- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #68.981
Yaparsın canım. Ben ilk zorlanmıştım ama bir iki denemeden sonra oturuyor. Mesela penye yarım atlet giyiyorum. Tek göğsü dışarı çıkarım diğerini içeride bırakıyorum. Biberonu da içeride olan göğsümün oraya sıkıştırıyorum rahat oluyor. Diğer türlü eliyle sürekli kabloyu çekip mamayı döküyordu. Malzemeleri de n11 den aldım. EcZanelerde olmuyor ama medikal malzemecilerde vardırEvet canım netten izledim de yapabilirmiyim bilmiyorum
Onlar akıllarınca kendi evlatlarını düşünüyor işte biz dinlenelim diye yapıyorlarBenimki ilk zamanlar uyandırmıyordu beni çocuğu da alıp mama veriyordu neymiş uyanmadan mamasını vermiş çocuğun. Ama yaptığının yanlış olduğunu anlatamadım bir türlğ
Her ağlamasına bu çocuk aç diyor ne diyecekOfff aynı aynı cümleler resmen yaaa??
Çocuk emiyor ama süt yok ki sende!
Boş memeyi emip duruyor çocuk!
Besleyici doyurucu değil sütün!
Çocuk aç olmasa içer mi hiç mamayı bak nasıl cork cork içiyor!!
Aç bu çocuk ondan uyumuyor ondan ağlıyor yap bi mama bak nasıl içiyor?!!
Bunun gibi milyon tane cümle. Mamaya karşı değilim gerektiğinde kullanılır elbet ama emen çocuğa karşı hala sütün yok dersen olan sütüm de gider yanı o moralle!!.
Doktorun verdiği ilaç ne içindi canım süt artırıcı mı?? Arkadaş bana galactago damla verdi işe yarıyor mu bilmem.
Bu arada mama azaltma işine annen ne dedi canım bizimki ne der düşünemiyorum. ???
Senin pompa da Avent miydi? Benimki Avent ve göğüs uçlarımı beyazlaştırıyor. Sağım yapınca acıyor sağım yapmadığım günler çok rahat oluyorum kesinlikle makineyle ilgili benimki. Sanırım Makineyi değiştirmek istiyorum. Ama şu an çok zor benim için ekonomik yapı işlerimizi mahvettiEvet hiç emmemeye başladı gece dahil beş kez sağıyorum sanırım , orta seviyede yaptım biraz daha iyiydi ve biraz daha fazla beklettim sağmadım yarın da devam edeyim
Amaan boşver şükret çikolata yiyebiliyorsun canım. Biz süt diyetindeyiz çikolata falan yasak o kadar canım istiyor kiBari yemek yapsaydı yabizim evde de 3 gündür yemek yok. Öğlen işte yiyorum akşam çikolatalı ekmek
Senin pompa da Avent miydi? Benimkebi Avent ve göğüs uçlarımı beyazlaştırıyor. Sae yapınca acıyor sağım yapmadığım günler çok rahat oluyorum kesinlikle makineyle ilgili benimki. Sanırım Makineyi değiştirmek istiyorum. Ama şu an çok zor benim için ekonomik yapı işlerimizi mahvetti
Evet göğüs aerolasında minik kabarcıklar oluştu emzirmeden itibaren artık makine mi emzirme mi bilmiyor aslında göğüs ucum rahatça hareket ediyor, ben de değiştirsem mi dedim sonra z kaldı zten emmiyor dedimSenin pompa da Avent miydi? Benimki Avent ve göğüs uçlarımı beyazlaştırıyor. Sağım yapınca acıyor sağım yapmadığım günler çok rahat oluyorum kesinlikle makineyle ilgili benimki. Sanırım Makineyi değiştirmek istiyorum. Ama şu an çok zor benim için ekonomik yapı işlerimizi mahvetti
O sırada sen de ıslanıyorsun ama dimi duştan kurulanıp bebekle nasıl çıkıyorsun :)Kızlar bugün çocuğu kucağıma aldim girdim duşa. Tabureye oturdum onu da kucağıma aldım. Suyu da boynundan aşağıya gelecek şekilde ayarladım yıkadım. Çok rahat oldu bizim için. Ama kafasından aşağı su akitinca mizildandi biraz bı dahakine alışır belki
Bornoz giyip çıkıyorum ben onu giydirdikten sonra kurulanıp giyiniyorum :)O sırada sen de ıslanıyorsun ama dimi duştan kurulanıp bebekle nasıl çıkıyorsun :)
Elinde bebek varken bornoz giyebiliyor musun:)Bornoz giyip çıkıyorum ben onu giydirdikten sonra kurulanıp giyiniyorum :)
O benim kolyem artık kendi çapımda uzmanlastımElinde bebek varken bornoz giyebiliyor musun:)
Kapıya arkadan anahtar taksana canım kafalarına göre girmesinler, o ne öyleHerkes kafayı yemiş, sabah annemle konuştum kız uyumuyor gel bak iki dk kahvaltı edeyim diye işim var dedi. İyi tamam akşama dogru cocuk uyurkende gelme o zaman dedim. Zar zor uyuttum girdim mutfağa yemek yapayım diye daha 20 dk oldu çat çut kapı açılıyo sağolsun haberde vermezler dan diye girerler ki ben gayet emzirerek evde dolanan insanım 100 kezde söyledim haber verin ben açayım kapıyı diye. Haliyle uyandı velet diyoki kaldırayımmı hayır dedim ağlayınca bakıyosun sanki uyuyacak o salladım uyudu. Babamla annem bir oldu öksürme nöbetine girdiler sonrada biz gidelim. İyi halt edin ya birde suratlar beş karış uyuyan çocuğu uyandırıp defolup gittiler üzerine kızıyorlar. Uyumuyo işte yemekte kaldı yarım zıkkımın kökünü yiyelim biz yemek neyimize vallahi bıktım ya
Açılmıyor sanıp daha fazla ses çıkarırlar. Bugünden sonra yapmaz heralde kendini hakli görüp küstü bana telefonlarıma çıkmıyor babam açıyor. Birde kayınvaliden deli benceKapıya arkadan anahtar taksana canım kafalarına göre girmesinler, o ne öyle
Okumuş etmiş bilinçli kadın diyordum ben de ama bugünden sonra bir daha düşünmeye başladım :)Açılmıyor sanıp daha fazla ses çıkarırlar. Bugünden sonra yapmaz heralde kendini hakli görüp küstü bana telefonlarıma çıkmıyor babam açıyor. Birde kayınvaliden deli bence
Atak haftasında mı?Tam bir saattir sallıyorum gözlerini açıyor kapatıyor bi dalamadı ya. Uykuya geçmek bu kadar mı zorhanımefendi derin uykuya geçecek de bende yatacam da bi de sabah kalkıp işe gidecem
Sabah iş kısmı hariç aynı 4 saat ilk uykusu olurdu yok saat başı çığlık atarak uyanıyor kafayı yiyeceğimTam bir saattir sallıyorum gözlerini açıyor kapatıyor bi dalamadı ya. Uykuya geçmek bu kadar mı zorhanımefendi derin uykuya geçecek de bende yatacam da bi de sabah kalkıp işe gidecem
Haklısın vallaO benim kolyem artık kendi çapımda uzmanlastım
bebisle ugrasiyoruz gun geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?