2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende baldan annenin salla dur yöntemini denedim. Her duruşta desibel dahada yükseldi. Eski tempoma döndüm

bende kıpırdanınca dokunmıyım dedim geri uyur ha durdu ha uyudu ha uyuyacak derken uyandı

Her çocuk farklı oluyor bence bu teorik bilgiler hepsine uymuyor. Yatır kaldır nasıl yapılıyor, yapanların yorumlarını tecrübelerini falan araştırdım denerim diye. Kucağına alıp sakinleştirip yatırmak ağlayınca tekrar al sakinleştir falan yorucu bir yöntem. Şimdi ben yatırmayı geçtim yatağa eğildiğim gibi daha koymadan başlıyor ağlamaya. Nasıl uygulayabilirim ki. Ama sanırım her dönem başarı olmuyor farklı zamanlarda denemek başarılı olmazsa başka yöntem denemek gerekiyor. Bende o kadar sabır yok maalesef. O bizi yönlendirecek böyle büyüyüp gidecek sanırım

Kahvaltıya asla çağırılmamaları gerekiyormuş demek ki. Onlar anlayışsızsa anladıkları dilden konuş o zaman canım onlara göre değil kendi rahatına göre davran. Sen hep çocuğunla ilgilen eşin ikram yapsın. Gerekirse onlar otururken git yat

Kızlar iki şey daha sorucam
  • bu haftasonu astronot tulum alicaz önerisi olan var mı fiyat aralığı ne olabilir hiç arastirmadim
  • Bir de yoğurt makinesi gördüm alsam mı acaba seri sonu bebek satıyor. Sürekli yoğurt yapacagimizi düşününce bu konuda da hiç tecrübeli değilim

Sen gel kabul :) Yaa 10 saat işkence .Zaten onlar gidince esimle kavga etmistim sen yüz verdin .Onlar da uzatip durdu diye mBu kavganin ustune 2 yıldır gelmiyorlardi .Bebek bahane oldu .
Oyle yapcam. Tamamen görgüsüzlük olmasin diye cocugum pusette aglarken kek yaptim .Ama korkum su ki adam da kadin da bagirarak konuşuyor. Bir de cocuklari var .Insallah oglum uyanmaz .O kadar agladi ki kucagimda uyuyor yataga koymaya korkuyorum.
2.soruna cevap bence boyle seylere para vermeye gerek yok .benim de hic yoğurt mayalamisligim yok .Ama ek gidaya geçince öğreneceğim.
Puf noktalari var .Ogrenirsin uzmani olursun valla. Mesela arkadasim firinda mayaliyor tas gibi oluyor. Tek porsiyonluk mayalananlar oneriliyor

kronik_unutkan ben bu yesil ve mukuslu kakayi biraz arastirdim .
Anne sutu fazlalığı diye bir sey okudum.Acaba bizimki ondan mi oldu.
Şoyle ki
Sindirmeden tekrar tekrar emdi ,uyuyamadi yine emdi ,2 kere kusana kadar emdi .Ve az once yesil mukuslu kaka yapti .Laktozu sindirememis olabilir ki fikrin var mi ?

Canım aynı şey bizde de geçen hafta çok oldu ben de laktoz intoleransı mı acaba dedim ama iki gündür normal mukuslu değil bizimki belki seninde öyledir..
Laktoz intorelansi olsa herhalde çok uzun süre mukuslu kaka olmasi lazım

Sürekli tekrarlamıyorsa muhtemelen ön sütü fazla almıştır canım bizim sürekli öyleydi

Benim oğlum da popoyu kaldırıyor ama yarım dönüyor tam dönemiyor. Artık ana kucağında da durmuyor sürekli poposunu kaldırıp inmek istiyor. Bu yüzden kahvaltımı çok zor yapıyorum.

Astronot tulum güzel kanzın ürünleri iyi ama ilk elden pahalıdır 2.el temiz bulursan ucuza gelir o tip şeyler pek eskimiyor.
Yoğurtta çok kolay canım tarif ederiz sana. Kaplar için de plastik mama kapları var 4-5 tane alırsın iki günlük mayalarsın. Zaten günlük süt alıcaz öyle değil mi? Sütü kaynatıp az sıcak olacak şekide ılıtıyorsun, parmağını değdirdiğinde 10 a kadar say o zamana kadar yakmıyorsa ideal sıcaklık oluyor. Doğal yoğurtlardan mayalanır... o kadar süte maya için yine küçük bir kapta 2 kaşık yoğurdu o ılık&sıcak sütten biraz alıp karıştırıp tamamının içine boca ediyorsun ve tamamen üstü kapalı soğumaya bırakıyorsun hiç dokunmuyorsun bir kaç saate mayalanııyor. Uzun yazdım ama kolay oluyor.

Ay ne güzel alıştırmışsın helal sana valla canım. Benim aşktan gözlerim kör olmuş. Severek de yaptım hep allah biliyo ya.. Ama işte aptallık bende. Sen niye böyle alıştırırsın ki..

O fırında mayalama taktiği gerçekten işe yarıyormuş eğer öğrenip bizimle de paylaşırsan çok sevinirm canım

Ben uyku tulumunu civilden almıştım yanlış hatırlamıyosam 60 liraydı daha pahalıları da vardı tabi.
Yoğurt da zor bişey değil cnm bende evlendikten sonra mayalamaya başladım gayet de oluyor. Maddiyat şuan için önemli böyle şeylere harcamaya değmez bence.

Eklentiler

• A437BA37-A33B-44C0-8423-6B7514B0AF73.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 53
Astronot tulum almadım ama diğer tüm tulum pantolon vs hm den aldım çok memnun kaldık fiyat performans oranı da iyi. Yoğurt Makinesi hiç kullanmadım ama ben olsam almazdım sanırım zaten evde bebek kaynaklı bi sürü cisim var yönetmek çok zor oluyor temizliği düzeni vs. Bebeklere küçük cam kavanozlarda ayrı ayrı yoğurt mayalamak pratik oluyor diyorlar ama bilmiyorum ben de denemedim

Oyy çok ciciymis :)
Galiba haklısınız işin ucunda tembellik varsa öyle makineler cezbediyor beni. En iyisi yoğurt mayalayayim baktım çok zor geliyor ya da beceremiyorum o zaman tekrar dusunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…