylık kontrole gidil gelelim de kilo alımına göre azaltıcam mamayı.

Forse canım sen azaltmıştın sanırım mamayı yanlış mı hatırlıyorum?? Doğruysa eğer nasıl azalttın anlatır mısın? Ne kadar veriyordun ne kadar azalttın? 30cc azaltarak başlayın 3gün öyle devam edip bi 30cc daha azaltın demişti bana instagramda emzirme danışmanı. Günde 3kere 60cc veriyorum ben.

Bende başından beri ikili lansinoh kullanıyorum. Bence gayet iyi.
öğlen eve gittiğimde uykusu vardı beni emmek istemedi uykuyu tercih etti çok az emdi yatırdım uyutmak için sonra hıçkırık tuttu tekrar emzirmek istedim istemedi gece sağdığım sütü biberonla verdim belki mama istiyordur diye çünkü teyzesi sabah sağdığım sütü vermiş mama vermemiş hıçkırığı geçti uyudu zamanımda kalmadı işe dönmem gerekti sütümü bari sağayım dedim 110 cc süt çıktı bir yandanda yemeğimide yedim sağım yaparken çok rahat ettim keşke daha önce alsaymışım

geçen hafta benim kızımda sabah 5 de ağız dolusu iki defa kustu daha önce bu kadar çok kusmamıştı. kusmadan sonra burnu aktı gözü aktı biraz ama keyfi yerindeydi doktora götürdüm doktor önce gazdan kusmuştur dedi kontrolünü yaptıktan sonra geniz akıntısı varmış midesi bulanmış öyle kusmuştur dedi. havalar soğudu evler sıcak ama bir şekilde üşütüyorlar sanırım

Üç kademesi var avent'in son ayarda yapıyorum bir de orta ayarı deneyeyim yara fln yok cnm o yüzden anlam veremedim , sağma aralığını da açıp deneyeyim dinlensin

Yüksek ayarda yapınca benim meme ucu hassaslaşıyor cnm, yara olmadı ama şişme hassaslaşma oluyor, belki bu nedenledir, birde sen sürekli sağıyorsun bildiğim kadarıyla. Ben günde 1 yada 2

Peki kaçar damla ekledin bugün ben de deneyim
5 damla biogaia, 8 damla subsimplex. Subsimplexi günde 3 kereye kadar her seferinde 8 damla kullandım en fazla. Bakarsın günlük ya da gün aşırı kaka yapıyorsa duruma göre kesersin. Şu an ben hiç kullanmıyorum ikisini de.

canım bizimki fazla alıyordu. 3 saatte bir 90 cc idi.
3 gün ağlata ağlata 4 saatte bir 60cc vererek aldığı miktarı indirdim ve ne zaman isterse ayrıca da meme teklif ederek hep emzirdim.
Şimdi gece gündüz 4 saatte 60 cc alıyor 2 saatte bir veya canı isteyince emiyor.
Geceleri de aynı... şu an 14-19.hafta atak dönemi biberon bir de memeyi bazen itebilir ama uyuyoruz bu ölçüye. Yarıya yarıya düşürmüş oldum mamayı.

Hiç ödün vermeyeceksin yalnız. 3.gün bile düzeliyor. Danışmanın dediği gibi yarıya indir. Bir süre öyle git zaten en gıdalara geçince ona da ihtiyaç duymazsın belki o zamana kadar da bırakırsın.

Kaç saat sonunda 110 cc çıktı cnn? Birde sağım modundaylen süt gelmediğinde arada tekrar uyarı moduna alınca bazen bende tekrar süt geliyor, son süt denen süt sanırım

Kızlar oğlum oturma hevesinde ve sürekli benim kucağımda gezsin dolaşsın istiyor evde. Artık ana kucağını istemez orada oyalanmaz oldu. Ben de aşağıdaki ürünü aldım .. Doktorumuza da danıştım rahatlıkla kullanabilirmişim..çok sevindim dışarıda çıkarım artık kısa yürüyüşlere...

Eklentiler

• Ekran görüntüleri_20181025-142730.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüleri_20181025-142710.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 49
Umarım canım bir kaç gündür koymuyorum ben.
Bu arada Doğum tarihimize özel atak haftasınhesaplaması var. Eke ekliyorum. Bullunsun sende de. Tarih tarih var ger seferinde hesaplamak zorunda kalmayız.
Teşekkürler canım çok sağol.. Biz de dün menenjit aşısını yaptırdık bütün gece uyumadık.. Nasıl fena bi aşıymış ya çocuğun bütün vücudunda ağrı oluştu en çok bacağında vurulan yerde yani.. Bütün gece huzursuz, uyumak istiyor uyuyamıyor doiru düzgün inledi durdu.. Az önce 2. Fitili de verdim umarım geceye kadar geçer

Kaç saat sonunda 110 cc çıktı cnn? Birde sağım modundaylen süt gelmediğinde arada tekrar uyarı moduna alınca bazen bende tekrar süt geliyor, son süt denen süt sanırım
3,5 saat sonrasında 110 cc çıktı öğlen eve geldiğinde çok az emdi ne kadarlık emdi bilemiyorum. kullandıkça öğrenirim öğle arası çok zamanım yoktu. süt sağma kampı diye de birşey varmış 10 dk sağıp bekleyip tekrar 10 dk sağım yapılıyormuş ama uyarı modunu mutlaka deneyeceğim.

Gece 5 ten bu yana sürekli ağlıyor kafamı duvara vurup kendimi imha etmek istiyorum
Var bir dertleri de biz cozemiyoruz hayirlisi
Su an anneme cok ihtiyacım var .Daha midem bomboş benimki bos bos emecem diye ugrasiyor .Ona ayri üzülüyorum. Dengemi sağlayamıyorum yerimde çakılı kaldim.Yatarak emziriyorum.Duruo durup agliyor sıkıldı yatakta olmaktan.

ya bunu anlamazlar, çok bilmiş olurum yine
Zaten anlamalarına gerek yok bence :)
Direk izin vermemek en iyisi. Çok bilmiş ol, ne olacak :)
Şu anda da benim kayınvalide 1,5 saattir çocugu kucağında uyutuyor. Gidip açıkca geçen sefer beşiğe çok zor alıştırdım sen gidince, alışmasın kenara koy diyorum, yok alışmaz diyor. Bütün süreci başa sardıracak. Bu ne demek? Bir daha kucağına alıp uyutmaya meylettiğini görür görmez "annecim ben alayım onu" demek gerekiyor demek Sonra çocuğa da bana da eziyet üç gün sonra yalnız kalınca. Onun anlamasını bekledim bir önceki turda, olan bana oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…