- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.901
İki hafta kullandım sadece canım evet biraz etki ediyor sanki. Ama kullanmayı bırakınca durum yine eskisi gibi şu annsadece sağım yapmaya çalışıyorum çıktığı kadarMervikkkk İlacın etkisini gordun mü, kullanmaya devam ediyor musun?
Ben eds ile veriyorum alışınca kolay bi yöntem bi dene istersen hem seninle ten TEMA’sını kaybetmiyor iyi oluyotArtık alıştı zaten biberona. Sağlık ocağında ki hemsirede demistim 3 aydan sonra meme reddi yaşarsın biberona alıştığı için dedi. Öyle de oluyo. Kasiklada denedikte zor oldu. Özellikle geceleri. Ne yapacam bilmiyorum
Üç kademesi var avent'in son ayarda yapıyorum bir de orta ayarı deneyeyim yara fln yok cnm o yüzden anlam veremedim , sağma aralığını da açıp deneyeyim dinlensinYüksek ayarda mı sağıyorsun cnm?
Bende herhangi bir yara falan yapmadı cnm. Ben ilk iki dk uyarı ayarından sonra en yükseğin bi altında ayarda 15 dk sağıyorum, ona rağmen yara olmadı cnm. Bebeğin emerken falan mı yara yaptı acaba?
Benim annem de aynı böyle. Dediğin gibi kendi sütü olmamış emzirmemiş bizi. Senin de sütün Yok trk çocukta mahvettin kendini diyor şimdi de@madamhd annelerimiz aynı kafadan resmen??benim de kardeşim ve annem geldi Doğum öncesi. Her gün doğdu doğacak derken 40+1 de suni sancı ile yatış yapıldı normal Doğum yaptım. Çok şükür aşırı zor bi Doğum olmadı 2,5 saat sancı çektim. O arada bile annem sezeryana alalım epidural yaptıralım diye eşimin başının etini yemiş. Kendi sezeryan olmuş annem,Doğum sancısı nedir bilmiyor. Ben bile daha sakindim Doğum yaptığım gün. Tabi sonrası mama olayı bizim de. Ayni cümleyi bana da bin defa kurdu annem. Sen yat dinlen ben mama veririm. !!! Ya çocuk emmeden süt artar mı hiç? Emen çocuğa neden durduk yere mama verelim habire. Sarılık sebebiyle başladık mamaya doktor önerisi ile.
Şimdi bile diyor ki ücretsiz alma madem ben gelip bakarım sen okuldayken mama veririm diyo. Offf dedim içimden hala mama muhabbeti yapıyoruz çocuk 4aylık olacak yakında??? Emzir kızım sütün artsın demedi bir kere. Kendi kardeşimi ve beni emzirmemiş mama vermiş hep. Sütü gelmemiş ya da o zaman uğraşmadılar gelmesi için belki de. Şimdi insanlar bir damla anne sütü vermeye çalışırken annemin mama deyip durması sinirimi bozuyor benim de.
Şu an mama veriyor musun canım sen? Ben mama artı meme şeklinde gidiyorum.
Benim annem de aynı böyle. Dediğin gibi kendi sütü olmamış emzirmemiş bizi. Senin de sütün Yok trk çocukta mahvettin kendini diyor şimdi de
öğlen eve gittiğimde uykusu vardı beni emmek istemedi uykuyu tercih etti çok az emdi yatırdım uyutmak için sonra hıçkırık tuttu tekrar emzirmek istedim istemedi gece sağdığım sütü biberonla verdim belki mama istiyordur diye çünkü teyzesi sabah sağdığım sütü vermiş mama vermemiş hıçkırığı geçti uyudu zamanımda kalmadı işe dönmem gerekti sütümü bari sağayım dedim 110 cc süt çıktı bir yandanda yemeğimide yedim sağım yaparken çok rahat ettim keşke daha önce alsaymışımBende başından beri ikili lansinoh kullanıyorum. Bence gayet iyi.
geçen hafta benim kızımda sabah 5 de ağız dolusu iki defa kustu daha önce bu kadar çok kusmamıştı. kusmadan sonra burnu aktı gözü aktı biraz ama keyfi yerindeydi doktora götürdüm doktor önce gazdan kusmuştur dedi kontrolünü yaptıktan sonra geniz akıntısı varmış midesi bulanmış öyle kusmuştur dedi. havalar soğudu evler sıcak ama bir şekilde üşütüyorlar sanırımSabah mahvoldum. Kızıma 6da mama verdim emdi uyudu sonra çığlık çığlığa uyandı saat 7de, korktum aldım kucağıma emzirmeye çalışıyorum ağlıyor sonra kusmaya başladı 4 kere dolu dolu kustu kulağına kadar kusmuk oldu uyku Tulumunu çıkarttım heryerini sildim oyun halısına yatırdım benimde üstüm battı değiştirdim bi geldim oyun halısında da kusmuş. Tabi bu arada hep çığlık çığlığa ağlıyor. Kesin apartman inledi 1 saat ağladı ilk günlere döndük sandım. Tamam hergün ağlıyor ama bu başka ağlamaydı. İlk günler böyle aralıksız ağlardı onunla bende ağlardım. Sonra biraz sakinleşti. Midesi rahatladı sanırım. O ara reflü için ilacınıda verdim ama onuda kusmuş olabilir. Doktor reflü var demişti uzun zamandır kusuyor ama bugün çok kustu.
Az önce komşum geldi 5 dk kızımı merak etmiş sohbet ediyorduk böyle böyle oldu çok kustu dedim üşütmüştür sen ince giydirme dedi. Ev sıcak kalın giyerse terler ince giydirmiyorum zaten reflüsü var çocuğun diyorum kışın bebekler üşütünce kusar dedi ee benimki yazında kusuyordu diyorum üşütmüştür kıyamam dedi anlatamadım uğraşmadımda tamam canım dedim geçtim. Kızım sakinleşti ama ne uyku var ne huzur mızır mızır sabahtan beri. 7de kalktım bu saat oldu kahvaltı yapamadım midem kazınıyor.
Dün buraya uyuyor yazmıştım nazarmı ettim nedir bugün hem huzursuz mutsuz hem uyumuyor
Üç kademesi var avent'in son ayarda yapıyorum bir de orta ayarı deneyeyim yara fln yok cnm o yüzden anlam veremedim , sağma aralığını da açıp deneyeyim dinlensin
5 damla biogaia, 8 damla subsimplex. Subsimplexi günde 3 kereye kadar her seferinde 8 damla kullandım en fazla. Bakarsın günlük ya da gün aşırı kaka yapıyorsa duruma göre kesersin. Şu an ben hiç kullanmıyorum ikisini de.Peki kaçar damla ekledin bugün ben de deneyim
canım bizimki fazla alıyordu. 3 saatte bir 90 cc idi.Forse canım sen azaltmıştın sanırım mamayı yanlış mı hatırlıyorum?? Doğruysa eğer nasıl azalttın anlatır mısın? Ne kadar veriyordun ne kadar azalttın? 30cc azaltarak başlayın 3gün öyle devam edip bi 30cc daha azaltın demişti bana instagramda emzirme danışmanı. Günde 3kere 60cc veriyorum ben.
öğlen eve gittiğimde uykusu vardı beni emmek istemedi uykuyu tercih etti çok az emdi yatırdım uyutmak için sonra hıçkırık tuttu tekrar emzirmek istedim istemedi gece sağdığım sütü biberonla verdim belki mama istiyordur diye çünkü teyzesi sabah sağdığım sütü vermiş mama vermemiş hıçkırığı geçti uyudu zamanımda kalmadı işe dönmem gerekti sütümü bari sağayım dedim 110 cc süt çıktı bir yandanda yemeğimide yedim sağım yaparken çok rahat ettim keşke daha önce alsaymışım
NolduHayatımın hiçbir döneminde bu kadar çaresiz hissetmedim. Parmak kadar velet tam anlamıyla anamı ağlatıyor
Teşekkürler canım çok sağol.. Biz de dün menenjit aşısını yaptırdık bütün gece uyumadık.. Nasıl fena bi aşıymış ya çocuğun bütün vücudunda ağrı oluştu en çok bacağında vurulan yerde yani.. Bütün gece huzursuz, uyumak istiyor uyuyamıyor doiru düzgün inledi durdu.. Az önce 2. Fitili de verdim umarım geceye kadar geçerUmarım canım bir kaç gündür koymuyorum ben.
Bu arada Doğum tarihimize özel atak haftasınhesaplaması var. Eke ekliyorum. Bullunsun sende de. Tarih tarih var ger seferinde hesaplamak zorunda kalmayız.
3,5 saat sonrasında 110 cc çıktı öğlen eve geldiğinde çok az emdi ne kadarlık emdi bilemiyorum. kullandıkça öğrenirim öğle arası çok zamanım yoktu. süt sağma kampı diye de birşey varmış 10 dk sağıp bekleyip tekrar 10 dk sağım yapılıyormuş ama uyarı modunu mutlaka deneyeceğim.Kaç saat sonunda 110 cc çıktı cnn? Birde sağım modundaylen süt gelmediğinde arada tekrar uyarı moduna alınca bazen bende tekrar süt geliyor, son süt denen süt sanırım
Gece 5 ten bu yana sürekli ağlıyor kafamı duvara vurup kendimi imha etmek istiyorumNolduBen de dun cok agladim .Su an basim siddetli ağrıyor ve dönüyor. Kucagima alamiyorum dusurcem diye .
Var bir dertleri de biz cozemiyoruz hayirlisiGece 5 ten bu yana sürekli ağlıyor kafamı duvara vurup kendimi imha etmek istiyorum
Zaten anlamalarına gerek yok bence :)ya bunu anlamazlar, çok bilmiş olurum yine
Bizimki komple sağ yumurugu yiyordu. Şimdi gelişti, baş parmağı yutuyor sadece. Ayrıca sol eli de tatmaya başladı. Her yerini yiyesim var.Ellerini kemiriyo oğlum ne tatlı elin varmış azda ben yiyim diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?