- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #69.161
ugrasiyoruz işte kuzum. Allah super gucler veriyor bence annelere. Bazen kendime sasiyorum, cok rahatima duskundum cokkAynen canım. Sen nasılsın? Gece 11 uyudu arada uyandı beslendi ..sonrs Bizim mesai 5:30 da başladı.
O kadar uykusuzum ki yattigimda saat 1 e geliyordu.Sonra oglum uyandi 4 kere .Saat 6 dan beri de ayaktayiz.Eşin napıyor bu durumda ? Yanlarında mısın ? Bizim çiftler 9da geldi 10da gitti sade karı koca olmalarına ve bizim bebeğin uyumasına rağmen.
Mal mı o insanlar.? Geleni kovmak yada gelmeyin mi demek lazım illa anlamıyorum.
En son gitmeye karar vermişler oglumu birakip uğurlamaya ciktim.Gurultuden yine uyandi benimki basa sardik.Maşallah canım kuzuya. Arkadaşların da sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Ne kadar ayıp ya... saat olmuş kaç. Bence çıkma odadan kusura bakmayın huzursuz oldu de, eşin söylesin hatta çekip gitsinler .bu ne be insan biraz utanır seni de gaza getirmeyim de. Saçmalık yani.
Annelerden dert yanıyoruz ya bizde de annem kat kat giydiriyor üstünü örtüyor, ben azaltıyorum sonra da bana şöyle olur böyle olur hasta olmasın vs diyortamam canım sağol. Ben de doktorumuza sordum şimdi, o da sidefer önerdi.
ev 20-23 derece arasında olmalıymış canım, eğer bu şekilde ise bi bady üzerine uzun kollu dış zıbın veya tulum. Uyuyorken de penye battaniyeyi ikiye katla ört, yeterli .. Terlememeleri lazım. Yeleği uyanınca giydirirsin. 2 kat giysi yeterli yani. Arada da kontrol edersin huzursuzluğu var mı uyurken. Bazen terleyince yada sıcaklayınca kafayı sağa sola çeviriyor benim kuzu..
Bol sabır diliyorum cnm, kalacak mısınızBugun esimin koyune gitcez
Kv de de gelcek cok sinirliyim
11.30 a kadar yataktan çıkmadım. Saat başı uyandı durdu bende yanıma aldım emzirerek uyuduk :)Aynen canım. Sen nasılsın? Gece 11 uyudu arada uyandı beslendi ..sonrs Bizim mesai 5:30 da başladı.
Amin..Evet yarin doncez.Yaa esim söylemiş adam iyice kafayı yedi .Çocuktan sonra anasina düşkünleşti.Cok sinirlendim .Lafta cekirdek ailem deyip duruyon ama her planimiza bana sormadan birini dahil ediyon diye .Bol sabır diliyorum cnm, kalacak mısınız
Haklısın cnm da en azından bir gün kalacakmışsınız, bir gör bir görmeAmin..Evet yarin doncez.Yaa esim söylemiş adam iyice kafayı yedi .Çocuktan sonra anasina düşkünleşti.Cok sinirlendim .Lafta cekirdek ailem deyip duruyon ama her planimiza bana sormadan birini dahil ediyon diye .
Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artikKızlar günaydın. Atağa devam, hiç yalnız kalmaya gelemiyor uykusu vardı uyutacaktım istemedi e hadi oyun halısına koydum, oynadı oynadı 10 dk sonra bağıra çağıra ağlamalar..elimde bulaşıktı... bir elimle aldım gittim lavaboya diğer elini yıkadım. Şu an memede ve ayrılmak istemiyor yatağa yatırmayı denedim ve hemen vazgeçtim yüksek tonu ayarlamış çok fena :))
Masallah yiğidim çok cesur gördüm seni, eşim eğitime gitti haftasonu dışarı çıkma hayalim dağıldı. Bi ara alıp çıkayım dedim ama yemediGünaydın kızlar. 14.hafta atağından selamlar daha yol uzun nasıl geçer bilmem. Ahh atak vah atak sen neymişsin be diyorum ve bu konuda susuyorum.
Eşim memlekete gittim diye kendi ailesinin yanına gitmek istedi. Kabul ettim ama tam atak dönemine denk geldi. 3 günlüğüne eşimin memleketine gidiyoruz ama çocuğumun ağlamasıyla ilgili açlığıyla ilgili mamasıyla ilgili laf söyleyen olursa kalp kırarım dedim hayırlısı artık. Şimdi yoldayız bakalım.
Ay benimki memede de susmuyor, uykusuzluktan ölüyorum artık. Memede rahatça dursa yanımda emerek uyusun ben de uyuyayım diyeceğim ama yok, hep bir kıvranma durumu. Kahvaltı zaten vazgeçtim ben artık. Akşam yemeği yiyorum ya ona da şükür diyorum. Çocuk uyanmasın uyumaya devam etsin diye her şeyi yapıyorum. Uyanınca sürekli ağlayıp duruyor. Kafam artık kaldırmıyor çünkü iki üç gündür 1 2 saat kesik kesik uyuyabildim.Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik
Allahtan susuyor benimki bide yatarak emiyor. Yoruluyorum saat başı uyanmaktan böyle olunca hic değilse uzanıyorumAy benimki memede de susmuyor, uykusuzluktan ölüyorum artık. Memede rahatça dursa yanımda emerek uyusun ben de uyuyayım diyeceğim ama yok, hep bir kıvranma durumu. Kahvaltı zaten vazgeçtim ben artık. Akşam yemeği yiyorum ya ona da şükür diyorum. Çocuk uyanmasın uyumaya devam etsin diye her şeyi yapıyorum. Uyanınca sürekli ağlayıp duruyor. Kafam artık kaldırmıyor çünkü iki üç gündür 1 2 saat kesik kesik uyuyabildim.
Benimki de sussa keşkeAllahtan susuyor benimki bide yatarak emiyor. Yoruluyorum saat başı uyanmaktan böyle olunca hic değilse uzanıyorum
Allah yardımcımız olsun dermansız dert vermesin bugünlerde geçecekBenimki de sussa keşkeçok yoruldum saat başı da değil ki, 5 dk geçmeden kıvranıyor, ayakta dolanıyorum rahatlıyor, oturuyorum yine başlıyor. En sonunda çığlık atarak uyanıyor
Ay ilk okuduğumda ne kadar zormuş dedim. Şimdi bı daha okudum kolay gibi geldi. Mayalamak demek eski yoğurttan iki kaşık alıp yeni yapacagimiz yoğurt için sütün içine katmak demek di mi? Peki bu mayalama için market yoğurdu kullanabilir miyim
Zorladı derken ağlıyor mu yıkarken? Bizimki aglamiyor da eli ayağı durmuyor. bir bakıma kucağıma alarak daha bı hakim oldum onun hareketlerine.
Canım bizim ev de hep 20-23 derece arası. Ben yatarken sadece uzun kollu penye tulum giydiriyorum üzerine de kalınca penye örtü. Sabaha karşı soğuk gibi geliyor bana o zaman da o kalın penye örtünün üstüne bir de kalın polar battaniye ya da daha incesini örtüyorum. Dutuma göre yani ayarlıyorum onu. Ensesinden iki omuz arası ordan kontrol et elinde orası ne çok sıcak ne çok soguk olucakKızlar bebeklerinize gece ne giydiriyorsunuz yatarken? Ve üstlerine ne örtüyorsunuz?
Acaba üşüyor mu diye tedirgin oluyorum ben ya.kısa kol ve uzun kol çıtçıtlı var üstünde. Bi de omuzları ve kolları hep dışarda duruyor uyurken diye ince penye yelek giydiriyorum. Üstüne de müslin ve penye battaniye örtüyorum. Şu hastane çıkışlarındaki battaniyelerden.kalın battaniyeler var polar gibi olan. Onlarda terletecek diye korkuyorum.
Gozunuz aydın:))Afilim92 kaka testini bugün yetiştirdi sonunda babası taksiyle 3 gün sonra sonuç alacağız darısı size
Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik
benimde aynen oyle oluyor aksama psikolojim kaldirmiyor aslinda bedenen yorulmuyorum ama psikolojik olarak aksama kadar bitiyorum.icimden hicbiseye elimi surmek gelmiyor uzerimde bir halsizlik var sureklihele aksama dogru aglama krizi tutarsa resmen dislerimi sikiyorum sinirden stresten bagirmak geliyor icimden yeter diye sonra kendime kiziyorum kucucuk bebek o aglar gececek diye teselli etmeye calisiyorum .hatta instagramda kadinlarin dertlerini okuyorum kendi halime sukredeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?