2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim hamilelikten beri o kabarcıklar var. Evet benimki de rahat hareket ediyor ama sanırım bana büyük geliyor o alet o yüzden tam performans alamıyorum sanki. Keşke başka marka deneme imkanım olsaydı. En azından aradaki farkı görebilirdim

Tüm geceyi çığlık çığlığa geçirdik özellikle mama saatlerinde. Biraz önce aşağıdaki adamın sesini duyduk. Umarım rahatsız olmamıştır ne atakmış arkadaş

Keşke deneyerek alma imkanı olsa, çevremde de yoktu kullananlar aldım gitti

Tüm geceyi çığlık çığlığa geçirdik özellikle mama saatlerinde. Biraz önce aşağıdaki adamın sesini duyduk. Umarım rahatsız olmamıştır ne atakmış arkadaş
. Duyan da ne bilsin çocuğa bakmamaktan çığlık atıyor sanar.
Çok mızmızlar bu atakta bir an önce geçse çok yorucu. Geceleri yatak odasına taşınmaktan koltuk yüzü görmüyorum. Uyutunca 8 Kere ağlar mı bir bebek . ha tam uyuttum diyorum 10 dakika sonra bir ağlama
Düzen filan yok 8 de uyut uyansın 9 da uyut 10 da 11 de 12 ye kadar uyuta uyana sürüyor aşağısı yok

Hiçbir şeyi kaliteli yaşamıyorum, kend€mi bazen mutfktayken bir anda tuvalette buluyorum sonra da napıcaktım ben yahu oluyor ve tek oğlum var. Allah'ım 2 tane 3 tane çocuklulara kafa rahatlığı versin gamsız olmak lazım.

Atak haftasında mı?

15. haftasında ama ataktan değil genel olarak uykuya dalma konusunda problem yaşıyor.

Sabah iş kısmı hariç aynı 4 saat ilk uykusu olurdu yok saat başı çığlık atarak uyanıyor kafayı yiyeceğim

Gece uyuyor çok şükür ama uyutana kadar anam ağlıyor. 10.30da yatırdım gece uykusuna geçmiştir diye düşünürken 11 de uyandı Aslında Babası kadar yatsa yeterdi bana

Aksam 8 de aldım oğlumu .Cekildik odamıza. Ilk uyudu sonra uyandi .Ama normalde 8den sonra yatak odasindan çıkarmıyorum .Masajini gezdirmesini hepsini ayni yerde yapiyorum. Cunku odaya götürünce tv açık, esim bagira bağıra seviyor .Cocuktaki gece algısı alt ust oluyor.Ee gotursem cok islerine gelir kv lerin.Aman niye uyumamış tüh deyip içten icten sevinecekler Zaten rahatsizdim dinlenmeye ihtiyacim vardi.Ben de uyumusum saat 10 gibi .Bir uyandik saat 12 .Kv ler gitmiş evde sakin ,huzurlu bir ortam .Sonra 4 e kadar kivrandik .Uyuduk 6 da yine kalktı. Simdi uyacak yani insallah.
Benimki de mesaj atmis uyumadiysa getirsene sevsinler diye .Hıı tabii ... Allah tan odaya gelip soylemedi bunu kavga ederdim .

İyi bi gelişme var yani :)

Tek sorunu kayınvalide olması bence

Tek sorunu kayınvalide olması bence
Sanırım...
Şimdi de ayrı coştu. Çocuk bizim yatak odasında ben yanındayım. Evde temizlikçi var. Kv diyor ki duş alayım gelip oğlumun yanına yatayım. Bizim yatağa yatacak yani. Tövbe tövbe ya. İhtiyaç olsa hadi neyse diyeceğim odaya girsin ucundan .gidip temizlikçiye falan bakacağına veya kendi odasında tv izleyeceğine benim yatağa göz koymuş
Zatenn gün içinde kaçamak girip önce ucuna oturmaya sonra uzanmaya başladı. Gece de ben çıkayım bari ana oğlu torun takılsın

Gece uyuyor çok şükür ama uyutana kadar anam ağlıyor. 10.30da yatırdım gece uykusuna geçmiştir diye düşünürken 11 de uyandı Aslında Babası kadar yatsa yeterdi bana
Bana baba deme ya sabah kavga ettik bela okuyarak yolladım işe bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz yani, aksamdan gömleğim yok dedi durdu kalk ütüle dedim ne ütü yaptı ne bir isin ucundan tuttu. Elinde telefon oyun oynadı. Kızı gece 1 de uyutabildim 2.30 ta uyandı. 3 te tekrar uyuttum 4.30 ta uyandı. 5.30 a kadar uğraştım tekrar uyuttum saat 7.30 ta seslere uyandık kızda bende kazanlı bizim ütü beyfendi ütü yapıyor. Tartıştık salonun kapısını kapattım 20 dk emzirdim tam uyudu yerine koyacağım küt diye kapıyı açtı kız çığlık yine. Ve odadan tek birsey almadı etrafa salak salak baktı defolup gitti. Tam pislik bugün yemek yapmak için falan kendimi yormayacağım. Taşın kökünü yesin bu saat oldu hala kahvaltı edemedim

e ne giydiricen canım ipek mi giydircez bu yavrucaklara. Benimkinin boynunun altı bir gün kırmızı bir gün geçmiş oluyor, vallahi ben de şaşırdım napıcağımı.
Bilmiyorum cnm bende sasirdim benimkide boynunu tırmalıyor eldiven takınca agliyor bide bu çıktı basima

Bir de kendi odası mı var allahım ya.. Benimki de öyle canım ben yatak odasınds çocukla ilgilenirkrn birkaç kez gelip uzanmışlığı var ekstra rahat kendisi ama kötü bir niyeti yoktur ondan bana batmıyor. Seninki de bence ya odasında rahat değil ya da torunundan ayrılmak istemiyor

Çocuklarla bizim kadar uzun süreli vakit geçirip uyutmaya çalışıp uğraşmadıkları için zorluğundan haberleri yok. Bende diyorum sadece bir gün bırakıp gidecem hadi bak bakalım bütün bir gün boyunca. Bakarım ne var diyo ama bi akşam bırakıp duşa girdim kızımın da ağlama krizi tuttu o ara hemen geldi banyo kapısına dayandı ağlıyo bu durmuyo çabuk çık diye. Boşuna cennet annenin ayakları altına serilmedi...

Beyinsizler ya topu böyle bunların. 40 yılda bir bişeye yardım eder onda da kırk tame övgü bekler.. Başka şeyler yapıp sinir ederek burnumdan getirir.. Ne kadar dülüncesizler ya emek 0 zaten bi de zar zor uyuttugn çocuğu uyandırıyor. Bumca yıl bir kere bela okumuşluğum yoktur şu son zamanlarda ben de çok bela okur oldum kendimden utanıyorum tövbe ediyorum ama işte...

Anladım. Neyse en azından gece uykusu varmış, geç dalsa da uyuyorsa dinlenirsin en azından.

Çok zorlu geçiyor bu aralar. Doktor laktoz enzimi kullanınca diyete gerek yok dedi diye süt ürünleri tüketmeye başlamıştım ama eskisine göre o kadar kötü oldu ki keşke başlamasaymışım. Tekrar diyete başladım. Inşallah düzelir. Daha ne kadar kötü olabilir derken her geçen gün daha daha daha kötüsünü gösteriyor. Sinirlerim alt üst oldu, uykusuzluk yorgunluk ve sürekli ağlamaklı mızır mızır bir yavru. En son gece offf yeter ama ya diye biraz sinirli konuştum ve şimdi üzülüyorum. Sanki onun suçu uyuyamamak sürekli can acısı ile uğraşmak bazen kötü bir anne oluyorum kendime çok kızıyorum ben öyle ona kötü olunca küsüyor da haklı olarak bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…