- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.121
Odası dediğim aslında bizim oturma odası. Gelen biri olunca dolabıyla falan ona tahsis ediyoruz. Bakma konuştuğuma bizimki de art niyetli değilBir de kendi odası mı var allahım ya.. Benimki de öyle canım ben yatak odasınds çocukla ilgilenirkrn birkaç kez gelip uzanmışlığı var ekstra rahat kendisi ama kötü bir niyeti yoktur ondan bana batmıyor. Seninki de bence ya odasında rahat değil ya da torunundan ayrılmak istemiyor
Galiba bebek için probiyotikler varmış bende araştırıcm cnm.. Bugün 5 dakika migrosa gittim göremedim .. Doğal yoğurttan mayalasak daha iyi. Markette de kapalı doğal yoğurtlar var, ama şu probiyotke bakıcam.. Bebe yoğurdu gibi bişi galibaAy ilk okuduğumda ne kadar zormuş dedim. Şimdi bı daha okudum kolay gibi geldi. Mayalamak demek eski yoğurttan iki kaşık alıp yeni yapacagimiz yoğurt için sütün içine katmak demek di mi? Peki bu mayalama için market yoğurdu kullanabilir miyim
Zorladı derken ağlıyor mu yıkarken? Bizimki aglamiyor da eli ayağı durmuyor. bir bakıma kucağıma alarak daha bı hakim oldum onun hareketlerine.
Nohuttan maya üretebilirsin kendin. Ben bir ara yapmıştım.Nerden bulunuyor ki bu doğal maya acaba.. Bir de bu doğal maya da yoğurdu katı mı yapıyor.. Ben önceden birkaç kez denemiştim normal mayalamayı fırında değildi ama.. Hiç beğenmiyorum güzel olmuyor yumuşak ve suluca oluyor, öyle de hiç sevmiyorum
Geçen akşam bize de geldiler çocuklu birinin 40 günlük diğerinin 2-3 yaşlarında. Biri bebek ve sürekli ağlıyor diğeri arabaları çat çat yere atıyor falan. Kabus gibiydi. 1 de gittiler. Allah kolaylık versin. İnsanlar çok anlayışsız.Evet korktugum basima geldi.Sevgili misafirlerimizin cazgır çocuğu bağırarak çocuğumu uyandirdi .Neyse ziyaretin adi bebek gorme olunca 10 dkligina odaya götürdüm.Annesi sevince cocuk kıskandı .Bir ciglik bir çığlık. Oglum korktu nasil agladiKaptigim gibi kactim.Sonuc uykusuz bir gece bizi bekliyor.
Adamlar da hala oturuyor. Hic de gitmeye niyetleri yok .Gece 1 de uyuyormuş cocuklari.(4yasinda)Herhalde onun uyku saatini bekliyorlar
Anladım canım.Esim izin vermemesine rağmen geldim. Eşim bana emrivaki ile misafir getirecekti. Üstüne üstlük bizi bırakıp gezmeye gitceklerdi.
Ev dağınık yemek yok birde oğlum hastan.
Babannemlere geldim kaçmak için biraz bu olaylardan
D vitamini içmesi gerek haftada 2 kere omu da hep ben verirdim. Bugün 10 kere söyledim abartısız kalk iç diye. Dedim ben artık vermicem ben de unutuyorum kendin hallet alış dedim. Ben kendi işimi kensim halletmek istemiyom diyo şaka gibi yaBenimki de öyleydi. Şu an mecbur kendi yapıyor. Öyle ufakmtefek şeyleri
Anladım canım.
Biraz dinlenir bi rahatlar sakin kafayla dönersin daha iyi olur ikiniz içinde
Hmm tamam canım o zaman baya uzun kaynatçaz. Nohuttan maya yapımı araştırayım canım sağolNohuttan maya üretebilirsin kendin. Ben bir ara yapmıştım.
Yoğurt katı olsun diye sütü biraz fazla kaynatıp suyunu uçurmak işe yarıyor
Ay ilk okuduğumda ne kadar zormuş dedim. Şimdi bı daha okudum kolay gibi geldi. Mayalamak demek eski yoğurttan iki kaşık alıp yeni yapacagimiz yoğurt için sütün içine katmak demek di mi? Peki bu mayalama için market yoğurdu kullanabilir miyim
Zorladı derken ağlıyor mu yıkarken? Bizimki aglamiyor da eli ayağı durmuyor. bir bakıma kucağıma alarak daha bı hakim oldum onun hareketlerine.
Yok tahlil girisini yapti Ali Riza hoca. Ben yokken gelirseniz soyleyin dedi .O gunden beri de hic olmuyor.bende yaptığını götürmüştüm ama yetiştirememiştik orda lavman yaptılar tırnağın ucu kadar kaka olsa bile yetti size lavman yapalım demediler mi
Hala oturuyorlar .Zaten benimkinin gaz sancisi basladi uyandi.Esim msj atmis getirmeni bekliyorlar diye .Beklemesinler dedim .Cok sinirliyim.Surda saat 12 ye kadar uyuma sansim vardi. Saka gibi 5 dk kafami yastiga koyamadim .Aglamak istiyorum.Cocuklari da iyice zivanadan cikti .Komsular bile rahatsız olmustur.Nasıl insanlar bunlar ya
Bebeğinin esyasi yeterliyse kal bosverMesaj atarak haber verdim gitmemi istemiyordu.
Ama daha ne aradı ne mesaj attı almaya gelmicrk herhalde.
Bende bu akşam gideyim mı emindegilim
Hic bilmiyorum canim .Nerden bulunuyor ki bu doğal maya acaba.. Bir de bu doğal maya da yoğurdu katı mı yapıyor.. Ben önceden birkaç kez denemiştim normal mayalamayı fırında değildi ama.. Hiç beğenmiyorum güzel olmuyor yumuşak ve suluca oluyor, öyle de hiç sevmiyorum
Hala ama hala burdalar.Cocugun sesi beynimi kemiriyor.Ya gozlerim kanlandi suratim kaydi hala mi anlamiyorsunuz .Yaa senin de cocugun var .Geçen akşam bize de geldiler çocuklu birinin 40 günlük diğerinin 2-3 yaşlarında. Biri bebek ve sürekli ağlıyor diğeri arabaları çat çat yere atıyor falan. Kabus gibiydi. 1 de gittiler. Allah kolaylık versin. İnsanlar çok anlayışsız.
ben wellcare kullanıyorum canımKızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
maşallah kuzuyaİyi geceler kızlar ♡
Geçen ay düğününe gittiğimiz arkadaşlarımız yeni bebek sahibi olacak inşallah. Kız İdrar testini atmıştı akşam üzeri. Akşam zorla kan testine yolladım. Bize geldiler sonucu bizde öğrendik. Sonuç 370 maşallah :) çok sevindik atladık zıpladık. Adam bağırıp çağıramadı bebek uyuyor diye :) çok hevesleniyolardı ben hamileyken. Onların sevgili olduklarından söz nişan nikah düğün hepsinde içindeydik nikah şahidiydim karnım burnumdayken :) ve Allah aratmadı 1 buçuk aylık evliyken hamiş haberi aldılar. Benimde her anımda yanımda olmuşlardı, böyle sevinçleri paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak çok güzel. Allah herkese tüm isteyenlere yaşatsın. Sabah kahvaltıya bekliyolar duş alıp yatacağım çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 2201157
Buda oğlumun 3aylık resmi :) ilk 2ayı çekmediğim için çoookkk pişmanım... bugün yarın derken salladım çünkü hep. Bunuda 3ay 1haftalıkken çektim çaktırmayın :)) bu resmi çekerken geldiler neyseki halletmiştim yoksa yine kalacaktı
Ah ah benimki de öyle. Kucakta da susmuyor. Uykusu da iyice kötüleşti. Uyanmasın diye ayakta geziniyorum yine de uyanıp ağlıyor. Hep mızırdanıyor. Arada çığlık atıyor arada kızgın kızgın söyleniyor. Meme istiyor, veriyorum kafasını çevirip elini ağzına atıyor. Oyun halısına koyuyorum, biraz oynuyor sonra etrafa bakıp beni arıyor. Yanına gidip oturunca arada oyuncaklarına bakıyor, sonra yine bakıp duruyor. Ellerim oyuncaklardan daha fazla ilgisini çekiyor. Tuhaf bir şey oldu. Ataktan mı yoksa rahatsızlığından mı onu da ayırt edemiyorum artık.Ben atağa erken mi girdik diye düşünüyordum ama yok o atak sandığım günler melekmiş. 2 gündür ne çektim be. Mutsuz huysuz huzursuz bişey oldu bu. 5 dk susmuyor. Dün gece abartısız 15 kere kalkmıştır en son ağladım sesime eşim kalktı. 2 gündür kucaktan indiği saniye çığlık atıyor tuvalete bile gidemiyorum kucakta sussa onada razıyım kucaktada hep ağlıyor zorla uyutuyorum 20 dk en fazla. 1 ay böyle olursa ben cinnet geçirebilirim.
Yok tahlil girisini yapti Ali Riza hoca. Ben yokken gelirseniz soyleyin dedi .O gunden beri de hic olmuyor.
Hala oturuyorlar .Zaten benimkinin gaz sancisi basladi uyandi.Esim msj atmis getirmeni bekliyorlar diye .Beklemesinler dedim .Cok sinirliyim.Surda saat 12 ye kadar uyuma sansim vardi. Saka gibi 5 dk kafami yastiga koyamadim .Aglamak istiyorum.Cocuklari da iyice zivanadan cikti .Komsular bile rahatsız olmustur.
Bebeğinin esyasi yeterliyse kal bosver
Hic bilmiyorum canim .
Hala ama hala burdalar.Cocugun sesi beynimi kemiriyor.Ya gozlerim kanlandi suratim kaydi hala mi anlamiyorsunuz .Yaa senin de cocugun var .
Eşin napıyor bu durumda ? Yanlarında mısın ? Bizim çiftler 9da geldi 10da gitti sade karı koca olmalarına ve bizim bebeğin uyumasına rağmen.Yok tahlil girisini yapti Ali Riza hoca. Ben yokken gelirseniz soyleyin dedi .O gunden beri de hic olmuyor.
Hala oturuyorlar .Zaten benimkinin gaz sancisi basladi uyandi.Esim msj atmis getirmeni bekliyorlar diye .Beklemesinler dedim .Cok sinirliyim.Surda saat 12 ye kadar uyuma sansim vardi. Saka gibi 5 dk kafami yastiga koyamadim .Aglamak istiyorum.Cocuklari da iyice zivanadan cikti .Komsular bile rahatsız olmustur.
Hic bilmiyorum canim .
Hala ama hala burdalar.Cocugun sesi beynimi kemiriyor.Ya gozlerim kanlandi suratim kaydi hala mi anlamiyorsunuz .Yaa senin de cocugun var .
Tamam canım cok SağolYe canım işe yarar umarım. Ben tesadüfen denedim onu iyi oldu, boğazım gıcıklanınca da kullanıyorum.
Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
Peki canım. Çok sağol yardımcı oldunYaparsın canım. Ben ilk zorlanmıştım ama bir iki denemeden sonra oturuyor. Mesela penye yarım atlet giyiyorum. Tek göğsü dışarı çıkarım diğerini içeride bırakıyorum. Biberonu da içeride olan göğsümün oraya sıkıştırıyorum rahat oluyor. Diğer türlü eliyle sürekli kabloyu çekip mamayı döküyordu. Malzemeleri de n11 den aldım. EcZanelerde olmuyor ama medikal malzemecilerde vardır
İyi geceler kızlar ♡
Geçen ay düğününe gittiğimiz arkadaşlarımız yeni bebek sahibi olacak inşallah. Kız İdrar testini atmıştı akşam üzeri. Akşam zorla kan testine yolladım. Bize geldiler sonucu bizde öğrendik. Sonuç 370 maşallah :) çok sevindik atladık zıpladık. Adam bağırıp çağıramadı bebek uyuyor diye :) çok hevesleniyolardı ben hamileyken. Onların sevgili olduklarından söz nişan nikah düğün hepsinde içindeydik nikah şahidiydim karnım burnumdayken :) ve Allah aratmadı 1 buçuk aylık evliyken hamiş haberi aldılar. Benimde her anımda yanımda olmuşlardı, böyle sevinçleri paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak çok güzel. Allah herkese tüm isteyenlere yaşatsın. Sabah kahvaltıya bekliyolar duş alıp yatacağım çok mutluyum :)
Eki Görüntüle 2201157
Buda oğlumun 3aylık resmi :) ilk 2ayı çekmediğim için çoookkk pişmanım... bugün yarın derken salladım çünkü hep. Bunuda 3ay 1haftalıkken çektim çaktırmayın :)) bu resmi çekerken geldiler neyseki halletmiştim yoksa yine kalacaktı
Yok tahlil girisini yapti Ali Riza hoca. Ben yokken gelirseniz soyleyin dedi .O gunden beri de hic olmuyor.
Hic bilmiyorum canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?