- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.141
Maşallah canım kuzuya. Arkadaşların da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Büyüyo probiyotik yoğurt mayası var bebeklere günlük sütle ondan yapıyorlar ben denemistim bi ara tadı güzel oluyor. Migroslarda satılıyorGaliba bebek için probiyotikler varmış bende araştırıcm cnm.. Bugün 5 dakika migrosa gittim göremedim .. Doğal yoğurttan mayalasak daha iyi. Markette de kapalı doğal yoğurtlar var, ama şu probiyotke bakıcam.. Bebe yoğurdu gibi bişi galiba
Aynen öyle..kolay merak etme canım
Hımm markası mı büyüyo. Eltim söylemişti onu bakim nerden almış, bizim migrosta göremedim. Sağol canımBüyüyo probiyotik yoğurt mayası var bebeklere günlük sütle ondan yapıyorlar ben denemistim bi ara tadı güzel oluyor. Migroslarda satılıyor
Wellcare kullanıyorum canım en başından beri.Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
benimde aynen oyle oluyor aksama psikolojim kaldirmiyor aslinda bedenen yorulmuyorum ama psikolojik olarak aksama kadar bitiyorum.icimden hicbiseye elimi surmek gelmiyor uzerimde bir halsizlik var surekliBizim hayatımız gece başlıyo gündüz servis dışı. Gecede kanatlar düşüyo bi iş yapamıyoruz ama dün gece temizlik yaptım
Canım allah kolaylık versin sana. Kendi işini yapamayan koca çok zor. Benimki de o kafada biri. Annesi öyle yetiştirmiş. İlk evlendiğimizde kulağını Benim temizlememi istiyordu annesi o yaşına kadar temizlemiş ben şok. Ben taviz vermedim böyle konularda. Ama asla ütü yapamaz yemek yapamaz. Geçen akşam canım çay istiyor diye gelip gelip gitti çocuğu uyutmaya çalışıyorum sen koy diyorum tarif ediyorum yok yapmadı bir de sinirlendi bana. Üzülüyorum bazen yalnız kalsa bir sebepten dolayı yaşayamaz yani. Bunlar bize örnek olsun işte çocuklarımızı yetiştirirken ne yapmamamız gerektiği konusunda :)D vitamini içmesi gerek haftada 2 kere omu da hep ben verirdim. Bugün 10 kere söyledim abartısız kalk iç diye. Dedim ben artık vermicem ben de unutuyorum kendin hallet alış dedim. Ben kendi işimi kensim halletmek istemiyom diyo şaka gibi ya
Ben ocean kullanıyorum canım. Sağlık ocağınınkinde bha olduğundan bıraktım kullanmayı.Kızlarr bebeklerinize D vitamini olarak ne kullanıyosunuz ben şuan sağlık ocağinin verdigini kullaniyorum ama başka almak istiyorumda. Sizlerin ne kullandigini merak ettm
Doktor kendisi önerdi canım 4 yaş olayına hiç takilmadi. Zaten prospektuste de 4 kiloya 4 damla 5 e 5 6ya 6 diye geçiyor yani 4 yaşınfaki çocuğun bu kilolarda olması imkansız zaten. Demek ki üreticiler de kullandırıyor. Kilo başına bir damla kullanıyorsun koruyucu dozu bu.Canım peki bu sidefer 4 yaş üzeri konusu için bişey dedi mi? Kaç damla veriyorsunuz? Zaten devlet karşılamıyorsa alırım ben de öbründen iyidir.
ben wellcare kullanıyorum canım
maşallah kuzuya
Canım ben de aynı şeye baktım bugün. 2017 temmuz annelerinde konuşulmuş daha önce ve bunu veriyormuşlar. Bende sepete attım alıcsm sanırım, iyi görünüyor
https://www.hepsiburada.com/wellcare-vit-d3-400-lu-5-ml-p-HBV000008C52S?magaza=mamacim
Tmm kizlar sagolun bende wellcare alicam anlasildi baska yerdende duymustum hem bu vitaminiWellcare kullanıyorum canım en başından beri.
Her ağlamasına bu çocuk aç diyor ne diyecekama şöyle birşey oldu bak. Dolapta sütler vardı 50 cc ısıtıp içirdim bir de 40 cc falan vardı. Onu çıkarmadım sonrakinde içer diye. Çocuk hızlı içtiği için gaz oluyor beslenme işlemi bitince ağlıyor. Ağladı yine. Bu çocuk aç doymadı diğerini de ısıt dedi anne gazı vardır onu sonra içiricem dedim ikna olmadı bizimki de susmayınca mecbur ısıttım çünkü o öyle dedikçe acaba mı diye psikolojim bozuluyor valla. Isıttım ve çocuk bir iki çekti içmedi. Sonra gaz çıkarıp etrafa gülme başladı. Dedim anne al işte boşa gitti çocuğun bir öğünlük sütü çöp olacak. Öyle ikna oldu yani. Ama anlık. Şimdi olsa yine aynısını der sanki aç bırakmak istiyorum da. Şimdi de takmkş bu çocuk neden uyumuyor neden az uyuyor neden hemen uyanıyor hiç Uykusu yok neden ( az mama veriyorum ya ) valla her işimi görür ama böyle olunca yıpranıyorum.
Süt arttırıcı ilacın adı da motilium. Mide bulantısı ilacı. Yan etkisi süt indirmesi. Damla’yı bilmiyorum ama bence denenebilir yani.
Kuzenim Doğum yaptı bebek ağlıyor diyor. Annem de oka sardı çocuk doymuyor diye. Anne dedim doymayan çocuk kaka yapar mı kaç kez kaka yapıyor. Yok doymuyormuş illa
Kendi annem olmasa bilerek yapıyor diyecem ama öyle bir insan da değil yaşlılığına veriyorum artık
tamam canım sağol. Ben de doktorumuza sordum şimdi, o da sidefer önerdi.Doktor kendisi önerdi canım 4 yaş olayına hiç takilmadi. Zaten prospektuste de 4 kiloya 4 damla 5 e 5 6ya 6 diye geçiyor yani 4 yaşınfaki çocuğun bu kilolarda olması imkansız zaten. Demek ki üreticiler de kullandırıyor. Kilo başına bir damla kullanıyorsun koruyucu dozu bu.
ev 20-23 derece arasında olmalıymış canım, eğer bu şekilde ise bi bady üzerine uzun kollu dış zıbın veya tulum. Uyuyorken de penye battaniyeyi ikiye katla ört, yeterli .. Terlememeleri lazım. Yeleği uyanınca giydirirsin. 2 kat giysi yeterli yani. Arada da kontrol edersin huzursuzluğu var mı uyurken. Bazen terleyince yada sıcaklayınca kafayı sağa sola çeviriyor benim kuzu..Kızlar bebeklerinize gece ne giydiriyorsunuz yatarken? Ve üstlerine ne örtüyorsunuz?
Acaba üşüyor mu diye tedirgin oluyorum ben ya.kısa kol ve uzun kol çıtçıtlı var üstünde. Bi de omuzları ve kolları hep dışarda duruyor uyurken diye ince penye yelek giydiriyorum. Üstüne de müslin ve penye battaniye örtüyorum. Şu hastane çıkışlarındaki battaniyelerden.kalın battaniyeler var polar gibi olan. Onlarda terletecek diye korkuyorum.
Aynen canım. Sen nasılsın? Gece 11 uyudu arada uyandı beslendi ..sonrs Bizim mesai 5:30 da başladı.Kizlar nasilsiniz? İyisinizdir insallah sizler ve bebisleriniz.
Ay uyumuyor bizim oglan yaaa. 14.hafta atagindan mi neden bilmiyorum. Gece 2yi geciyordu artik kac gundur boyle. Sabahlari kafam kazan gibi kalkiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?