2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tulumu bilmiyorum ama yoğurt makinası alma canım çünkü onada mayayı sütü koyuyorsun aynı şey aslında. Çok basit yoğurt yapmak ben fırında yapıorum taş gibi oluyor yoğurtlarım bebeğime de öyle yaparım sanırım

Aaa bizimkide öyle popoyu kaldırıp ayaklarıyla kendini ittiriyor bende korkar oldum. Ana kucağının emniyet kilidini bağlamaya başladım sırf bu yüzden.

Evi mi terkettin yoksa bi soluklanmak yardım görmek için mi gittin?
Esim izin vermemesine rağmen geldim. Eşim bana emrivaki ile misafir getirecekti. Üstüne üstlük bizi bırakıp gezmeye gitceklerdi.
Ev dağınık yemek yok birde oğlum hastan.
Babannemlere geldim kaçmak için biraz bu olaylardan

canım bi ara 1 2 kere yeşil kaka bizimkide yaptı şöyle çözdüm olayı Ön süt fazla aldığında yeşil oluyor bende o ara 1 sağ 1 sol veriyordum Max 10dk emiyordu böyle olunca hep ön süt almış oldu. Ondan sonra 2 öğün aynı memeyi vermeye başladım düzeldi. Ama şu mukus olayını çözemedim hala ben uzayan şeyler mukus mu oluyor bizde hep var ama gaita testinde bişey çıkmamıştı.

Astronot tulum bende bakıyorum canım soğuk havalarda iyi olur . Mothercare da vardı indirimde 129lira dışı su geçirmez. E bebekte gördüm markasını hatırlamıyorum 159du dışı onunda mont gibi su geçirmez içi kürklü. Yarın bende alışverişe çıkacağım ikisinden birini alacağım artık. Yoğurt makinesine gelince küçük kavanozları oluyor iki öğünlük falan benim hoşuma gitmişti kayınvalidemde var arzumun yıllardır kullanıyor.

Ayy çok iyi cesaret canım bende kuvetinde tek yıkıyordum ama geçen gün çok zorladı beni duşa giremem herhalde ..

Cok huzursuzdu .Gaz aglamasi da degil farkli bir acı cekiyordu.O an yine tahlil veremedik. Hep boyle oluyor.
Sürekli tekrarlamıyorsa muhtemelen ön sütü fazla almıştır canım bizim sürekli öyleydi
Ill gazdan uyuyamadi. Uyumak istedikce emdi ,kustu falan .Sanirim ondan oldu. Keske 2.bir uyutma yontemim daha olsaydi .Sadece bende be sadece emerek
O fırında mayalama taktiği gerçekten işe yarıyormuş eğer öğrenip bizimle de paylaşırsan çok sevinirm canım
Ogrenince paylasirim canim.Bir de dogal maya yapiyorlar .O mayadan olan tum yogurtlar kaliteli oluyor. Gecen sene is arkadaşlarımdan birine dogal maya ulasmis.Tum okula maya verdi .O zamanlar dikkatimi cekmemisti tabii :)
Babanneme canım işte. esimle biraz sorun oldu bana misafir bırakıp kendisi gezmeye gidicekti erkeklerle.
Hem hastaneden gelmişiz 5 te.
Hemde ev dağınık yemek yok...
Iyi yapmissin tepkini göstererek .Orda oldugunu biliyor mu peki ,sorun yasamazsin insallah akillanir.
Ben tek göğsü uzun süre veriyorum.Ilk zamanlar cok değiştiriyordum.Su mukus olayı kafamı kurcaliyor.Elimden gelse hastanenin oraya tasincam.1 senedir hastaneye ulasmak icin yuksek efor sarfediyoruz .

Ay ilk okuduğumda ne kadar zormuş dedim. Şimdi bı daha okudum kolay gibi geldi. Mayalamak demek eski yoğurttan iki kaşık alıp yeni yapacagimiz yoğurt için sütün içine katmak demek di mi? Peki bu mayalama için market yoğurdu kullanabilir miyim
Ayy çok iyi cesaret canım bende kuvetinde tek yıkıyordum ama geçen gün çok zorladı beni duşa giremem herhalde ..
Zorladı derken ağlıyor mu yıkarken? Bizimki aglamiyor da eli ayağı durmuyor. bir bakıma kucağıma alarak daha bı hakim oldum onun hareketlerine.

Evet korktugum basima geldi.Sevgili misafirlerimizin cazgır çocuğu bağırarak çocuğumu uyandirdi .Neyse ziyaretin adi bebek gorme olunca 10 dkligina odaya götürdüm.Annesi sevince cocuk kıskandı .Bir ciglik bir çığlık. Oglum korktu nasil agladi Kaptigim gibi kactim.Sonuc uykusuz bir gece bizi bekliyor.
Adamlar da hala oturuyor. Hic de gitmeye niyetleri yok .Gece 1 de uyuyormuş cocuklari.(4yasinda)Herhalde onun uyku saatini bekliyorlar

bende yaptığını götürmüştüm ama yetiştirememiştik orda lavman yaptılar tırnağın ucu kadar kaka olsa bile yetti size lavman yapalım demediler mi

Nasıl insanlar bunlar ya

normal bi insan bile gece 1de uyumuyor o çocuk nasıl dayanıyor

Mesaj atarak haber verdim gitmemi istemiyordu.
Ama daha ne aradı ne mesaj attı almaya gelmicrk herhalde.
Bende bu akşam gideyim mı emindegilim

Nerden bulunuyor ki bu doğal maya acaba.. Bir de bu doğal maya da yoğurdu katı mı yapıyor.. Ben önceden birkaç kez denemiştim normal mayalamayı fırında değildi ama.. Hiç beğenmiyorum güzel olmuyor yumuşak ve suluca oluyor, öyle de hiç sevmiyorum

Benimki de tam olarak böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…