- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.001
Biz ne zaman deliksiz uyuycazİyi geceler uykusuz anneler
Benim hamilelikten beri o kabarcıklar var. Evet benimki de rahat hareket ediyor ama sanırım bana büyük geliyor o alet o yüzden tam performans alamıyorum sanki. Keşke başka marka deneme imkanım olsaydı. En azından aradaki farkı görebilirdimEvet göğüs aerolasında minik kabarcıklar oluştu emzirmeden itibaren artık makine mi emzirme mi bilmiyor aslında göğüs ucum rahatça hareket ediyor, ben de değiştirsem mi dedim sonra z kaldı zten emmiyor dedim
Keşke deneyerek alma imkanı olsa, çevremde de yoktu kullananlar aldım gittiBenim hamilelikten beri o kabarcıklar var. Evet benimki de rahat hareket ediyor ama sanırım bana büyük geliyor o alet o yüzden tam performans alamıyorum sanki. Keşke başka marka deneme imkanım olsaydı. En azından aradaki farkı görebilirdim
Hiçbir zamanBiz ne zaman deliksiz uyuycaz
. Duyan da ne bilsin çocuğa bakmamaktan çığlık atıyor sanar.Tüm geceyi çığlık çığlığa geçirdik özellikle mama saatlerinde. Biraz önce aşağıdaki adamın sesini duyduk. Umarım rahatsız olmamıştırne atakmış arkadaş
Atak haftasında mı?
Sabah iş kısmı hariç aynı 4 saat ilk uykusu olurdu yok saat başı çığlık atarak uyanıyor kafayı yiyeceğim
Bana hep avent tavsiye ettiler ama işteKeşke deneyerek alma imkanı olsa, çevremde de yoktu kullananlar aldım gitti
İyi bi gelişme var yani :)Aksam 8 de aldım oğlumu .Cekildik odamıza. Ilk uyudu sonra uyandi .Ama normalde 8den sonra yatak odasindan çıkarmıyorum .Masajini gezdirmesini hepsini ayni yerde yapiyorum. Cunku odaya götürünce tv açık, esim bagira bağıra seviyor .Cocuktaki gece algısı alt ust oluyor.Ee gotursem cok islerine gelir kv lerin.Aman niye uyumamış tüh deyip içten icten sevinecekler Zaten rahatsizdim dinlenmeye ihtiyacim vardi.Ben de uyumusum saat 10 gibi .Bir uyandik saat 12 .Kv ler gitmiş evde sakin ,huzurlu bir ortam .Sonra 4 e kadar kivrandik .Uyuduk 6 da yine kalktı. Simdi uyacak yani insallah.
Benimki de mesaj atmis uyumadiysa getirsene sevsinler diye .Hıı tabii ... Allah tan odaya gelip soylemedi bunu kavga ederdim .
Tek sorunu kayınvalide olması benceOkumuş etmiş bilinçli kadın diyordum ben de ama bugünden sonra bir daha düşünmeye başladım :)
Sen anahtarı dene bence. Gelip bir iki kalırlar kapıda , sonrasında öğrenilmiş çaresizlik ve zafer :) zira gelir onlar yine
Sanırım...Tek sorunu kayınvalide olması bence
Bana baba deme ya sabah kavga ettik bela okuyarak yolladım işe bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz yani, aksamdan gömleğim yok dedi durdu kalk ütüle dedim ne ütü yaptı ne bir isin ucundan tuttu. Elinde telefon oyun oynadı. Kızı gece 1 de uyutabildim 2.30 ta uyandı. 3 te tekrar uyuttum 4.30 ta uyandı. 5.30 a kadar uğraştım tekrar uyuttum saat 7.30 ta seslere uyandık kızda bende kazanlı bizim ütü beyfendi ütü yapıyor. Tartıştık salonun kapısını kapattım 20 dk emzirdim tam uyudu yerine koyacağım küt diye kapıyı açtı kız çığlık yine. Ve odadan tek birsey almadı etrafa salak salak baktı defolup gitti. Tam pislik bugün yemek yapmak için falan kendimi yormayacağım. Taşın kökünü yesin bu saat oldu hala kahvaltı edemedimGece uyuyor çok şükür ama uyutana kadar anam ağlıyor. 10.30da yatırdım gece uykusuna geçmiştir diye düşünürken 11 de uyandıAslında Babası kadar yatsa yeterdi bana
Bilmiyorum cnm bende sasirdim benimkide boynunu tırmalıyor eldiven takınca agliyor bide bu çıktı basimae ne giydiricen canım ipek mi giydircez bu yavrucaklara. Benimkinin boynunun altı bir gün kırmızı bir gün geçmiş oluyor, vallahi ben de şaşırdım napıcağımı.
Bir de kendi odası mı var allahım ya.. Benimki de öyle canım ben yatak odasınds çocukla ilgilenirkrn birkaç kez gelip uzanmışlığı var ekstra rahat kendisi ama kötü bir niyeti yoktur ondan bana batmıyor. Seninki de bence ya odasında rahat değil ya da torunundan ayrılmak istemiyorSanırım...
Şimdi de ayrı coştu. Çocuk bizim yatak odasında ben yanındayım. Evde temizlikçi var. Kv diyor ki duş alayım gelip oğlumun yanına yatayım. Bizim yatağa yatacak yani. Tövbe tövbe ya. İhtiyaç olsa hadi neyse diyeceğim odaya girsin ucundan .gidip temizlikçiye falan bakacağına veya kendi odasında tv izleyeceğine benim yatağa göz koymuş
Zatenn gün içinde kaçamak girip önce ucuna oturmaya sonra uzanmaya başladı. Gece de ben çıkayım bari ana oğlu torun takılsın
Bana baba deme ya sabah kavga ettik bela okuyarak yolladım işe bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz yani, aksamdan gömleğim yok dedi durdu kalk ütüle dedim ne ütü yaptı ne bir isin ucundan tuttu. Elinde telefon oyun oynadı. Kızı gece 1 de uyutabildim 2.30 ta uyandı. 3 te tekrar uyuttum 4.30 ta uyandı. 5.30 a kadar uğraştım tekrar uyuttum saat 7.30 ta seslere uyandık kızda bende kazanlı bizim ütü beyfendi ütü yapıyor. Tartıştık salonun kapısını kapattım 20 dk emzirdim tam uyudu yerine koyacağım küt diye kapıyı açtı kız çığlık yine. Ve odadan tek birsey almadı etrafa salak salak baktı defolup gitti. Tam pislik bugün yemek yapmak için falan kendimi yormayacağım. Taşın kökünü yesin bu saat oldu hala kahvaltı edemedim
Beyinsizler ya topu böyle bunların. 40 yılda bir bişeye yardım eder onda da kırk tame övgü bekler.. Başka şeyler yapıp sinir ederek burnumdan getirir.. Ne kadar dülüncesizler ya emek 0 zaten bi de zar zor uyuttugn çocuğu uyandırıyor. Bumca yıl bir kere bela okumuşluğum yoktur şu son zamanlarda ben de çok bela okur oldum kendimden utanıyorum tövbe ediyorum ama işte...Bana baba deme ya sabah kavga ettik bela okuyarak yolladım işe bi insan bu kadar düşüncesiz olamaz yani, aksamdan gömleğim yok dedi durdu kalk ütüle dedim ne ütü yaptı ne bir isin ucundan tuttu. Elinde telefon oyun oynadı. Kızı gece 1 de uyutabildim 2.30 ta uyandı. 3 te tekrar uyuttum 4.30 ta uyandı. 5.30 a kadar uğraştım tekrar uyuttum saat 7.30 ta seslere uyandık kızda bende kazanlı bizim ütü beyfendi ütü yapıyor. Tartıştık salonun kapısını kapattım 20 dk emzirdim tam uyudu yerine koyacağım küt diye kapıyı açtı kız çığlık yine. Ve odadan tek birsey almadı etrafa salak salak baktı defolup gitti. Tam pislik bugün yemek yapmak için falan kendimi yormayacağım. Taşın kökünü yesin bu saat oldu hala kahvaltı edemedim
Anladım. Neyse en azından gece uykusu varmış, geç dalsa da uyuyorsa dinlenirsin en azından.15. haftasında ama ataktan değil genel olarak uykuya dalma konusunda problem yaşıyor.
Gece uyuyor çok şükür ama uyutana kadar anam ağlıyor. 10.30da yatırdım gece uykusuna geçmiştir diye düşünürken 11 de uyandıAslında Babası kadar yatsa yeterdi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?