- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.041
Ben de uğraşıyorum sakinleşsin diye ama uyanmak istemediği için o kadar çok ağlıyor ki susturamıyorumHaha kediler yataga ,koltuga yatmak icin firsat kollar ya seninki de ayni oyle.Ilk evlendigimde nevresim koyuyorum ayagina odaya girmis bizimki.Ben koyardim keske girmeseydin sabah sabah dedim.Ertesi gun yastigi yorgani kapının önüne yığmış bir nevi tuzak .Açınca düşmem icin.Lohusayken girdi durdu fırsattan istifade .Simdi ebeveyn koridoruna bile giremez.
Seninki de ayri bir dunya :) Ama rahat ol hepsi uc asagi bes yukarı ayni.Ben de cocuk uyurken odaya girmesini yasakladim .Oturma odasinda yatiyor gribim diye .Sabah caldirdim ise gec kalmasin diye .Mesgule atri .Iyi uyanmış dedim.Kosarak gelmis noldu niye aradin askim diye.
O saatte ben de kitabini okuyordum. Benimki uyancak diye sirt ustu 3 5 sayfa okudum .Sasi olcaktim biraktimZaten gozlukluyum normalde .
Canim kendini suclama .Bu dönemleri biz de atlatacagiz.Ne kadar zorlansak da guzel ani biriktirmeye calisiyorum ben .Bazen de akışına birakiyorum.Gazdan agliyor ama masaj istemiyor mu sarki soyleyip camdan disariyi izletiyorum.Konusuyorum agliyorsun canin yaniyor biliyorum ama gececek .Bizim de guzel gunlerimiz olacak diye öpüyorum .Kisa bir sure de olsa sakinlesiyor.
Ooo sen çok şımartmışsın, Öyle alıştıysa şimdi bebek çok zor gelir ona ki. O kadar rahata, pohpohlanmaya birden bebek bakımı mümkün değil yapamaz.Brnimki dr bana süper mummy diyo hep ben süper değilim diyor.. Alışmışlar bunlar rahata.. Önlerinden arkalarından hizmet edilmeye.. Benim kv öyle alıştırmış, ne yalan söyleyim ben de öyle devam ettirdim 7 yıllık evliyiz bazen yemeğini bile kaşıkla ağzına benim yedirdiğim olurdu şaka gibi.. Çorabını giydirirdim falan.. İlgi manyağı yani. Tabi şimdi fedakarlık beklemek de benim aptallığım
Aynı şeyleri ben de yaşadım walla baba kişisine bırakıp banyoya girdiğimde ıslak halimle kucağıma verdi bebeği. Kendi annem de ara sıra çılgınlı hareketler yapıyor ve bana saydırıyor ama babasına göre bebeği çok daha iyi oyalıyor sonra da babalar dışlanıyor bebekler hep kadınlarla büyüyor diyorlar biz ne yapalımÇocuklarla bizim kadar uzun süreli vakit geçirip uyutmaya çalışıp uğraşmadıkları için zorluğundan haberleri yok. Bende diyorum sadece bir gün bırakıp gidecem hadi bak bakalım bütün bir gün boyunca. Bakarım ne var diyo ama bi akşam bırakıp duşa girdim kızımın da ağlama krizi tuttu o ara hemen geldi banyo kapısına dayandı ağlıyo bu durmuyo çabuk çık diye. Boşuna cennet annenin ayakları altına serilmedi...
Brnimki dr bana süper mummy diyo hep ben süper değilim diyor.. Alışmışlar bunlar rahata.. Önlerinden arkalarından hizmet edilmeye.. Benim kv öyle alıştırmış, ne yalan söyleyim ben de öyle devam ettirdim 7 yıllık evliyiz bazen yemeğini bile kaşıkla ağzına benim yedirdiğim olurdu şaka gibi.. Çorabını giydirirdim falan.. İlgi manyağı yani. Tabi şimdi fedakarlık beklemek de benim aptallığım
Aynı şeyleri ben de yaşadım walla baba kişisine bırakıp banyoya girdiğimde ıslak halimle kucağıma verdi bebeği. Kendi annem de ara sıra çılgınlı hareketler yapıyor ve bana saydırıyor ama babasına göre bebeği çok daha iyi oyalıyor sonra da babalar dışlanıyor bebekler hep kadınlarla büyüyor diyorlar biz ne yapalım
Cok iyi anlıyorum. Sabir ve duadan baska bir sey gelmiyor elden. Allah sifa versin insallah .Keske yardim eden biri olsa bu kadar yipranmayiz.Ben de uğraşıyorum sakinleşsin diye ama uyanmak istemediği için o kadar çok ağlıyor ki susturamıyorumzaten yürürken bile gözlerim kapanıyordu, hala dinlenemedim
Ne zamandı dogun tarihi,atak kaçıncı haftaya denk geliyor canim ?Ben atağa erken mi girdik diye düşünüyordum ama yok o atak sandığım günler melekmiş. 2 gündür ne çektim be. Mutsuz huysuz huzursuz bişey oldu bu. 5 dk susmuyor. Dün gece abartısız 15 kere kalkmıştır en son ağladım sesime eşim kalktı. 2 gündür kucaktan indiği saniye çığlık atıyor tuvalete bile gidemiyorum kucakta sussa onada razıyım kucaktada hep ağlıyor zorla uyutuyorum 20 dk en fazla. 1 ay böyle olursa ben cinnet geçirebilirim.
Gelecekteki yenge tesekkur etsin sana .1 gun de olsa empati kurmayi ogrenmis.Kendi cocuklarina iyi bakar diye düşünüyorum.Kızlar dün erkek kardeşim geldi bugün sabah 8 de kaldırdım onu oğluma baksın diye. Biraz baktı ben markete gittim telin şarjı bitmiş oğluş biraz ağlamış sonra dayısı uyutmuş bi şekilde:) ama zor uyudu zor uyudu diyor halbuki 30 40 dak falan ayrılmışımdır anca evden. Sonra kahvaltı yaptık tan toplarken uyandı oğlum dayısına veedim toparlayayım diye ayy bu kaç kilo belim koptu yere koyuyo ağlıyor:) ddm ben aylardır onunla yapışığım. Neyse 11 12 gibi uyudu 2 ye kadar ve bende uyumuşum ki dayısına bir baktım sanki o benden daha beter bir uyuyuşu var. Neyse ıyandık 2 gibi annemle babam da yolda geliyorlar yemek yapmak için dayıya verdik yine ama canı çıktı:) bir de saate bakmış 3 saatin 7 8 falan olması lazım sanki diyor. Ddm anladın mı beni. Canım çıkıyor işte arada gelin yardım edin ddm. Çok iyi anladı:)
Canım kardeşimin kız arkadaşı var o da dün bizdeydi ve elimizde büyüdü sayılır komşu kızı. Onun kendinden 15 yaş büyük ablası var ve 2 kızını büyütürken hep bizim gelin adayı bakmış. Dün o da vardı gece otobüsü vardı gidene kadar bizdeydi ve çok güzel baktı gerçekten. Sağılsun. Kardeşim rahata alışık işi zor valla kızın:) benim eşim bakar oğluna benim kadar bakabilir bıraksam ama kardeşim zorGelecekteki yenge tesekkur etsin sana .1 gun de olsa empati kurmayi ogrenmis.Kendi cocuklarina iyi bakar diye düşünüyorum.
Evet zaten hala şokta.. Artık o kadar şey beklemiyor ama bi suyunu bile kalkıp almaktan aciz çoğu zamanOoo sen çok şımartmışsın, Öyle alıştıysa şimdi bebek çok zor gelir ona ki. O kadar rahata, pohpohlanmaya birden bebek bakımı mümkün değil yapamaz.
Yok canım ne bakması nerdeee.. Benimki zaten biberon emzik almıyo bırakıp da bi yere gidemem zaten.. O da rahat nasıl olsa fıstık gibi bakan var çocuğuna her fırsatta geziyo.. Hayat Ona güzel. Diyorum zaten ben resmen bebek bakmışım..Sen baya baya bebek gibi bakmışsın. Şimdi kendine rakip geldi daha düne kadar onda olan ilgi bebeğe kaydı. Senin eşin mümkün değil bakamaz bebeğe
Bornoz giyiyorum tek elimle. Sonra bebeği yatağımın üstündeki havlusuna sariyorum masaj yapıp giydiriyorum. Saçımı ıslatmadim o yüzden çok sorun olmadı.O sırada sen de ıslanıyorsun ama dimi duştan kurulanıp bebekle nasıl çıkıyorsun :)
14te misiniz ? En uzun atak oymuşBen atağa erken mi girdik diye düşünüyordum ama yok o atak sandığım günler melekmiş. 2 gündür ne çektim be. Mutsuz huysuz huzursuz bişey oldu bu. 5 dk susmuyor. Dün gece abartısız 15 kere kalkmıştır en son ağladım sesime eşim kalktı. 2 gündür kucaktan indiği saniye çığlık atıyor tuvalete bile gidemiyorum kucakta sussa onada razıyım kucaktada hep ağlıyor zorla uyutuyorum 20 dk en fazla. 1 ay böyle olursa ben cinnet geçirebilirim.
Ay çok üzüldüm şimdi ya canını mı çektirdimAmaan boşver şükret çikolata yiyebiliyorsun canım. Biz süt diyetindeyiz çikolata falan yasak o kadar canım istiyor ki
Ben de bu şekilde deneyeyim:)Bornoz giyiyorum tek elimle. Sonra bebeği yatağımın üstündeki havlusuna sariyorum masaj yapıp giydiriyorum. Saçımı ıslatmadim o yüzden çok sorun olmadı.
bizimkide yatarak emiyor memeyi görünce dönmeye çalışıyor omuzlar dönüyor toto gelmiyorKızlar oğlum dönmeye çalışıyor hem de sırt üstü yatarken. Ama daha başaramaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?