- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.941
Geçmiş olsun canımTeşekkürler canım çok sağol.. Biz de dün menenjit aşısını yaptırdık bütün gece uyumadık.. Nasıl fena bi aşıymış ya çocuğun bütün vücudunda ağrı oluştu en çok bacağında vurulan yerde yani.. Bütün gece huzursuz, uyumak istiyor uyuyamıyor doiru düzgün inledi durdu.. Az önce 2. Fitili de verdim umarım geceye kadar geçer
Benimki ilk zamanlar uyandırmıyordu beni çocuğu da alıp mama veriyordu neymiş uyanmadan mamasını vermiş çocuğun. Ama yaptığının yanlış olduğunu anlatamadım bir türlğSen yat uyu acıkırsa mama veririm klasik anne atasözü olmuş sanırım
Bizimkilerde dürtmez ama kapının anahtar deliğinde problem var. Kapıyı açana kadar çıkan sesten mahalle uyanır akşam babasının gelme saatinde uyuyorsa bana haber veriyor ben açıyorum. Annemler habersiz gelmeyi kendilerine hak gördükleri için böyle oluyor. Bizmi uyandırdık yani diyo yok dedim mezardan kalktı dedem uyandırdı madem geliceksiniz haber verin ben açayım sese uyandı iste dedim. 5 karış surat asıp gittiler arkadas bende insanım yorgunum dayanamıyorum. Madem bu kadar kıymetli uyanıkken gelinde popom yer görsün bir bardak sıcak çay içeyim. Kendi keyiflerine göre olacak herşey şunu kayınvalide yapmaya kalksa gebertirim. Ama annemin yüzü düştü ya bu seferde oturdum ağlıyorumTam uykusu var.Kv ler yolda uyutamadim.kronik_unutkan uyuyan çocuğu durtemezler ama üstün zekalariyla ses yapar uyandırırlar .Esime dedim onlar gelsin uyutcam .Ee onlar tek mi oturcak .
Yok ben beklerim baslarini cocuk onemli degil .Hey Allah imm .Yanindan kalkinca uyaniyor iste sen de biliyorsun mubarek .
Evet canım bende yuvarlak seçtim bilerek dönsün rahat rahat diyeÇok tatlı :)
Ayrıca oyun halısı büyükmüş ne güzel. Bizim fp piyanolu ve dar. böyle yatamaz, çocugu hayatın dar acımasız koridorlarına şimdiden alıştırmaya karar vermiş fp markası
Bence iletisim sorunu var.Guzelce tekrar hatirlat .Belki fark ederler .Yaslilar biraz anlayissiz oluyor .Benimki de kucaktan kucaga gezerken meme icin hirslandi .Simdi emzirmeye basladim agliyor .Zaten basim agriyor. Kimseyi cekecek modda degilim.Aman kasik cataldan ses cikti ,aman kapi çarpıldı diye diye gerilecegim.Bizimkilerde dürtmez ama kapının anahtar deliğinde problem var. Kapıyı açana kadar çıkan sesten mahalle uyanır akşam babasının gelme saatinde uyuyorsa bana haber veriyor ben açıyorum. Annemler habersiz gelmeyi kendilerine hak gördükleri için böyle oluyor. Bizmi uyandırdık yani diyo yok dedim mezardan kalktı dedem uyandırdı madem geliceksiniz haber verin ben açayım sese uyandı iste dedim. 5 karış surat asıp gittiler arkadas bende insanım yorgunum dayanamıyorum. Madem bu kadar kıymetli uyanıkken gelinde popom yer görsün bir bardak sıcak çay içeyim. Kendi keyiflerine göre olacak herşey şunu kayınvalide yapmaya kalksa gebertirim. Ama annemin yüzü düştü ya bu seferde oturdum ağlıyorum
Bari yemek yapsaydı yaHerkes kafayı yemiş, sabah annemle konuştum kız uyumuyor gel bak iki dk kahvaltı edeyim diye işim var dedi. İyi tamam akşama dogru cocuk uyurkende gelme o zaman dedim. Zar zor uyuttum girdim mutfağa yemek yapayım diye daha 20 dk oldu çat çut kapı açılıyo sağolsun haberde vermezler dan diye girerler ki ben gayet emzirerek evde dolanan insanım 100 kezde söyledim haber verin ben açayım kapıyı diye. Haliyle uyandı velet diyoki kaldırayımmı hayır dedim ağlayınca bakıyosun sanki uyuyacak o salladım uyudu. Babamla annem bir oldu öksürme nöbetine girdiler sonrada biz gidelim. İyi halt edin ya birde suratlar beş karış uyuyan çocuğu uyandırıp defolup gittiler üzerine kızıyorlar. Uyumuyo işte yemekte kaldı yarım zıkkımın kökünü yiyelim biz yemek neyimize vallahi bıktım ya
Yok ya surat asıp gittiBari yemek yapsaydı yabizim evde de 3 gündür yemek yok. Öğlen işte yiyorum akşam çikolatalı ekmek
Benim annem de öyle canım. Evli olmasam hiç alınmayacağı seylere evlendikten sonra çok alınmaya başladı. Hele çocuk olduktan sonra ilk hakaretimi de işittimYok ya surat asıp gitti
Aynen oyle canimKızlar sizin yazdıklarınizi okudukça yok kv yok kp muhabbetleri iyi ki diyorum tekmisim. En azından kızımla akşama kadar kendim ugrasiyorum ses yapan yok tmm yoruluyorum ama en azından kafam rahat.
Canım çok çok haklisin ama kendine çok fazla stres yüklüyorsun, biraz daha Relax olsan,çok takılmasan nasıl olsa öyle veya böyle geliyorlar Senin de canını sıkıyorlar En azından canını sıkmamaya etkilenmemeye çalış sütün için çok önemli biliyorsun.İlk cocuk bir çoğunuzun tabiki zor şeyler yaşanıyor tecrübeyle sabit sen nekadar dikkat etsen millet bi okadar vurdumduymaz bide ustune sen hatali oluyorsun anlamayan anlamıyor sinirlendigimizle kalip bu stresi çocuğa da yansitiyoruz ister istemezBence iletisim sorunu var.Guzelce tekrar hatirlat .Belki fark ederler .Yaslilar biraz anlayissiz oluyor .Benimki de kucaktan kucaga gezerken meme icin hirslandi .Simdi emzirmeye basladim agliyor .Zaten basim agriyor. Kimseyi cekecek modda degilim.Aman kasik cataldan ses cikti ,aman kapi çarpıldı diye diye gerilecegim.
Hep aynısı oluyor .Ben burda bebekle cebellesirken keyiflerinden taviz vermiyorlar .Bir elimde tel .Esime uyari mesajlari sesli gulmeyin ,odanın kapisini kapatin ,cayi yavas karistirin vs.Ya ben utanıyorum bunlar icin mesaj atarken ama cocuk icin onlar düşünmüyor.
Klasik erkek tarafı baskın olma durumu ewet cekemiyo belli ki.Bekar galiba anne olunca anlar umarım ne denir ki boylesineGörümce gelmis biseyler empoze etmeye calisiyor.Annesine de cok düşkünmüş falan filan .
100 kere dedi en son dayanamadim.
Pardon da dedim kime düşkün olcak sana mi ?
Eee abim de olabilirdi .Tabii canim dedim sabahtan aksama ,aksamdan sabaha abin bakiyor .
Resmen cekemiyo yaa
AynenKızlar sizin yazdıklarınizi okudukça yok kv yok kp muhabbetleri iyi ki diyorum tekmisim. En azından kızımla akşama kadar kendim ugrasiyorum ses yapan yok tmm yoruluyorum ama en azından kafam rahat.
Geçmiş olsun canım bir yeri ağrıyordur belki de kusunca rahatlamıştır. Benim kızım da çok kusuyor reflü olabilir dedi doktor. Zofran diye bir ilaç verdi ama kanser tedavisindeki bulantıyı engellemek için kullanıldığını okudum ve kullanmadım. Sen de ilaç kullandığını yazmışsın. Hangi ilacı kullanıyorsun..faydası oldu mu. Ben de doktora sorsam biSabah mahvoldum. Kızıma 6da mama verdim emdi uyudu sonra çığlık çığlığa uyandı saat 7de, korktum aldı2m kucağıma emzirmeye çalışıyorum ağlıyor sonra kusmaya başladı 4 kere dolu dolu kustu kulağına kadar kusmuk oldu uyku Tulumunu çıkarttım heryerini sildim oyun halısına yatırdım benimde üstüm battı değiştirdim bi geldim oyun halısında da kusmuş. Tabi bu arada hep çığlık çığlığa ağlıyor. Kesin apartman inledi 1 saat ağladı ilk günlere döndük sandım. Tamam hergün ağlıyor ama bu başka ağlamaydı. İlk günler böyle aralıksız ağlardı onunla bende ağlardım. Sonra biraz sakinleşti. Midesi rahatladı sanırım. O ara reflü için ilacınıda verdim ama onuda kusmuş olabilir. Doktor reflü var demişti uzun zamandır kusuyor ama bugün çok kustu.
Az önce komşum geldi 5 dk kızımı merak etmiş sohbet ediyorduk böyle böyle oldu çok kustu dedim üşütmüştür sen ince giydirme dedi. Ev sıcak kalın giyerse terler ince giydirmiyorum zaten reflüsü var çocuğun diyorum kışın bebekler üşütünce kusar dedi ee benimki yazında kusuyordu diyorum üşütmüştür kıyamam dedi anlatamadım uğraşmadımda tamam canım dedim geçtim. Kızım sakinleşti ama ne uyku var ne huzur mızır mızır sabahtan beri. 7de kalktım bu saat oldu kahvaltı yapamadım midem kazınıyor.
Dün buraya uyuyor yazmıştım nazarmı ettim nedir bugün hem huzursuz mutsuz hem uyumuyor
Canim bilerek uyariyorum ki daha fazla yayılıp rahat davranmasinlar.Seslenmedikce tepene biniyorlar.Sinirlarini asiyorlar .Benim gerginligim bebeğimin hassasligini onemsememeleri.Mesela onlara gittik yolda uyudu demi .Girerken onden esim gidip sessiz olun uyuyor diyor.Ona tmm deyip pesimden odaya gelip aman uyancak zaten diye mincikliyorlar.Ben asla susmam bebegimin hakkına saldirmalarina izin vermem .Afilim92 bu arada eşinin ailesi ile aranızda bariz bir gerginlik yaşandı mı yoksa genel tavırları mi böyle merakimi mazur gör resmen soğuk savaş var sanki aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?