2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Afilim92 kitapta eğitimin nasıl verileceği detaylı anlatılıyor mu?
Canim metotlardan bahsetmiş. Ama teorik olarak soyle soyle diye degil.Tam anlamiyla uykuya engel olan seyler ,dogru bildiğimiz yanlışlar, bagimliliklardan vazgecirme ,neden kisa uyuyor ,neden surekli uyaniyor,ne yapmalıyız...bunlarin hepsi var .
Kendi adima soyleyeyim bilmediğim seyleri ogrenebiliyorum.Ama ben kitabı uyku egitimi vercem illa bagimsiz uyusun niyetiyle almadim.
Daha uzun uyumasını nasil saglarim ,gunduz uyumasini nasil ogretirim ,nerede hata yapiyorum gibi sorulara cevap icin aldim .Okuduklarimla kafamda bir seyler netlesiyor simdilik .

ben bizimkinin evlendigimizde hayallerini yıktım. Yemeği ben yaptıysam bulaşık sende, ütü bendeyse yıkamak sermek toplamak sende, silmek bendeyse süpürme kısmı sende oy anam falan diyodu çok özlediysen iade edeyim diyordum. Böyle alıştığı halde bu durumda seni düşünemiyorum

Kizlar benimki ilk kez kahkaha atti.
10 dk gulduk .Sonra agladik uykusuzluktan .
Aksam da bebek gormeye misafir gelcek.Oturunca 12 1 e kadar kalkmayan tipler .Kesin kavga etcez esimle. Onun arkadasi ve vurdumduymaz karisi.4 yasında cocuklari bar.Oglum uyur insallah .

Benim kız sallanarak uyumaya alıştı. Ama sallamayı bırakınca uyanıyor o yüzden kıpırdandıkça sallamaya devam ediyoruz. Şimdi ben bu yazıları okuduğum için acaba sallamasam uyumaya devam eder mi diye düşündüm. Kaç kere denediysem bıraktığım zaman uyumuyor. Mesela dün akşam 10.30da yatırdım sallamaya devam tabi. Gece uykusuna geçmiştir diye düşünürken 11 de uyandı Belki uyur yine diye hiç konuşmadan pişpişleyerek sallamaya devam ettim ama tabi ki uyumadı. Kaldırdım biraz oyalayıp fazla yormadan tekrar yatırdım ve 1e kadar salla salla zor uyudu yani demem o ki ya bu kitapta anlatılanlar teorik bilgiler her bebekte uygulanabilirliği yok ya da biz beceremiyoruz. Eminim yanlış yaptığımız çok şey de vardır ama bilemedim

Şimdiden Allah kolaylık ve bol sabır versin canım.

Bende baldan annenin salla dur yöntemini denedim. Her duruşta desibel dahada yükseldi. Eski tempoma döndüm

bende kıpırdanınca dokunmıyım dedim geri uyur ha durdu ha uyudu ha uyuyacak derken uyandı

Yazar metotlarin bebeklere gore uyarlanmasi gerektiğini savunuyor .Her bebegin uyku ritmi farkli diye.Bu yönüyle beğendim .Seri üretim degil ki ayni teknikler hepsinde tutsun.
Şimdiden Allah kolaylık ve bol sabır versin canım.
Amin canim amin.Misafiri severim ama anlayislisini. Bir kez bu aile gece 1 e kadar oturdu ve ben ise gec kaldim .Sonra tekrar gelmek istediler kac kere gecistirdik .En son kahvaltiya cagiralim ki geceye kalmasin dedik .Saat 12 ye kadar oturdular .Yani tam 10 saat .
Ve ne arkadasim ne bişeyim olur.
Su an çocuğum asiri rahatsiz gozunu kirpmadi 7 saattir .Ben bunlarla uğraşcam

Kızlar örgü örmek zor mu patik falan?
Afilim92 gulmeleri en güzel gelişim bence Sabri 10 katına çıkarıyor resmen
Evet tüm uzuntum gecmisti .Ta ki yesil ve mukuslu kaka yapip avazi çıktığı kadar aglayana dek
7 saattir uyanik .Bundan uyumamis .Ve yine götüremedik hastaneye .Cocuk hasta ama tahlil veremiyoruz 2 haftadir delircem
Orgu kolay .Hic patik ormedim ama youtube dan izleyerek 1 hirka ,1 efe yelegi ,2 battaniye ve 4 5 tane normal yelek ördüm.Eger haroşe ,kesme ,ters düz biliyorsan yaparsın. Patikler genelde tek sis oluyor o daha da kolay

Beklenen doğum tarihi 13 temmuzdu canım 14.haftaya denk geliyor atak ama diğer ataklar gibi değil daha derinden geçiyor :)
14te misiniz ? En uzun atak oymuş
Evet canım ondayız zaman hızla aksın istiyorum 2 günde yoruldum
Kızlar oğlum dönmeye çalışıyor hem de sırt üstü yatarken. Ama daha başaramaz gibi
Benimkide poposunu kaldırıp dönmeye çalışıyor başaramıyor yarıda kalıp düzeliyor
Kızlar örgü örmek zor mu patik falan?
Afilim92 gulmeleri en güzel gelişim bence Sabri 10 katına çıkarıyor resmen
Kolay canım ben youtubedan videolardan ördüm hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…