2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dün sabah eşim azıcık bana iyilik yaptı sabah 8 sen azıcık uyu ben bakarım dedi. Saat 10:30 olmuş uyandım ben de baktım bizim oğlan mızır mızır. Niye ağlıyor dedim yanına gittim surat beş karış , uğraşılmaz yahu bununla koca gün bu ne dedi. Koy halısına oynasın dedi iyi koy dedim ben de oğlan ciyak .ciyak .. Neymiş canı sıkılmış beyefendinin 2.5 saat baktı diye o da 1 saati uyumuş çocuk ona rağmen. neyse bütün gün suratı beş karıştı modu düşmüşmüş. Dedim ben napayım bütün gün onunla yapışığım. Siz kadınlar dedi abartıyosunuz bırak uyusun kendi kendine dedi. yahu az önce şikayet ediyodun 1 saat tutamadın diye dedim. E dedi sen çocuk biri kapıdan girse uyandırsa bela okuyacaksın neredeyse dedi. Dedim o seviyeye geliyor insan dedim..yahu surda birazcık baktın psikolojin bozulmuş hemen..
Sonra tartışmanın sonu gelmedi yine kendince kendini haklı buldu. Biz kadınlar çok abartıyormuşız sonra duvara toslayınca kendimize geliyormuşuzz duvara toslama değil o dedim çocuk büyüyo ondan dedim
yani ah erkekler ahhhhh hepsi aynı

Tüm geceyi çığlık çığlığa geçirdik özellikle mama saatlerinde. Biraz önce aşağıdaki adamın sesini duyduk. Umarım rahatsız olmamıştır ne atakmış arkadaş
Gece boyunca uyusun diye kırk takla attım oturmadım bile sürekli ayaktaydım ama yine de sürekli çığlık atıp uyandı, geri uyudu yine uyandı. En son durmadı, ben de iyice sinirlendim diye babasına verdim gazını çıkar diye. Bu ara her zamankinden çok daha kötü

Ay Allahım ya. En azından benimki zor olduğunu kabul ediyor. Kendisi gece kaldırsam 5 dk sonra al bunu duramıyorum diyor. Sağlam kafa ile konuşurken de, sen çok fedakarsın ben öyle olamıyorum diyor.

Kabul ediyorum bazen biz de abartıyoruz ama bu yavrucaklar bizi maymun ediyor. Tam iyi uyudu derken şıp diye uyanıyorlar. Yok gazıydı yok nazıydı bütün herşeyi analar çekiyor. E bizim de azıcık trip hakkımız olsun değil mi yoksa nasıl atıcaz onca enerji harcıyoruz. Biraz bize tahammül etseler ne çıkar yani...

Bir de o uyanmasın diye sürekli ayakta hoplaya zıplaya dolaşmama rağmen uyanıp sonra uyumak için ağlaması ama uyuyamaması. Sonra çığlık kıyamet

Abartmıyoruz ya ne abartması gelsin baksın 1 gün göreyim çeyizimdemi getirdim ben bu çocuğu. Ütümü yapıyorum daha ne diyo bana senin ütün az ye hizmetçi tut dedim. Daha bitmedi akşam gelsin dünyayı dar edeceğim parmak ucunda yürüyecek bundan sonra

bebisle ugrasiyoruz gun geciyor 3 ay kolikti benim kizim onu atlattik ama mizmiz tabi yine gece uykularimiz guzel ama gunduz benim kucagimdan baska yerde uyumuyor cildiricam
Bizim hayatımız gece başlıyo gündüz servis dışı. Gecede kanatlar düşüyo bi iş yapamıyoruz ama dün gece temizlik yaptım

Keşke deneyerek alma imkanı olsa, çevremde de yoktu kullananlar aldım gitti
Ben lansinohun çiftlisini aldm almaz olaydım bi çay kaşığı anca çıkıyodu bi süre bıraktm şmdi damla bile gelmiyo sinirlerim bozuluyo elimle sıkınca daha çok çıkıyo

Seninkide mi dikkat etmiyor ? Geçen binbir zahmetle uyuttum çocuğu yanında tlfnda konuşuyor delirdim. Ben o uyuduktan sonra kapıyı örterken çıt çıkmasın diye kapı kolunu ağır çekimde yavaş yavaş bırakıyorum o çat açıyo çat kapatıyo. Sifonu çekiyo kapıları örtüyo sabah işe gidecekken ışığı açıp hazırlanıyo bu sabah kurban olym bırak şu kapıları örtme ışığı kapat git içerde hazırlan dedm. Ama noldu o gitti bebekle ben uğrastm uyumak bilmedi bebeğe uyumak istiyorum diye ninni söyledim nasılsa anlamıyo dediklerimi

Evden değil ahırdan çıkıyor benimki uyanınca ipini koparmış gibi davranıyor

Ahahha valla haklısın :))))))

Haha kediler yataga ,koltuga yatmak icin firsat kollar ya seninki de ayni oyle.Ilk evlendigimde nevresim koyuyorum ayagina odaya girmis bizimki.Ben koyardim keske girmeseydin sabah sabah dedim.Ertesi gun yastigi yorgani kapının önüne yığmış bir nevi tuzak .Açınca düşmem icin.Lohusayken girdi durdu fırsattan istifade .Simdi ebeveyn koridoruna bile giremez.
Seninki de ayri bir dunya :) Ama rahat ol hepsi uc asagi bes yukarı ayni.Ben de cocuk uyurken odaya girmesini yasakladim .Oturma odasinda yatiyor gribim diye .Sabah caldirdim ise gec kalmasin diye .Mesgule atri .Iyi uyanmış dedim.Kosarak gelmis noldu niye aradin askim diye.
Sinem hanım canlı yayında İnstagram da. Bebekveuyku
O saatte ben de kitabini okuyordum. Benimki uyancak diye sirt ustu 3 5 sayfa okudum .Sasi olcaktim biraktimZaten gozlukluyum normalde .
Canim kendini suclama .Bu dönemleri biz de atlatacagiz.Ne kadar zorlansak da guzel ani biriktirmeye calisiyorum ben .Bazen de akışına birakiyorum.Gazdan agliyor ama masaj istemiyor mu sarki soyleyip camdan disariyi izletiyorum.Konusuyorum agliyorsun canin yaniyor biliyorum ama gececek .Bizim de guzel gunlerimiz olacak diye öpüyorum .Kisa bir sure de olsa sakinlesiyor.

Eşimede kolay geliyodu atakta bizim çocuk çılgınlaştı malum. Ağlıyo susmuyo sürekli mızmız olduğu zamanlara şahit oldu Allah sana gerçekten anne sabrı vermiş hatun diyo. Ben böyle sabredemiyorum diyo. Sabretmesem nolacak napabilicem dedm güldüm gece ağladğnda ben mama yapıp getrene kadar sallıyodu oyalıyodu son bi kaç gündür kaçıp mutfağa geliyo susmuyo bu diyo. Onlar bizm gbi değil malesef.

Tabi canım biz abartıyoruz.. Esas onlar yaptıkları iyileri abartıp lütfeder gibi yapıyorlar.. Sanki hayrına yapıolar

Ay Allahım ya. En azından benimki zor olduğunu kabul ediyor. Kendisi gece kaldırsam 5 dk sonra al bunu duramıyorum diyor. Sağlam kafa ile konuşurken de, sen çok fedakarsın ben öyle olamıyorum diyor.
Brnimki dr bana süper mummy diyo hep ben süper değilim diyor.. Alışmışlar bunlar rahata.. Önlerinden arkalarından hizmet edilmeye.. Benim kv öyle alıştırmış, ne yalan söyleyim ben de öyle devam ettirdim 7 yıllık evliyiz bazen yemeğini bile kaşıkla ağzına benim yedirdiğim olurdu şaka gibi.. Çorabını giydirirdim falan.. İlgi manyağı yani. Tabi şimdi fedakarlık beklemek de benim aptallığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…