2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bu arada ben sağlık ocağının demir damlasını kullanmak istemiyorum paraben kaynıyor içi. Siz ne kullanıyorsunuz? 4 ayı dolan anneler...?

Büyüyo probiyotik yoğurt mayası var bebeklere günlük sütle ondan yapıyorlar ben denemistim bi ara tadı güzel oluyor. Migroslarda satılıyor

Bizim hayatımız gece başlıyo gündüz servis dışı. Gecede kanatlar düşüyo bi iş yapamıyoruz ama dün gece temizlik yaptım
benimde aynen oyle oluyor aksama psikolojim kaldirmiyor aslinda bedenen yorulmuyorum ama psikolojik olarak aksama kadar bitiyorum.icimden hicbiseye elimi surmek gelmiyor uzerimde bir halsizlik var surekli hele aksama dogru aglama krizi tutarsa resmen dislerimi sikiyorum sinirden stresten bagirmak geliyor icimden yeter diye sonra kendime kiziyorum kucucuk bebek o aglar gececek diye teselli etmeye calisiyorum .hatta instagramda kadinlarin dertlerini okuyorum kendi halime sukredeyim diye

Hafiften boğazım ağrıyor, soğuk algınlığı başladı geçen yıl hamileliğimin çok başında nezle olmuştum ilaç alamadan atlatmaya çalışmayı o zaman yaşarken şimdi de yaşıyorum gerçekten alacağımız hiç mi ilaç yok soğuk algınlığı için

Kızlar bu arada ben sağlık ocağının demir damlasını kullanmak istemiyorum paraben kaynıyor içi. Siz ne kullanıyorsunuz? 4 ayı dolan anneler...?
Sidefer önerdi bizim doktor pahalı biraz ama ondan kullanıyorum şuanda. Boyamiyor.
D dehaaa wellcare kullanıyorum fisfis şeklinde çok rahat oluyor

Canım allah kolaylık versin sana. Kendi işini yapamayan koca çok zor. Benimki de o kafada biri. Annesi öyle yetiştirmiş. İlk evlendiğimizde kulağını Benim temizlememi istiyordu annesi o yaşına kadar temizlemiş ben şok. Ben taviz vermedim böyle konularda. Ama asla ütü yapamaz yemek yapamaz. Geçen akşam canım çay istiyor diye gelip gelip gitti çocuğu uyutmaya çalışıyorum sen koy diyorum tarif ediyorum yok yapmadı bir de sinirlendi bana. Üzülüyorum bazen yalnız kalsa bir sebepten dolayı yaşayamaz yani. Bunlar bize örnek olsun işte çocuklarımızı yetiştirirken ne yapmamamız gerektiği konusunda :)

Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
Ben ocean kullanıyorum canım. Sağlık ocağınınkinde bha olduğundan bıraktım kullanmayı.

Sidefer önerdi bizim doktor pahalı biraz ama ondan kullanıyorum şuanda. Boyamiyor.
D dehaaa wellcare kullanıyorum fisfis şeklinde çok rahat oluyor
Canım peki bu sidefer 4 yaş üzeri konusu için bişey dedi mi? Kaç damla veriyorsunuz? Zaten devlet karşılamıyorsa alırım ben de öbründen iyidir.

Canım peki bu sidefer 4 yaş üzeri konusu için bişey dedi mi? Kaç damla veriyorsunuz? Zaten devlet karşılamıyorsa alırım ben de öbründen iyidir.
Doktor kendisi önerdi canım 4 yaş olayına hiç takilmadi. Zaten prospektuste de 4 kiloya 4 damla 5 e 5 6ya 6 diye geçiyor yani 4 yaşınfaki çocuğun bu kilolarda olması imkansız zaten. Demek ki üreticiler de kullandırıyor. Kilo başına bir damla kullanıyorsun koruyucu dozu bu.

ben wellcare kullanıyorum canım

maşallah kuzuya

Wellcare kullanıyorum canım en başından beri.
Tmm kizlar sagolun bende wellcare alicam anlasildi baska yerdende duymustum hem bu vitamini

Kızlar bebeklerinize gece ne giydiriyorsunuz yatarken? Ve üstlerine ne örtüyorsunuz?

Acaba üşüyor mu diye tedirgin oluyorum ben ya.kısa kol ve uzun kol çıtçıtlı var üstünde. Bi de omuzları ve kolları hep dışarda duruyor uyurken diye ince penye yelek giydiriyorum. Üstüne de müslin ve penye battaniye örtüyorum. Şu hastane çıkışlarındaki battaniyelerden.kalın battaniyeler var polar gibi olan. Onlarda terletecek diye korkuyorum.

Valla canım mama azaltıyorum desen parlar hemen benim annem de. Sanki dediğin gibi kendi çocuğumu aç bırakmak istiyorum gibi muamele yapar. Yazın ordaykeb bile hadi yap mama hadi kaç saat oldu bak acıktı aranıyor ağzıyla deyip durdu. Ya mamanın da bi saati var ölçüsü var kafama göre veremem,ayrıca ağzıyla aranması emme refleksinden her zaman açlıktan yapmıyor onu çocuk vs vs desem de son cümle : hadi 60lık mama yap da gel oluyordu !??? Millet kaynanadan dert yanar ben annemden şaka gibi. Bi de başkalarını görüyor onun sütü çok onun sütü doyurucu diyor. Ya nerden gördün de ölçtün tarttın böyle diyorsun. Aklım almıyor. Gidersem eğer memlekete doktor böyle verin fazlası zararlı olacak artık çocuğa vs dedi o yüzden böyle vercez mamayı deyip ağzını kapatmayı düşünüyorum. Baktım dinlemiyor yine strese sokuyor beni arıycam eşimi gel bizi al diye döncem geri evime.

tamam canım sağol. Ben de doktorumuza sordum şimdi, o da sidefer önerdi.

ev 20-23 derece arasında olmalıymış canım, eğer bu şekilde ise bi bady üzerine uzun kollu dış zıbın veya tulum. Uyuyorken de penye battaniyeyi ikiye katla ört, yeterli .. Terlememeleri lazım. Yeleği uyanınca giydirirsin. 2 kat giysi yeterli yani. Arada da kontrol edersin huzursuzluğu var mı uyurken. Bazen terleyince yada sıcaklayınca kafayı sağa sola çeviriyor benim kuzu..

Kızlar günaydın. Atağa devam, hiç yalnız kalmaya gelemiyor uykusu vardı uyutacaktım istemedi e hadi oyun halısına koydum, oynadı oynadı 10 dk sonra bağıra çağıra ağlamalar..elimde bulaşıktı... bir elimle aldım gittim lavaboya diğer elini yıkadım. Şu an memede ve ayrılmak istemiyor yatağa yatırmayı denedim ve hemen vazgeçtim yüksek tonu ayarlamış çok fena :))

Kizlar nasilsiniz? İyisinizdir insallah sizler ve bebisleriniz.
Ay uyumuyor bizim oglan yaaa. 14.hafta atagindan mi neden bilmiyorum. Gece 2yi geciyordu artik kac gundur boyle. Sabahlari kafam kazan gibi kalkiyorum
Aynen canım. Sen nasılsın? Gece 11 uyudu arada uyandı beslendi ..sonrs Bizim mesai 5:30 da başladı.

Günaydın kızlar. 14.hafta atağından selamlar daha yol uzun nasıl geçer bilmem. Ahh atak vah atak sen neymişsin be diyorum ve bu konuda susuyorum.
Eşim memlekete gittim diye kendi ailesinin yanına gitmek istedi. Kabul ettim ama tam atak dönemine denk geldi. 3 günlüğüne eşimin memleketine gidiyoruz ama çocuğumun ağlamasıyla ilgili açlığıyla ilgili mamasıyla ilgili laf söyleyen olursa kalp kırarım dedim hayırlısı artık. Şimdi yoldayız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…