- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.081
Bende baldan annenin salla dur yöntemini denedim. Her duruşta desibel dahada yükseldi. Eski tempoma döndüm
bende kıpırdanınca dokunmıyım dedim geri uyur ha durdu ha uyudu ha uyuyacak derken uyandı
Kızlar ben k3ndi ailemin yanına geldim.
Hiç patik yapmadım ama pek zor gibi görünmüyor bence denesen yaparsın. Şimdi herşey var nette adım adım gösteriyorlarKızlar örgü örmek zor mu patik falan?
Afilim92 gulmeleri en güzel gelişim bence Sabri 10 katına çıkarıyor resmen
Yazar metotlarin bebeklere gore uyarlanmasi gerektiğini savunuyor .Her bebegin uyku ritmi farkli diye.Bu yönüyle beğendim .Seri üretim degil ki ayni teknikler hepsinde tutsun.
Amin canim amin.Misafiri severim ama anlayislisini. Bir kez bu aile gece 1 e kadar oturdu ve ben ise gec kaldim .Sonra tekrar gelmek istediler kac kere gecistirdik .En son kahvaltiya cagiralim ki geceye kalmasin dedik .Saat 12 ye kadar oturdular .Yani tam 10 saat .
Ve ne arkadasim ne bişeyim olur.
Su an çocuğum asiri rahatsiz gozunu kirpmadi 7 saattir .Ben bunlarla uğraşcam
Sen gel kabul :) Yaa 10 saat işkence .Zaten onlar gidince esimle kavga etmistim sen yüz verdin .Onlar da uzatip durdu diye mBu kavganin ustune 2 yıldır gelmiyorlardi .Bebek bahane oldu .Afilim92 ben misafir sevmem gıcığın tekiyimdir :) insanlar misafir sevmek zorundaymış gibi bi algı var niye sevilsin hele kahvaltıdan 12 ye kadar insan sevmekten yorulur şehrinin insanı konyanın mevlanası seni gel ne olursan gel bende geliyimmi erken kalkarım söz
Oyle yapcam. Tamamen görgüsüzlük olmasin diye cocugum pusette aglarken kek yaptim .Ama korkum su ki adam da kadin da bagirarak konuşuyor. Bir de cocuklari var .Insallah oglum uyanmaz .O kadar agladi ki kucagimda uyuyor yataga koymaya korkuyorum.Kahvaltıya asla çağırılmamaları gerekiyormuş demek ki. Onlar anlayışsızsa anladıkları dilden konuş o zaman canım onlara göre değil kendi rahatına göre davran. Sen hep çocuğunla ilgilen eşin ikram yapsın. Gerekirse onlar otururken git yat
2.soruna cevap bence boyle seylere para vermeye gerek yok .benim de hic yoğurt mayalamisligim yok .Ama ek gidaya geçince öğreneceğim.Kızlar iki şey daha sorucam
- bu haftasonu astronot tulum alicaz önerisi olan var mı fiyat aralığı ne olabilir hiç arastirmadim
- Bir de yoğurt makinesi gördüm alsam mı acaba seri sonu bebek satıyor. Sürekli yoğurt yapacagimizi düşününce bu konuda da hiç tecrübeli değilim
Canım aynı şey bizde de geçen hafta çok oldu ben de laktoz intoleransı mı acaba dedim ama iki gündür normal mukuslu değil bizimki belki seninde öyledir..kronik_unutkan ben bu yesil ve mukuslu kakayi biraz arastirdim .
Anne sutu fazlalığı diye bir sey okudum.Acaba bizimki ondan mi oldu.
Şoyle ki
Sindirmeden tekrar tekrar emdi ,uyuyamadi yine emdi ,2 kere kusana kadar emdi .Ve az once yesil mukuslu kaka yapti .Laktozu sindirememis olabilir ki fikrin var mi ?
Sürekli tekrarlamıyorsa muhtemelen ön sütü fazla almıştır canım bizim sürekli öyleydikronik_unutkan ben bu yesil ve mukuslu kakayi biraz arastirdim .
Anne sutu fazlalığı diye bir sey okudum.Acaba bizimki ondan mi oldu.
Şoyle ki
Sindirmeden tekrar tekrar emdi ,uyuyamadi yine emdi ,2 kere kusana kadar emdi .Ve az once yesil mukuslu kaka yapti .Laktozu sindirememis olabilir ki fikrin var mi ?
Benim oğlum da popoyu kaldırıyor ama yarım dönüyor tam dönemiyor. Artık ana kucağında da durmuyor sürekli poposunu kaldırıp inmek istiyor. Bu yüzden kahvaltımı çok zor yapıyorum.Beklenen doğum tarihi 13 temmuzdu canım 14.haftaya denk geliyor atak ama diğer ataklar gibi değil daha derinden geçiyor :)
Evet canım ondayız zaman hızla aksın istiyorum 2 günde yoruldum
Benimkide poposunu kaldırıp dönmeye çalışıyor başaramıyor yarıda kalıp düzeliyor
Kolay canım ben youtubedan videolardan ördüm hep.
Kızlar iki şey daha sorucam
- bu haftasonu astronot tulum alicaz önerisi olan var mı fiyat aralığı ne olabilir hiç arastirmadim
- Bir de yoğurt makinesi gördüm alsam mı acaba seri sonu bebek satıyor. Sürekli yoğurt yapacagimizi düşününce bu konuda da hiç tecrübeli değilim
Bir sorun yok değil mi canım?Kızlar ben k3ndi ailemin yanına geldim.
Ay ne güzel alıştırmışsın helal sana valla canım. Benim aşktan gözlerim kör olmuş. Severek de yaptım hep allah biliyo ya.. Ama işte aptallık bende. Sen niye böyle alıştırırsın ki..ben bizimkinin evlendigimizde hayallerini yıktım. Yemeği ben yaptıysam bulaşık sende, ütü bendeyse yıkamak sermek toplamak sende, silmek bendeyse süpürme kısmı sende oy anam falan diyodu çok özlediysen iade edeyim diyordum. Böyle alıştığı halde bu durumda seni düşünemiyorum
Bebeğim de nazar değmesin aslında uslu bir bebek çoğu zaman. Beni 2 dk boş gördü mü hemen bişey ister. Ama alışçak 10 tane elim yok sonuçtaEyvah eyvah. Neyse alışır artık kendi işini kendi yapmaya. Çocuk bakıyorsun kolay değil.
O fırında mayalama taktiği gerçekten işe yarıyormuş eğer öğrenip bizimle de paylaşırsan çok sevinirm canımSen gel kabul :) Yaa 10 saat işkence .Zaten onlar gidince esimle kavga etmistim sen yüz verdin .Onlar da uzatip durdu diye mBu kavganin ustune 2 yıldır gelmiyorlardi .Bebek bahane oldu .
Oyle yapcam. Tamamen görgüsüzlük olmasin diye cocugum pusette aglarken kek yaptim .Ama korkum su ki adam da kadin da bagirarak konuşuyor. Bir de cocuklari var .Insallah oglum uyanmaz .O kadar agladi ki kucagimda uyuyor yataga koymaya korkuyorum.
2.soruna cevap bence boyle seylere para vermeye gerek yok .benim de hic yoğurt mayalamisligim yok .Ama ek gidaya geçince öğreneceğim.
Puf noktalari var .Ogrenirsin uzmani olursun valla. Mesela arkadasim firinda mayaliyor tas gibi oluyor. Tek porsiyonluk mayalananlar oneriliyor
Kızlar iki şey daha sorucam
Astronot tulum almadım ama diğer tüm tulum pantolon vs hm den aldım çok memnun kaldık fiyat performans oranı da iyi. Yoğurt Makinesi hiç kullanmadım ama ben olsam almazdım sanırım zaten evde bebek kaynaklı bi sürü cisim var yönetmek çok zor oluyor temizliği düzeni vs. Bebeklere küçük cam kavanozlarda ayrı ayrı yoğurt mayalamak pratik oluyor diyorlar ama bilmiyorum ben de denemedimKızlar iki şey daha sorucam
Oyy çok ciciymis :)Ben uyku tulumunu civilden almıştım yanlış hatırlamıyosam 60 liraydı daha pahalıları da vardı tabi.
Yoğurt da zor bişey değil cnm bende evlendikten sonra mayalamaya başladım gayet de oluyor. Maddiyat şuan için önemli böyle şeylere harcamaya değmez bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?