2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım biz de atlattık hastalık geçti çok şükür. Benim bildiğim oda sıcaklığı 23-25 derece civarında olmalı canım. Birde odayı havalandırmaya çalış sık sık bebeğin odada değilken. Çok soğuksa da ıslak havlu bulundur odasında burnu için daha iyiymiş

Tablo benim paylaştığımmış :)
Kaybetmiştim geri ulaşmış oldum, teşekkürler :)

Sen yat uyu acıkırsa mama veririm klasik anne atasözü olmuş sanırım

Ben olsam gitmezdim canım. Genelde bir kere problem çıkaran yine çıkarır.

Teşekkürler cnm biraz daha iyiyim.

Canım sen niye ağladın. Uykusuzluk sinirleri yıpratıyor ondan dolayı mı?
Evet kuzum bir türlü uyutamadim .Gozleri kipkirmizi oldu ,sesi gitti. Ben nerde yanlış yapiyorum diye kendimi sorguladım. Esim de mesaiye kaldi tuzu,biberi oldu .Dun stres yaptığım icin de geceden beri basim agriyor .

Teşekkürler cnm biraz daha iyiyim.
Sevindim canım, bebeğin nasıl oldu?
Bizimkinin tekrar tekrar kızarıyor göğsü. Önce geçiyor, elini ağzına çok soktuğu için ıslaklıktan çenesi de alerji oldu. Göğsü için önlük de takıyorum ama yine de kızarıyor tükürüğü değince

Evet kuzum bir türlü uyutamadim .Gozleri kipkirmizi oldu ,sesi gitti. Ben nerde yanlış yapiyorum diye kendimi sorguladım. Esim de mesaiye kaldi tuzu,biberi oldu .Dun stres yaptığım icin de geceden beri basim agriyor .
Canım müzikle uyutmayı denesen ya da ilahi de olabilir , dinlemeyi sevdiğin her ne ise onu denesen? Sallamayla uyuyorsa tabii.. Sana da iyi gelir hem açılırsın

Canım müzikle uyutmayı denesen ya da ilahi de olabilir , dinlemeyi sevdiğin her ne ise onu denesen? Sallamayla uyuyorsa tabii.. Sana da iyi gelir hem açılırsın
Canim uyumuyor sallamaya alismadi . Şs pat ı denedim milyon kere uyumadi.Sadece emerek uyuyor Bunun basima is acacagini en bastan biliyordum ama gaz sorunu elimi ayagimi bağladı. Sorun şu ki cevreyi izlemeye basladigi icin emip bırakıyor. Hem gaz doluyor hem de dalamiyor . 50 sayfa kitap okudum .Elimden gelse tek gecede bitirip hemen uygulamaya baslayacagim .O derece bunaldim .Yeni huyumuz da uyusa bile elimi üstünden cektigim anda uyaniyor .

Yetecek kadar sütüm var çok şükür. Ama sağacak kadar yok zaten makine olanı da sağamıyor. Öğleye kadar işte olduğum için bi kere mama yiyor. Ama hafta sonu vermiyorum mama.

Benim kereta da kolumda uyuyor. Yatağa koyarken gerinip uyanıyor. Gerçi artık kolumda da uyanıyor ama sancısı olduğunu anlayınca ayağa kalkıp yürüyorum pış pış yapıp uyutmaya devam ediyorum. Uyanırsa her şey daha zor oluyor diye bırakamıyorum. Arada cesaret edip bırakıyorum, bazen yarım saat uyuyor bazen 5 dk sonra ağlamaya başlıyor.

belki yardımcı olur canım,mesaj gönderdim sana

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Benim kv de aynı kafa daya manayı gitsin dedi bir kere. Yok bebeği sürekli memede tutuyormuşum beni emzik yerine kullanıyormuş falan deyip Çan’ımı sıkıyor her seferinde. En azından anneme laf anlatabiliyorum ama ona Yok.
Anneme gelince hem kendimi strese sokuyorum hem eds ile verdiğim için ona ayrı bir yük gibi geliyor. Hem de göğüslerim baya çatladı. Hepsinden dolayı diyor. Senin bebeğin emmeyen bebek değil sütün olsa emer sütün Yok uğraşma mamayı ver ben sizi öyle büyüttüm falan filan ..
Ben de mama ve meme beraber gidiyorum. 2. Ay kontrolünde 8x75 ver demişti doktor. 10 gün sonra da 90 a çıkar mamayı dedi. Ben de dedim böyle olmayacak çişli bezleri normal olunca mamayı arttırmadım ve 3. Ay kontrolünde başka doktora gittim ve dedim ki ben mamayı bırakmak istiyorum. Araştırdım sizi buldum bana yardımcı olacağınızı umarak geldim. mamayı minimuma indirebiliriz dedi açıkça çünkü zaman geçtikçe mama bırakma ihtimali azalıyor maalesef. Matilium diye bir ilaç verdi bir hafta sonra kontrole çağırdı. İlacı içtim annemi çağırdım o hafta bebeğe baksın ben de süt sağayım hem de güzel besleneyim diye. Mama miktarı günlük ortalama 500-600 arasıyken (bazen eds den dolayı hepsini içmiyordu) 375 e düştü. Doktor bu azalışı çok güzel buldu ve böyle devam edersen dördüncü ayda mamayı bırakmış gelirsin dedi. Çünkü mama azalmış olmasına rağmen o hafta 300 gr almıştı. Ama nerede bebeğe bakan biri olmayınca maalesef süt sağamıyorum. İlaca da iki hafta için müsaade etti. O da bitince çok ilerleme kaydedemedim. Ama şu an 3 kez 60 4 kez 75 veriyorum toplam 480 cc ediyor gün içinde. Eğer süt sağabilmişsem birleştirip bir öğün yerine de onu verdiğim oluyor. Gün içinde sağdığım sütlerin toplamı en fazla 60 oluyor çünkü. Bazen iki üç günü birleştirip veriyorum. Mama arttırmak yerine 600 den 480 e düşmüş olmak bile benim için umut verici aslında.

Herkes kafayı yemiş, sabah annemle konuştum kız uyumuyor gel bak iki dk kahvaltı edeyim diye işim var dedi. İyi tamam akşama dogru cocuk uyurkende gelme o zaman dedim. Zar zor uyuttum girdim mutfağa yemek yapayım diye daha 20 dk oldu çat çut kapı açılıyo sağolsun haberde vermezler dan diye girerler ki ben gayet emzirerek evde dolanan insanım 100 kezde söyledim haber verin ben açayım kapıyı diye. Haliyle uyandı velet diyoki kaldırayımmı hayır dedim ağlayınca bakıyosun sanki uyuyacak o salladım uyudu. Babamla annem bir oldu öksürme nöbetine girdiler sonrada biz gidelim. İyi halt edin ya birde suratlar beş karış uyuyan çocuğu uyandırıp defolup gittiler üzerine kızıyorlar. Uyumuyo işte yemekte kaldı yarım zıkkımın kökünü yiyelim biz yemek neyimize vallahi bıktım ya

Benim kızımın karin kısmı geçti ama bacaklarda hafif kızarıklık bazen oluyor. Kızarıklık geçse bile iz kaldı ins geçer. Bişey dikkatimi çekti pamuklu giydirdigimde daha cok kızarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…