2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Odası dediğim aslında bizim oturma odası. Gelen biri olunca dolabıyla falan ona tahsis ediyoruz. Bakma konuştuğuma bizimki de art niyetli değil

Galiba bebek için probiyotikler varmış bende araştırıcm cnm.. Bugün 5 dakika migrosa gittim göremedim .. Doğal yoğurttan mayalasak daha iyi. Markette de kapalı doğal yoğurtlar var, ama şu probiyotke bakıcam.. Bebe yoğurdu gibi bişi galiba

Aynen öyle..kolay merak etme canım

Nohuttan maya üretebilirsin kendin. Ben bir ara yapmıştım.
Yoğurt katı olsun diye sütü biraz fazla kaynatıp suyunu uçurmak işe yarıyor

Geçen akşam bize de geldiler çocuklu birinin 40 günlük diğerinin 2-3 yaşlarında. Biri bebek ve sürekli ağlıyor diğeri arabaları çat çat yere atıyor falan. Kabus gibiydi. 1 de gittiler. Allah kolaylık versin. İnsanlar çok anlayışsız.

Anladım canım.
Biraz dinlenir bi rahatlar sakin kafayla dönersin daha iyi olur ikiniz içinde

Benimki de öyleydi. Şu an mecbur kendi yapıyor. Öyle ufakmtefek şeyleri
D vitamini içmesi gerek haftada 2 kere omu da hep ben verirdim. Bugün 10 kere söyledim abartısız kalk iç diye. Dedim ben artık vermicem ben de unutuyorum kendin hallet alış dedim. Ben kendi işimi kensim halletmek istemiyom diyo şaka gibi ya

Market yoğurduyla da mayalanıyor ama bi değişik oluyor hem sulu hemde mukus gibi uzanıyo falan pek hoş olmuyor yani tavsiye etmem

Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm

İyi geceler kızlar ♡
Geçen ay düğününe gittiğimiz arkadaşlarımız yeni bebek sahibi olacak inşallah. Kız İdrar testini atmıştı akşam üzeri. Akşam zorla kan testine yolladım. Bize geldiler sonucu bizde öğrendik. Sonuç 370 maşallah :) çok sevindik atladık zıpladık. Adam bağırıp çağıramadı bebek uyuyor diye :) çok hevesleniyolardı ben hamileyken. Onların sevgili olduklarından söz nişan nikah düğün hepsinde içindeydik nikah şahidiydim karnım burnumdayken :) ve Allah aratmadı 1 buçuk aylık evliyken hamiş haberi aldılar. Benimde her anımda yanımda olmuşlardı, böyle sevinçleri paylaşmak, paylaştıkça çoğaltmak çok güzel. Allah herkese tüm isteyenlere yaşatsın. Sabah kahvaltıya bekliyolar duş alıp yatacağım çok mutluyum :)

Buda oğlumun 3aylık resmi :) ilk 2ayı çekmediğim için çoookkk pişmanım... bugün yarın derken salladım çünkü hep. Bunuda 3ay 1haftalıkken çektim çaktırmayın :)) bu resmi çekerken geldiler neyseki halletmiştim yoksa yine kalacaktı

bende yaptığını götürmüştüm ama yetiştirememiştik orda lavman yaptılar tırnağın ucu kadar kaka olsa bile yetti size lavman yapalım demediler mi
Yok tahlil girisini yapti Ali Riza hoca. Ben yokken gelirseniz soyleyin dedi .O gunden beri de hic olmuyor.
Nasıl insanlar bunlar ya
Hala oturuyorlar .Zaten benimkinin gaz sancisi basladi uyandi.Esim msj atmis getirmeni bekliyorlar diye .Beklemesinler dedim .Cok sinirliyim.Surda saat 12 ye kadar uyuma sansim vardi. Saka gibi 5 dk kafami yastiga koyamadim .Aglamak istiyorum.Cocuklari da iyice zivanadan cikti .Komsular bile rahatsız olmustur.
Mesaj atarak haber verdim gitmemi istemiyordu.
Ama daha ne aradı ne mesaj attı almaya gelmicrk herhalde.
Bende bu akşam gideyim mı emindegilim
Bebeğinin esyasi yeterliyse kal bosver
Hic bilmiyorum canim .
Hala ama hala burdalar.Cocugun sesi beynimi kemiriyor.Ya gozlerim kanlandi suratim kaydi hala mi anlamiyorsunuz .Yaa senin de cocugun var .

Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
ben wellcare kullanıyorum canım

maşallah kuzuya

Ah ah benimki de öyle. Kucakta da susmuyor. Uykusu da iyice kötüleşti. Uyanmasın diye ayakta geziniyorum yine de uyanıp ağlıyor. Hep mızırdanıyor. Arada çığlık atıyor arada kızgın kızgın söyleniyor. Meme istiyor, veriyorum kafasını çevirip elini ağzına atıyor. Oyun halısına koyuyorum, biraz oynuyor sonra etrafa bakıp beni arıyor. Yanına gidip oturunca arada oyuncaklarına bakıyor, sonra yine bakıp duruyor. Ellerim oyuncaklardan daha fazla ilgisini çekiyor. Tuhaf bir şey oldu. Ataktan mı yoksa rahatsızlığından mı onu da ayırt edemiyorum artık.

Vardı geldi eşim ama konuşmuyor

Eşin napıyor bu durumda ? Yanlarında mısın ? Bizim çiftler 9da geldi 10da gitti sade karı koca olmalarına ve bizim bebeğin uyumasına rağmen.

Mal mı o insanlar.? Geleni kovmak yada gelmeyin mi demek lazım illa anlamıyorum.

Peki canım. Çok sağol yardımcı oldun

Maşallah canım kuzuya. Arkadaşların da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah

Ne kadar ayıp ya... saat olmuş kaç. Bence çıkma odadan kusura bakmayın huzursuz oldu de, eşin söylesin hatta çekip gitsinler .bu ne be insan biraz utanır seni de gaza getirmeyim de. Saçmalık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…