2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar uykusuzum ki yattigimda saat 1 e geliyordu.Sonra oglum uyandi 4 kere .Saat 6 dan beri de ayaktayiz.
Esim de onlari idare etti ne yapsın. Onlar gidince ben yattım. O da dökülen saçılanı topladi.
En son gitmeye karar vermişler oglumu birakip uğurlamaya ciktim.Gurultuden yine uyandi benimki basa sardik.

Annelerden dert yanıyoruz ya bizde de annem kat kat giydiriyor üstünü örtüyor, ben azaltıyorum sonra da bana şöyle olur böyle olur hasta olmasın vs diyor

Bol sabır diliyorum cnm, kalacak mısınız
Amin..Evet yarin doncez.Yaa esim söylemiş adam iyice kafayı yedi .Çocuktan sonra anasina düşkünleşti.Cok sinirlendim .Lafta cekirdek ailem deyip duruyon ama her planimiza bana sormadan birini dahil ediyon diye .

Amin..Evet yarin doncez.Yaa esim söylemiş adam iyice kafayı yedi .Çocuktan sonra anasina düşkünleşti.Cok sinirlendim .Lafta cekirdek ailem deyip duruyon ama her planimiza bana sormadan birini dahil ediyon diye .
Haklısın cnm da en azından bir gün kalacakmışsınız, bir gör bir görme

Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik

Masallah yiğidim çok cesur gördüm seni, eşim eğitime gitti haftasonu dışarı çıkma hayalim dağıldı. Bi ara alıp çıkayım dedim ama yemedi

Perdenin yarısını astım yarısı duruyor daha birşey yemedim. Memede asılı olarak gidip kaynayan çayı söndürdük bi ara içerim artik
Ay benimki memede de susmuyor, uykusuzluktan ölüyorum artık. Memede rahatça dursa yanımda emerek uyusun ben de uyuyayım diyeceğim ama yok, hep bir kıvranma durumu. Kahvaltı zaten vazgeçtim ben artık. Akşam yemeği yiyorum ya ona da şükür diyorum. Çocuk uyanmasın uyumaya devam etsin diye her şeyi yapıyorum. Uyanınca sürekli ağlayıp duruyor. Kafam artık kaldırmıyor çünkü iki üç gündür 1 2 saat kesik kesik uyuyabildim.

Allahtan susuyor benimki bide yatarak emiyor. Yoruluyorum saat başı uyanmaktan böyle olunca hic değilse uzanıyorum

Allahtan susuyor benimki bide yatarak emiyor. Yoruluyorum saat başı uyanmaktan böyle olunca hic değilse uzanıyorum
Benimki de sussa keşke çok yoruldum saat başı da değil ki, 5 dk geçmeden kıvranıyor, ayakta dolanıyorum rahatlıyor, oturuyorum yine başlıyor. En sonunda çığlık atarak uyanıyor

Sürekli haraket etti canım , maşallah kıpır kıpırlar artık :) insan korkuyor bir yerine zarar vericem diye

Canım bizim ev de hep 20-23 derece arası. Ben yatarken sadece uzun kollu penye tulum giydiriyorum üzerine de kalınca penye örtü. Sabaha karşı soğuk gibi geliyor bana o zaman da o kalın penye örtünün üstüne bir de kalın polar battaniye ya da daha incesini örtüyorum. Dutuma göre yani ayarlıyorum onu. Ensesinden iki omuz arası ordan kontrol et elinde orası ne çok sıcak ne çok soguk olucak

Benim kızımda çok çılgın bu aralar şuraya giripte iki kelam ediyordum şu aralar onuda yapamaz oldum ;( geçen gün gene çok ağladı karnı ağrıyordu kv kişisi geldi aşağıdan neden ağlıyor bu çocuk emzirmeyecektin bakamayacaktın da niye doğurdun dedi şooook oldum hiç beklemezfim cevabını verdim ama o gittikten sonra çok apladım sinirden TErbiyesiz kadın zaten yeterince zor zamanlar geçiriyoruz birde böyle şeyler modu düşürüyor ...

Sitres topu olduk bugünleri bebekliklerini özliycez ama zorluyor bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…